МВР още не знае кой е убитият мъж край Кладница

Очакват се резултатите от ДНК експертизата на открития преди около седмица обгорял труп на млад мъж край пернишкото село Кладница. Самоличността на убития продължава да бъде неустановена.

Обратно в новината

Коментари - МВР още не знае кой е убитият мъж край Кладница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако няма лична карта в джоба му, не могат да разберат кой е. Такъв мързел ги гони... Само за заплати говорят.

Чак се чудя от къде знаят че е мъж?

Поне знаят, че е мъртъв ! Нито знаят кой е, нито защо е мъртъв ... Ако разчитаме да намерят и евентуалните убийци - е хееее как се размечтахме. Важното е да си взимат заплатите и надбавките, да си пият кафенцето, да се държат нагло с нормалните данъкоплатци, да се подмазват на мутрите и да доживеят до пенсия, като прехвърлят папки от едно бюро на друго ... Не е лесно да си милиционер нали ? Жалко за малкият процент свестни и кадърни хора в МВР, които ги товарят като магарета за сметка на хрантутниците !

ПЪК НИЕ ЧАКАМЕ ДА НИ КАЖАТ САМОЛИЧНОСТТА НА АТЕНТАТОРА НА БУРГАС. ТА ТЕ ИМАТ ЗАТРУДНЕНИЯ С УСТАНОВКА САМОЛИЧНОСТТА НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ,КАМО ЛИ ДА УСТАНОВЯТ ЧУЖДЕНЕЦ.

Видимо е, че убитият ще е някаква отрепка. Дано да не е оставил поколение след себе си!

нали е бил запален,как му е останала раката с наркоманската татолировка...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Фуражката в стая с една врата да я затвориш не може намери от де да излезе, вие за разпознаване на татоси говорите. Фуражките в тая държава само могат да ядат, пият, чакат за рушвет и да искат заплати. Работата не ги блазни. Сутринта една тъпа фуражка прелетя в града с Лада на 100 години, уцели дупка и си откачи колелото, щеше да избие народа на пешеходната пътека. Мина патрулка, спря, огледа и си замина, нали е "техен" човек. Прости фуражки и това си е. Та не чакайте нещо да свършат, или да разкрият някое престъпление, само могат да викат дай и да искат привилегии.

Скинарче, пребито от ромчета???

Какво трябва да знаят,това са търтеи който само искат

едва ли това е най -емблематичната и запомняща се татуировка, за общо национално питане

...ОБГОРЯЛОТО ТЯЛО има множество прободни рани в областта на гръдния кош, които са причинили и смъртта на жертвата" Ако те кефи да гледаш обгоряло тяло, ходи в моргата да го разпознаеш!

Ако си беше татуирал името и номера на личната си карта МВР може би щеше да знае ! При толкова много факти просто ще дойдат МОСАД и ще ви заместят щата с 4-5 човека - срам и позор !

Аз мислех че той тук си стои . За туй държавата ни е по-добре от Гърция и Турция, взети заедно.

Тоя е извънземен. Подхвърлили са го американците от Розуел на сметището в Кладница. Факт!

което срещу 2-3 телешки пржолки ще отвори очите на разследващите ??

Ако татуировките не са правени в Бг?

Най-малкото длъжни са да опитат тъпите ченгета, а не всеки ден да ни развяват пред очите разни фотороботи и крайници, ама нали е по лесно да протестираш и искаш 25%

Тия будалкат ли се с нас? Ателиетата, които правят татуировки, да не са стотици. Който я направил татуировката със сигурност ще си я познае. Ега ти охранените тулупи....

Какви ателиета, ти не видя ли снимките?! Тези татуировки са или затворнически, или са правени с аматьорска машинка. Полицията снима татуирвките на криинално проявените, но явно за този не знаят нищо. Може да е от друг град, от друга държава и т.н.

Може да е от друга област.