Цацаров: Трудно е да се каже за заподозрян за убитото дете

Трудно е да се каже, че има заподозряно лице за убийството на 8-годишното момиченце в Момчилград до този момент.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Трудно е да се каже за заподозрян за убитото дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цаца, НИКК не работи вече повече от година.Питай бе човек!

някой не улучват на майка!

Да му пикая на българското "правосъдие" за чакането, експертизите, адвокатските хватки и влаченето с години на делата /и то, когато всичко е кристално ясно/, за да се измъкват без или с нищожни присъди изродите у нас! Ето, изродът с джип от мама, който наскоро зверски мъчил и убивал с часове едно красиво момиче, а после на магистралата се опитал да убие двама стопаджии - съгласил се на съкратено дело /голям праз!!!/, други врътки от мръсника-адвокат и хоп, ще получи максимум 25 г., пък след 10-ина години ще излезе за добро поведение и ще продължи да убива и зверства...Едно от немногото неща, които адски харесвам в САЩ - тия дни, за почти същото /изнасилване и убийство на една лекарка/ - има свидетели, ДНК-проби и др., никакво бавене и български "експертизи", съкратено производство, което не дава никакъв бонус на изродите и присъди /при това сумирани за всяко отделно престъпление/: за първия изрод 4 доживотни плюс 60 г. /в тоя щат няма смъртни/, за втория 3 доживотни плюс подобен рой години!!! Е, браво, уважавам такова правосъдие! И следващите изроди бая ще се позамислят!!!

Версията е поредното умотворение на полЮцията. Майка е отгледала сама дъщеря на седем години и изведнъж изпаднала в умопомрачение... В Пловдив не беше ли същото? Човек се самоубил /без да има причини/, с изстрел в сърцето /самоубийците мъже не се прострелват в сърцето, статистическо наблюдение/, в парк, след като вързал кучето... Средството на престъпление го нямаше, а седмица по-късно намериха предсмъртното писмо. и както винаги има клошар замесен, съвсем като случайно подпалените тютюневи складове, или десетките хиляди декари по маршрута на магистралата....

Днес са в съда побойници (те), нападнали и пребили децата спортисти от лагера за водни спортове. Някой помни ли кога беше обявено това нападение? Аз вече не помня. Зная че не аз съм човекът от когото зависи как да се отнасяме с престъпници, умишлено малтретирали или убивали хора. Но ми е твърде противно да си мисля, че за нещео, което рестъпникът замисля и изпълнява за минути, ако въобще получи възмездие го получава след години ровене в бумщини и в окастрен до минимум размер. Е Как да не предпочете човек , да си решава неправдите с престъпление, вместо през закона?