3-годишната Ася била убита, защото плачела

3-годишната Аксиния от монтанското село Слана бара е била пребита до смърт от пастрока си, защото плачела.

Обратно в новината

Коментари - 3-годишната Ася била убита, защото плачела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало Дир-а, Слана бара е на 5км. от Видин, каква Монтана ви е влязла в главите???

Държават отдавна е разпадната (от 27 години). Населението е оставено да полудява и да се унищожава. Оставете битовите си занимания, търсете автоматично оръжие и требете гербераски тикви , кои където ги свари.

След дъжд качулка - децата не ходели на училище, ама никой (от институциите) не проверил защо. Пастрока ги шамарел, ама пак на никой не му направило впечатление (не само на родителите, ами и във фермата). И сега изведнъж всички се разработиха. Докато не почнат масови уволнения на чиновници, нищо няма да се оправи. А за тоя дебил пастрока най-добре доживотна, щото сме хуманна държава и няма смъртно наказание.

Като не могат да ги гледат защо ги цвъкат?Излиза,че на 17 е родила първото, след това още три.

Тъй де, от къде на къде ще реве?! Създали са му хората хубав, приятен, уютен, топъл и чист дом, а то неблагодарното седнало да реве?! Пък и нахранено, облечено, обгрижено...

Значи въпросният наглец и убиец влязал да обядва,забележете!а детето дали е яло и в колко часа за последно?Щом като едно дете плаче то си има причина.Той вместо да го нахрани ,или поне да приготви храната , и каже на едно децата да го нахранят, то той най-нахално седнал да плюска и се ядосва,че детето плаче,защото е гладно.На всичкото отгоре, ще го удря и то с метална тръба?!Задавам си въпроса,защо аджаба след като жената е имала малко дете,защо тя не се е прибрала от паша,да нахрани детето си и тя да обядва,а го е направил мъжът? Сега предлагам този да го държат легнал и вързан за леглото в ареста, да пикае и ака в леглото,да го държат гладен и жаден и щом се обади,или реве да му хвърлят по един бой

сега по една сметчица и да им превеждат по 50 хилки барем се оправят от голямата трагения скачайте в креватите и правете бебета... то и креват не ви требе...

Мир на душата му!!! Моля ви не правете това и с другите деца не ги убивайте!!!

Циганска работа.

човешко същество може да достигне до това ...стъпало!Глада и мизерията са страшно нещо! Хората оскотяват и се превръщат в зверове! Ама били необразовани, затова вършели тези грехове! Това пак е някакъв измислен мит, за да се прикрият кражбите, беззаконието и продажността на големите, упралвяващите! Като е висшист и получава 500 лева, каква е ползата от образованието му? А до преди 30 години циганите работеха и никой дори не си помисляше да краде, просто защото в МВР-то ще го смелят от бой и ще лежи 10-20 години в пандиза! Ама "лежи" е метафорично- ще чука камъни, ще бачка на строежите до смърт! Та е, ее...затова нямаше такива извращения и то всеки ден, както е сега!

Къв глад и мизерия те гонят? Децата защо не са ходели на безплатното училище? За да са точно толкова тъпи и неграмотни като майката и да си възпитат и техните деца като паразити? Майката е работела, значи все е вземала някакви пари. Колко от тях е отделяла за децата си? Пастрокът е съвсем отделна история, тя милицията си знае работата, когато някой си признае сам всичко, за друго не ги търси.

трябва да бъдат наказани със смъртна присъда и майката и пастрокът.

Това не са хора - нито "майката", нито рецидивистът, нито бабите и дедите ... Нищо човешко не им е присъщо, само някакви телесни функции и първични инстинкти за размножение - няма значение от кого и какво става после с приплода ... Ужас някакъв, и краят му не се вижда изобщо с тия наши "закони" и "политици"! (((((((((

Горкото, миличкото момиченце!!!..... С какво е заслужила тази невинна душичка?!??............ Потресена съм, това е ужасяващо! Никаква прошка и за рецидивиста, и за ...майката!.... Дано тази невинна душа скоро намери спокойствие и любов в ново семейство, на по-добро място!!!

