Коментари - Какво е казал Цветанов за Филчев | Днес.dir.bg

Какво е казал Цветанов за Филчев

В интервю за Дойче веле в понеделник германският разследващ журналист Юрген Рот посочи Цветан Цветанов като източник на информацията, че Никола Филчев е поръчал убийството на прокурора Николай Колев.

Обратно в новината

Коментари - Какво е казал Цветанов за Филчев | Днес.dir.bg

Коментари

От написаното по-горе следва въпросът:Трябва ли да се вярва на това, което говорят чужденците, независимо кои са!Аз пък ще кажа,че Юрген Рот е Кардинал на Ватикана и винаги ще защитава интересите на това племе! Дали обаче е разбрал полъхът на вятъра !

Ей, герберски подлоги, с тая услужлива на управниците цензура много ще ви заобичаме

Крайно време е бат Бойко да проведе образователен курс за домочадието си. Очеизвадно е, че голяма част от тях не са прочели Конституцията, пък да не говорим другите закони. Ето го Цветанов не е прочел Наказателния кодекс и Наказателнопроцесуалния кодекс, друго обяснение за това да дрънка пред тоя журналист нямам. Та, нали в момента тече разследване бе Цецо, ти изпя каквоото ти дойде на акъла пред тоя журналист и после защо ще се провали делото. Защото всичко около тоя казус ще е предварително известно ... Съобразявай се малко министър си, не си шофьор още.

ЧЕТА НАПИСАНОТО И СИ МИСЛЯ: ЗА СЕГА ДВАМА ИЗВЕСТНИ У НАС ЧУЖДЕНЦИ ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ - 1. ПОСЛАНИК УЛРИХ И 2. ЖУРНАЛИСТ ЮРГЕН РОТ! ПЪРВИЯТ - ЗА МНОГОКРАТНА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СТРАНАТА, А ВТОРИЯТ - ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НЕВЯРНА ЗЛОНАМЕРЕНА ИНФОРМАЦИЯ, С КОЕТО УРОНВА ПРЕСТИЖА НА БЪЛГАРИЯ В ЧУЖБИНА!

Не зная за "ПОСЛАНИК УЛРИХ",но със сигурност зная,че има един американски бацил,със име Уорлик,чието единствено занимание е да се бърка във вътрешните работи на България и съвсем сигурно влияе на нейната политика!Това биологическо американско оръжие,отдавна трябваше да бъде отстреляно,като вреден дивеч,за да не вреди на държавата ни и да не ни прави американски ибрици!

Това убийство не беше ли по времето, когато главсек на МВР беше ББ, че и скоростно го призведоха ... генерал. А за ЦвЦв какво може човек да каже, освен: прост, по-прост, най-прост ...

Миналото несъществува. Всичко започва от Герберите.................

Интересното в случая е, че ако ЦЦ е казал, че Филчев е поръчител е лошо /не че някой от БГ журналистите ще му поиска обяснение/, но ако е коментирал в детайли текущо разследване е още по-лошо. От друга страна не може да си позволява да цитира твърдения, които не само, че не са доказани, а оставаме с впечатление, че не са проверени. Не мога да разбера в тази държава, основното човешко право да бъде невинен до доказване на противното, кога се изгуби из диктатурата на ГЕРБерите.

Записът потвърждава, че министър Цветанов се позовава на вдовицата на прокурора Колев, а не твърди сам, че Филчев е поръчал убийството. - де гиди въртиопашки де дираджийски де...

ще задам един въпрос има ли в държавата ни някой осъден ? и ще ви кажа ..направете си извод дали е вярно това което говори цветанов но това е безсилие.. за съжаление..

Разбира се, че са достоверни. И аз ги смятам за достоверни. Всеки нормален човек, който работи със съмнителни хора би споделил своите притеснения с най-близките си. Да видим мафиотизирания съд и прокуратурата, мязаща на футболна агитка, какво ще родят.

