”Самотният бегач” от Борисовата градина с кръв по лицето

МВР разпространи нови кадри на момчето, издирвано във връзка с убийството на 16-годишния Георги Игнатов в Борисовата градина. По лицето на младежа има кръв.

Обратно в новината

Коментари - ”Самотният бегач” от Борисовата градина с кръв по лицето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, не много отдавна убиеца на бащата на една прокурорка го заловиха има,няма за един месец ,и то в чужбина.

ако бях на мястото на полициятя веднага след намирането на снимката обявявам парична награда за разпознаване на човека с цел мотивиране на хората , и хората ще се размърдат , а не само да гледат сеир.

Pycku!

Точно така трябва да се направи, ама се стискат... Много умна идея!! Поне има останали хора като теб с акъл в главата, които могат да мислят ;]

Показах им къде е скрита една открадната кола и след това ме направиха на маймуна да ме влачат по полиции, дознатели и т.н.

по ръцете?!

Предложение до министъра на МВР Уважаема г- жо министър, Предлагам незабавно да закриете НИКК и останалите специализирани криминалистични експертни служби. Щом по снимка с подобно качество журналистите установяват наличие на кръв, при евентуалното й поизчистване ще определят и кръвно- групова принадлежност, ДНК и прочее факти.

Родната полиция не може да разкрие убийство направено от келеш/и, а си представям как би разкрило направено от професионалисти!!! Ако не се разкрие убийство първите 48 часа пиши го бегало...

Мда. Според класиците в МВР снимката си е манипулирана отвсякъде и няма как да послужи за доказателство. Да не говорим, че това кафявото няма как да е кръв, при положемие, че досега се изписа как по трупа почти нямало кръв, щото се стекла в корема.

Снимката е направена най-вероятно преди обед.

Сянката е малко след 12 часа. Да не си електронен слънчев часовник?

И тук полицията се скъсва от работа - като жандармеристи в Орландовци.

Важното е, че ще се създаде Зоополиция и ще има още по 1 полицай във всяко РПУ да следи дали някой не рита куче. Да има пътни да следят дали караме с колани и дали сме пуснали светлините. Толкова хора загинаха по пътищата - сигурно са били без жилетка и пожарогасител.

Пуснете видеото в ютуб, или на страницата на МВР и оттам дайте линк към ФБ! Може да го познае някой по походката, бягането и движенията!

Вече повече от месец не могат да идентифицират това момче. Странна работа..... не е нормално.

Лично аз не вярвам, че това е неманипулирана снимка. Олигофрените от ВМР ежедневно се компроментират и непрекъснато лъжат, мажат, прикриват и си измислят. Накрая да не се окаже, че за записа са взели кадри от Холивудски филм... Преди дни нали така уж арестуваха един мъж за закланото момиче в Бургас и веднага му сачиниха 100 страници досие, след два дена, хванаха друг и той със същото досие... абе скапаняци

Работата отива към ''ХОРЕЙШИО''Да идва тук със Лабораторията си,и да приключва този случай най после.

Не може ли да се потърси по-ясно изображение преди престъплението, все от някъде е влязъл в Борисовата градина? Не го ли разпозна някой съученик, даскал, съсед?

Човека,хвана самолета дръжте му петите,нали знаете къде са Братята Галеви,и Христо Бисеров,момчето им е отишъл на гости за малко:)

И аз мога да го докарам някой така,като този на снимката със кръв,на Фотошопа,как ги мислите вие тези работи а???Момчето само се е наръгало със нож,без да иска и е умрял на мига.защо да не е и самоубийство,нали така повечето случай казват във съда,и полицията

Ако убийството е непланирано, предполага се, че нападателя е носил мобилен телефон със себе си. Толкова ли не могат да засекат телефоните в района, знае се откъде е минал, може да се предположи към кои клетки се е свързвал, реално заподозрените ще са не повече от 100-200-300 човека. Като се отсее и по възраст, най-вероятно ще са не повече от 100 човека, които би трябвало лесно да се проверят.

