Мъж уби ученичка и рани двама в Сливен (обзор)

28-годишен мъж е намушкал с нож ученичка в сливенска гимназия. Момичето е починало. Ранени са учителка и друг 28-годишен мъж, а нападателят се е прострелял.

Обратно в новината

Коментари - Мъж уби ученичка и рани двама в Сливен (обзор) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да прости момичето! И дано учителката да оздравее напълно и бързо.

културни това комунягите - Желязната пета - от Джек Лондон, психологически, почти като у Фроид. Плювайте младите момичета, плювайте - вие освен да плюете друго не знаете, а покрай убийството плюйте и ГЕРБ. Да, ама ви таковаха на изборите, смазаха ви. Недейте да плюетге децата - нямате ли сестри, дъщери, приятелки - обиждате и тях. А убиецът - ненапита вода, - затрил младо момиче, животът е бил пред нея, какъвто и да е той.Така ли се лесно отгжлежда човек та да го колиш като кокошка. Смърт за този изверг.

На тея 15 годишните с клинчета им викат малки запалки. Влизат с теб в кенефа да им начертаеш и да си платят, ама после винаги се качват при тоя, който изкочи с мерцедес.

Това понамирисва на проституция и сводничество!! Докъде я докарахме тази държава!! Какво падение!! Бог да прости жертвата!!

От това убийство произтичат много въпроси... , сега на първа ръка се питам към директора/ката каква е тая охрана та да не предотврати това жестоко престъпление и към родителите как така момиче на 15 години с двама приятели на по 28 години в любовен триъгълник и не са взети мерки да не се допускат такива неща! Към учителите конкретно към класната също , губи се връзката с родителите въобще , за апатията на обществото ни към такива проблеми и въобще да не коментираме че нещата стават без надеждни!

Ако си беше взел хапчетата преди да напишеш коментара, нямаше да има въпроси...

Тоя не е мъж. Ако беше мъж нямаше да ходи с непълнолетна. За убийството въобще няма какво да се пише и обсъжда, щото явно е комплексар...

Учителите можеха да искат охрана от предишния кмет на Сливен генерал Милев. Сегашният кмет на града е от партия ГЕРБ. Затова те нямат друг изход освен да посрещат случващото им се с бурни аплодисменти и с възгласи "Слава!" за партийното и административното ръководство на своя град.

В България няма наркозависими! Народната власт при ръководната роля на партия ГЕРБ и лично на първия партиен и правителствен ръководител Бойко Борисов сложи КРАЙ на търговията с наркотици в България.

По-добре обикновен гражданин на Русия, отколкото зомбирана от медии, тъпи реклами и индийски сапунки американска / булгаристанска орка! И набълбукана с кредити до следващото пукване на имотния или кредитния балон, а не доходи, разумно инвестирани в стоки и имоти, като руснаците, когато ФАЩ решиха да свалят цените на петрола, за да ударят рублата!

В случая не мисля да оправдавам убиеца.Лично за мен всеки мъж посегнал жена е за съд, освен че така показва безсилие и неспособност да се справи с положението по разумен начин.Но доста хора не се съобразяват с един факт.И той е за ролята на момичето в подобни истории.А истината не е много приятна.И тя е, че момиче на 15 е вече жена като физиология и хормони, само не е готова като психика.Но това същото момиче умира от любопитство да види въздействието си върху другия пол и да се увери дали става като жена.За съжаление, много често липсата на психологически опит ще я доведе до връзка с подобни на убиеца боклуци.Често резултатът за нея ще е много психически травми от скандалите и физически такива от побоищата, а даже и както в случая, и смърт.И в много случай, тя ще е готова да премълчава за такива проблеми, само и само да се докаже пред връстничките си колко е напред с материята да владее един, а и повече мъже.Но благодарение на занижените стойности и морал в обществото, благодарение на интернет, където 90% от днешните 15-годишни научават всичко, голяма част от момичетата ще се озоват в такива проблемни отношения.На тази възраст всеки иска да се докаже, и е видно в случая, че това момиче не е избрала правилния човек и начин да го направи. Много хора напъваха за демокрацията, но това не е точно демокрация, а консумеризъм, насърчаван от дебелия капитал, защото му носи печалба.Чак когато започнете да виждате резултатите от многото хормони в храната, които преминават в децата и предизвикват преждевременното им израстване(особено при момичетата), може и да съобразите че тази система не е най-доброто за човека.Дано Бог да прости момичето, за това че е поискала да бъде жена!

Да не сте пропуснали хапчетата си тая сутрин?...

Да не би да си от тези, дето ги раздават?Ако е така трябва да знаеш, че най-добре е да ме подминеш, щото може да ги глътнеш всичките, които носиш.И после кофти, промивки, клизми и др процедури за пречистване.

Като си такъв апологет на капитализма, драги, да ти задам един въпрос: при социализма нямаше инфлация, за сметка на това имаше хроничен дефицит на стоки! Факт, който не отричам! Хората обаче ИМАХА ПАРИ, с които да си купят стоките! При капитализма има инфлация, която яде парите на всички, даже и , о, чудоо, няма инфлация, има дефлация, а доходите на хората еднии такива... замръъзнали на последната дупка на колана! Та те питам, драги, и отговор не чакам - кое е по-справедливо: масово хората да нямат пари да си купят стоките (капитализъм), или да имат пари да си купят каквото искат, но само временно да са възпрепятствани - когато има дефицит (социализъм)?