Чух Цветанов да казва по една от телевизиите,че има хипотеза за участието на Филчев в убийството!!Пред Рот може да е казал цитираното в статията,обаче по телевизията каза за хипотезата.Останах със впечатлението че Филчев го разработват сега за убийството на Филчев.

Ей лъжльо,затънал си до шия в собствените си л.....Приказките ти вече не чинят пет пари г-н неуспешен кандидатпрезидент.

за умниците шовинисти, които имат някакъв проблем с понятието "чужбина", информациите и анализите с източник извън българия: да, не всичко идващо отвън трябва да се абсолютизира, но пък информацията е краино изопъчена и почти винаги обслужваща нечии нечистоплътни интереси. и преди да подскачат, както селски петел е добре да се огледат и видят какво ги заобикаля в българия и какъв е стандарта на запад

Ха, ха , ха!!!!Дали някой вярва на това "замазване" на гафа на ЦЦ?! Колко странно, че такъв "радетел" за истината като Рот, се е включил в тази "мръсна игричка". А ЦЦ, незвисимо от агресивното славословене и непостигнатите, предварително"разтръбени" резултати в борбата с престъпността , е вече политически труп!!!!

Българите най-мразят някой да им показва кирливите ризи, щото са си добре като не ги знаят. Единственото нещо, което може да събуди патриотизма им е, когато някой отвън им каже какви са - тогава и само тогава се събуждат от вековния си сън!

Аз също гледах сутринта роднините на Н.Георгиева и останах приятно изненадан от поведението и думите на роднините. Много точно, премерено, без хвърляне на обвинения и позоваване на мълви обосноваха своите искания и помолиха политиците да не експлоатират мъката им за оплюване на опоненти.

КОЙТО СЛЕДИ ТОЗИ ФОРУМ ЩЕ СИ СПОМНИ, ЧЕ БЯХ УВЕРЕН,ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ОТ ДВАМАТА ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ. ЮРГЕН РОТ ТЪРСИ МЕДИИНА ИЗЯВА, А ЦВЕТАНОВ ЗАБЛУЖДАВА, ИЗПОЛЗВАЙКИ ИМЕТО НА ЕДИН ИЗТЪРКАН ЗА ГЕРМАНЦИТЕ ЖУРНАЛИСТ.

НЯМАЛИ НЯКОГА ДА СЕ ПОТЬРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ХОРА ЗАЕМАЩИ ДЬРЖАВНИ ПОСТОВЕ ,КАТО МИНИСТРИ,ЗА ТОВА,4Е МНОГО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СИ ИЗМИСЛЯТ НЕВЕРНИ НЕЩА- Л Ь Ж И-,А СЛЕД ТОВА НА ТЯХ НИКОИ НИЩО НЕ ИМ КАЗВА ДАЖЕ СЬЗНАТЕЛНО СИ ЗАТВАРЯТ О4ИТЕ,ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ИМ ПОТЬРСЯТ Н А К А З А Т Е Л Н А ОТГОВОРНОСТ.ТОВА ТРЯБВА ДА ЗАСЯГА И 4УЖДЕНЦИТЕ.

единствения начин да си сигурен че това е лъжа е ако ти си поръчител и убиец. така че вземи млъкни и не се излагай

Значи Рот като обвинява другите е прав акато настъпи ЦЦ не е разбрал??Въпреки всичко основното е че ЦЦ разнася клюки без да са проверени а той е длъжностно лице и за това трябва да носи отговорност за тиражиране на непроверени приказки защото не е на маса с приятелчетата си.

Ау, ау каква държава , т.е. какви българи!!! Идва един измислен "разследващ" журналист ли писател ли кой знае, говори страхотни неща , позовава се не на кой да е а на вътрешшния министър, който отгоре на всичко е и мин.председател!!! и ни оплюва като нация. И какво нито един политик не казва нищо ами журналистите - как беше в песента "тая плюва а оная гълта"!!! А най-кофти че ние хорицата му вярваме! Кога някога немец е направил нещо добро на БГ!? а да 1 и 2 нацонални катастрофи !!! слушайте дойче веле и се просветете(осерете)!

