Арестуваха 21-годишен, заподозрян за убийството на майка си

43-годишна жена от Велико Търново е била убита в семейното жилище в квартал "Картала", съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Заподозрян за жестокото престъпление е 21-годишният й син, който страда от параноидна шизофрения. Той е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха 21-годишен, заподозрян за убийството на майка си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ми се вярва да е синат!сапругат е бил там но на друг етаж... кви са тия историии и не е ли разбрал изобщо че мушкат с нож жена му тая жена не е ли викала.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да му се отреят двата крака и едната рука.

като е толкова опасен и неосъзнат кво прави навън а не е в психиатрия,то нали затова сме така луди,кучета,болни,бандити на едно място ако всеки си е там дето му е мястото,ама да има и кой да ги сложи на мястото им май ще бъдем по добре и няма да се избиваме по между си

ДНЕВНАТА РАЗКЛАДКА НА ЕДИН ЗАТВОРНИК БИЛА 14 КИНТА НА ДЕН КОЛКО ОТ НАС ХАРЧАТ ПО ТОЛКОЗ ЗА ЯНЕНЕ ЗНАЧИ ПЕНСИЯ 140ЛВ И СЕ СПАСЯВАЙ А ГОВЕДОТО САМО ЗА ХРАНА ИМА ОСИГУРЕНИ 400ЛВ.

В издирването на извършителя бе ангажиран сериозен ресурс от хора, както и полицейски кучета. Той бе обявен за издирване. Значи първо го издирвали, после го обявили за издирване...

Чета коментарите и се убеждавам, че хората мислят и помнят от вчера до днес. Дали е шизофреник, това никой не иска и не си го избира. Да станеш наркоман, някой ти помага поне в началото. В случая едва ли правителството на Б.Б. е единствено виновно, защото наркотиците не са спечелването на изборите през юли 2009. Но понеже всеки иска да се прави на всезнаеш и да се самосъжалява колко зле живеем, нека се върне назад в съзнателния си живот да се сети кой го е управлявал преди, а като не му харесва - да отива на терминал 1 или 2, само че ще се върне като тези от Швеция. Никой не е застрахован, че може да откачи, нито се е родил с мисълта да стане убиец или наркоман. Психически болни са тези които само пишат и се оплакват. Така, че по-добре работете, а не драскайте глупости.

А да ти минава през малкото милиционерско мозъче, че просто ей така за разнообразие искаме да живеем добре в България, където са близките, роднитите и приятелите ни ? И кой си ти, че ще гониш всички, които не харесват твоят идол борисов и неговата некадърна милиционерска политика ? Явно точно ти си от онези, които помнят от вчера - забрави ли какъв беше борисов преди 30 години, преди 20 и какъв е сега ? Думичката "лицемерие" нищо ли не ти говори ? Винаги ще им анещастни случаи, но напоследък станаха твърде много, защото хората обедняха, огладняха и най-тежкото - не виждат нищо добро в бъдеще !

Antonia Dascalova

Така е!

По данни на пресата въпросният психопат е член на мледежката организация на ГЕРБ - Борисовюгенд. Смятали да го направят председател на областният им комитет за изключително мръсния си характер.

тоя има погледа на половината българи.

Нормален случай за ненормалната ни действителност. Това беше изборът на обществото ни преди двадесет години. Сбъдва се старата мъдрост, че кой каквото е посял, това ще жъне.

link ето снимка на извършителя Роналд Стоянов, той ми е познат и знам че страда от психични отклонения и има вероятност да извърши други престъпления. Може би е в това състояние заради наркотиците които взема

Съпругът бил там, на другия етаж и не е разбрал,че синът му убива майка си???Да знае от какво страда синът му и да ги остави сами?Има нещо нередно, но какво?

Дори и да го задържат,нищо няма да му направят,защото ще пледират,че е невменяем.Има доста такива случаи.Ето защо аз предлагам следното решение-на такива да се отрежат двете уши от ушните миди и,например едната китка на ръката след което да бъдат пуснати на свобода.И когато хората срещнат човек без уши и с отрязана лява например китка да се знае,че това е убиец на свой близък...