В милицията работят цял отдел хрантутници наричащи себе си компютърни специалисти...Това момче има лична карта т.е. сниман е за документа...със системата за фейс рекогнишън (разпознаване на лицето чрез отстоянието на очите,ушите,устата и други белези)може да се издири за секунди.Отделно по снимката може да се изработи изчистена снимка в анфас....Ама по лесно е да спиш и да си лапаш парите ни налагайки децата ни! На всички в МВР заплатите на половина и щата също!!!

Принципът на търсенето и предлагането, основополагащ за пазарната икономика на капитализма за съжаление действа и в рамките на МВР. Ако вие сте добър компютърен специалист къде бихте избрали да работите? В МВР за хиляда и двеста лева заплата, или в частна фирма за три пъти повече плюс един куп допълнителни екстри. Ако сте си отговорили на този въпрос значи много добре разбирате какви са възможностите на " специалистите" от МВР. Да не говорим и за материалната база. Не гледайте лабораторията на Корейшо по телевизията. В районното лабораторията е малка стаичка с десетина прашни колби, и една химичка на нивото на учителка по химия от селска прогимназия.

Към ОПИТ: Снимкита са си много ясни и ако момчето беше невинно, няма нищо общо, не е видяло нищо сморед мен досега трябваше беднага след като разпространиха снимките да се яви в някое РПУ и да даде обяснение. Щом мълчи, значи има нещо гнило в Дания? Друг е въпроса как чак сега видяха, че по лицето му има кръв? Защото интереса към разрешаването на случая не спира ли?

Много вярно. Поредната партенка при неразкрит случай!

тази снимка трябваше на другия ден след престъплението да тръгне по медиите а не след 2 месеца я камилата я камиларя някой да помни с кой се е разминал и къде и алибита да се правят.

Не създавайте световна конспирация, просто мисля, че хората наистина не могат да разпознаят момчето по тези снимки. Откраднаха ми GSMа в един магазин на МОЛ и охраната ме пусна да видя записите от камерата. Не можах да се разпозная, 10-15 мин. гледах и само защото знаех къде съм ходила, предположих коя щъкаща сянка по екрана е моя, но никога не бих свидетелствала, че това съм аз.

Ти ако си шматка, на теб ти е простено, защото не работиш в полицията (надявам се). На нас не ни трябват полицаи-шматки, които могат да разрешат само престъпления, при които извършителят си е забравил личната карта/телефона на местопрестъплението, и пак да осер*т доказателствата и да не могат да го осъдят, а ако го осъдят- да го оставят да избяга от страната

Родната полиция ни пази, както пееше потният Веско Маринов. От време на време пребива по някоя и друго момиче или момче, за да си уталожи нагона и пак продължава да ни пази ли, пази

Такова отвратително качество на изображенията при това тези изображения са снети посред бял ден при добра светлина! Представям си какъв бой на негри в тъмна нощ показват тези камери в късните часове!

имаш ли си на идея колко струва да са с голяма резолюция? в складовете слагахме камери с висока резолюция и компютри с големи хардове. дето да снимат за какво иде реч и денем и нощен на изгасена светлина. нема да ти казвам за каква цифра дойде дума. това дето го гледаш по холивудските филми си е за филмите, нема общо с действителността...

Нма представа. Както и няма представа с този един милиард за подслушване какво се прави в милицията. Или как в държавата с най-голям брой мильовци на глава от население на обяд няма кьорав полицай в градинката.....

Може да е било така, сега нито харда нито камерата са проблем и всичко друго, но трябва ноу хау.

Може да греша, но си мисля, че има програми, които могат да изчистят образа, както и да "предположат" как изглежда момчето в анфас. Много е странно, че това не се прави.

То има - ама кой да борави с тях .. Подчовеците от районните ли ?

много филми гледате..

За какво са тези камери? След като кадрите от тях са толкова некачествени? Сложете повече и качествени камери!

толкова е тужен този инцидент!!! в главата ми се вурти мисулта как може посред бял ден да се случват такива неща! борисовата градина е голям парк - простира се от су ,,св. климент охридски '' чак до зоопарка! не може в такув голям парк да няма полицаи и охрана! направо да те е страх да се ражодиш там - нито е ограден, нито има добра охрана! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вземете ДНК тест от снимката и ще установите самоличността му.

