Младежът, убил бременната Петя, опитал да запали и бивше гадже

Задържаният вчера за убийството на 20-годишната Петя Тодорова - Емил Азов, е опитал да запали друга своя приятелка в края на 2012 година, съобщи БНР, като се позова на източници, близки до разследването.

Обратно в новината

Коментари - Младежът, убил бременната Петя, опитал да запали и бивше гадже | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на тези двамата доживотен затвор и там всики ден да ги дерат

какво става с тож народ ? всички почнаха да прилагат закона на дюнглата по силня изжгда по слабя\"това е единственя закон които работи в начата страна и безверито в бога *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

смъртното наказание трябва да се върне за такива случаи

Това е някаква селска история само погледнете профилите им в фейсбук на единия и на другия та и на третия.

Простете, ама ... за ма..ал ли стаа въпрос?Щото ги гледах по ТиВи-то вчера ... цялата Шекер маала с дайретата, зурните и мечките в Софийският съд за това че някой гръмнал крадец от техните ... Бяха много "законосъблюдаващи" в този случай.Странно, какво ли ги е променило, при положение, че въобще не им дреме за закона?

сега ще му запалят гъза в панделата

къде е адвокат Марковски? това е случай за него!

Идиот...вместо момичето да направи аборт, решил за по-лесно да я убие, а другият още по-голям идиот решил да му помогне от солидарност?!? Защо тези боклуци са още живи?

правил се на отворко,сега ще баде новата курва на затвора.

българин убил и разфхасовал двама души, смърт за изверга чикатило смърт, за българина

намерила с кого да прави секс

САМО В УРАНОВИТЕ МИНИ И ТО С МНОГО, АМА НАИСТИНА МНОГО И ЯК БОЙ!

Ще се случи подобно на това: link нЕма такава държава! Не трябва да сме толкова търпелив "материал"

моите искрени събозлевания към момичето но ако държеше на морала сега щтеше да живее а тя всекиден в друг креват и то с ъс циганин и то по малък от нея .за всичко са виновни и родителите които не васпитават децата си да държат за морала и да знаят в кой гьол да плават.

Аман от моралисти-васпитатели...

Не, всички в час по български език за контролно и бой по китарата при граматическа грешка! Бая цицини ще има като гледам!

зни аешли мизантроб ти или си от ранга на азис и евгени минчев или си някоя будала кое от двете

Къде е сега циганската паплач,която ревеше за момчето от подуене?Да искаме ли смърт за убиеца?Или на циганите всичко е позволено и всичко е простено.

И аз вчера зададох същия въпрос но сигурно няма кои да ни чуе!

И най-вече оня, който обясняваше, че били принудени да крадат, но не убивали видиш ли... Ако журналята ни бяха на място щяха да контрират с въпрос за случаите като убития пазач, в Благоевградско май беше, докато обираха овощна градина. Иначе лека му пръст на момичето, а тези двамцата ми е беден речникът от към пожелания които да ги сполетят.

2 минути.Само толкова и скам защото само толкова ми трябват,да съм насаме с тези двамата.Момичето нямя да се върне но.......!

има снимка на този циганин в други сайтове ..мооже и на февйсбука да го видите... чудя се на тва моме ( и нея може да видите в приятелите му) как се е излугала да се праска с такова миризливо нещо...нямам думи толкова ли не може си хване някой българин...

Защо,българите не миришат ли...

миришат, разбира се ...

Що за човек е това? Да измъчва жена с която е правил ЛЮБОВ и която носи НЕГОВОТО ДЕТЕ. На къде върви този свят...

това не е човек-това е животно-садист.

има разлика между любов и секх,тук е имало само задоволяване на сексуален нагон.да му се върне 1000 пъти преди да умре

Споко,в панделата ще бъде млада булка.

Полиция, здравеопазване, училище, семейство, ценностна система наобществото, държавно управление. Пълен боклук. И Европа ни хвали!?! Но не ни иска там. Икономическа дисциплина на ниво!?! Но сме най- бедните в Европа. И стадо управляващи!?! Какво и как управляват!!!???!!!

Защо не се покаже вицепрезидентския боклук да го защити сега?

Споко пич, сега адвокатите на тези пичлемета ще ги изкарат невинни.Запомни едно "боклук в затвора не влиза"Ма.....цата му на цялата ни съдебна система.

Искам да попитам дека е вицето на президента сега???

