Коментари - Признаха за виновни убийците на Политковская | dnes.dir.bg
назад

Признаха за виновни убийците на Политковская

Московски съд призна за виновни петимата обвиняеми за убийството на руската разследваща журналистка Анна Политковская. Все още обаче не е ясен поръчителят.

Обратно в новината

Коментари - Признаха за виновни убийците на Политковская | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно Кремъл излива много пари предизборно в България и дир-а не е безразличен към това. Убийството на Политковская е в една кървава поредица на десетки убийства на значими за Русия личности (и меко казано "неудобни" за сегашния властник на Русия) като Галина Старовойтова, Сергей Юшченков, Вл. Головльов, Юрий Шчекочихин, ген. Александър Лебед, ген. Трошев, Александър Литвиненко и мн. др. Така че предсмъртното писмо на Литвиненко (вкл. в "Аналогично") не е нито спам, нито извън темата. Всеки, който се интересува може да го намери в мрежата - за ужас на самодържеца и неговата прислуга, вкл. българската!

Поръчителя на убийството ще му се наложи да се яви при Карла Бруни в Хага.

Ясен е поръчителя. Инициалите му са В. Пут.

истинските убийци никога няма да бъдат съдени, затова роднините на убитата се съгласяват с каквато и да е присъда в днешни дни.на тях им е пределно ясно какво става. тя е имала американски паспорт и т.н....

Физическите убийци са ясни. И поръчителят също. Но ще го признаят чак когато Империята на злото-2 се срине.

ЛИЧИ СИ ШКОЛАТА НА ДВЕТЕ СЪДЕБНИ СИСТЕМИ ВИНОВНИ НЯМА !

От 1991г до днес има убити 312 журналисти пишещи истината за Русия.Да живее свободата на словото в Русия.

Ама разбира се, който е срещу Путин не трябва да живее, той е американски шпионин, платен провокатор!!! Но дори и да е така, само на един диктатор може да му пречи да се чува различен глас от неговия!

Не омаловажавам убийството на Политковская, но ме дразни шума, който се вдига около едно убийство, а в същото време се мълчи за десетки други. Отварям няколко сайта и броя - от 2009 до днес има поне 34 убити учени, чиито убийства все още се разследват или остават неразкрити. 16 от тези учени са били доктори по медицина, които са се занимавали и са имали успехи при лечение и превенция на масови заболявания като рак, грип, малария, алцхаймер, паркинсон и други доходоносни болести. Пълно мълчание! Отварям други сайтове и откривам, че от 2009 до днес в Европа, САЩ и Япония са убити поне осем разследващи журналисти, като до днес няма нито едно повдигнато обвинение, а две от разследванията са прекратени. Пълно мълчание. В изброяването не съм включил загиналите при съмнителни обстоятелства учени и журналисти.

кои са тези учени, къде четете информацията?

Пуснете търсачката с dead scientists, murdered scientists или подобни и ще излязат доста сайтове със статистика.

С "ОКРЪЖНО"

Ама как си позволяваш, в демократичните страни такива неща няма!!!

Тая беше една креслива гъска от петата колона. Проблемът и дойде от това, че много взе да ругае чеченците, а те са обидчиви хора и хора на честта. Явно затова я клъцнаха. Дреме му на Путин за тая, напротив политиката му е да не закача 5-та колона а народът сами да ги линчува за предателство. Много по-гнусни от тая са си живи и до днес.

винаги се сещам за георги марков, защото той пише с чувство за хумор. ако беше написал хвалебствия за шопов и живков щяха да го наградат.

УБИЙСТВОТО Е ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ДИКТАТОРА ПУТИН.

Поръчителят на всички е ясен, нали на неговия рожден ден, като подарък му я убиха, защото не му е мълчала, но докато е на власт, естествено, че няма да го открият. Знам, че и в Русия има умни и виждащи хора, но там страхът и тоталитаризма са страшни, всеки опит за протест бива смазан жестоко (ако не с убийство, то със затвор). Затова винаги казвам, че нашите тъпи русофили са по-руснаци от руснаците, толкова са заблудени, горките, че не си дават сметка, че са жалки и достойни за презрение , дори в очите на обикновения руснак, който си знае в какво живее и който, за разлика от нашенските русофили - национални предатели, въпреки това никога не би хвалебствал по друга държава. Русофилите не си дават сметка, че са хора без достойнство, хора обслужващи чужди интереси и то не добри интереси, хора предатели, а никой, никъде, никога не е уважавал предателите, използвал ги е, много пъти и после ги е убивал, защото такива хора не могат да бъдат уважавани, няма за какво, те не уважават собствения си род и родина, готови са българин да убият, да заплюят, да омаскарят, в името на чужда нация, какво да им уважаваш!