Много яко да си от криминална яка заплата постоянни подкупи и никакви грижи. Познайте човека на снимката и ни се обатете или направо го доведете па ако си плати ще го пуснеме. Няма престъпление без мотив и улики особено извършено от младежи без никаква подготовка в заличаване или подхвърляне на фалшиви следи. Най вероятно причината е наркотици,не върнат заем, грабеж, училищни дразги. Всяко едно има различен подчерк

След като издирвания е тичал 23 мин. по бул. "Драган Цанков"как пък не срещна нито един полицай! Ако полицията беше по улиците и наистина ни пази, сигурно щеше да го види, да го спре и да попита защо тича с кръв по лицето! Е да, само че у нас полицията я имаме само на думи! Светла му помет на убитото дете!

+1 Aбсолютно неадекватна полиция или невярна информация. Преди време без камери как са издирвали убийци не ми го побира акъла ?!?

Верни са вицовете за милицията - нема по тъпи парчета!

Какво ви става бе хора, какви ги пишете ? Знаете ли, че след като се види тази снимка от полицаите, вече след 10 минути всичко се знае за лицето !!! Отново е неудобно да се разкрива, там е истината.

Sm3hurk0

Не могат да намерят читава следа и търсят под вола теле ! Видяли, че някъде някой тича и хоп... това е нашия човек... и кръв имало.... То лицето не се вижда добре, те кръв видяха.... Картината е пикселизирана до неузнаваемост и по тези пиксели търсят човек.... Под секрет да Ви кажа, аз съм този или много приличам на него - разпознах се по "извивката на ухото" :))))

Между другото ушите са уникални и по снимка на тях може да направят разпознаване. Но не и по такава снимка.

С тия наши полицаи без гънки в мозъчетата им, големи колкото на едно врабче, с тая паплач от некадърни криминолози-кариеристи и с тая съдийска сган, която мило и драго дава, само и само да запази статуквото си и за нищо на света не иска да се реформира - далече няма да стигнем:(((((( Та, в конкретния случай бог да прости убитото момче и..., бог да накаже с цялата сериозност джелатското възмутително деяние на беглеца-убиец!!

Да, ама тези полицаи, искат да се пенсионират едва ли не, още като приключат с полицейското училище!

случая е ясен , имало е спрачкване между двамата, жертвата като трениращ бокс му е ударил един тупаник и му е лазкървавил лицето а този е отвърнал с ножа е го е пробол смъртоносно, непредумишлено убийство в състояние на афект, при дъбър адвокат и чисто съдебно досие ще отнесе няколко годинки, и ако на делото направи самопризнания, ако в панделата е с добро поведение и работи ще лежи 2/3 от присъдата и след няколко годинки е на свобода

Точно така може да е. Може и да са били заедно, но е по-малко вероятно. За сомозащита няма да мине, защото тук се изисква противодествие с не по-опасно оръжие или като там го дефинират.

На едната снимка държи нещо в лявата си рръка...Изглежда увито...Нищо чудно да е ножът...Това е най-вероятният извършител.

Прилича на възраст на ученик. Ако бяха минали по всички горни класове в софийските училища, може би щяха да го открият или разпознаят. Може и някой ученик от тогава да е заминал нанякъде с родители си?

Ами то вече мина толкова много време,че момчето вече е порастнало и едва ли някой освен родителите му могат да го разпознаят.

Полицията работи на 100%!Прокуратура и Съд също!Звучи като изявление на Министърката!И изведнъж пускат клипа на потния подмазвач Веселин маринов -Родната полиция ни пази!

Не хаби думите момче, за тос, пишман - ебач ! А Цв.ЦВ, - Слушалката, му потслушвал жената? Нещасници, и двамата!

Най вероятно тичащото момче е невинно и знае, че го търсят, но не се обажда защото ще се извъртят и ще го обвинят за да се каже че са си свършили работата. Шибана история.

Ако има родители, никога не биха го оставили да се крие и по този начин да привлича вина върху себе си! По-вероятно е виновен, или замесен!

