Арестуваха 46-годишен мъж, удушил съпругата си от ревност

46-годишният Антон Георгиев е задържан и обвинен за убийството на 43-годишната си съпруга Зорка във Велико Търново. Престъплението е било извършено по особено жесток и мъчителен за жената начин, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха 46-годишен мъж, удушил съпругата си от ревност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

честолюбив човек, моралист, държи на лоялност и на семейството-Човека толкова морален и държи на семеиството си че реши да убие съпругата си и да устави двете си деца без маика!Колко вулгарна и гнусна държава живеем просто ми се повръща ,да го душат сега него в килията болен мозък!!!!!!!!!

А защо, госпожо, да не се пишат имената. Убийците трябва да бъдат разпознаваеми. Няма оправдание за каквото и да е убийство, без значение на причините за него.

За убийството няма оправдание.Ако е имал проблеми със съпругата си е могъл да се разведе,никой не го е карал насила да живее с нея. Такива измислени истории,че я е видял как си пише с друг мъж имат за цел само да прикрият ,че той се е чуствал нищожество пред нея и затова я е убил. Жалкото е,че много надалеч стигнахме с толерантността си към убийците- не само, че отменихме смъртното наказание а и сме се съгласили на такива хора да се налага наказание различно от доживотен затвор.Доказано е от практиката ,че този който убие веднъж убива и втори път,защото не цени човешкия живот.Убийците не трябва да виждат повече цивилизования свят ,както и жертвата не го вижда.

За к..валъка, прошка няма ! ,,За честа майко,юнашка .".. е казал поета

Познаваш ли жената? Не, нали? Тогава много лесно е да се лепят етикети, ама си помисли, че и на теб могат да ти сложат. Така, че вместо да ръси простотии си помисли дали някой заслужава такава смърт. Май не.

Става ясно, че: 1. За ревнивите и честолюбиви моралисти прошка не трябва да има. Много гнусно племе е това. 2. Тоя за 25 години 2 пъти се е качвал на самолета, за последно преди 16 години. 3. Хал-хабер си нямаш за какво пишеш. 4. Също и как да го напишеш: след "к..валъка" запетайка няма, има обаче след"честТа", която пък се пише с двойно Т, а "поетЪТ" е подлог. 5. Не знаеш какво, не знаеш как... ама се пънеш да пишеш все пак. Това нали знаеш какво значи?

наизтина ли? ------------ особено е достоино да правиш ниакои на маимуна.

Забавен/на си, но те журналистите не могат да пишат правилно, какво да очакваш от останалите хора.