Коментари - Втора трагедия - баща уби сина си и се самоуби | dnes.dir.bg
назад

Втора трагедия - баща уби сина си и се самоуби

69-годишен мъж от кукленското село Добралък е застрелял сина си и се е самоубил. Трагедията се е разиграла в събота, когато бащата празнувал имен ден.

Обратно в новината

Коментари - Втора трагедия - баща уби сина си и се самоуби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв и смисълът да седнеш да празнуваш имен ден и да завърши празника, който принципно е за здраве и късмет, с две смърти- една от които собствената.

България е страна с отрицателен прираст,на 7 погребения се пада по едно раждане и то от циганите. Всяка година един град ,като Раднево изчезва от картата на България! Циганите и циганията триумфират в страната ни!

Голяма пукотевица последните дни....!

Момунягите взеха властта с измама и убиствата започнаха..

Вождът ти да не беше подавал оставка!

Добре върви Планът за решаване на проблемите на българския народ.

По скоро Програмата за унищожението на българския народ.

И двете, дяо попе.

Троловете са станали по-прости от всякога. Бива простотия, ама това вече е направо идиотщина, ако ще новината да е "Деца играят на гоненица.", малоумниците пак ше напишат: Тиквата ги гони. или С тия мутри... Айййй сиктир, нещастници, да ви имам тъпата предизборна кампания!

Глупав народ - слаба държава!

бившите полицай и военни съвсем изперкаха и имат оръжие .....

Защото са свикнали да им работи друг. Сега обаче като ги поразредиха и им се наложи да се хванат в мотиката така стана. Не им издържат нервите и пуцат де що видят.

Откъде пък разбрахте,че бащата е убиец и самоубиец?Може и двамата да са убити, а бащата да е заставен да се обади преди да го застрелят.

Може би по това, че е бивш шапкар със собствено оръжие

И това как ще попречи на професионалист да ги самоубие, умнико, досаден.

Една убедителна молба, Дир- направете една допънителна рубрика " Криминални новини" и нека хората да преценяват да влизат ли там, да ги четат или да ги изпускат, търсейки поне малка нотка позитивизъм в тежкото всекидневие в другите ви рубрики- благодаря!

ГЛАСУВАЙТЕ ОЩЕ ЗА ТИКВАТА НЕГРАМОТНА ЛЪЖЛИВА

Социалист застрелял сина си? Та за г-жа Лъжа ли да гласуват хората?

Мутрите убиват България!

на позитивизма. Няма ли поне ден или седмица без някой да е убил, друг да се е самоубил, някой да е паднал от шестия етаж, дете да е изпуснато от лифт, да умере бебе поради немарливост, младеж да убие приятелката си, друг да забие нож в сърцето на непоснат, трети за няколко грама хероин да нападне с бухалка човек, учениеци да се ритат до смърт или да замерват учител с камъни. Няма ли нещо хубаво и положително с което да започне денят ни? Така оставам с впечатление, че сме народ от изверги. Изперкал народ от скотски живот.

Всичко е в ръцете на медиите. Струва ми се, че те са извергите. Защото убийства, самоубийства, насилия, обири са ставали, стават и - уви, ще стават и по-нататък. А тенденцията е към намаляване, доколкото зная. Медиите, обаче, се хранят от експлоатирането (и) на такива събития и няма да ни оставят на мира с все по-ужасяващите си заглавия и описания.

Защото комунизмът все още бушува с пълна сила в главите на българите.

Не е човешко да се шегуваш със смъртта. Ще дойде ден и тя ще се настани тряйно в твоето семейство и ще видиш какво означава болка.

Кво ще види,тъпия гербер е животно ,лишено от чувства

Той не се шегува - той се ПРЕПИТАВА.

Соросоидта, не са хора.

Какви са тези новини бе, нещо хубаво да кажете? Има и хубави и добри неща, но не пишете за тях, та по-лесно да откачат хората. Ами да се убиват, стрелят и т.н. Това ли е най-важното?

Лекувай се! Според мен си опасен за обществото.

