Убитите Кети и Неделчо имали регистрирани фирми

Убитото семейство Кети Кюхова и съпругът й Неделчо Юнаков са имали фирми, показват данни от Дакси.

Обратно в новината

Коментари - Убитите Кети и Неделчо имали регистрирани фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе върти ми се една думичка марковски ама нещо не се сещам защо

най-точен е мЕнистЕра в.радев:жестоко престъпление,АКО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.невероятно проницателен!nice a?

Ще бъде класика във всички жанрове, ако хванат убиеца и го пуснат под домашен арест, защото има постоянен адрес и няма опасност да избяга или да се укрие...

може да е наркоманска исторя кат гледам некои физиономии

Какво става с хората

Перфектното заглавие! Убитите имали фирми... ... Убивайте всички които имат фирми!!! Това са днесните чорбаджии!!! На крак о парии презрени...

Какви фирми, какви 5 лева? Такава касапница издава единствено личен мотив, престъпление от страст. От информациите, които излязоха за тази Кети става ясно, че е била доста палава. Не е случайно, че точно тя липсва в къщата и е ликвидирана отделно, като тялото й е скрито в кладенец. Хванала се е с някой психопат, жалко че заради нея са загинали невинни хора. Тефтерчето й е нарочно подхвърлено, за да заблуди разследващите. Никой килър няма да остави така следа за себе си. В тази връзка искам отново да напомня, че в България трябва да се върне смъртното наказание!

Да се върне смъртното наказание

ПО ШУМА КОЙТО СЕ ВДИГА Е ЯСНО ЧЕ ЖЕРТВИТЕ СА ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ :)) ...

нулев отговор. Пийте си хапчетата редовно.

По съдържанието на 3-те реда , които си написал, макар и с главни букви е ЯСНО, че си ОЛИГОФРЕН.

убийствата нямат финансов мотив, а ЛИЧЕН!

6 ЧОВЕКА ЛИЧЕН МОТИВ???НА МЕН ПО СКОРО МИ НАМИРИСВА НА ФИНАНСОВ.И ТО МНОГО ФИНАНСОВ!!!

При такова убийство няма как да не са замесени руснаци.

Снощи цацаров ме подведе-всички били убити с по един патрон и Кети била обявена за издирване,та грях ми на душата помислих,че тя е убийца.Днес стана ясно,че убийците са повече от един и са отвлекли горката Кети.Дано специалните служби си свършат работата.

Че това са Българските служби. Ще свършат работа ама друг път. Ако докарат Стиви Уондър, той по лесно ще разгледа уликите и има по-голям шанс да разкрие убиеца.

Не бъди такъв песимист. И на мен ми е лесно да кажа, че всички българи са тъпаци (включвайки и теб понеже пишеш на български все пак), но не го правя. Има и свестни хора.

Абе ко стана със стрелеца срещу данъчния? Уж държавата се изправи с цялата си неМОЩ срещу него?

тоя е, де. Е-е-е-е, кажи го, де, почти го хванаха на върба в петък

Кети пък има очила. Слънчеви! И аз имах фирма

Или наркотици или много пари и с убийството им се заличават следите към високопоставени личности!

Дано да не са замесени политици

кол. фирми

Почерк на наркомафията.Тя не прощава.Семейството се занимавало и с подръжка /ремонт /на тирове.

Близкия Ботевград е НАРКОдепо разпределителен център зя турски хероин през новия пункт на Видин за страните от ЕС

Позна! Ти си следващия...тази нощ

Дано имаш дебело кевларено одеало и твърда каска с-у С4

В днешно време всеки трети има фирма, регистрирана с "капитал", който не стига за едно кафе на летището.

Безсмислена информация. Хората имали фирми - да бе верно ли?

Вероятно е от ревност. Не ми се вярва да са успели да откраднат толкова пари, че някой да се реши да утрепе шест човека. Пък и тая май има афинитет към боклуци, бивши и бъдещи затворници.

Тука е играла мафията.

на мен също ми ''мирише'' на кланова разправа...

Е така се прави!В тая държава не си ли свършиш работата сам,няма кой да ти я свърши.Ако чакаш на прогнилите и потънали в лайна и корупция съд,полиция и ред други крадливи и безполезни институции е все едно от умрял писмо да чакаш.Щом са избити са имали достатъчно грехове за изплащане!Уличното правосъдие и саморазправата са единствения ефективен начин за решаване на проблемите в тая осрана,жалка държавица!

