Коментари - Жестоко убийство на млад мъж в Горна Оряховица | dnes.dir.bg
назад

Жестоко убийство на млад мъж в Горна Оряховица

Жестоко убийство потресе Горна Оряховица. 24-годишният Тихомир И. е бил убит вчера с 15 удара с нож от бившия си съученик Ивайло Иванов. 23-годишният убиец е задържан и му е повдигнато обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Жестоко убийство на млад мъж в Горна Оряховица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ПЪК ТАЯ МАЙКА НА УБИЕЦА КАТО Е ВИДЯЛА ЧЕ Е ЛУД ДА СЕ Е ОБАДИЛА КЪДЕТО ТРЯБВА НЯМА ОПРАВДАНИЕ АКО НЕЙНИЯТ СИН БЕШЕ ЖЕРТВАТА ЕДВА ЛИ ЩЕШЕ ДА СИ ПОБЛИКУВА СТИХОВЕТЕ ЩЕШЕ ДА Е ЗАЕТА С ПОГРЕБЕНИЕ

ГОЛЕМ МАЙТАП ХА ХА ХА

Асен

И кое по точно ти е майтап на теб тук бе кретен? Айде обясни си историята на майка си и ако тя е ОК с това се хванете за ръчички и заедно при доктора, че такива като теб вършат убииствата.

Luna0102

Да, интересно е че имаш проблем с моята злоба, а твоята не ти пречи, а трябва да я търпиш по 24 часа в денонощието!

Мир на праха на момчето! Искрени съболезнования на майката и бащата, ако има такъв. Да, младите хора са вулгарни, арогантни, невъздържани и какво ли още може да се каже, но първо ние, родителите после обществото е виновно защото проявяваме търпимост, защото има закони, но не се прилагат - дори и лоши са по-добри от нищо. Защо съдии и прокурори, а защо не и следователи /скъпо платени безработни/ да са несменяеми?? Всеки друг с повод и без повод може да бъде сменен, но не и някой от горните категории?? Нима са богоизбрани? Защо ги търпим? Създадоха се цели династии в съд, прокуратура и следствие! Защо? Ние, каквото и да правим ще се делим на червени боклици и по-малко червени боклуци и все ще сме за статуквото - за 5 лева добавка към пенсията си прадаваме душата. Къде сте млади хора? Защо не сте на площадите? Само Вие студенти сте достатъчни да си замине всяко правителство или да го накарате да играе по правилата? Стига сте хленчили - направете нещо за вас! Ние сме обременени с миналото и сме обречени на мизерия. Ваш ред е да промените настоящето без да хленчите, но първо трябва да пиете по-малко, да спрете да се друсате и да учите по-вече, за да знаете какво искате.

ДО ТУК - ДОБРЕ

23 години плача по гробищата. И моят син бе убит по най жесток начин, но убиеца/ците/ и до днес не са открити, защото в историята са замесени деца на "от лъв нагоре". Бог да го прости милото дете. Дано "Там" са на по-хубаво място . А убиеца едва ли ще бъде осъден. Ние не сме вече държава... Няма думи, с която да охарактеризирам състоянието ни в момента. За какво сте на улицата мили млади хора? Да смените едни с други ли? Не това е начина. Всичко трябва да се промени основно: нова Конститу.ция, нов Избирателен кодекс със задължително гласуване, нов наказателен кодекс. И да се вземат много неща от времето на Стамболов - и този който е извършил престъплението, и този който го е укрил и този, който е знаел за предните двама, но е мълчал - за всички еднаква присъда. Тогава много хора ще се замислят какво правят...

Страхувам се, че това е нравствения облик на съвременната младеж. Живея в близост до Студентски град и елате да видите студентската младеж примерно в автобус 280 - арогантно, безпардонно, вулгарно поведение. И това както казах са студенти. За другите не ми се мисли. Чудя се в крайна сметка за какво протестират тия по площадите.

ака ги попитате няма да могат и те да ви отговорят.Пази Боже България!

ПИЛ хапчета човека. Сега може и психично болен да го изкарат и да излезе чист като момина сълза.

Трагедия абсолютна,аз го познавах момчето и наистина убиеца ще го изкарат невменяем,защото след предната си присъда(за притежание на наркотици) е лежал в клиника за душевно болни в с.Церова Кория

Опасно луд -> лудница до живот. Има решение. А в лудницата не е много по-добре от затвора.

ДОБРЕ ГО Е НАРЕДИЛ БРАВО

Доволния, ти изпи ли си хапчетата, миличък?

Глупако, като си толкова доволен пожелай и на тебе да се случи същото-ти да си на мястото на убитото момче! Прост и тъп мазохист,мястото ти е в лудницата,веднага и докато страе жалкото ти съществуване!!!