стига с тва лицемерие. ако бе оцеляло и след двайсетина години бе убило някоя баба за 5 лв(спомняте ли си оная циганка преди няколко месеца? дето щото съжалявала и обещавала повече да не прави така иска да я пуснат?) друго говорите. трябват крунти мерки - по време на 2рото раждане на зеленокожа - стерилизация. нема нужда да ги направи още 20. вместо затвор за пастрока - отрежете му ръцете и гу пускайте да пасе с говедата.

Мазни мръсни гниди, които нямат милост дори към техните си деца. Майката не е с нищо по-добра от убиецът.

Е кажете, пишете, за какво да живее този ИЗВЕРГ на земята ни и да го храним и поим до края на живота му !! Господ ще ни прости ако го изправим до стената и унищожим !! Такива не са нужни на Земята и човечеството, те са еманация на ЗЛОТО , което шества между нас и НИЕ трябва да го унищожаваме без жалост и остатък, за да тържествува ДОБРОТО и ЛЮБОВТА!!

Аз съм твърдо против смъртните присъди!!! А специално за този, не е ли смъртта твърде леко наказание?! Не е ли по-добре да отиде в уранови рудници, или да бъде използван за опити, че да има полза от него?! И по този начин всеки ден да бъде мъчение за него и да изкупи ужасния грях, който сам си е лепнал?! Има и по-лошо наказание от смъртта и това е жесток живот!!! Тези, които искат смъртно наказание, всъщност са на страната на убиеца!!!

Той изобщо няма съзнание за свършеното. Циганите живеят като скотове, но скотове, които злоупотребяват системно с алкохол. Трябва им постна храна, насилствен труд и насилствено образование, долкото последното може да се случи насилствено, ама колкото - толкова! По време на соц-а ги бяха пообуздали, значи може, просто понастоящем политката е в посока отглеждане на алкохолизирани скотове.

1978 г: Генерал Чочоолу нахлува с танкове в Столипиново. Това е решението на въпроса. Прочетете за този период, как е постъпил генерал Чочоолу заради убийството на негови близки.

Аз

Гледах снощи и майката, и бабата. Без грам мъка или тъга. Никак. Не им пука въобще. Построихме си демокрация, да ѝ се ненагледаш, баси...

Кво ни интересуват трагедиите на простолюдието? Тия им те толкова акъла, че още вдругиден, ще са забравили за детето и ще правят ново! Да се изнасят през кумина!!!

Друго си е умнолюдието което не знае как се пише "комин"

Сегашното умнолюдие е такова.

Всеки който си позволява каквото и да е насилие над дете - на ешафода! За жалост обаче... В крайна сметка пак имаме нещо като баланс - няма да даваме пари да храним краставо цигане, но ще даваме пари да храним рецидивист в затвора. Презирам цялата ни "система".

такива ИЗРОДИ трябва да има СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ.Аз не съм съгласен цял живот да издържам такива които не заслужават да живеят да стоят в килията само и само да бъдем ТОЛЕРАНТНИ.Време е народа да си каже тежката дума за такива ИЗРОДИ,УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ КОИТО УМИШЛЕНО ГИ ПРАВЯТ КАТО КАРАТ УМИШЛЕНО С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ,НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НА НА ДЪРЖАВАТА КОИТО УНИЩОЖИХА УМИШЛЕНО СЪДБАТА НА МИЛИОНИ СЕМЕЙСТВА С РЕФЕРЕНДУМ.Хора разберете,че ние сме тези които ТРЯБВА да раздаваме правосъдието в тази държава като изискваме да се изпълнява ВОЛЯТА на НАРОДА от тези които НИЕ сме ИЗПРАТИЛИ като сме ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ!!!

Горкото детенце! Бабата има 37... внуци! Познайте, колко ходят на училище и колко от тях ще работят!? Какви са последствията от тази политика? Ето нагледен пример за това! Ако не убиват деца, старци, ще крадат и лъжат безогледно... Кажете, има ли изход от тази ситуация и какъв е той? Държавата е абдикирала, а хората са озверели от мизерия и безсилие... Няма как всички да станем престъпници, за да оцелеем.... Все риторични въпроси, на които държавата не дава отговор и нехае за решаването им. Отглеждаме си бъдещи проблеми, най-страшно е за децата ни, и за техните бъдещи деца..., ако изобщо се решат да имат такива, в тази изпусната територия!

