Французойка убила 8-те си бебета, крила от бащата

Семейство от село в Северна Франция бе арестувано за убийството на осемте им бебета, чиито останки бяха открити заровени около фамилната къща.

Обратно в новината

Коментари - Французойка убила 8-те си бебета, крила от бащата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dо Pуиз а ти не знаеш ли, че дявола е един!? A и BOG е един! Kой когото избере на него "служи"!

Това е урок за онези ,които се прекланят пред Запада. И там има отрепки, прости хора и гадняри. Преди години в Германия, град Касел, имаше един човекоядец. Сблъсквал съм се с отвратителни типове, което разсея митът за перфектния западняк.

мисля че тази вещица заслужава същото може ли да посегнеш на невинно създание???сега да я линчуват

A аз питам къде е тоя, който и правеше децата? 3ащо е крила от бащата? 3а него ли е била женена???Aко не, та той няма ли очи, тя като ходи тук и там???? Kаква "двойка" ....излиза тройка-или повече... а колко ли още има до и "зад" него.... а на работата и "дремеха" ли? Tо си личи, когато една жена "износва" бебе... мърляви французи... абе всички са за психото и затвора.HO кой знае....

У нас като ги родят нежеланите бебета, ги хвърлят на боклука, или ги зарязват в социален дом - там вече до края на живота си чакат да умрат

Не е лесно да си луд.

Коко, да знаеш какви утрепки има във Франция, като навсякъде де, като клошари изпаднали

Tая жена е за доживотен психозатвор! Bъпроса е как никой не рабра, че е "болна в главата"???? Cега да я проверят колко ли болни е пратила на оня свят!!! нали ги има и такива? детеубийца.... 3а такива пише в библията, че отива направо в ада!!!Ho жалко за рожбичките. Kолко ли хора си искат да си имат някой да ги догледа на старини а тая негодница....е 100% за затвора!!!

Наистина това е потресаващо и безкрайно гнусно. Но със сигурност, за този случай има някакво медицинско (психологическо) обяснение. Не ми се струва възможно, психически здрав човек, без отклонения, да сътвори такива ужасии. А съпруга й е знаел със сигурност!

А всъщност като се замислиш - това е напълно обяснимо, дори е странно че не се случва по-често. В селата е пълно с хора, свикнали да отглеждати колят добитък, а когато навиците им се съчетаят с по-първичен и елементарен живот - какъв да е резултата? Цялата животинска природа си е ядене, чифтосване, смърт. А и от Човека до човека има повече разстояние, отколкото от човека до животното.

Прав си за селата и начина им на живот, но все пак... детето стои 9 месеца под сърцето ти... УЖАС!

Аз знам за такъв случай и в Америка. Иначе не се учудвай, има и по-зловещи случаи в така наречените цивилизовани страни и то не малко.

Значи ползването на презерватив или противозачатъчни е по-трудно от това да си износиш бебето, да го родиш и да го убиеш. Поне се касае за чисти французи и това ме учудва най-много. Ако беше някой от нашите мангусти, работата щеше да е друга, те са си низши паразитни организми така или иначе.

Това ,че е пълна изродщина е ясно. А може ли някой да обясни как тя може да е бременна 8 пъти и никой да не разбере ,включително мъжа и . Дете да не се износва за 1 месец ???? И ако не е раждала в болница , къде ? Мъжът спи ли? И как тя успява да ги заравя в собствения им двор без той да разбере ???? Пълна глупост! Четох руска статия за същото събитие, никъде не пише , че бащата не знае , пише, че никой от съседите не е видял и чул нищо. Айде със здраве...

Вкъщи ги е раждала сигурно докато той спи!!! Как да не е знаел! Знаел е, естествено... изродии

Вкъщи ги е раждала, но знаеш ли колко продължава едно раждане? Няколко часа, после още часове наред не мажеш да станеш. Какво е това негово спане като мечка зимен сън. Дано са ангелчета при Бог.

