Осъден за опит за убийство избяга преди да влезе в затвора

33-годишен варненец, осъден за опит за убийство, е изчезнал преди да влезе в затвора.

Обратно в новината

Коментари - Осъден за опит за убийство избяга преди да влезе в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли? Това стана вече практика. По колко получават ВЕЛИКИТЕ ни МАГИСТРАТИ за всеки успял да избяга убиец съвсем законно. Не е зле да се проверят от компетентните органи за сериозна корупция.

Кога мастията ставийски в затвора? Кога политици в затвора? Кога кредитни милионери в зтвора? И още кога...-отговора е ясен,не с тези управляващи подлоги ...

при обвинение в убийство не може да бъде друга освен постоянно задържане под стража. Погледнете си статистиките колко оправдани има след това обвинение и колко осъдени, които са избягали. Работейки в правосъдната система трябва да си наясно, че срещаш престъпници по често от невинни граждани.

Това е ужасно!

Защитил колежка и трябва да лежи???

Ааа, добро утро :) все едно за първи път става ...Познайте кога ще го намерят...то4но никога :) Пострадалия ще пие още една студена вода и това, съдиите ще получат 13-та заплата и това...колелото си се търкаля

Да не лежим 6 годинки за предумишлено убийство извършено преди 5г.? Това е България - страната на неограничените възможности.

Защо се гневите ? Ако се замисли човек , то това е по-добрия вариант! Ако влезе в затвора ще излезе след наказанието . А така бяга от затвора и изчезва завинаги !:)

Каква изненада! Как изобщо е могло да се стигне до тук...след всички предприети мерки....

"премиершата" ни е за затвора, тя се готви за 3-то премиерство. преди т'ва продава дрога,трепе с гранати,а в страсбург, сме съдени, голям прас...свинята е за затвора, тя се готви за 5-то премиерство. футболно леке убива човек, миналата седмица вкарва гол в "а" група и убиецът се радва като марадона. мачкат жени и деца по улицата, убийците ги пускат условно. тоя пък затрил един човек,за да се прави на пич и сега, пък да чакваме да си излижи присъдата. к'ви сме нахални, значи.

край на цитата!

А защо не е в затвора, докато текат съдебните дела?

Свободата и бягство от правосъдие и затвор имат цена.

Няма ли орган в тази държава,който да им търси сметка за олеми безобразията? Огромен и независим бюджет,завидни заплати,влачат дела с години,права без задължения... това не прилича на нищо!Хора ли сме или безропотно стадо.

Разгащена държава!След,като за деянието се предвижда поне 5 г. лишаване от свобода,трябва да е в ареста до 3-та инстанция и от там- в пандиза.Толкова ли е сложно!

Сигурно е избягал през граничната ограда?Едни влизат, други бягат!

Е! Новина щеше да бъде, ако ни съобщавахте следното: "Най-накрая осъден за убийство беше вкаран в затвора преди да успее да избяга"!

наште продажни малоумни ГРОБарски съди! Нали са подлоги на Боко Тиквата и ГРОБ! А те за при, и родната си майка ще продадат!

Личният състав в Бг-Съд. система е същата още от преди , тогава го нямаше ГЕРБ . Друг е въпроса , че Б. Б. на два пъти подканяше МАГИСТРАТИТЕ ,....САМИ ДА НАПРАВЯТ РЕФОРМИТЕ В СЪД.СЪСТЕМА ,....НО ГЛАС В ПУСТИНЯ , НЕ ИСКАТ ...

Да го търсят на Позитано или в явочната квартира на КГБ агент Радев

Да го пита човек този защо бЕга, като след два месеца Йотов ще го амнистира. Е, срещу заплащане де!

Спокойно, не е изчезнал, екстрадиран е.

Простите българи не знаят, че има схеми от длъжностни лица, които вземат пари за това и за ВСИЧКО! Нали искахте рушветска държава? Чакайте после спокоен живот. Няма! Това е мутренската ви държава.

Много си ни е добро правосъдието!