Училището се охранява от "охранители", а полицаите стачкуват, защото са им малко заплатите и много работата...

естественият подбор действа не само по магистралите, а и в училищата

Ако се оформяше по американски образец средната заплата щеше да е 2000-3000 долара, а половината политици щяха да са в затвора. Уви България се оформя по африкански образец.

българите сами ще се избием, не ни трябва Ислямска държава на нас

Като знам какъв е преобладаващия етнос в Сливен да питам : -Това сичкото ромляни ли е или просто леко мургави съграждани ???

Жертвите са етнически българи, ще те зарадва ли повече това.

В случая са българи, но и от друг етнос да бяха не мисля че е повод за радост.

Sm3hurk0

Групов секс.... какво значение има,... кой кого... наслаждавай се !

НИЕ С НАШЕТО ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО СМЕ ФАШИСТИ, КАКТО ДРУГАРКАТА НИ МЕРКЕЛ И ХАЙКО МААС!

Да, наистина камара глупави изказвания, в типичен форумно-глупашки стил. Всеки "Умник" се напъва да изкаже компетентно мнение. Та забъркаха и световната политика дори. А истината е проста-Липса на семейни и човешки ценности. За това най-вече са виновни родителите. Те са големите, умните, хората с добър житейски опит. А ако не са-резултата е налице. Това е.

По времето на лошия социализъм децата ходеха задължително на училище,разбойниците и рецидивистите стояха задължително в затвора,а тези с чисто досие бяха на работа задължително по това време на деня,така че по онова време тези двамата нямаше как да бъдат в двора на училището.При Соца нямаше психоложки в училищата а строги възпитатели и детски педагогически стаи,така че една осмокласничка на 15г тогава щеше да си набляга на уроците и домашните,щото в елитните гимназии беше доста трудно и едва ли обществото тогава щеше да допусне тя да има двама и повече любовника и то с 30 годишни безделници и алкохолици.Да са ни честити демокрацията и нейната ценностна система,която превърна майките на курви,дъщерите им на проститутки,а бащите в несретници и мизерници.А ни втълпяват,че по времето на Тато било нечовешко да се живее.О времена,о нрави,както е казал поета.Бог да ни прости греховете и да ни приведе през трудностите в живота наш.

то не е и до социализма в Бългрия просто няма ред, не са и малко демократичните страни към които се стремим където престъпниците са в затвора, а не като в България пълно безредие.

Серьожаа,...Серьожа, по време на "розовият ти социализъм"- такава новина никога нямаше да види бял свят, а и до колкото си спомням бог не съществуваше!

социализът не беше розов, а червен, розовото е на мода днес

Присъдата за нападателя можге да бъде само една: кастрация, химическа или оперативна.

Нали това искахте-"демокрация"!!?15 годишна с любовна връзка-100% не платонична!В кой клас е на 15 години-пресметнахте ли?С мъже-два пъти на нейните години.Това е растящото поколение днес.И до това води такъв живот.

Sm3hurk0

На запад, никой не се интересува от възраста на партньора..... След като двама се обичат, възрастта няма значение ! Значение има за тези, които страдат от предрасъдаци !

Прекръсти се на Правописчо, защото колкото си смешен, толкова си и грамотен.

през праза ми е как е на запад

тъи ли? че ти кога си бил на запад? никога. защото ако някога си бил там щеше да знаеш, че сексуален контакт с лице под 16 години се класифицира като изнасилване.

Aде бе, отворко, ти да ни чакал до 18 и да си имал брачно свидетелство преди първия си път?

Докога тая държава ще закриля педофилията. Каква работа имат възрастни мъже с дете на 15 години??? Извратенящина закриляна от държавата заради мангалите.

А милиционерите дето стачкуват що не са ги викнали?

И да ги бяха викнали полза нямаше да има.

CENNOSTI

Доста често ми се случва да правя забележка на външни лица, влизащи в двора на училището, но след тоя случай категорично преставам.

След тоя случай на даскалите требва да се раздаде огнестрелно оръжие, два пъти в седмицата да ходят да тренират стрелба, 1-ва категория труд, по едно кисело мляко дневно за дишане на циг-смръдня и 20 заплати при пенсиониране. Ако обича, министър Танев-Цилоковски-Склодовски-Кюри да се заеме с това незабавно!

единственият невинен е учителката, добре че най-леко е пострадала

а на НЕПРОМИТИЯ мозък ще му кажа простичко почти всяка седмица в БРАТСКА америка има инциденти с убити невинни деца или просто хора Убивани от дрогирани или просто психопати Тази държава беше създадена от отрепките на Европа А коренното население беше набутано в резервати На тази държава нашите ДУПЕДАВЦИ в момента са подчинени ИЗЦЯЛО

В Русия са 2 пъти повече бе, неграмотнико. По официални данни на ООН.

