Майката на обвиняема за убито дете: Утре ще обявя убиеца

Атанаска Георгиева, обвинена в убийството на 8-годишната Александра, твърди, че убиецът е друг. Прокурорът отхвърли такава версия. Днес в Бургас започна делото.

Обратно в новината

Коментари - Майката на обвиняема за убито дете: Утре ще обявя убиеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светлана Димитрова да беше говорила пред следствието! Сега ще каже, ама няма да докаже.

Аз не виждам ама нито една причина убийците на деца да живеят на гърба на обществото по разни затвори - доживотната присъда е абсурдна, защото от данъците на роднините на жертвата ще се изхранва доживот убиеца на детето им ! Твърдо ЗА връщането на смъртното наказание - не мисля, че изроди като тази могат да донесат нещо добро на човечеството !

Не премахване на доживотния затвор(както се промъкват разни тъпи искания),а връщане на СМЪРТНОТО наказание.Писна ни от някои дето се правят на защитници на човека-просто те са защитници на ЖЕСТОКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

Дупедатите са не по малки престъпници от убийците щом не искат да гласуват закон за връщане на смъртното наказание в България. Тук народа е оскотял от глад и мизерия и от безнаказаност.

Трябва да се върне смъртното наказание,иначе оправия няма,ще си убиват убийците както си искат и поискат,защото знаят че ще останат безнаказани.

Историята силно намирисва, верно жената има вид на грозно и жестоко човешко същество, но дали това я прави категорично убиец ??? Нямам вяра на живите български експерти !!!

Само едно тефтерче, дето загубиха, и вече такова недоверие. Пък и не всеки иска да се самоубива...

Предходния, минавало ли ти е през ума, че родителите могат да искат пари за да бъдат дарени на фондации за закрила на деца и т.н.?

Щом мислиш така това пояснява че не познаваш родителите,по точно таткото.

Детето е убито по най-жесток начин,а те родителите искат пари,ей родители искайте и вие жестоко отмъщение, ако ще да е бесило, ако ще да е дране на живо,или растрел,каквото и да е, но не и пари,защото това показва колко сте гнусни и жалки.

Атанаска е имала мотив. Силна завист към заможния начин на живот на почерненото семейство.

Тази жена е луда и трябва да я затворят доживот,защото може пак да убие!Не че това ще е утеха.но поне една институция ще мисли нормално,За Маргини,Брендовци,Глави и много други им изпуснахме края!

Майката и сестрата на убийцата, които е подкрепяли и непрекъснато заливат с нови тяхни версии не трябва ли да бъдат подведени под отговорност за съучастие и възпрепятстване на делото

То съдът с прокуратурата дано да успеят да осъдят убиеца, нямат сили горките да се разправят със съучастници, които са такива и от простотия.

има отпечатъци по тиксото с което е била вързана торбата на врата на нещастното дете. за такива затвор е малка справедливост.

Аз настоявам за умутрвяване по същия начин, както е умъртвено детенцето.

Убийцата на 8-годишата Александра от Поморие не е била изнасилвана, нито бита. Това потвърди днес пред Темида съдебният лекар Косьо Янков. 39-годишната Атанаска Георгиева се опита да се отрече от първоначалните показания. В края на май м.г., след края на разследването, Атанаска внезапно поиска нов разпит и заяви, че убийството е извършено от мъж, когото тя познава по прякор. Тя твърдеше, че той я изнасилил преди покушението. В таванската стая на Атанаска обаче не бяха намерени следи от друг човек. Според обвинителния акт, изготвен от прокурор Димо Маджаров малката Алекс била на гости около 1 час в апартамента на Атанаска, преди 39-годишната жена да й посегне на живота. При аутопсията са намерени следи от храна, които детето е поело преди да бъде удушено. В квартирата малката Алекс погледнала снимката на синовете на Атанаска и ги нарекла по детски грозни. Именно тези думи провокирали 39-годишната жена от Златоград. В началото на разследването Атанаска твърдеше, че внезапно се вбесила от думите на детето, нахлузила на лицето му найлонова торба, увила я с тиксо около врата и го държала, докато спре да мърда. Увила трупа в чувал за боклук и го скрила под леглото. Както вече писахме извършените по делото експертизи са категорични по тиксото, с което е омотана черната торбичка върху главата на Алекс, има отпечатък на Атанаска и на никой друг. По тиксото има и ДНК профил на двама души Алекс и Атанаска. Днес сестрата на Атанаска - Северина, която поведе кампания в нейна защита, не дойде на процеса.

Тази жена е луда и трябва да я затворят доживот,защото може пак да убие!Не че това ще е утеха.но поне една институция ще мисли нормално,За Маргини,Брендовци,Глави и много други им изпуснахме края!

и тая мърша ли ще я пуснете под домашен арест

Майката на Атанаска да не е съучастничка,откъде знае кой е истинския убиец,защо не кажат тия пачи истината,а разиграват всички да им плащаме от данъците!Теглете и куршума и толкоз!Смърт и нищо друго!На тия гниди не им е за първи път както казват хората от Златоград!

Нямам думи ,...чак толкова ли изпростяхме ,за 26г?

В една таванска стаичка , полицейското куче не могло да открие телцето на детето. (което било под леглото..).Много било изморено кучето...