Хайде сега пък не бил разбрал?? Абе той сега ли чатна, че министъра ни не е наред бе? Само им дай да лъжат и да мажат след това.....

Цветанов: Юрген Рот ми каза, че Филчев му е казал, че американското посолство му било казало, че Николай Колев му е казал, че Сугарев му бил казал, че Спартак Дочев му бил казал, че Алексей Петров му е казал, че неговите барети са му казали, че Надежда Георгиева им е казала, че Иван Костов и е казал, че ген. Атанасов отишъл при Костов и му е казал, че е поръчал две убийства. Или нещо подобно.

Правилно е разбрал швабата.Цецо и по ТВ каза същото, като смотолеви някъде неразбрано , че това са приказки на вдовицата и на Еди Сугарев. Контекста беше, че вярва на тези приказки и Филчев е заподозрян

Позната история. Пореден фишек за отклоняване на вниманието от резила с "честния" ЦЦ оказал се криминално забогатял. Тоя наглец изглежда има цял щаб който да работи за замазване и заличаване на неговите далавери и фалове.

Борисов и Цветанов умишлено подкладоха този огън. Те дадоха интервюта на Ю.Рот и носят своята отговорност за това. Подхлъзнаха се по тази плоскост, че Румен Петков се изказва неласкаво за Рот и решиха, че това е техния журналист чрез който в Европа още веднъж ще ги погалят по кратунките. Само че Румен Петков отдавна каза, че това е един долнопробен лъжец. Сега да обясняват какво са казали и Рот какво е разбрал.

България има авторитетни журналисти работещи в световни агенции,тоя немец и самите германци си го смятат за малоумен,тия гербери го превърнаха в институция

Докога, чул неразрал, казал превърнали сме се в някаква махленска говорилня, няма в света такава държава в която управляващите да се държат така, за най-малката изтървана фраза хората си подават оставка защото имат достойнство, а тук се оправдават като закъснели за час ученички , е стига вече нали щяхте да сте различни от предишните, а станахте за посмешище.

Отвратително е, че Цветанов се занимава с подобен род изява - ДАВАНЕ НА ИНТЕРВЮТА на съмнителни субекти! Изявата му е като на МАХЛЕНСКА КЛЮКАРКА! Някой казал, че друг му разказал, как трети видял, че четвърти разбрал от пети за .....ОООООООООО ! СТИГА! България е малка, но не е махла в Европейския съюз! А махленските КЛЮКАРКИ - ХОДОМ МАРШ по местата си!

Цветанов за нищо не е виновен, той е най-добрият ни министър, утрешният ни президент! Юрген Рот да си ходи!

Е щом Цветанов става за президент, то Асан от махалата става за вице, цял ден ще ходят да лъжат и мажат.

Най-добрият президент на РъБъ е Гоце или пуделът на Гоце (един евродепутат)

Олигофрути, що не гледате нова телевизия и да чуете какво казват близките на Надежда . . . . . Завряха Цвъцко в кучи Г.З. с неговите версии и американски напътствия, а и тоя Рот да се завира в.г.з. да вади нови умозаключения

Гледах Нова телевизия и още веднъж се убедих, че живея в абсурдна държава, вече 10 години едно дело се точи и няма никаква такава следа за каквато говореше Цветанов и как така изведнъж се появи, тези хора в час ли са въобще, това е министър на вътрешните работи, оказа се, че си е някакъв вид бръщолевене, браво за смелостта на близките на загиналата.

Да браво на близките на адвокатката че се разграничиха от фантазиите на съпругата на прокурора, която също е прокурорка? в момента от Сугарев от ЦЦ и от всички плямпала. Струвами се обаче че делото им няма да бъде решено скоро??????

Като не разбира, защо се навира в чужди задници, или като гол кокал в паница!

