Обвиненият за убийството на Белнейски обяви гладна стачка

29-годишният Лазар Колев, когото в петък съдът остави в ареста заради убийството на сестрите Белнейски, оттогава не приема никаква храна, само вода.

Обратно в новината

Коментари - Обвиненият за убийството на Белнейски обяви гладна стачка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така наречения материял може да бъде сложен, още повече че телата са били измити за да се заличат следите. Румен Петков иска да се прикрие и да натопи един прост джебчия който не е душица но не е и убиец.

Да продължава гладната стачка, до край!Никакво отказване!Тамън един убиец по-малко!

Интересно е, че човек за един откраднат мобилтен телефон лежи 4 години, а всеки ден се съобщава за убийци - особено шофьори-убийци, а също и собственици на кучета -убийци и други, които получават само условни присъди.

Този не е убиеца-убиеца е известен и влиятелен човек. Всичко е направено с цел да се прикрие той. Истината скоро ще излезе наяве. До тогава - НЕ СПЕТЕ СПОКОЙНО!!!

Тоя тъпомуцунест ариец не бива да остави поколение. Толкова е грозен и тъп, че веднага трябва да бъде затрит.

А, ако наистина обвинението има за цел да прикрие извършителя? В Пазарджик е обикаляла версията, че виновникът е нечии тузарски син. Като си знаем, на кого служи държавата и колко е лесно да се скалъпи един лабораторен резултат, не знам, какво да мисля вече.

Щом Марковски е зад обвиняемия, значи ще се измъкне... Друг е въпросът, че тази трагедия вече е ужасно преекспонирана...

този селянин има типично "амброзянски" вид на убиец. самят факт, че адвокат му е марковски е доказателство че тои е вапросня убиец с 99%. свинята марковски не защитава невинни хора. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и аз не се сещам марковски да е защитавал нормален човек.

похвално, такмо ще спести пари на данакоплаците, а мозе и да хварли топа и така да се изпални справедливостта, заобикалияки гнусня комунистически корумпиран сад. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не го ли е срам този марковски бе не се ли замисля от какви пари живеел нека господ го съди този мазен плондер

тоя марковси стана медиина звзда бе когато да пъсне човек телевизора все него дават и все нямало доказателства и все невинни неговите подзащитни ама ако ъбият неговата дащеря или внъчка дръга песен ще пее този мазник.

Предлагам към гладната стачка да се включи и неговия адвокат (защитник) има нужда ...

Не знам дали е виновен или не ,обаче ако се чуства невинен според мен трябва да се подложи на дедектора на лъжата ,машината никога не лъже .Не да ми прави гладни стачки и изявления защото все пак има някакви доказателства ако е толкова сигурен на полиграфа .

Този плондер Марковски как се гледа сутрин в огледалото?Господ бави, но не забравя...

някой може ли да каже защо русия и usa са отказали да дадат спътникови снимки от нощта на убийството,имат ли право на това, когато се касае за такова брутално убиство и как се прилага мегдънародното право в подобен случаи? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

пий си хапчетата редовно.

Скъп ли е този адвокат? Коко взима?

ако питате марковски всички са невинни според него щото гледа да гушне парата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хич да не яде, таман ще спести разходи на данъкоплатците да го хранят - пък докато изкара

в панделата мъ е мястото на тоя че и на марковски защитава бандитите

Око за око, зъб за зъб!Намери начин и се справи с проблема сам!!!Не чакай разни.........!

Не бил той, не познавал момичетата, а негов генетичен материал по телата им. Тоя се опитва да се прави на луд. Сега и гладува. да гладува - не е лошо понякога. Дано гладът му върне спомените.

Няма да се гътне - има много килограми да сваля! Този само физиономията да му видиш и става ясно, че си е чист рецидивист. А Марковски си прави реклама - ако успее да извадиш 'виновен' от затвора значи си добър адвокат!

ами днк във влагалището значи са правили секс - доброволно или не кой може да каже, днк под нокрите на другото - може и да го е милвала по главата, може и да е имало сбиване, боричкане, всичко може. Всеки младеж може да бъде на неговото място. Никой не е бил там за да каже. въпросът е - това прави ли го убиец? няма оръжие, няма и мотив.

сега остава да кажеш, че няма и убити... дървен философ.

И как така има ДНК, като той твърди, че не ги е виждал в живота си? Искаш да излезе и да убие твоите деца ли? Нека си гладува и пукне, този боклук не е нужен на обществото, дори и да не е извършителя.

какво прави неговия генетичен матерял под ноктите на момичето. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами ако Колев е невинен и ти /или аз сме в неговото положение - несправедливо обвинени? как е извършено престъплението - сам ЕДНОВРЕМЕННО е убил и двете момичета. Ако се докаже че е виновен - да си получи заслуженото но да не стане изкупителна жертва

Това, че е имало и съучастник(ци), не го оневинява.

марковски е на -добрия а не на-скъпия адвокат в българя

най-порочния и най-мръсния, а не най-добрия, искаш да кажеш.

не познахте, защитатава го на добра воля! БАхти гнусното копиле тоя само заради физиомутрата заслужава да го затворятКъде си Ломброзо, ли беше какъв беше..

Престанете да се занимавате с адвоката му а си помислете логично ли е обвинението? Един човек немоге да извърши всичко това. Следствието да си върши работата качествено о после да обвинява а не "ние ги хващаме те ги пускат".Хващането е лесна работа доказването е важно и за това получават немалки заплати като се съберат бсичките им добавки и бонуси

Дори да е невинен по този точно случай, шансът за което, клони към 0, този е голям боклук и си заслужава да е в затвора.

А бе, тоя Колев как нае най-скъпия адвокат в България?!

d4

Марковски му е назначен служебно... :-)))

Марковси и служебно - абсолютно невъзможно!

абе ако е невинен човека много лошо..щото и марковскли може да не му помогне..иначе като ти доиде на главата ще намериш пари и ти да наемеш скъп адвокат... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.