Съгласен!

Гащници!

Може да стане,както се говореше в близкото минало"Те се крият , но никой не ги търси"

Този, който е пуснал тази гад да чака вкъщи присъдата веднага да влиза за същия срок в затвора....това е решението, всичко друго е в посока деградиране на държавата....

В България трябва да се въведат задължително тестове за вменяемост и поне средна интелигентност на магистратите - съдии, прокурори, полицаи и особено висши магистрати и полицаи. И някой да вземе и да им обясни, или да ги накара да поумуват например над подобни задачки като например тази: Ако една държава е разграден двор и всеки, който си поиска може да влезе и излезе когато си поиска необезпокоявано - това едно; и имаме човек, престъпник, който ВЕЧЕ Е ПОЛУЧИЛ ПРИСЪДА ЕФЕКТИВЕН ЗАТВОР, да кажем 5, 6, 8..., 10 или повече години НЕКА МАГИСТРАТИТЕ ДА ОТГОВОРЯТ КАКВО СПОРЕД ТЯХ ТОЗИ ЧОВЕК МОЖЕ ИЛИ БИ ИЗБРАЛ С ПО-ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ - да се остави и да влезе в затвора за години наред, или ДА СИ ПЛЮЕ НА ПЕТИТЕ И ДА ИДЕ КЪДЕТО СИ РЕШИ ПО ШИРОКИЯ СВЯТ! Защото поне сред магистратите, полицаите и службите и ОСОБЕНО РЪКОВОДИТЕЛИТЕ ИМ не трябва да се допускат откровени идиоти или тотално корумпирани или зависими от престъпни лица и зависимости хора, мисля!

при курнелия и вълнягата радев е така

Пишльо, избягалите престъпници са от 2011г. на сам, а Корнелия и Радев ще са от 2017г. Питам се тези съдии как се гледат в огледалото, след като не ги задържат под стража, а ги пускат с подписка или под гаранция от една каса бира? Не е ли редно те да влязат в затвора на местото на избягалите престъпници? Ама никой няма да измени НК така!

да не е луд да лежи в тази смешна държава ...чито жида станишшев,ицо Бисеров,и дудук бареков и те бегали че и европейски заплати им плащаме даже

Слънцето защо не е в ареста за разпит за КТБ? ЗА 250-те милиона? Обоснованият престъпник няма ли да бъде съден за Гьобелската пропаганда през изборните дни?

Цецо Лажецо и братя Галеви имат един и същ адвокат - Менков. Въпроси има ли?

Истинският адвокат на Братя Галеви беше Сестра Галева, тя беше тази която ги защитаваше като "добри" бизнесмени навсякаде. Тя ги посъветва и да се кандидатират за президент и вице президент и така да избегнат ареста. Почти съм сигурен че и тя им е помогнала да изчезнат от България. После тази същата Сестра Галева я избраха от парламента за омбудсман, което си беше поредната гавра с народа.

"Това е поредният осъден, който успява да избяга преди да влезе в затвора.", но няма да е последният!!!

Сайтовете съобщават новините, ние се възмущаваме и отчитаме статистиката а хората, от които зависи тази порочна практика да се прекрати, са заети с това как да фалират държавата и те да си набият камшика с откраднатото!

"Кучетата си лаят, керванът си върви"

Тоталният провал на българският съд ще доведе до много кървав край на магистратите. Същото важи и за политиците.

ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ В НАШАТА И З Ч Е З В А Щ А. ДЪРЖАВА. ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, А. Х А Н!!! КОЙ ВЛИЗА, КОЙ ИЗЛИЗА - НЕ Е ЯСНО!! ПРЕДЛАГАМ ОТ СЕКА НАТАТЪК ТАКИВА ИДИОТИ ДА БЪДАТ СНАБДЯВАНИ С ПРАНГИ, КОИТО ДА БЪДАТ ЗАВАРЕНИ, ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА СЕ СВАЛЯТ ДО ИЗЛЕЖАВАНЕ НА НАКАЗАНИЕТО!!!! КАКВО СЕ ПРАВЯТ НА ЗАХЛЮПЕНИ НАШИТЕ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИ ОРГАНИ!!! ДРУГО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, ЗА ДА СЕ ИЗБЯГВАТ ТАКИВА СЛУЧАИ В БЪДЕЩЕ: ТОЗИ, КОЙТО Е ДОПРИНЕСЪЛ ИЛИ ВИНОВЕН ЗА БЯГСТВОТО - МОМЕНТАЛНО ДА ЗАЕМА МЕСТОТО НА ПРЕСТЪПНИКА В КИЛИЯТА!!!! СТИГА С ТОВА СИРОМАХОМИЛСТВО, СТИГА С ТЕЗИ ПРАВА НА ЧОВЕКА!!!!

Ау-у-у-у....Каква изненада! Още един убиец избягал от нашето железно правосъдие!!! Да не повярваш!!!

Първо за опит за убийство 6-8 години са доста малко! Поне 15-20 години трябват, а затова че е избягал трябва да се добавят още 20 години! Съдебната ни система е доста зле, но всеки от управляващите и Еврогейския съюз си затварят очите и не им пука!

При ГЕРЪБ е така

Не е само при ГЕРБ а в България е така

Изненадани има ли? Тоест освен изненаданите от лекото наказание за опит за убийство...

не е избягъл ,просто е заминал в някоя държава ,където труда и заплащането е с пъти по-високо отколкото у нас ,за да може да заработи и изплати присъдената му "кръвнина" от 50 000 лева ,щото ако трябваше да събира тези пари тук у нас ,с "двете си ръце и честен труд" ,надали щяха да му стигнат и ...два живота !

d4

е те т,ва е демокрация по Бантустански. направо си е супер демократично и евроатлантично. "бис" за съдиите!!!

НК не е променян съществено от времето, когато живеехме в народна република, кварталният, освен имената на всичките улици, знаеше жителите на района си поимено, границите ни се пазеха от кльон, кучета и МНОГО граничари с автомати, а в държавата, всеки втори беше нещатен служител на МВР. Времена, в които да се скриеш от закона беше утопия. Сега, при положение, че ако решиш, за два часа можеш да отидеш на 5,000 километра разстояние, трябва да си луд, за да се явиш самостоятелно в затвора, за да "търпиш" някакво наказание. Затова, хората в Америка слагат белезници, като арестуват, а тези, които сметнат за опасни, просто ги заключват в ареста до края на делото.

щом не щракват белезниците още в съда...

Това си е БЕЗЗАКОНИЕ . Това не може да продължава до без край .

В арабският свят щом обжалваш , ти вдигат годините за престоя в затвора , ОЩЕ ТОЛКОВА.

1.Липсва снимка на убиеца. 2.Липсва името на уважавания съдия който...

Защото е клевета използването на имена...

Да ''благодарим '' , на всички политици и държавни институции , за ''РЕФОРМИТЕ '' които НЕ извършиха , ''само'' за 27г. ''БЛАГОДАРИМ'' ВИ !

може би е верно, че в САЩ било ама много лошо - то затова не бягат там мигрантите, не че ги океан дели. Но там осъдят ли те още на първа инстанция веднага от залата - и в затвора, пък после си обжалвай на всички на воля. Там има и друг закон - когато малолетен извърши много сериозно престъпление го съдят като възрастен. А у нас - престъпленията се организират от възрастни, но извършват от непълнолетни за да не могат да ги осъдят - колко удобно.

Е па трябва да си луд да се оставиш да те пъхнат в затвора в бг. А да те пъхнат трябва да избягаш.

кво да коментирам. Докато няма закон съдиите пуснали на свобода убийците окончателно не ги заместят в затвора няма да има оправия.

Не е виновен подсъдимия, естествено е, че всеки търси възможност да се отърве. Ясно е, че е виновен съда. След като съда решава, че той може да бяга резултата е тоя. Той направо те съветва имаш ли пари бягай! Направо бизнес!