Поръчителят на убийството е Другарят Цар-Самодържец на Русия. Него кога ще го съдят?

Тази "журналистка" явно си е заслужила съдбата и явно се е продала на някоя партийка за "скромна" сумичка. На днешно време има такива продажни "журналя"!

Luna0102

Гледам на боб (и аз като теб) и да ти кажа, че твоята съдба не е по-различна. Ще умреш в страшни болки от тъпотията си. Хубавото е че го заслужаваш!

За съжаление от простотия не се умира!!! Но пък много мъчи!!!

Тази явно е била слуга на американците и запада и си е получила заслужено наказанието, като предателка!

Когато анти-комунистите вземат властта могат да решат ,че и ти си предател,а за предателите знаеш...

Когато антикомунистите вземат власта на теб първи ще пръснат главата....евреин Мойййййше. Защото противоположното на комунист е Наци ...нацистче. Така че честита ти душегубка:) приятно прекарване с Циклон Б.

а Капутин кога ще осъдят ??

Една велика личност Политковская.Вечна и памет.Тя е пример за журналист.

Велика предателка...нали

От ника ти става ясно в кое си силен. Стой си в кенефа и не си показвай главата!!!

Есть человек - есть проблем. Нет человека - нету проблема! С днем рождения, товарищ Путин!

Ако някой убие майка ти, защото се е скарала със съседка, така ли ще напишеш отново?

Всъщност,истинският виновен-е малко вероятно да бъде открит...... Ако е Путин-просто,няма как да стане...... Ако не е той-отдавна щяха да го намерят(ако можеха)за да"изчистят"името на Путин.... Дали е той или не-вероятно ще се разбере когато нашите деца,бъдат на нашите години!! Единственото което е в негова полза-засега-е фактът,че досегашните му действия показват,че не е толкова глупав,да направи това навръх рождения си ден...Или е толкова интелигентен,че да го направи-от друга страна..... Във всеки случай,не за първи път,и не само в Русия се убива журналист,защото пише срещу властта!! Малко известен е фактът,че по време на управление на определен Президент на"могъща"държава(в не толкова далечното минало),четиримата журналисти които най много му опонираха-"се самоубиха"по време на неговия мандат......

..как убиха георги марков в лондон точно на рождения ден на правешкия? какъв беше мотивът? смехът за някои е умо-помрачение..

dionisiosd@yahoo.com

Прочети следващото изречение от коментара.....

Виж сега, един убиец има почерк, но да сравняваш убийството на Г.Марков с убийството на Политковская означава да посочваш почерка на един убиец, а в случая няма един почерк освен едно съвпадение относно датата на убийството. Ако убийството на Марков е с отрова, Политковская е застреляна. Интересното е защо разследването е бавено, но едва ли има доказателства и неразумни оправдания. Що се отнася до самоубийствата, ако са убийства, можем да говорим за почерка на КГБ. Интересно е по случая с Политковская какви обяснения са дали подсъдимите?

По имената им веднага става ясно, че всичките са роднини на Бойко. Нищо чудно, че са извършили подобно нещо.

Добре де, разбрахме, че Путин я е убил собственоръчно, няма кой друг, изключено е някой някъде да загине и Путин да не си е направил подарък за някой скромен семеен празник. Но какво е записал съда в присъдата ? Поне ей така, за пълнота да се отбележи. Какви са им били мотивите на извършителите ?

тежка непоносимост към смеха.

Критична позиция към политиката, рождения ден... Много е плитко, за да бъде поръчка на Кремъл.

а кой поръча Георги Марков? заради едно шимпанзе.

Казвам, че този случай е зле планиран опит да се набеди Кремъл. Не коментирам други случаи. Щом се връщаш на Г. Марков - много ме е яд за него, чудесен човек и писател и ако щеш - истински комунист. Но, той не е бил поръчан от Путин, все пак.