Коментари - Какво е казал Цветанов за Филчев | Днес.dir.bg

Какво е казал Цветанов за Филчев

В интервю за Дойче веле в понеделник германският разследващ журналист Юрген Рот посочи Цветан Цветанов като източник на информацията, че Никола Филчев е поръчал убийството на прокурора Николай Колев.

Обратно в новината

Коментари - Какво е казал Цветанов за Филчев | Днес.dir.bg

Коментари

От написаното по-горе следва въпросът:Трябва ли да се вярва на това, което говорят чужденците, независимо кои са!Аз пък ще кажа,че Юрген Рот е Кардинал на Ватикана и винаги ще защитава интересите на това племе! Дали обаче е разбрал полъхът на вятъра !

Ей, герберски подлоги, с тая услужлива на управниците цензура много ще ви заобичаме

Крайно време е бат Бойко да проведе образователен курс за домочадието си. Очеизвадно е, че голяма част от тях не са прочели Конституцията, пък да не говорим другите закони. Ето го Цветанов не е прочел Наказателния кодекс и Наказателнопроцесуалния кодекс, друго обяснение за това да дрънка пред тоя журналист нямам. Та, нали в момента тече разследване бе Цецо, ти изпя каквоото ти дойде на акъла пред тоя журналист и после защо ще се провали делото. Защото всичко около тоя казус ще е предварително известно ... Съобразявай се малко министър си, не си шофьор още.

ЧЕТА НАПИСАНОТО И СИ МИСЛЯ: ЗА СЕГА ДВАМА ИЗВЕСТНИ У НАС ЧУЖДЕНЦИ ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ - 1. ПОСЛАНИК УЛРИХ И 2. ЖУРНАЛИСТ ЮРГЕН РОТ! ПЪРВИЯТ - ЗА МНОГОКРАТНА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СТРАНАТА, А ВТОРИЯТ - ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НЕВЯРНА ЗЛОНАМЕРЕНА ИНФОРМАЦИЯ, С КОЕТО УРОНВА ПРЕСТИЖА НА БЪЛГАРИЯ В ЧУЖБИНА!

Не зная за "ПОСЛАНИК УЛРИХ",но със сигурност зная,че има един американски бацил,със име Уорлик,чието единствено занимание е да се бърка във вътрешните работи на България и съвсем сигурно влияе на нейната политика!Това биологическо американско оръжие,отдавна трябваше да бъде отстреляно,като вреден дивеч,за да не вреди на държавата ни и да не ни прави американски ибрици!

Това убийство не беше ли по времето, когато главсек на МВР беше ББ, че и скоростно го призведоха ... генерал. А за ЦвЦв какво може човек да каже, освен: прост, по-прост, най-прост ...

Миналото несъществува. Всичко започва от Герберите.................

Интересното в случая е, че ако ЦЦ е казал, че Филчев е поръчител е лошо /не че някой от БГ журналистите ще му поиска обяснение/, но ако е коментирал в детайли текущо разследване е още по-лошо. От друга страна не може да си позволява да цитира твърдения, които не само, че не са доказани, а оставаме с впечатление, че не са проверени. Не мога да разбера в тази държава, основното човешко право да бъде невинен до доказване на противното, кога се изгуби из диктатурата на ГЕРБерите.

Записът потвърждава, че министър Цветанов се позовава на вдовицата на прокурора Колев, а не твърди сам, че Филчев е поръчал убийството. - де гиди въртиопашки де дираджийски де...

ще задам един въпрос има ли в държавата ни някой осъден ? и ще ви кажа ..направете си извод дали е вярно това което говори цветанов но това е безсилие.. за съжаление..

Разбира се, че са достоверни. И аз ги смятам за достоверни. Всеки нормален човек, който работи със съмнителни хора би споделил своите притеснения с най-близките си. Да видим мафиотизирания съд и прокуратурата, мязаща на футболна агитка, какво ще родят.