НЕ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ ДРУГО ОТ НАДРУСАНИ ТОВА Е ПРИЧИНАТА ЗА НАЙ-ЖЕСТОКИТЕ УБИЙСТВА ВЕРОЯТНО

Що за изрази: "Младежът..."?!?!?! Става въпрос за получовек...

...полумаймуна .. PS. Извинявам се за израза , май обиждам животните :((((

Подчовек

За съжаление, това е резултатът когато някой е правен от засада, в дупе, на 6 ракии и под съпровод на чалга...

За тези трябва като в Китай - разстрел и след това роднините да платят куршума.

Трябва да го поправят всеки ден по няколко часа с електрошокова терапия, 20-тина години, пък после да се гледа дали ще стане човек от него.

kgb777kgb

Сега ще ви кажа нещо от което ще ви заболи , но за ваше съжаление е ИСТИНА !!! Когато убийци се разхождат на свобода , когато получават условни присъди НИКОЙ / освен роднините / не протестираше , а когато ви се видяха високи сметките за ток всички на улицата !!! Какво излиза - сметката за ток е по-важна от човешки живот !? Е това е причината да сме на тоя хал като държава , това е и причината циганите да ни избиват , изнасилват , грабят , да обезлюдяват селата и България да загива !!! Отношението към правдата и справедливостта определя голяма част от битието , нарича се гражданско общество !!!

Е то още не се знае що така стана с тез предсрочни избори и кой изръчка хората баш сега? Кой имаше нужда от спешно гласуване на заповедите на янките - за закриване на новата АЕЦ и за приключване на Бургас-Алекс.... Хем "без правителството да има нещо общо с това" (щото нали е в оставка) И какво има да става още по времето без парламент? Хората винаги имат поводи да протестират и то драстично, но никога не гоправят по нашите земи. Освет ако някой не им подпали съзнателно фитила, без дори да се усетят даже защо.

Защо смесваш нещата? В случая КГБ ти говори за човешкия морал и за слабостта ни като гражданско общество, което е факт, а ти го избиваш на политика? Каква е връзката между един изрод, правен по "тъмни доби на 6 ракии" (цитирам) и спирането на един очевадно лобистки проект като БургасАлександропулис?

Промоция, хора, промоция - в България всеки убиец може да извърши произволен брой други престъпления - ще получи наказание само за убийството.

Как какво? В книгата Откровение пише. Това е само началото! Началото на края. Време е да се покаем.

правосъдие,смъртното наказание се прилага там,където честотата на жестоки убийства на глава от населението е голяма. тук тя е огромна и с все по-ниска възрастова граница.следователно не се мерете с колегите си от други държава, които на са имали 5-вековен колапс.защитете пред ЕС малкото читави хора в тази страна от развихрилите се убийци.

Боже, колко злоба има на този свят, Боже...

Моля, не обиждайте животни, като ги сравнявате с тези изроди! Кога животното убива само за удоволствие? Кога насилва децата си? Кога изоставя бебето си в студа и мизерията или в опасна за него среда? Кога го лишава от ласките и възпитание? Мизерници сме ние, хората, възомнили, че сме по- велики от законите на живите същества и всичко ни е простено- и убийствата, и безчестието, и мизериите, които творим и поощряваме с мълчанието и безучастието си!

Нещо бъркате- българите МАСОВО КАТО ЕТНОС НЕ "убиваме само за удоволствие...насилваме децата си? ... изоставяме бебето си в студа и мизерията или в опасна за него среда... го лишава от ласките и възпитание"! БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС НЯМА ТАКИВА ТРАДИЦИИ! НАШИТЕ, БЪЛГАРСКИТЕ РОДИТЕЛИ , ПРОДАВАТ АПАРТАМЕНТИТЕ СИ, ЗА ДА НИ ИЗУЧАТ.И ПРАВЯТ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ, ЗА ДА НИ СЪЗДАДАТ ДОМ И УЮТ! ПОКЛОН ПРЕД НАШИТЕ РОДИТЕЛИ! НЕ БЪРКАЙТЕ ЕТНОСИТЕ- ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!

Не визирам етнос, а само човешката раса.

вземи прочети малко 1.има животни които изяждат малките си(или малките на други от сащя вид)- акули, много от сем котки и т.н. 2. много са и видовете които в момента в които родят/снесат, дирецтно ги зарязват 99 от нещата които ваят при животните при хората се водят за безчестие - за си чувал понятието 'закона на юнглата'? дане мислиш че това понитие идва от отношенята между хората само

А ти попиши малко!