Поръчителят е ясен - това е Путлер, кога и кой ще го осъди?!

Който чете "Задочните репортажи" на Георги Марков може да се смее от сърце, те са весели разкази. Но има хора, които се упопомрачават и на тях смехът им действа умопомрачително.

Чел съм ги и даа ти кажа, доста глупости има в тях. Не отричам това което е писал но просто там има и много измишльотини, които бият на очи веднага. От друга страна толкова се превъзнася по Лондон и Темза, типичен Ганьо, нищо не видял и първото различно е велико! Ходи го виж Лондон, абсолютен Бейрут, с изключение на това, което го има и на картичките. А реката? Изкуствена е, половин ден е пълна, половин е празна. Вдигат и нивото чрез шлюз и когато я изпуснат, коритото и е гледка! Тухли, гуми и кви ли не боклуци.

Освен сценария на "На всеки километър" и "Задочните репортажи" (за които е пресилено да се твърди, че има измислици) той е писал и други неща. Чел ли си ги? Щеше да знаеш, какво мисли за Темза и обитателите на Острова. :)

тея капути от ДИР да ме хванат за к..а и разкарат из парка ,как коментара ми не е по темата малоумници прости...кой чете тези неща ...

Е тоя явно е! Хахаха да са живи и здрави и от мен!

Това не означава, че като са защитавани са използвани от Путин. Нека не се заблуждаваме относно низостта на човешката природа. Така или иначе доказателства за поръчителят няма и е много възможно да не е сред живите, защото сигурно си има поръчител, който вече е следата към вероятния поръчител. Политиката на Кремъл е едно, политическото убийство на една журналистка е твърде незначително според мен, за да се поръча от Путин. Един добър подлец би използвал името на Путин, за да отклони вниманието от себе си, а Путин е лесен за обвинение- той просто има ясна обществено достъпна позиция срещу Политковская. Все пак защо да я убиват от Кавказ?Дали защото се е търсел скандал и обществено настроение срещу Путин или свобода за Кавказ? И в двата случая свобода не се постига, защото не е оценен големият апарат на Кремъл.

Това са преките извьршители на убийството, пионките!!! А порьчителят си остава недосегаем.... на неговия рожден ден си е получил "подарька"......

Що за правна "култура" имате? Вижте само каква глупост сте написали: "Признаха за ВИНОВНИ УБИЙЦИТЕ...." ! Щом са убийци, няма какво да са виновни или невинни, те вече са виновни извършители и няма какво да ги признават, щом са доказано убиици! Разбрахте ли нещо, или да повторя?

Тия са си от Кавказ и по- скоро са подвели обществото, че Путин е замесен, но това не означава, че поръчителят е отвъд Атлантика.

Що чак Атлантика? Ей, къде е Беринговия проток... :D

Те американците и Кенеди много го обичаха...ама го гръмнаха както си седеше до жената...и брат му също много го обичаха...а това, че Политковская е убита баш на рожденния ден на Путин така намирисва...

На всички е ясно кой стои зад убийството на Политковская,мумията от кремъл!

А тези дето са им промили мозъците на тези диви петима руснака за да направят това си остават на свобода.

В Русия има много етноси. Едно време в СССР бяха 300! Затова ми е смешно,когато някой изпадне в умиление за "руснаците". Същества с такива черти на лицето, че може да си мислиш за Чингиз хан, но не и за Русия и на този фон изпаднали в умиление пълни идиоти. Никога не може да кажеш, какво му е в главата на подобен.

Странна тишина от руските тролове ! Къде сте беее. Елате да ми обясните " демокрацията" по руски ? Елате да ми обясните колко го обичат Путин ! Абе направо и за "православните" ценности може да си поговорим а !

идиотко,нали е диктатура ма?!Та за какво да се мълчи,за съдено решение ма?!

Моля модератора да премахне бъртвежите на алкохолното петно "фф" Благодаря предварително !

КЪДЕ ВИДЯ ПРВОСЛАВНИ, ТИКВО НЕДОЧУКАНА

Никъде не съм видял "ПРВославни "правилно ! Дира махнете мнението и на това петно като напълно безстойностно !