ЕЙ ИЗРОД ДАНО ДРУГИЯ ПЪТ ТИ ИЛИ ДЕТЕТО ТИ ДА СТЕ НА МЯСТОТО НА ТОВА МОМЧЕ ТИХОМИР ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО И ДАНО ТИ Е ЯКО

Не смъртна присъда на такива убийци. Рязане на двете ръце до лактите и нека живее в мъки.Цял живот да гледа и да неможе нищо да пипне. Долу скапаната съдебна система. Мразя ги !!!!!!!! Долу скапаното правителсто. Мразя ги !!

Не Майко. Не си осъзнала още, както и стотици други го чувстват, но не разбират за какво става въпрос. Не долу скапаното правителство и съдебната система, а долу скапаната така наречена "ДЕМОКРАЦИЯ". Друга трябва да е системата, която да вземе положителното от всички познати на човечеството с-ми, а не някой в света да каже, че това е най-добрата и всички да я възприемат като догма. Това не е най-доброто със сигурност.

за такова престъпление законът предвиждал от 10-20г затвор, но е..." назначена съдебно-медицинската експертиза, която трябва да установи степента на жестокост на деянието"... ето, това вече е капката, която прелива чашата на търпението! Сега ако се "установи"(тоест, ако си плати) че момчето е наръгвано "по-нежно и хуманно" или убиецът е ку-ку, тогава може присъдата да остане съвсем прозаична и след ня-колко год. и малко помилване за добро поведение, убиецът да е пак на свобода и да продължи да убива на воля. Тогава неизменно идва ред на закона омерта, и присъдата ще е за съдията издал оправдателна присъда

Подкрепям. В САЩ за такова убисйство дават 40+ години, без значение колко пари имаш, просто закони там работят, а тука.....нямам думи

По принцип си прав, в Щатите има закони, които се спазват. Но вчера оправдаха Цимерман- един, който се правел на пазител на реда в квартала и застрелял чернокож невъоръжен тийнейджър, защото бил "съмнителен". Оказало се, че на 911 са му наредили да не преследва момчето, щели да изпратят кола, а те пристигат за около 3-5 минути. Сега този идиот го оправдаха, защото били самозащита, а афроамериканското население е страшно настръхнало и с право.... Така че навсякъде се случват сакатлъци в системата, но в БГ нищо друго не се случва.

Асен

Въпреки злобните коментари прочетете какво е написала майката на това момче година преди да я сполети тази трагедия. Когато синовете пораснат и тайничко станат мъже, обаждат се плахо и казват: "Маме, не чакай днес твойто хлапе!" И тъжно се свива сърцето, проблясват в очите сълзи, пропити със майчина ревност. Контролът ненужно боли. Къде е момчето, което, до вчера държеше в ръце? Май днеска е яхнал крилете и литнал към свойто небе. Отлитай, детето ми, нищо, че мъката в мене расте. Тя, майката, тъй е орисана, гнездо да изгражда, но и път да даде!

Мразя я тая държава!

и ние пишем ли пишем тук коментари...възмущаваме се...плюуем... и пак всичко продълява по старо му!хаиде всички да се обединим и да ги свалим тези едни и същи управляващи... блокада на парламента!!!

Какво общо парламента с изкукалия наркоман? Да обсадим парламента? И да върнем шефа на наркомафията на власт? Не зная тук с главите си ли мислят някои, или с друг огран. Съболезнования на майката!

Milen Gagov

Деби,я ни светни в какво точно се изразява разликата между сегашните и всички предишни управлявали ни??? Или и ти просто само си правиш"профилактика"на мозъчето и гимнастика на пръстите???

Само смъртна присъда за наркомана убил момчето, което е отишло да му поправи компютъра.

Толкова наръгвания - мирише ми на изоставен любовник или отхвърлени чувства ....

Глупак!

на теб до там само ти стига умственият капацитет....а може би говориш от опит, но си жалък!

Система, при която на знамето е написано "пари", е обречена.

каква съдебна система.....нищо подобно, затова престъпниците ще се разхождат на свобода....само в Б-я е възможно това....страната на неограничените възможности...

Безумието в обществото и обхващащата ни мизерия до друго не могат да доведат!!! Жалко за прекъснатият млад живот!

Бог да прости момчето. Но за съжаление псевдоболни (защото този няма да го осъдят) и зли хора трябва да търпим с наведена глава, иначе това се случва. ужас!Защо тези зли хора не причинят нещо на себе си? НИКОГА! Те изпитват висше удоволствие да унищожават. За съжаление,нищо не се връща.

pompai

Да бе влезнал в парламента с калашник и 5-палнителя.Иначе извинявам се и скърбя за загубага .

А ако го направиш те ликвидират директно (поне на някои места в Щатите)...

много тъпо тва МВР защо винаги трябва да назовава прякорите на хората?! преди много години се наложи да подаваме жалба в полицията и следователя изкара едни папки и започна да ни чете досиетата със всичките ни прякори. на мен ми изброи поне 4. все едно бяхме заподозрени, а не жалващи се. и за какво са им тези прякори освен да покажат, че знаят всичко и да унижават. иначе по темата много жалко за младото момче, абсолютно нещастие.