чудесен европеец изтънчен мил и сигурно образован

Да се върне отново смъртната присъда !

И да се въведе кастрацията. Който не може да гледа деца - няма да има такива.

има си начини...в наше село имахме една такава българка с 5-6-7 (не знам колко са)деца,сигнализирахa социалните за условията при които се гледат, не знам кои измисли тази стратегия но работи перфектно- джипито я попита дали планира да има още деца и и предложи спирала.тя се съгласи и процеса спря.предложиха и пари да подобри стандарта в жилището но само срещу фактура.така живяха няколко години,от есента децата не се виждат,този път може и да са ги взели... няма значение, важното е,че тя не се размножaва.

Много ме кефат такива като тебе. Режат ръце, глави какво им падне а иначе мишкувате пред компа. И кой ще върне нещо което е супер малко наказание по-добре е да седи в затвора до живот в мизерия,въшлив и обременен от другите затворници а за капак наркоман и със спин за награда. Не е хуманно но е заслужено

Кога така наречената българска държава ще сложи край на безконтролното разплождане на примитивите, включително малолетни и непълнолетни, неспособни да се грижат за себе си, камо ли за многобройните нацвъкани нещастни деца. Докога ще ги стоварва на гърба на изтерзания ни народ, докога? Докога милиарди ще отиват за отглеждането на неграмотни и нежелаещи да се образоват и да работят маргинали, а да се подритват хората, които създават благата? Докога?въпрос

Никога! Доколкото я има българската държава се интересува и за минута да не се почувстваш като бял човек. Да бъдеш тормозен по всевъзможен начин . Мога да продължа, но и това е достатъчно.

Стига ма, лельо.

Какво се прави с паразитите и плевелите? Унищожават се! Какво се случва, ако не се унищожат? Множат се и се развиват, докато те самите не унищожат приемника/облагороденото растение!

Ето, те са имали работа. Жената е на работа, а кърлежа - деца убива...........

почти никои доведен родител не гледа дете добре в българия, на доведените деца гледат като на проблем, излишен разход на пари, има много егоизъм.

Циганска работа,изроди при тях,колкото искаш...

Значи тя пасе овцете,бачка,а тоя хрантутник седи на топли чко и пребива деца.Нямам думи..

Реагирате първосигнално.Все затвори урод и така нататъка.Това е дар божи бе хора?Сега го пращайте във следващото семейство с много деца,да продължава.Даже трябва за възнаграждение да се мисли!!Ей ,тесногръди хора значи!!Може и квота даже,по едно дете на седмица?Бъдете прагматични!!

Алоо ДИР.БГ, Вие знаете ли къде е Слана Бара. Община ВИДИН, Област Видин, на 100км от Монтана

Каква може да справедливата присъда за този изрод. Вие кажете...

Да не види слънцето повече в стая половин метър на половин метър, та да не може и да спи легнал, а прав.

На тия паразити им липсват най-основните човешки характеристики... за детеубиец - доживотна присъда!

Ти луд/а ли си? Цял живот да си живурка на гърба на хората. Както ги дават в затворите, банкети, простотии. Я по-добре смъртна присъда и да се сложи край на едно същество, което трудно би се нарекло човек.

Геноцид над тези полухора чиста нация искаме и ще я имаме

Държавата трябва веднъж и за винаги да разреши ромския въпрос!

Мда, радикално. С изтребването им.

ако бях грантов трол и трябваше да изопачавря фактите, щях да напиша точно това.

Циганския*

Тези са на по-ниско еволюционно стъпало и от животните.

Изключително точен коментар.

Цигани!Никога няма да се променят , дори и след 1000 години си остават полухора !Над 90% от битовата престъпност в България се дължи на тях !

Няма проблеми и да и вземат децата на тази тя ще роди още 10 Циганска работа

циганска история