USA е 300 милиона и има повече ред и сигурност от BG,знам го от опит.

защо само е спрян от охраната, а не е заловен и предаден на полиция! Щял е да се предотврати нцидента! Каква е тази охрана! започвам да се замислям, като чета сливенинфо и стандартнюз дали охранителите не са в играта!!

за охранители в училищата се назначават пенсионери на минимална заплата, просто училищата не са в състояние да плащат за по-сериозна охрана, мусколестите момчета за 400 лв. не бачкат

Само в България си мислим,че охранителите трябва да са мускулести момчета. В Западна европа и САЩ ,охранителите не са мускулести. важното е да са съзнателни хора,и да спазват точно инструкциите.А си прав(а) ,че няма бюджет и тези пенсионери работят (според мен) дори за по-малко от 400 лв (нето,имам предвид)

Да не мислиш че са рейнджъри. Обикновенно са даже и жени

Копирано от sliveninfo: Спор между сводници - това е вероятната причина за кървавата баня в Сливен, споделиха пред "Стандарт нюз" два независими източника. С незаконния бизнес се занимавал наръганият Красимир. Той бил доскоро в затвора. Твърдял, че е от турски произход, бил доста сприхав, разказват комшии. Имал малко дете. За убития също има подозрения, че е набъркан в сводничество..И двамата търсят момичета за Холандия, чакат ги само да навършат 16 години",

Що не копираш нещо от Шок например? И там всичко е истина...

Каквито и да са тези двамата,това според теб дава ли им право да убиват децата ни?

Не се разбира за циг-циг-циг ли става въпрос или не.

Има един затворник, наркоман и лека девойка, отрепки от където и да ги погледнеш. и цигани има ама още не е уточнено кои са

и аз съм случвала на такива, ама като усетя ненормалника и го давам н аполицаите , да се опраят с него! амаха! То на такива и пишките им не са кат на хората!

Симона е била отнякво забутано село там момичетата са к..рви от малки, защото каква друга преспектива имат

А в "отбутаните" градове знаеш ли какви са? Явно не-:)

що ръсиш глупости бе! нямат работа, гледат порно, не ходят на училище, само са ебе се говори, а пък излезеш ли навънка - кър голям, ... кой ти гледа ебш ли се, или не!

nakoi znaeli kak se kazva momicheto ot sliven koeto e pochinalo Simona..koq?

Леко момиченце което се е чххкало от невръсно дете. Къде са родителите, учителите, съседите??? Всички са си затраряли очите?

защо има наркотици! А! защото ни управляват "наркобарони", пресилено казано, но близко до истината!

Какво дете е тази разпоретина??? Въртяла е двама 28 годишни мъже, един психопат, другият пандизчия и наркоман....САМА СИ Е ТЪРСИЛА СЪДБАТА

Интересно какво ли казва "Телевизийката на истината"?

Двама педофили са виновни за смъртта на детето, кой е виновен??? Аз за ранената учителка, която няма да вземе 20 заплати и куп добавки?

В някои сливенски новини пише,че било спор между сводници,от независими източници.Мочичето е много симпатично.Жалко за младият живот.Единствено дете на разведени родители.

На Промитите мозъци пак Америка им е виновна. Този убиец се е метнал на Путин, който почна да мята бомби в Ирак. Примера на кремълското същество ще бъде последван от повече булгарстански психопати.

не се гръмнеш в гърлото

А бе то в Ирак май че някой друг мята бомби ,не позна с Путин ,опитай още веднъж-:)

но който е живял по онова време ти се смее, жалко че младите вярват и затова си отиват 15 годишни

в тази история, които нещо не се връзват: Добре, охраната спира агресивния 28 г. мъж. ВМЕСТО обаче да "долети" подкрепление от охранителната фирма И полиция на входа излизат ученичката и училищната психоложка... Второто, което буди недоумение ... "чрез свидетели е установено ... имала любовна връзка..." БЕЗРАЗЛИЧИЕТО отдавна е обхванало обществото ни, ама чак пък толкова... Тези, които са знаели за тази НЕНОРМАЛНА ВРЪЗКА, не знам КАК ще спят спокойно. Та те са можели да го предотвратят. И то много лесно, ама НЕ траят си... ВСИЧКИ си траем. ВСИЧКИ си траем. ВСИЧКИ си затваряме очите! Като се започне от политиците (включително тези от Атака), минем през съдии, прокурори, полиция и стигнем до НАС, обикновените граждани. Уви, ВСИЧКИ имаме ВИНА, защото търпим да се извършват БЕЗЗАКОНИЯ пред очите ни. Независимо, КОЙ ги върши - министър, депутат, наркопласьор или собствения шеф... И всички сме МНОГО, АМА МНОГО СМЕЛИ, когато драскаме по форумите или на чашка в кръчмата...

а родителите къде са зяпали

ти пък те даже са си извадири телефоните да снимат, ти очакваш да се месят, сутринта на цириградско като видяха обърнатия на таван автомобил, най-весело снимаха, все едно, че гледат телевизия с интересен екшън, това да снимаш с телефона си трагедия е ужасно, недоемявам