извънземните са го скрили сигурно!?! аман от световни и несветовни конспирации! приемете, че нещата обикновено са прости и логични.

Понякога дори прекалено

Смърт на мазната и грозна убийца!!!

За мен останаха много съмнения в това дело.

Е, хайде сподели поне едно съмнение де. Нали форумът е анонимен, какво те притеснява?

Тая "красавица" на снимката само за физиономията си заслужава 10 г. строг тъмничен...

За твоята колко да ти дадем? Или ти си Нарцис?

Как утре, защо не веднага? И кой ги е пуснал тези на свобода и им дава право да избират, кога каво да кажат по дело за убийство на дете? Че и в социалната мрежа да пишат! Отчайваща държава, позорна правосъдна система!

Смъртно наказание трябва в тази страна, и тогава ще се оправиме. докато ей такива индивиди гният по затворите или са на свобода няма оправия.

При такава съдебна система е по-добре да няма смъртна присъда, че колко невинни ще си отидат и колко усти ще бъдат запушен вовеки

Ако убиеш дете по такъв жесток начин, то едва ли има друг по-лек начин, то означава, че не си нормален човек, за съжаление се случват такива неща и в чужбина, изобщо хората по света полудяха.

Както и да е -и с мотив и без мотив-това не е важно, важното е че има убито дете. Никой няма да стане от гроба и да каже:-Ти защо ме уби без мотив, настоявам да ме убиеш мотивирано...

единствено важна е истината. Не бива невинен човек да бъде осъден, а убиец да си живее на свобода и ... пак да убие. Затова е важно да знаем истината.

Защо чак сега, а не веднага .. Сигурно не са и платили за мълчанието..

Всеки който знае къде има скрит труп по някакъв начин е замесен, дори и да не е нанесъл решаващия удар. Защо аз и вие не знаем къде е било скрито детето??? Това че нямаш мотив - не значи че не си убиец....някои просто убиват от скука....какъв мотив може да имаш срещу едно детенце ?

Срещу детенцето може и да нямаш, но да имаш срещу родителите му...

TИPAMИCУ

И заради това пледират за 400 000 кръвнина ли? Жалко за детето но този родител-бащата как оцени детето си? Като залозите които е давали начислявал лихва ли?

като се разказаха някои неща за това с какво се е занимавал бащата и с какви средства си е служил, не Ви ли се струва, че има хора с ясен мотив - отмъщение?

ЗА ТАКИВА САМО СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ИЛИ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР НИЩО ДРУГО

400 000 ЛВ.ЛИ оцениха тези родители че струва детето им ,че за да искат пари? УЖАС!!!!

Това е кръвнина, а не оценка на живота... Правиш ли разлика?

Парите нямат друг еквивалент, тъпако!

Това е грозна алчност, не кръвнина.

Ей Тиз: Животът е материален и продължава - има друго дете, вероятно ще се появи трето, в случая второ, така че не се дръж като малоумник!

През последните месеци самата Атанаска и нейните близки, сред които сестра й Северина, многократно се опитваха да насочат вината за извършеното тежко престъпление в различни посоки. Те повдигаха многократно кампании в социалните мрежи, пишеха загадъчни обръщения за мистериозната поява на мъж, на който тяхната Наска била жертва. Самата Атанаска също преобърна изцяло показанията си.

Този народ не разбра ли, че политиците не могат да оправят държавата. Защото политика за нищо не става. Както и силоваците. И едните и другите не са компетентни за управление, освен силово и за личнa облага. Ако тази женица е невинна, а са я тиклнали зад решетките- да закриват държавата България. Ккава е тази овча търпимост към съдбата ни и към институции, които са nekadyrni.

,,Майката на Атанаска Георгиева, обвинена в убийството на 8-годишната Александра от Поморие, заяви, че утре ще каже кой е убиецът. Днес в Бургас започна делото"??? Кой е обвинения ,в случая,майката или Атанаска-ха.

Ти бее,...с минуса,...май си отсъствал в часовете по български,а?

Как не го научи тоя български език! Та дори и запетаите си сложил както трябва, а прочетеното да разбереш.... Вярно е, че думичката "която" ако беше поставена на мястото и щеше да ти помогне, ама и така нещо не ти достига!

"Майката на обвинената в убийството на 8-годишната Александра от Поморие Атанаска Георгиева заяви, че утре ще каже кой е убиецът".

Ето, затова са разстрелите по улиците. С делата не се стига до никъде. Какво стана със сестрите Белнейски? Колко години минаха?!

беше много странен - при първия оглед с куче в жилището не можаха да намерят трупа, после тя сама им казала къде е, реално няма никакъв мотив, но очевидно тя вече е избрана да бъде хвърлена на лъвовете, а истината няма да научим никога, няма да ни е за първи път...

защото сме овце. Хората са нетърпими към това. Затова и държава ни е такава - корупция, некомпетентност и лошотия!

Хубава работа,ама Циганска.

Утре майката ще поеме вината върху себе си и циркът започва отначало.... Дано съдийте не й се вържат на номера.

Дано, да, тази дъртата ще излъже, то е ясно! А пък тази на снимката, мазна и грозна е за убиване!

И все пак.... Ако има какво да каже и то е истина... може и да не доживее за да каже. :-(

ако си мъж ,да ти имам речника ....