Брат уби сестра си след скандал

38-годишна жена от Сливен бе убита с нож при битов скандал между роднини, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в града.

Обратно в новината

Коментари - Брат уби сестра си след скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля и заглавието да бъде точно.А то е - циганин закла сестра си за нищо.Извинявам ви за страха ви - едно време Атака пишеше така и я анатемосаха.

Аз бих нарекъл нашата журналистика с по-малко обидната дума - нещастна.Защото ние определено имаме добри журналисти но те не смеят да пишат това което мислят.Само като прочета едно заглавие и веднага се досещам каква е голямата истина.Щом пише че броят на неграмотните се е увеличал това значи че се отнася специално за циганите.Или пък често повтарящото се - роднини се клаха с брадви.Но върха на отвращението беше - непълнолетни удушиха с връзки за обувки млада жена във врачанско.Това е типичен садизъм .За читателите вече не е трудно да се досетят кой е способен да направи това.Зле разбрана етническа толерантност.

Е, нашите журналисти сега тръгват натам, откъдето западните им колеги вече се връщат. Естествено, не се пише етническия произход и религията на убийците - ако са цветни и/или мюсюлмани. Апропо, коледнот клане на 7 души, цло семейство е Тексас излезе мюсюлманска история - бащата на една млада мюсюлманка отива и избива нея и семейството на гаджето й - немюсюлманин. Сърч Aziz Yazdanpanah (името на убиеца), че тука линкове не се допускат.

Докога ще ни занимавате с мангалските изродщини, да им криете етническия произход и да се опитвате да внушавате, че това са български престъпления.

за съжаление и управляващите ни боклуци, а и самите мангали вече се смятат за българи и разнасят "българската слава" по света

Прилича ми на циганска работа.

И този ще го изкарат невменяем.Хубавото е,че ножът е намерен и той ще опере пешкира.

абсолутно точно написано от аврора,допалвам, палежите на коли, сценаря бе обмислен до наи-големи подробнстти вклучващ и оправдаването им. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

..Айде нЕкой друг "невменяем" да отиде на му кръцне гръцмуля на тоя изрод, а?

Сега съдийката да каже намерена ли е касовата бележка, доказваща, че точно този брат е купил ножа от еди кой си магазин на определена дата, че ножът си е лично негов и той го е носил в деня на убийството, че три видеокамери са заснели как я е наръгал, защото иначе няма никакви годни доказателства за извършването на престъплението и той трябва да бъде пуснат - по аналогия с делото "Соло"! .... Само много се съмнявам, че ще ползват същия подход, защото бащата на тези двамата не е другар на Гоце от партията-дъртофелница и не е необходимо да се прикриват делата на сина му, така че може пък и да го осъдят?! Нали само гоцевите съратници и техните изчадия са имунизирани срещу правосъдие в държавата ни, всички други си вървят по реда ... с или без доказателства!

... нека познем - пийнал Асан и дупнал Аишето , щот кръшкала. ... Абе "интеграция" ...

Не е вярно! Тоя, убиецът, е от тройната коалиция!