Бог да ги прости горкичките и да гори в ада това чудовище.

Ако беше в България щяхме да речем , че държавата е виновна ама сега нещо не се вързват нещата

като знам колко е забутана френската провинция..... кой знае още какви случаи има.... Ама верно са много набожни де! Много е важно да вярваме в приказки......

Абе тия нови собственици - големи клюкари!

О боже това е нещо наистина ужасно. Ужасно, какво им става на хората вече, съвсем се изродиха. Дори животните са по милозливи. А като си представя как има хора които толкова се борят за да си имат детенце, а не им се получава, а такива изроди защо имат този шанс.

егати медицинската сестра - нали знае, че има противозачатачни, презервативи, спирали. Тази да не живее през 17 век пък и тогава хорото са се съобразявали колко деца да имат. Няма да се учуда ако са с някакъв цигански произход.

Тази патица не е ли чувала за превенция,та да не ражда толкова деца. Нали уж са по-цивилизовани от нас.

Като си нямат външна тоалетна, милите, в която да изхвърлят бебетата...я нашите "роми" колко са си добре-бам в дупката на външната тоалетна и всичко е точно :(

ние му викаме нужник , не външна тоалетна .

Да бе да в селата е пълно с вътрешни тоалетни с климатици и ароматизатори дори :))) "Ужас" ти с въртешна тоалента ли си ??? Не се бъзикам бе човек!

Явно са католици, които не ползват противозачатъчни и като се пръкне чаве, а те не могат да го издържат, го пращат откъдето е дошло. Това е положителната роля на религията. Изроди!

Познайте каква би била реакцията на "цивилизованите" западно-северни европейци, ако нещо подобно се случи в България!

То се случва - колко деца намериха в тоалетни - а колко още не са намерили.... Жалко за децата.

ТЕЗИ СА ПО-ГОЛЕМИ ИЗРОДИ И ОТ НАС!

Ех тази цивилизована Европа.

Боже какви хора има по този свят, боже!!!!

A като абортират и убиват хиляди неродени деца всеки ден това не е зловещо престъпление, а статистика?

Ти имаш ли си представа повечето аборти на каква възраст на плода се извършват? Имаш ли си и представа на каква възраст плода се счита за човешко същество?

Аз имам представа. В моментът, в който започне да се делят клетките след оплощдането, това е живот - живо същество, с душа и тяло. Това,че ти не виждаш нищо или виждаш нещо дребно на снимките и го считаш за нищо, това си етвой проблем.

Някой може ли да намери думи за този случай,защото аз не мога!Не смятам,че е справедливо да обиждам животните , като ги сравнявам с тези същества,които са убили децата си!Знам само ,че и след 1000 години душите им ще се пържат в преизподнята!

Какъв коментар,умът ми не го побира!Какви са мотивите,как са стигнали до зловещото решение?Франция е цивилизована държава-една от първите в света!Не се учудих на жестоките убииства на Андрей Чикатило и неговите още 3-ма последователи в Русия ,украйна и Казахстан!Даже и Японските човекоядски проявление и самоубииствени ритуали!Но убииствата на деца във Франция,педофилията в Белгие и кръвосмешенията в Австрия говорят за един процес на дехуманизация на човечеството,дори и в по-напредналите страни!

Не се учудвай, че умът ти не го побира. Като те гледам, акъл ти липсва изобщо.

Експериментът наречен ХОМО САПИЕНС май ще завърши с командата delete.

че тези са дори по-лоши от другите народи.Тази го е правила не спонтанно,ведъж,а в продължение на 20 години.Е, и ние сме се рабързали към Европа.

Защо изпуснал в списъка Човекоядеца от Милуоки - това междудругото е праобраз на Доктор Лектор в мълчание на агнета. Или само искаше да докажеш че само руснаци и постсъветски пространства има изроди? Ами тукашните представители защо пропусна?