Коментари - ВКС оправда подсъдимите за убитата ямболска адвокатка | dnes.dir.bg
назад

ВКС оправда подсъдимите за убитата ямболска адвокатка

15 години след жестокото убийство на ямболската адвокатка Надежда Георгиева в София Върховният касационен съд реши окончателно, че подсъдимите са невинни.

Обратно в новината

Коментари - ВКС оправда подсъдимите за убитата ямболска адвокатка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не ги е срам.Убитата и обвиняемите са били в една пиянска компания през въпросната вечер.Един от тях и нанася силен удар отзад със сатър.Има косвени доказателства,но няма кой да ги анализира.Защо Димитринка се скри в Англия като е невинна.Сега роднините да си платят на уличното правосъдие да да правораздава.

ако брат баша сестра маика има тази адвокатка има и дръго решение ,пищова и без тези..там кви бяха ако са сигърни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цялата ни съдебна система е едно ГОЛЯМО НИЩО!!!

Драги сънародници, колеги по съдба (тъй да се каже, на един огън се печем), изправени сме пред престъпна некадърност на полицията и крещяща некомпетентност на държавнот обвинение, което не може да скалъпи един горе-долу свестен обвинителен акт. Всичко това, съченато с ведрата готовност на съдиите да си затварят едното или другото око (често и двете), води до картинката, в която се намираме в момента. Как ще се оправим ли? Ами, като престанем да назначаваме куцо, кьраво и сакато на шуробаджанашки и партиен принцип и се обърнем към професионалисти. Взимат скъпо? Да, но пък ще си заслужава.

ЧУДЯ ВИ СЕ НА АКЪЛА!АБЕ ХОРА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ИЛИ НЕ ВИ УВРЯХА ГЛАВИТЕ.В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ И ТОВА Е.ПЪК КАТО КОМЕНТИРАТЕ ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА ВИ ЧЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ НО АКО СЕ ИЗКАЖЕТЕ ЧЕ МАГИСТРАТИТЕ СА НЕКОМПЕТЕНТНИ И НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ С КОМПЮТРИ И ЗАТОВА НЕ СА ЗАПОЗНАТИ С ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ ОЛЕ МАЛЕ.......НЯМАМ ДУМИ

УРА ДА ЖИЕЕ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК ДА ЖИВЕЯТ РЕФОРМИТЕ В ПРАВОСЪДИЕТО ДА ЖИВЕЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕФОРМИТЕ БОГ ДА ГО ПРОСТИ ПРОСТОСМЪРНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

Какво се чудите, жертвата сама си е нанесла ударите със сатъра, затова няма виновни????

е, то още от началото беше ясно, че е поредното самоубийство със сатър в главата..

Убиеца е тоя, който посочва Нанка Колева!Всичкото останало е прикриващ на следствие, прокуратура и съд!

Убиеза е мъжът на Нанка Колева. Има свидетели, които установяват, че докато е траело убийството, той е пушил навън в градинката. След това е проявявал жив интерес от делото, изземвал го е и това обяснява липсата на доказателства. Който не познава прокурора Николай Колев, той нищо не знае. Много интересно как Филчев ще иде да се изповядва пред жената на любовника на убитата.

Нали знаете кого назначават по конкурсите само близачи успяват уж да изкарат конкурса. Няма простосмъртен, който да е успял да стане съдия или прокурор, ако не е приближен на...

Съдията е прав.Не може без годни доказателства да осъди човек.Защо са чакали толкова години, а не са прекратили делото още след като са разбрали, че няма годни доказателства?

Абсолютно бездарни и некомпетентни следствие и прокуратура! Резултатът е този - убиецът ти се хили и си отива у дома, а не в затвора, където му е мястото.

За съжаление това е родната картинка - силно ЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА, гнусна КУРВОратура, и ДЕБЕЛОГЪЗА МИЛИЦИЯ.....

Нали уж Колю Фичето беше човекът развъртял сатъра? А и тази прокурорка Нанка Колева си е направо за психиатрията, но вероятно още е на 4-5000 лева заплата на държавната хранилка.

Tова е така, защото там, в родният и град, прокуратура,съд и полиция са все от едно "комунистическо котило"!! Kоито се държат защото всички са от ..и...деца на DC! Bсички си знаят мръсотиите и всеки е зависим от всеки! докато не го разбият,.. това отвратително гнездо на корумпирани и подкупни служители, престъпната им неразкриваемост ще продължава! Tам е блато от неразкрити престъпления! Hооо, и техният ред ще доиде!, Bсе някои ще ги започне, да ги разплита....

Е кога ще дойде това време бе хора...така ни мина живота..и те си ни доят ли доят,а ние само си блеем и нищо не предприемаме. Бог да пази България!!!

DIDA

"..."пълно бездействие на разследващите, крещящ непрофесионализъм..." Поне 80 % от следователите са точно такива! В преобладаващата си част това са хора случайно попаднали в занаята или мразещи професията си. Това се отнася и за завършилите инженерство, медицина, право, педагогика, финанси... Това е бъдещето на България и с това трябва да свиква; за съжаление...

Не само не е сигорно че ако извършиш убийство ще те затворят но и дори да те хванат ще лежиш не повече от 5 години а за 5 години едвали ще изкараш нещо с работа може и да си заслужава.

Всички знаят, че убиецът е онзи идиот от "Плод и зеленчук" - Филчев. То и с КТБ е същото - всички знаят. че се извърши от шайка милиардери с помоща на т.н. държавни институции - прокуратура, БНБ, КФН, а съдът ще довърши делото, ама друг път....

Дори и да са оправдани, все се чудя как живеят тези които убиват... знаейки,че са убили човек?

Дори да бяха свалили убиеца наведен над жертвата,с окървавена брадва в ръка,пак щяха да го оправдаят.

еми то нали беше ясно че е Колюта Филчев, ама така ли се осъжда бивш главен прокурор.

Потника с кръвта на адвокатката ли е бил?

Срамота и грехота! Корумпирани полиция и съдилища! Добре, че има Бог, за да има и Справедливост!!!

'начи, за съда е ясно, да вледзе убития. И още по-ясно е, че цялата съдебна нажталинена номенклатура трябва да бъде пратена по бюрата за безработни, до си търси по-подходяща работа, както и българсият съд да се изгради отново от нулата.....

Роднините на адвокатката, ако се бяха бръкнали в джоба, убийците отдавна нямаше да са между живите.

И с какво съдиите са виновни, че вероятно богато възнаградени с полагащи им се заплати и вече пенсионирани полицаи са събрали тотално негодни доказателства? Как може да не се знае кой е полицая открил потник с кръв на жертва на убийство? И с какво квалификацията, обучението и мерките взети след това в МВР гарантират, че това не се случва и днес ...15 години по-късно. Що за съдебна система влачи дело за тежко престъпление 15 години?

Ужас!!! За пореден път няма виновен! В каква държава живеем, народе! Това живот ли е изобщо?

По-важно от това да има виновен е да има справедливост.

Подкрепям!

Дело на 10 години? Само в Уганда или Сиера Леоне!!!! Руснаците ни превърнаха в Африкаска държава в Европа...

Убийства има, убийци няма, корупция има, корумпирани няма! Каквато държавата, такова и правосъдието!

Това не е никаква новина. Това в България е ежедневие, няма убийци, няма виновни, няма присъди.