Убийство на ученичка потресе град в Германия – приятелката й е тежко ранена

Момичетата отивали на училище, когато били нападнати от неизвестен мъж

Обратно в новината

Коментари - Убийство на ученичка потресе град в Германия – приятелката й е тежко ранена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още лапакте СОРОСКАТА патка... еврогейтаци нещастни.

Какъв Шенген бре? Слагайте картечни гнезда по границите

Само не разбрах дали като е тръгнал да коли с ножа нападателя е викал познатата на всички фраза.

Първоначалните предположения, че жилищната сграда е приют за бежанци, не могат да бъдат потвърдени. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- По скоро не е "демократично" да се каже, че е свърталище на терористи

Време е нов Хитлер ! Само той се е оправил с емигрантите досега в Германия !

Пази боже! Какви паразити докарват тези изроди не е истина!!!

Меркел да каже, дали е от нейните любимци.

Това са гостите поканени от Меркел. Културни особености.

Демократичните бомби убиха 1(един) милион иракчани. Сред тях деца и жени. Както всички знаем химически оръжия не бяха открити, какъвто беше предтекста на дъжда от бомби. Кой от всички коментиращи съжали жертвите?

Всеки ден четем как в "свободният свят" се радват на мултикулутрализма.

Искам отсега да се знае,че това няма как да е орк!!! Те са ИТ специалист, доктор или инженер! Невъзможно е просто!

Какво като са богати, когато са мъртви. България задължително трябва да се пази, за да не се превърне в развалината на която прилича Западния свят в морално, етническо и религиозно отношение.

Ние си имаме проблеми с циганите немците да си мислят за бежанците

щото не е политкоректно.

Ние не само не трябва да пускаме варвари да се заселват в България, но и трябва да намерим начин да изселим домораслите ни цигани - в целият ЕС (да си ги интегрират като могат) и турци (Турция). Останалите мюсюлмани довлекли се тук да бъдат върнати в страната им по първопроизход, независимо кое поколение са. Край!

Нещо от рода на ала бала дали е крещял?

Трагедия. Горките деца.

Оня ден- новина за изнасилено и убито малолетно момиче в Германия, ако не се лъжа, днес - това...Да живей глобализма и либерастията. А за колко ли други случаи, завършили без летален изход не се знае? Айде, нас не ни интересува толкова, ама немците?

Българските грждани от турски произход са живели по тези земи заедно с нас от столетия. Те искат същото, каквото и ние. Мир и благоденствие. Работливи са и са отговорни граждани. Нямат нищо общо като махталитет нито с ромите нито с мигрантите от Африка.

A nie pomacite? Az kakvo sum vinoven che prapradqdomi e bil poturchen.men musulmanstvoto mi e chujdo i go otricham

Приеми православието - стани човек и нямаш ядове.

Страх хо е да кажат че в някой талибан ,ще ги обявят за расисти ,ама да си ги приютяват

Не достигат меченца за Германия, има постъпило искане за мечешка помощ от посланика

Забелязвате ли, че тов става ежедневие. Като си пускат диваци да си берат плодовете, ние трябва да направим всичко възможно да се спасим от този ад.

Нали посрещахте тази мюсюлманска сган с балони и мечета. Яжте импопарата сега.

новите германци.

Трагедията обаче я подготвиха дядовците и бабите на тия двете ,а родителите им я доразвиха А пак там да развяват цветни лентички ,да изправят криви краставици и не на последно място да направят камара от плюшени мечета пред дома на тия Гейпарад задължително в знак на протест

Културни особености…на гостите…да свикват…и да не забравите плюшените мечета, ей:)

Боже, Господи... всеки път едно и също... брутално престъпление и мигрант - извършител! Тези хора нямат никакви задръжки и уважение към другите... яде им се - крадат, имат секс нагон - изнасилват, някой им противоречи - убиват! Тези хора са толкова различни от нас, и по точно от западноевропееца и нямат никакво място в Европа... ми те идват само млади мъже... аз не искам дъщеря ми да си има работа с такъв прост камилар!

Заповядайте !!! Ние ще се справим !!!

На бас че е някой лекар или ИТ инженер от гостите на меркел.

Планът Калгерги на ционистката мафия, за унищожаване на бялата раса.. Който не го мързи има ,много инфо по въпроса.