Ха-ха-ха! Изби рибата с това предложение!

Toni

Човече, не знам на какви медикаменти, ама вземи ги смени, прекалено са ти силни.

По повод на апела от страна на Директора на ОДМВР относно своевременното подаване на информация от гражданите в случай, че имат такава за 21- годишния извършител на престъплението не е ли редно и удачно да се знае кой е този човек/ най-малкото с три имена/, че чак тогава да се търси обратна информация от гражданите относно местонахождението му. Още повече същия човек е бил обявен за издирване!?

Ако е бил психично болен не е осъзнавал какво прави .Много хора гледат болните си деца /и пораснали вече / в къщи и са застрашени във всеки един момент и те и близките им. Който не го е изпитал да не коментира .

като е толкова опасен и неосъзнат кво прави навън а не е в психиатрия,то нали затова сме така луди,кучета,болни,бандити на едно място ако всеки си е там дето му е мястото,ама да има и кой да ги сложи на мястото им май ще бъдем по добре и няма да се избиваме по между си

Ами дайте снимка на убиеца.Как да го разпознаем.

Хора,съсед съм на семейството от 20 години,...изключително трудолюбиви хора са, но за съжаление със син наркоман!!! Роналд си е пропаднал наркоман от поне 6 години насам и от там се срина психиката му! Не е опасен както твърдят ченгетата, по скоро е страхливец,който в абстиненция е посегнал на майка си! Виновна е донякъде и системата защото стотици надрусани до козирката бродят около нас, никой не ги води на отчет и за 20 кинта впристъп на наркотичен глад са готови да ни разпорят!!!

човекът е напълно прав-станахме егати вампирясалата държава.

Toni

Еми сори Слави, ама аз ще питам: Като е тръгнало момчето по лош път мама и тате къде са гледали. Казваш от близо 6 години е наркоман, сега е на 21, та като е почнал с дрогата е бил на 15, нали така? Ако не можем и 15 годишните си деца да контролираме и наблюдаваме къде сме тръгнали и къде ще стигнем не знам. Ако има шизофрения обаче, там нещата са други. Такива деца се пазят и закрилят, като самите родители много често отричат за болестта на децата си. Последиците сами виждаме.

Така ще е докато клиничната пътека за лечение на психично заболяване е 15-20 дни! Такива заболявания искат по- продължително лечение. Всичко е заради НЗОК!

Не продължително, а доживотно е лечението на шизофренията. Само благодарение на химията хората с това тежко заболяване живеят що-годе поносим живот.

Просто нямам думи.Какво става в Б-я????..Толкова е добре да се живее тук...г-н Дянков....още намаляйте заплатите и съкращавайте хората,да ни довършите ,да лудним по-вече....ТОВА Е ГРИЖА ЗА НАРОДА-----който отглежда картофи и овце..

БРАВО-БРАВО НАПРЕДЪК ИМА.НАЙ ПОСЛЕ ВЗЕХТЕ ДА ПРОУМЯВАТЕ ЧЕ РЗЛИКА МЕЖДУ БСП-ГЕРБ-СДС-ОДС ДПС-НДСВ-РЗС-АТАКА А И НОВИТЕ НА др.ПРЪМОВА НЯМА РАЗЛИКА. ВСИЧКИ СА ОТ КОТИЛОТО Б К П.

За теб остана Евророма.

и го търсят, нека публикуват снимка и я разпространят в търновски медии и тук също. Ние ли трябва да даваме акъл на полицията?

Защото още не са се сабудили затова няма снимки... Чул ли си прикаската тъп като милиционер респективно полицай???

... или пък приказката за светофара - "Знаете ли кое е най - простото устройство? - Светофара (кутия с три лампи...). - А защо е най-просто? - Защото може да се замени само с един милиционер...".

има снимка в Дарик - В. Търново

къде......в Дарик радио?

Сега разбирам защо ГЕРБ иска да закрие лудниците и местата за психично болни. За да ходят спокойно по улицата и да убиват навред. Поредния случай, в който не са взети мерки и е стигнало до жертва. За мен е виновна държавата и прехвалените й чиновници, които се ползват от невиждани привилегии!