Така ли се прави? Масови убийства, убити ученици и възрастна жена? За едни нещастни, мърляви пари, които утре няма да ги има. Ти нямаш никаква ценностна система и твоя живот явно няма смисъл.

Със сигурност е по-смислен от твоя жалък животец.Чакай правосъдие в България!

Кети Кюхова, Неделчо Юнаков, "Деви ке" ООД и "Бау консултинг мениджмънт"...

СМЕХОТВОРНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!! Да плачеш ли, да се смееш ли?? 6 лв и 30 лв???

И какво от това, че са имали фирми?Това престъпление ли е?

Без да съм следовател и да съм правил оглед мога да ви кажа, че версиите са 2> 1. Уреждане на семейни сметки - бившият на жената е решил да ги опатка от ревност. Това, че е убито и кучето показва, че е лично престъплението и че е търсено ликвидиране на всички и всичко. 2. Взели са пари от някой и са се правили на ударен - това е много модерно в България, освен това излъчването им е точно на хора, които мога да вземат пари и да ходят и харчат по почивки и да ходят с Айфони, а да са затънали до шията. Познавам хора, които почти цял живот изкараха така на заеми... Ако са взели от някой крупна сума и на онзи му е пречерняло.

Ама много разбирате всички от разследване! Направо съм втрещен! Оставете хората да си разследват, а вие идвайте на село да копаете, че няма кой да работи нивите, а не да ми стоите пред компютрите и да пишете глупости!

Дрън дрън. Богоизбрани арендатори прилапаха цялата земя на село. Нищо не остана за копане.

Мургави банди бият по селата.Земеделие няма.

хора с нерегистриран брак не се казват съпрузи. Съжители.

Трябвало е да се ликвидират 1, най-много двама. Останалите са свидетели. Да проверят гаджето на дъщерята защо е променил местоположението си в последния момент.

Тази "новина" се конкурира с репортажа на БТВ за същото престъпление, в който репортерката попита съседите дали в НОВОГОДИШНАТА НОЩ са чули някакви гърмежи, изстрели....!

"...съдружниците им са с фирми с дялов капитал над 5000 лева, показват още данните от регистъра." О, боже мой! Това обяснява всичко! Истината лъсна!

Фирми са имали, аааа? Сигурно и къщи имат, ааа? Може и коли да са карали, нали? А нямат ли и мобилни телефони? Байонет от Първата световна, завещан от прадядото, но с който колят прасето на село не е ли намерен? Доказателствата са ясни! ВИНОВНИ!

Ако погледнат във ФБ може да видят профила на Ivet Kyuhova живееща в Лондон, която си е сложила черна лента на профила ..роднина? Просто името е странно ,редко ..Кюхова...

Добре де, каква е тази жена и какво общо има с убитите, ако знаете кажете ?

Може да знае нещо по въпроса,дали с а има ли врагове и т .н. какъв бизнес са имали ... .Щом си е сложила траурен знак ..Всъщност би трябвало да кажем:Съболезнования на близките им :-( Много брутално е всичко станало,ужасно

Някой упорито ни доказва, колко смешен може да стане един разследващ журналист:) Много нелепо представена ''информация'':)

Божеее, какви бизнесмени...нямам думи...фирма с капитал 6 лв, ми да я бяха писали 0,01 лв??

Леле имали са фирми, не мога да повярвам. Ако сега кажете, че са имали и банкови сметки, вече не знам!

Шило

И кво като са имали фирми?

Щом са имали фирми, значи са чорбаджии и не им е чиста работата. Пада им се, демек. Ако имаш прякор, примерно Поничката, същата работа.

..а пък да имаш Х5-ца направо си си за панделата, ама висши политици те пазят.

Ще видиш сега като направят и шокиращото разкритие, че в дома им е намерен кочан с фактури!

Шило

Хахахах

Защо пишете глупости,че имали фирми.Това убийство е направено от професионални убийци,и то едва е един.Става въпрос за много голяма далавера,свързана може би с мафията.Това е чисто мафиотски способ-да се разсрелва цялото семейство,за да няма свидетели.Може би са участвали в някой канал за кокаин и са решили и те малко да си вземат.

тогава да имат предвид, че строителната мафия у нас е на първо място! Чак после идват наркотичните, горивните, спортните, лекарствените, на боклукчиите, политическите... и т.н. все мафии.

Някое дирниче е ровило в търговския регистър.