Комунистическата свиня Меркел бе заменена от хомосексуалния извратеняк Шулц.Резултатите не ме учудват.Между другото и двамата са уж "християндемократи",а всъщност атеистосатанисти.

Не че злорадствам , искам да бъда разбран правилно. Понякога по-добре да си по-беден и жив, отколкото богат но мъртъв. Бежанците не искат да остават в България по две причини. 1- Ниския стандарт на живот и минимално заплащане 2- Българина изобщо не е толерантен спрямо навлеците и те това го знаят. 1300г сме на кръстопътя на света и сме оцелели - единствено турците са успели да ни усмирят и то с як геноцид за малко. Сега историята се повтаря, но вместо кръстоносни походи на изток, имаме ислямски походи на запад и всичко минава през нашите земи. Никой не остава тук, това е земята на Българите и само ние можем да живеем тук. За всичко това е виновен някой български ХаН, измислил РАКИЯТА, божествена напитка подтискаща разума и подстрекаваща към конфронтация с всичко и всеки, несъгласен с мнението ни.

Аз не пия, но това по никакъв начин не ми пречи да чупя главата на някой навлек. Та, не е от ракията.

Немчугите би трябвало да са свикнали, доста момичета бяха убити или изнасилени от новите "германци", поканени от Меркел.

Сигурно ще премълчава, ако нападателят се окаже "бежанец". Политкоректност е задължителна, нали.

булгаристански швед, че вече съвсем ще ме е срам когато пътувам до Германия.

Германия се излага с приема на толкова бежанци. Това променя ДНК-ато на страната. Резила който се случи на националният им отбор по футбол всъщност е олицетворение на решила на страната като цяло. Жалко, това уж е страната-лидер на ЕС. Но толерантността й довежда до унижението на истинските немци, които са все по-малко. Реално, сега ЕС няма лидер. Унгария е твърде малка да бъде лидер. Докато големите страни (Германия, Франция, Италия, Испания) не показват лидерство. Италия почва да,се променя, но това само е плахо начало.

Града е потресен от жестоко убийство на ученичка. Кой я е убил - не се казва, защо я е убил - не се знае, бежанец обрязан ли е - пак не се знае. 'Жестоко' информиран се чувствам

Докато някой не се захване сериозно с тях. И да се спре с 'правата' им

Чакам с нетърпение денят в който германците ще скочат на талибаните те не прощават за разлика от българите

Чакайте сега, нали онзи ден имаше статия как в Германия весело и доволно чакали Коледния базар и каква невероятна мултикултурна идилия царяла навсякъде. Между другото, живея в Англия и напоследък толкова е зле промиването на мозъци, че има няколко Коледни реклами в които всички актьори са черни! До сега рекламите бяха около 50/50 бели и черни та нещата определно излизат от контрол, защото не познавам чернилка която да я интересува Коледа. Оше по-интересно е като видиш и индийци в тези реклами, а те горките пък въобще си нямат и понятие от християнските празници, нито ядат традиционните храни... А и любимото ми е целогодишно и не само по-време на Коледа като рекламират някакъв продукт 'щастливо семейство' от чернилка маймуна с руса англичанка и някакво кафяво бебе-маймуна подскача около тях. По някаква странна причина обаче никога не е бял мъж с черна жена. Тотална пропаганда и промиване на мозъци и е много жалко как на англичните това им се вижда нормално.

Чакай, ама надали ще дочакаш.

Ето защо, ги покани Меркел! За да убиват деца!

Това НЕ СА онези германци, които стигнаха до Сталинград!

" ...е виновен някой български ХаН, измислил РАКИЯТА, божествена напитка подтискаща разума и подстрекаваща към конфронтация с всичко и всеки, несъгласен с мнението ни." Нещо не ти ли се струва, че си в грешка. Това за българският хан. Прав е Оня професор, за дебилите в българското общество.

Новият Хитлер расте, каквото и да се опитват да направят! Цяла Европа ще преживее страшна етническа война! И ако европейците изгубят-тарамбуките не могат да праят Мерцедеси!

Ей боклук, няма ли кой да те ...

Какви опорки, бе, псохопат! 14 годишно момиче е брутално убито на улицата, докато отива на училище, другото е в критично състояние! Какви руснаци те гонят, трол ненормален!!!