На такива като теб и разсройство от преяждане да имат, пак ГЕРБ ще им е виновен... Не мислиш ли, че са виновни и за високите температури? Сериозен мотив за вот на недоверие... Добре, че Станишев не се е сетил...

За разлика от теб аз знам какво говоря. Цяло предаване бях направили да облъчват как тези центрове вече не били нужни, а само пари харчели. А ти вместо да се излагаш се изказвай по въпроси по които си компетентен, ако има такива!

Ако приберат всички психари, този форум трябва да го закрият... Така че, иска се търпимост и от двете страни...

ммдаа,подкрепям мнението.

Всичките най-лоши модели които има по света, ги взимат и ги прилагат в България. Даже се престарават в стремежа си да ни уморят, здравеопазването ни е показателно за това. Лошото е,че това го прави не само ГЕРБ, всякаш всичките правителства досега се придържат към един и същ сценарий.

Всяко стадо си заслужава овчаря!

днес видях поне едно 500-600 заподозрени на път към работа...

Е как да сигнализираме на органите ако го видим, като не сте публикували снимка? Жалко за жената, че си е отишла в такава агония, но жална ни майка и на нас, понеже този шизофреник ще го държат в лудница няколко месеца и после ще го пуснат да ни коли и души по дворове и градинки.

Аз като се оглеждам, цял ден трябва да подавам сигнали в Полицията!

И какво прави този "изключително опасен шизофреник" сред обществото, а не е в съответното заведение?! Хуманно, изключително хуманно и демократично! Както и спрямо престъпниците с "изтекла давност"... Но не и спрямо жертвите и пострадалите! Боклучиво общество... И Цветанов ни бил виновен... Циници!

За жертви и пострадали "давност" няма - те са си вечно мъртви и пострадали. В Щатите и след 20 години подновяват делата, ако има нови следи и доказателства, ама ние сме "най-по" и приемаме всички несправедливости като естествени и заслужени. Тъп народ...

То в Б.ългария всички психясахме в тази немотия, но като пуснаха и лудите от лудниците хептем я втасахме. Но кой ли се интересува как живее обикновения човек

обикновен човек-това е паразитен израз.

дайте снимка на момчето

За това нещо старите хора имат поговорка:"Чувай (разбирай отглеждай), па се не радувай!!!" Продължавам да смятам,че хората с тежки психични заболявания трябва да са в болнични заведения, а не на свобода,защото са опасни за околните и за себе си!

Toni

Ти като родител би ли взел решението да оставиш детето си в лудница? Ама честно!

Французите казват - "Търсете жената". Аз пък казвам в този случай търсете циганина. Апашът, айдукът, убиецът и крадеца - циганинът.

мизерята изк..ви балгарските жени и озвери балгарските маже.

Много точно. Браво.

Ужас!Горката жена.

Чекайте да почнат "лайнометите" от Позитано да коментират - тогава ще разберете "истината и цялата истина" - хахахахаа

Е, от , дали са от позитано или от ГЕРБ няма истината да научиш - само най-простата част от населението все още си мисли, че има разлика между едните и другите....

Много точно казано - справка последните 22 години.

Така е, има много ограничени хорица! Ти им казваш,че ГЕРБ са все роднини на БКП величия и слугуват на същите господари, обаче те пак продължават,че били различни, и този път щяло да има възмездие... Все пак не изключвам освен профани да има и платени агитатори из форума.

По времето на Станишев нямаше такива неща и се живееше спокойно и уютно!

Срама нямате ей......

Ти пък не схвана ли сарказмът?:)

Ей, ИЗТРЕЩЯ Народа! Домашното насилие се увеличава, пропорционално на обедняването и оскотяването на населението... Свиквайте с "гледката", защото това ще го гледаме все по-често. За това се борят със всички сили власт имащите у нас!

... в дома СИ. Аман от неграмотни "журналисти"!

някой я е убил в дома и, а не в дома си

Съпругът не е заподозрян.....абе май с него трябваше да почнете!

Той е от ГЕРБ, така че по презумпция е невинен.