Чух Цветанов да казва по една от телевизиите,че има хипотеза за участието на Филчев в убийството!!Пред Рот може да е казал цитираното в статията,обаче по телевизията каза за хипотезата.Останах със впечатлението че Филчев го разработват сега за убийството на Филчев.

Ей лъжльо,затънал си до шия в собствените си л.....Приказките ти вече не чинят пет пари г-н неуспешен кандидатпрезидент.

за умниците шовинисти, които имат някакъв проблем с понятието "чужбина", информациите и анализите с източник извън българия: да, не всичко идващо отвън трябва да се абсолютизира, но пък информацията е краино изопъчена и почти винаги обслужваща нечии нечистоплътни интереси. и преди да подскачат, както селски петел е добре да се огледат и видят какво ги заобикаля в българия и какъв е стандарта на запад

Ха, ха , ха!!!!Дали някой вярва на това "замазване" на гафа на ЦЦ?! Колко странно, че такъв "радетел" за истината като Рот, се е включил в тази "мръсна игричка". А ЦЦ, незвисимо от агресивното славословене и непостигнатите, предварително"разтръбени" резултати в борбата с престъпността , е вече политически труп!!!!

Българите най-мразят някой да им показва кирливите ризи, щото са си добре като не ги знаят. Единственото нещо, което може да събуди патриотизма им е, когато някой отвън им каже какви са - тогава и само тогава се събуждат от вековния си сън!

Аз също гледах сутринта роднините на Н.Георгиева и останах приятно изненадан от поведението и думите на роднините. Много точно, премерено, без хвърляне на обвинения и позоваване на мълви обосноваха своите искания и помолиха политиците да не експлоатират мъката им за оплюване на опоненти.

КОЙТО СЛЕДИ ТОЗИ ФОРУМ ЩЕ СИ СПОМНИ, ЧЕ БЯХ УВЕРЕН,ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ОТ ДВАМАТА ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ. ЮРГЕН РОТ ТЪРСИ МЕДИИНА ИЗЯВА, А ЦВЕТАНОВ ЗАБЛУЖДАВА, ИЗПОЛЗВАЙКИ ИМЕТО НА ЕДИН ИЗТЪРКАН ЗА ГЕРМАНЦИТЕ ЖУРНАЛИСТ.

НЯМАЛИ НЯКОГА ДА СЕ ПОТЬРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ХОРА ЗАЕМАЩИ ДЬРЖАВНИ ПОСТОВЕ ,КАТО МИНИСТРИ,ЗА ТОВА,4Е МНОГО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СИ ИЗМИСЛЯТ НЕВЕРНИ НЕЩА- Л Ь Ж И-,А СЛЕД ТОВА НА ТЯХ НИКОИ НИЩО НЕ ИМ КАЗВА ДАЖЕ СЬЗНАТЕЛНО СИ ЗАТВАРЯТ О4ИТЕ,ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ИМ ПОТЬРСЯТ Н А К А З А Т Е Л Н А ОТГОВОРНОСТ.ТОВА ТРЯБВА ДА ЗАСЯГА И 4УЖДЕНЦИТЕ.

единствения начин да си сигурен че това е лъжа е ако ти си поръчител и убиец. така че вземи млъкни и не се излагай

Значи Рот като обвинява другите е прав акато настъпи ЦЦ не е разбрал??Въпреки всичко основното е че ЦЦ разнася клюки без да са проверени а той е длъжностно лице и за това трябва да носи отговорност за тиражиране на непроверени приказки защото не е на маса с приятелчетата си.

Ау, ау каква държава , т.е. какви българи!!! Идва един измислен "разследващ" журналист ли писател ли кой знае, говори страхотни неща , позовава се не на кой да е а на вътрешшния министър, който отгоре на всичко е и мин.председател!!! и ни оплюва като нация. И какво нито един политик не казва нищо ами журналистите - как беше в песента "тая плюва а оная гълта"!!! А най-кофти че ние хорицата му вярваме! Кога някога немец е направил нещо добро на БГ!? а да 1 и 2 нацонални катастрофи !!! слушайте дойче веле и се просветете(осерете)!