според снимката с кръвта явно са се сбили и бокс трениращият /който освен жертва е абсолютно 'невинен' и убиеца сам си е разкървавил лицето/ е получил нож от не трениращият...Та така въпреки че се е защитил с ножа затвора му в сигурен , а може и да е много дълъг /справка Чеци който вероятно е виновен , но няма доказателства/ къмто до живот...Т.е живота му приключва въпреки че може да е самозащита...Ако съм родител разбира се че няма как да предам детето си при подобна предистория...Не го оправдавам , нито тях /а те знаят какво е станало/ просто обяснявам защо няма да го направят... А полицията е пълна 000000 - могат само 5 на 1 наркоманчета да бият с подкрепление и циганите да пазят. При снимките, данните от мобилните телефони, разговора с приятелката му, перманентното следене на всичко което правим /или това само за компромати се прави/ абсурдно е да не могат да го намерят толкова време...

Много ниска резолюция имат тези камери. Защо изобщо се поставят като не са качествени. Хиляди левове и накрая - нищо особено като резултат.

Защото се пере много. Я помисли какво ще остане за тези който са разиграли далаверата:)

"петното от кръв" според мен се виждаше още на първите кадри. Също така маратонките изглеждат светлосини - заслужава се да се пробва и в тази посока Но при това качество на образа... Абсурд е да не са го разпознали познати, приятели, съседи...първите снимки, които МВР разпространи дори не бяха с правилни пропорции и снимките бяха разтеглени. Най-вероятно е ученик, ако са го покрили, значи не е ходил на училище. това поне може да бъде проверено... дано да успеят да го намерят.

Ако това момче на снимката е ученик и се е скрило след събитието, няма как съученци и учители да не са забелязали липсата му! Най-вероятно не се е покрил, а си ходи свободно. За да бъде разпознат трябва по-ясна снимка и обиколки в училищата из София, а защо не и в страната. Обаче учебната година свърши! Полицията пак проспа момента!

Чета коментарите и онемявам от глупостите които са написани... от тотва, че имал богати родители, връзки в полицията и бил вече изведен от тях в чужбина с друга визия и самоличност... до това, че бил свидетел и бягал от страх .... и изобщо как до сега никой не го е познал..... то повече от половин България не гледа новини и още пенсионери си дават парите на телефонни измамници въпреки, че се тръби навсякъде да се внимава... Изобщо ако пуснеш някой от тук коментиращите до ресурса на МВР ще открие момчето от снимките за 1 час... ей в коментарите сме мнооого големи, но на практика....

Тези хора не са полицаи, а са коментиращи граждани. Критикувай МВР щом си отворен, те са професионалисти с пистоует.

Да , ако това момче е извършителя , вероятността да е вече в чужбина и да не се върне скоро е 100 процентова! А факта, че този на снимката не се обажда в полицията, може да се тълкува като укриване! Ако някой се е разпознал и е с чиста съвест , едва ли би се скрил. И РОДИТЕЛИТЕ МУ НЕ БИХА ГО ОСТАВИЛИ ДА СЕ КРИЕ !АКО СИ РОДИТЕЛ ЩЕ ГО ЗНАЕШ.

Не го ли познахте ? Това е Димитър Бербатов когато е бил 16 годишен. Родната полиция ни пази...мани мани..пълен смях...

това е една страшно негодна и тъпа полиция, елементарно е по тези снимки да се открие този, и не могат и това да направят!!!

На 14 години се издава лична карта! Снимка и регистрация в МВР! АКО ТОЗИ МЛАДЕЖ Е НАД 14 ГОДИНИ, ТРЯБВА ДА ИМА ЛИЧНА КАРТА И РЕГИСТРАЦИЯ В НЯКОЕ РАЙОННО!

Това доказва че връзкарите наистина няма начин да се справят с трудни задачи. В МВР постъпват само връзкари и то некадърни. Не се надявайте тези малоумници да открият нещо. Е освен ако някой гражданин не го предаде.

Сигурен съм че поне 5-6 "човека" са го познали и веднага са докладвали на родителите му! Много време мина! Идиотчето вече е кой-знай къде!

А защо той да е извършител ? Навярно само защото е минал по-бързо пред камерата ?

Като си толкова отворен, съдействай на шибаните корумпирани еничари /ушати помяри/ да разкрият убийството! Лайновоз долен!

над горната устна . Прилича на голяма бенка.

Това може да са светлосенки, които при увеличаване на образа да изглеждат като петно на лицето. Мътна работа.

Много прилича на съсредоточена рана,от която се стича кръв.Възможно е да са се сбили.