Тия в Г.О. са изтрещяли тотално.

Ти кога за последно си ходил там? Не вярвам наркоманите в ГО да се различават от тези в Перник, примерно.

САМО СЪЩАТА СМЪРТ И ЗА ТОЯ УБИЕЦ ИНАЧЕ НЯМА СТЕС В ТАЯ МЛАДЕЖ8

Тя обаче уточни, че е назначена съдебно-медицинската експертиза, която трябва да установи степента на жестокост на деянието. ,,,,,,,,,,,МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ,КАКВО ЗНАЧИ ТОВА-СТЕПЕН НА ЖЕСТОКОСТ.АЛОООООООООО ИМА ТРУП ТОВА НЕ Е ЛИ ДОСТАТЪЧНО.

Se taia

Според степента на жестокост се определя минималната присъда. ЗА трупа е ясно, но все още не са доказали кой е убиеца. Едно криминално разследване не е просто. Трябва време. Много жалко за момчето...

Само в БГ имаме тъпата поговорка:Покорна глава сабя не я сече. До тука води покорството вече 24 години,хора си отиват от насилие,липса на лекарства,на работа,на всичко,а въртележката отгоре се върти щастливо и все по-бързо,защото не се знае поредният опит за управление колко ще трае,трябва да се вземе възможно най-много.А ние си търпим,пием си кафета пред парламента,ядем си хляб,и всичко-цивилизовано,ама то свиня разбира ли от кладенчова вода,та и управляващи от цивилизован протест?Те така ще е,лека му пръст на поредното българско дете,жертва на 24 годишни опити за управление,завършили с разруха на здравеопазване,образование и всичко останало.Само едно нещо расте прогресивно през това време-НЕпитието РОМ,което аплодира всички тези опити.

Колко сме мислещите като теб и мен приятелю ?

Ам,като гледам,че имаш 15 харевания,сме поне 17(15+ти и аз),ама дано да сме повече,то и не всеки чете Дир-а.

Всички наркомани на бесилото. Няма лечения, грижи и не знам си още кво. Аз НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН да издържам лечението на някакъв БОКЛУК, само защото се е мислил за голямата работа и е почнал да се друса.

Представете си, че 23-годишният убиец бъде изправен пред......гилотината.. Дали ще бъде така ербап в момента, в който се приготвял да ръга с ножа приятеля си? Или по-скоро ще се насере и напикае при вида на 40-килограмовия нож, който ще му секционира вратлето..

...хора, какъв Избирателен кодекс ни тресе?!?! ТРЯБВА ИЗ ОСНОВИ ДА СЕ ОБЪРНЕ С ХАСТАРА, ДА СЕ ИЗТРЪСКА И ДА СЕ ПРОМЕНИ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС!!! какво става, онзи ден някакъв откачен и пиян бакшиш уби младо момиче, ще го съдят за убийство по "непредпазливост" и ще отнесе 10-на годинки най-много.Сега, за жестоко убийство се "полагали" от 10...до 20 години ?! Крайно време е в нашата идиотска държава/вече се съмнявам че е такава/ за убийство да се лежи до живот!

няма нужда да лежи, директно смъртна присъда .... както в китаи

Точно така. Прочетете наказателния кодекс и да си извоюваме свобода, а не всеки идиот да убива безнаказано.

Отишъл да му преинсталира компютъра... Така ли му викат вече?

И на твоето дете може да се случи, тогава дано го назовеш и не питаш вече как се нарича.

Асен

И Д И О Т

За каквото се подготвяме,това ни се случва.

Написали им имената иначе. Ако бяха мЕнгъли - само инициалите.

Това не е новина ,а ЕЖЕДНЕВИЕ в Бг ! ПОРЕДНАТА НЕВИННА ЖЕРТВА,... НА ПРЕХОДА в Бг !

Не се прави на умен, кмета от герб на кв. Люлин също е бивша мутра!

Luna0102

Много лично го приемаш, да не си в Парламента вече? Чичо Сали ти ли си?

Модераторче, изтрий и простотията на тази над мен, освен ако тя не си ти!

Не ми пишете минуси, проверете и ще останете много О!(у)чудени!!!

"За това престъпление законът предвижда наказание от 10 до 20 години затвор. " Няма нужда от коментар...

За какви "съученици" става дума?? Може ли да са ученици на по 24 години?? Лека му пръст на загиналото момче, но журналистите трябва точно да дават инфо на обществото?!?!

Luna0102

"...от бившия си съученик Ивайло. "

Баси, територията загива, матряла се затрива! Преди се колеха на маса, сега пред компютър!

На какво друго да се научат от компютърните игри, пълни с насилие и кървища? Резултатът не е изненадващ.