Хайде сега пък не бил разбрал?? Абе той сега ли чатна, че министъра ни не е наред бе? Само им дай да лъжат и да мажат след това.....

Цветанов: Юрген Рот ми каза, че Филчев му е казал, че американското посолство му било казало, че Николай Колев му е казал, че Сугарев му бил казал, че Спартак Дочев му бил казал, че Алексей Петров му е казал, че неговите барети са му казали, че Надежда Георгиева им е казала, че Иван Костов и е казал, че ген. Атанасов отишъл при Костов и му е казал, че е поръчал две убийства. Или нещо подобно.

Правилно е разбрал швабата.Цецо и по ТВ каза същото, като смотолеви някъде неразбрано , че това са приказки на вдовицата и на Еди Сугарев. Контекста беше, че вярва на тези приказки и Филчев е заподозрян

Позната история. Пореден фишек за отклоняване на вниманието от резила с "честния" ЦЦ оказал се криминално забогатял. Тоя наглец изглежда има цял щаб който да работи за замазване и заличаване на неговите далавери и фалове.

Борисов и Цветанов умишлено подкладоха този огън. Те дадоха интервюта на Ю.Рот и носят своята отговорност за това. Подхлъзнаха се по тази плоскост, че Румен Петков се изказва неласкаво за Рот и решиха, че това е техния журналист чрез който в Европа още веднъж ще ги погалят по кратунките. Само че Румен Петков отдавна каза, че това е един долнопробен лъжец. Сега да обясняват какво са казали и Рот какво е разбрал.

България има авторитетни журналисти работещи в световни агенции,тоя немец и самите германци си го смятат за малоумен,тия гербери го превърнаха в институция

Докога, чул неразрал, казал превърнали сме се в някаква махленска говорилня, няма в света такава държава в която управляващите да се държат така, за най-малката изтървана фраза хората си подават оставка защото имат достойнство, а тук се оправдават като закъснели за час ученички , е стига вече нали щяхте да сте различни от предишните, а станахте за посмешище.

Отвратително е, че Цветанов се занимава с подобен род изява - ДАВАНЕ НА ИНТЕРВЮТА на съмнителни субекти! Изявата му е като на МАХЛЕНСКА КЛЮКАРКА! Някой казал, че друг му разказал, как трети видял, че четвърти разбрал от пети за .....ОООООООООО ! СТИГА! България е малка, но не е махла в Европейския съюз! А махленските КЛЮКАРКИ - ХОДОМ МАРШ по местата си!

Цветанов за нищо не е виновен, той е най-добрият ни министър, утрешният ни президент! Юрген Рот да си ходи!

Е щом Цветанов става за президент, то Асан от махалата става за вице, цял ден ще ходят да лъжат и мажат.

Най-добрият президент на РъБъ е Гоце или пуделът на Гоце (един евродепутат)

Олигофрути, що не гледате нова телевизия и да чуете какво казват близките на Надежда . . . . . Завряха Цвъцко в кучи Г.З. с неговите версии и американски напътствия, а и тоя Рот да се завира в.г.з. да вади нови умозаключения

Гледах Нова телевизия и още веднъж се убедих, че живея в абсурдна държава, вече 10 години едно дело се точи и няма никаква такава следа за каквато говореше Цветанов и как така изведнъж се появи, тези хора в час ли са въобще, това е министър на вътрешните работи, оказа се, че си е някакъв вид бръщолевене, браво за смелостта на близките на загиналата.

Да браво на близките на адвокатката че се разграничиха от фантазиите на съпругата на прокурора, която също е прокурорка? в момента от Сугарев от ЦЦ и от всички плямпала. Струвами се обаче че делото им няма да бъде решено скоро??????

Като не разбира, защо се навира в чужди задници, или като гол кокал в паница!