Такава е идеята, да се зомбира народът. Да приема, че убийствата и насилието като цяло е нещо нормално. Тази стратегия сме я привнесли от западните медии, и явно върши работа.

Поредната пиянска история и "празнуване" на безкрайните именни, рождени и всякакви "празнични" дни!!!

Може ли това да бъдат новини?? Какво постигате журналисти с подобни информации? Повече реклами, повече алъж-вериж? Дали българинът обича да чете за трагедии или вие му набивате в кратуната непрекъснато повече подобни неща? Когато съм в чужбина и тръгна да се прибирам и наближа границат и отворя сайтовете за новини - ме залива подобна тиня, ама веднага, няма пропуск! Като че ли в Унгария, Чехия Германия не стават подобни неща. Да ама там новините не са пълни с подобни шитни!

Такива новини съобщават навсякъде по света. Живях в чужбина над десет години и когато се случи семейна драма, нищеха я дни наред. Не е наш патент. Въпросът е, че сега идват избори и има много по-важни проблеми, с които медиите трябва да ни занимават.

Не е там работата, там (в чужбина) има обшество - тук няма - тук сме сбор(или разлика) от индивидуалности. Така че е абсолютно тъпо да се разнасят подобни неща, защото няма съпричастност - в най-добрия случай е сеирджилък на чуждото нещастие без никакви поуки.

"Културни особености на българското село" - Епизод пореден.

тотално изперкване!всеки е свободен да се самоубива, ама не убивайте други около вас!

Е хайде сега, само такива неща стават в България. Недейте така , това са си нормални неща в Европа,нормална европейска практика.нашите ценнности са такива,че това си е нормално. И при комунистите е имало такива работи през ден , ама те са го криели , а европейците съобщават всичко. това са си нормални неща не се учудвайте.Всичко си е същото.

Стига глупости,трол платен. Държавата ни е малка,и дори при соца да не се съобщи нещо се разпрастранява веднага. В края на 80-те бях малък,но помня как целия ни град обсъждаше,че един убил приятелката си,и получил смъртна присъда. Живота това беше без стрес,спокоен и моного ясно,че такива неща ставаха по-малко.

Ми то ти си май тролът или заблуденият. За чии Х ми е да ме заливат с подобни неща ежесекундно?? Какво ще се оправи кат осе тръби денонощно тоя закла оня и оная изнасили тая? Какво ? Споменат с дребни букви, че някое детенце спечелило олимпиада и после две страници за убиойства, изневери. Айде не ми обяснявай , че българинът обичал да чете такива неща , не е човешко тов..а не

Дааа... всичко се знаеше, макар че в Работническо дело не пишеше. Един даскал от нашето училище и един даскал по трудово училище ги затвориха за блудство с ученички. Но по принцип престъпност нямаше.

при соца нямаше информация, но всичко се знаеше.Нямаше такава престъпност. Чета редовно немската преса. Битовата престъпност там е ужасяваща не е за вярване. И ние не изоставаме- възприемаме всички запданоевропейски ценности.

Всичко знаехме веднага за Чернобил само месец ядохте марули с Цезий!

Комунистите скриха дори и трагедията в Чернобил , която пряко засегна всички българи , а подобни семейни драми , дори не се и напрягаха да ги разгласяват . При комунизма всичко бе прекрасно и трагедии не се случваха .

И като ти я открият величката чернобилска тайна щеше да й удариш някой юмрук на лошата радиация да не те напада, а Гений?! :) Абе така е, като имаше по чудо само 1-2 отличника на клас, останалите ритаха топка и налитаха на бой, какво да очаквам от построеното "общество" :)

Народът съвсем изперка за по-малко от 30 години "демокрация". Вече всичко му е притъмняло пред очите, затова посяга дори на най-близки хора. И се самоубива.

ПРЕДИ ДА ПОСЕГНЕТЕ НА БЛИЖНИЯ СИ МОЖЕ ДА ЗАСТРЕЛЯТЕ МУТРА ИЛИ НАРОДНИЯ СИ ПРЕДСТАВИТЕЛ ... ... НАРОДЕ !!!!!??????

Жестоко!!! Подкрепям!