Сега трябва съдията който го е пуснал след първото престъпление да лежи заедно с него в една килия!

и двамата със съдията - по бързата процедура и на топло

Къде пише, че е стигнал до съд преди?

А ти,дето си с ник"Българин",кога и по какъв начин разбра,че си пък точно и само българин...

Да отварят спешно урановите мини. Ама спешно. Миньори очевидно - бол.

В навечерието на 8-ми март,искам да изразя най голямо преклонение към жената,майка която ни е раждала и обича до последния си дъх,любима която ни дарява с ласки и се грижи за семейството и рожбите който заедно сме създали.Сестричка която я боли когато братчето и е в затруднено положение! А за такива убийци не трябва да има милост,трябва да бъдат осъдени най строго! Жалко ,че смъртното наказание е отменено,което е една голяма грешка. Вярвам,че рано или късно и това ,поради неизбежна необходимост ще се поправи!

Че то и 27 години не са достатъчни. Какво, след 27 години ще излезе облагороден от там ли? До живот, строг режим, без право на помилване.

съгласен съм,но в българия и 27г няма да получи,хаиде да не се заблуждаваме.сега ще го изкарат невменяем и няма даже и да го осъдят.ще го изпратят в лудница за лечение и от там ще е изписан след 20дни,защото няма пари.това е болната истина в българия

вчера в англия на такъв изрод дадоха 27г затвор.защо ли си мисля,че в българия ще си се разожда спокоино на свобода и делото ще се точи години...

Хора, разберете, положението по сериозно от колкото си мислим. Става въпрос за луди хора, не за престъпници. Вие представяте ли си на 18-19 години такава агресия? Той не може да пеоумее че е извършил нещо отвратително! За такъв човек промяна няма, има психиатрия и много много лекарства. Лошото е че все повече и повече се появяват такива животни и причината за това е че обществото ни е загубило всички ценности, тотална липса на родителски контол

Не само липса на родителски контрол. Липсата на Бог в живота на хората на първо място. Ама комунистите нали ни учеха, че Бог няма. Ето докъде стигнахме без Бога, вършим делата на сатаната.

Мизантроп

Глупости. Почти всички истински мафиоти са силно религиозни. Най-жестоките престъпления са именно на религиозна основа. Точно обратното е - степента на религиозност на едно общество и нивото на престъпността в него са обратно пропорционални. Това важи и за отделните социални групи.

... си в грешка .Това пичлеме е рожба на тъй наречената ни "демокрация "

НЯМА РАБОТА !!! Там е заровено кучето , а не в това какво са те учили комунистите . Не се оправдавайте непрекъснато, ами се вземете в ръце и се потрудете да си възпитате децата и оказвайте контрол върху тях, че да не си скубете косите после!!!

Това е резултатът, когато някой е правен от засада, в дупе, на 6 ракии и под чага съпровод

Не смятам, че в случая като този какъвто и да е срок на заключение би допринесъл тази двамата да се превърнат в хора. От тук и извода- струват ли те храната, която ще изконсумират през всичките години в затвора?!

и сега ли ще получат условни.на запад такива лежат доживот.Не знам какво има да разследват- признал си е , по бързо производство за 1 ден и в затвора, докато изгние.

много е важно кво следва,няма кво да се точат дела с години,има престъпление има виновни има самопризнание за такива най строгото и тежко наказание на мига

Не е ли удобен случай да си спомним когато преди години беше предложено да се върне смъртното наказание за подобни случаи как всички политици скочиха срещу това - щяли били да ни се карат от Европа.Сега ако се проведе референдум по тоя въпрос поне 90% ще гласуват за.Въпроса ми е кой командва у нас - българският народ или някой си друг дето не му пука за нашето мнение.

Изроди!!! Да ви горят докато ви бесят бавно!!!

Видях му профила във Фейсбук на тоя.За народността му нямам никакви съмнения.Аз съм за смъртно наказание на изродите!

Смърт,без съд и присъда.Публично.

Luna0102

Няма страшно, малък е още, може и да се поправи. Това само като вероятност разбира се, не че ще се поправи, но пък ще му дадат шанс. Следващият път ще бъдат по-строги и ще получи мъмрене по телефона.

а сега и Mихаил в 3атвора от солидарност,да бадат осадени 3аради два живота..що 3а маики раждат такива и3роди???

никъде не споменавате че Емил е циганин!!!!

Циганини е на сайта монитор.бг има статия и снимки на двамата боклукци!!