Направи ми вечерта! Направо си го представих как пляска с бузки по клавиатурата, милото... :)

Много ми харесват изрази като "направи ми вечерта"... Сам/а ли го измислихте?? Твърде оригинално... или буквално... леко папагалско, ама кой ти гледа...

Много интересна новина... Браво

Откриха мъртво преди време и едно момче от Пловдив,дето изчезна !Пазете си децата !

Добре! Заключвам ги в мазето и двете! Още днес!

Решението да се регистрират фирми с 2 лева капитал, го приеха за да могат да крадат чрез тях. С два лева не може да си купиш кутия цигари ама фирма си тръгнал да отваряш, че и бизнес да въртиш?????

Глупости, преди като беше 5000 лв какво правеха всички? Внасяха тези 5000 лв в набирателна сметка и после си ги връщаха в разплащателна. Ако си тръгнал да източваш ДДС или други далавери с фирми, 5000 лв ли ще са ти проблема?

За 5 000 лева носиш отговорност пред държавата и други кредитори и поне тези 5000 лежа ги дължиш. А сега нищо 2 лева материална отговорсност е смешно. Такива фирми изобщо не трябва да изпълняват държавни поръчки!!!!

Страшна новина, няма що. Според НСИ в българия има 404 937 фирми...

защото 80% от тези регистрирани фирми са мошенически или на мошеници.

Или са неуспешни начинания на няко й си, който в момента няма пари дори да ги отрегистрира... и чака да бъдат закрити по давност, или въобще вече е забравил за тях...

Професионално Убийство без свидетели по Учебник , никакви съмнения за грешки + кучето , и бебе да имаше и него ! Никога няма да хванат Убиеца ! Това не 1000 лв. и за 100 000 Лв.

Всички сте чели за моите подвизи във Великобритания. Там направих ченгетата за посмешище. Всички убийства разкрих АЗ. Не че искам да се хваля. Ако ме извикат вашите и на тях ще помогна. Вашите полицаи много трудно ще открият убиеца. Престъплението е УМИШЛЕНО, а не в изблик на гняв или пиянство. И то е предварително ПОДГОТВЕНО. Обърнете внимание! Нарочно е избрано времето срещу 1 януари, за да се прикрият гърмежите от огнестрелното оръжие. На които никой съсед няма да обърне внимание на фона на стотиците пиратки и фоерверки. Просто това е било идеалният момент за извършване на убийството и прикриване на следите. Засега ще разкрия само това, като малък бонус за полицията. Аз вече установих кой е убиецът и как е станало, благодарение на моя известен дедуктивен метод. Ноо ще запазя професионална тайна. Няма да разкривам всичко наведнъж.

Какво като имат фирми, при това неработещи?! Страшна новина , няма що! Горките хора, дано открият убийците им!

може от мнооого добре работещи, да са станали неработещи. Като КТБ например.

Не е сериозно да се коменира тази информация. Всяка сериозна фирма има капитал от поне 50 000 лв., всичко друго е майтап, дайте ми 252 лв. и утре ще ви регистрирам фирма с 2 лв. капитал и после си трошете главата.

несериозна информация при шесторно убийство!

Без да кажете какъв е предмета на дейностна тия фирми,е напълно безмислено да събщавате такава новина. Акте се притеснявате да го кажете.... по добре е да си траете.

От строителния бранш.

Що за новина е това? В БГ, който не е рекъл, той не е регистрирал фирма. Минималният капитал е достатъчно малък, че всеки обикновен човек да си учреди фирма, когато му е кеф.

Така е, имали фирми, голяма работа, повечето хора в София,и не само, имат фирми. Ами, позадълбайте малко, каква е тая селска клюка? Въобще всичко по извършените убийства е странно, и най - вече броя на куршумите. Нормален човек, не професионален наемник, не би изстрелял повече от 3 куршума, и този опит за почистване на кръвта? Нещо като психологически профил не правят ли? Твърде много жертви за любовен скандал или ревност има в картинката.

настъпили интереси за да избият целия им род.

В новогодишната нощ случайно са станали свидетели на нещо, на което не е трябвало, иначе защо ще убиват и гаджето на момичето, дори да са семейни мръсотии някакви, момчето е съвсем страничен човек! Освен ако не е страничен, де!

На неподходящото място в неподходящото време! Тоест била е свидетел!Но се въздържам от какъвто и да е коментар за да не се окажат я наркотици я зделки с оръжие или нещо друго незаконно то в Нови Искър......!