Свидетел по ”Наглите”: Алексей Петров поръча убийството на Гриша Ганчев

Скандалният свидетел Пламен Устинов беше разпитан днес по делото "Наглите". Съдът премина към изслушване на последните обяснения на подсъдимите за редица отвличания, макар не всички да пожелаха да се възползват от това си право.

Обратно в новината

Коментари - Свидетел по ”Наглите”: Алексей Петров поръча убийството на Гриша Ганчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоце ги сдобрявал, да не се избиват един друг ...

Ей, много рода имат мафиотите в БГ, като чета коментариите във форума. "Невинен", "Жертва" и т.н. Ама, ако им бяха резнали палзите, ушетата или нещо по-отговорно, май нямаше да могат дори да пишат. Или аз не съм разбрал: не е имало отрязани, уши, пръсти, изнудване със милиони? За какво става въпрос в тази държава? Започвам да се обърквам или по-добре да съм побъркан както всички, все още останали да живеят в БГ.

Кой какво резнал не знам, може да си и ти, ""анализатор"".... Като гледам колко си вещ по въпроса, не бих те пренебрегнал! Прокуратурата би трябвало да се самосезира от такива вещи в занаята изнасилвачи и изнудвачи! Колкото до Алексей, махни си мръсните пипала от него, малоумнико! До днес никой не е доказал някаква вина против него! Да, спокойно мога да заявя, че доц. А. Петров е абсолютно невинен, жертва на поръчково обвинение!!!

КАК ТАКА ЧРЕЗ ТОЯ КАЗА, ОНЯ РЕЧЕ , ДРУГ ПОДТВЪРДИ...И ЕТО ЧОВЕКА Е ВИНОВЕН И щЕ БЪДЕ ОСЪДЕН. ТОВА ЛИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ВИНОВНОСТ??ЖАЛКО ЗА ХОРАТА ОБВИНЕНИ И ОСЪДЕНИ ПО ТОЯ НАЧИН.

Егати и Батмана се оказа тоя Алексей!!! Явно мухоБойко и ЦвЦв много ги е страх от нега, та вече стават смещни с обвиненията си. То не бяха убийства, то не бе рекет, то не бяха престрелки, изнудвания, престъпни групи, политически натиск, подкупи, далавери,... Пък той си е чисто и просто милиционер! Рожба на същата система дето е формирала и днешните управляващи. Разликата е само в това, че ЦвЦв е даскал по физкултура /по образование/ , а БоБо е пожарникар и явно са доста под IQ-то на Алексей!

ЕХ ЧИЧЕ КАК НЕ ТЕ ЗАКЛЮЧАТ НЯКЪДЕ ПА ДА ТИ РЕЗНАТ НЯКОЙ ПРЪСТ ДРУГО ЩЕ ПЕЕТЕ АМА ЯВНО И ВИЕ СТЕ ОТ РЕЗАЧИТЕ.

М-дааа, заговорът на шушумигите... Защо тръгнаха срущу Алексей, питам се??? Изплашиха се! Умен, интелигентен, смел, предприемчив! С тези си качества им бърка в очите.....

"Скандален свидетел". Май трябва да се подбират изразните средства. Не е скандален свидетелят, а българският съд, който толкова време се мотае с разни Октоподи, Нагли и подобна измет, вместо досега да са осъдени доживот. За свидетеля - медал за доблест. Заслужава защита и от обществото и от държавата и от МВР (ако още има държава).

Твоят достоен свидетел е за пандела , драги! Можеш да му правиш там компания с чест и доблест! хахаха

ВКАРАЙТЕ У ПАНДЕЛАТА ; ГОЦЕ РУМЕН И АЛЕКСЕЙЧО -ДРЪЖТЕ ГИ БЕЗ ВОДА 9 ДЕНА И ВСИЧКО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ ВСЕ ЕДИН ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ ГАРАНТИРАМ.

Абе една бомба на следващото заседание в съдъ ще оправи работата там май невинни няма ! Е и да има са в пъти по малко от Гадовете.

ТОЗИ ЗАЩО ЕДВА СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ПРОГОВАРЯ-ОТИДИ РЗАБЕРИ КОЙ НА КОГО Е ДАЛ ПОДКУП....

От страх.

Ако е всичко така както си го говори отдавна нямаше да е на този свят....

ПРОЧИТАЙКИ СТАТИЯТА СЕ ПИТАМ КАК ЛИ СЕ ЧУВСТВАТ ОНЕЗИ БЪЛГАРИ,КОИТО ПОДКРЕПИХА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ,ТОВА ТРЯБВА ДА СА ИЛИ ХОРА БЕЗ МОЗЪЦИ ИЛИ СА КАТО НЕГО МАФИОТИ, ДАНО ДА СЕ РАЗКАЯТ ЗА ДАДЕНИЯ СИ ГЛАС ЗА ТОЗИ УРОД

трябва да се чувстват и тия, които гласуваха за Борисов. Всички гласували за мутрите, трябва да се срамуват.

СТАНЧЕВА, и аз прочетох внимателно статията и констатирах, че Алексей е невинен!!! Та или си неграмотна (ен), или си преднамерен(а), т.е. осран(а). А дали сме с мозъци, други ще преценят! От патки акъл не щем!

ПРОЧИТАЙКИ СТАТИЯТА СЕ ПИТАМ КАК ЛИ СЕ ЧУВСТВУВАТ ТЕЗИ БЪЛГАРИ КОИТО ПОДКРЕПИХА БОЙКО БОРИСОВ ЗА ПРЕМИЕРСКИТЕ ИЗБОРИ!!! ТОЧНО ТЕ ТРЯБВА ДА СА БЕЗ МОЗЪЦИ, ЗАЩОТО НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БАНДИТ И МАФИОТ Е ТОЙ ЗАЕДНО С ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!!!

Гоце и тук намесен ...

м-даааа: ""Името на Пламен Устинов нашумя след като адвокатите на Алексей Петров показаха декларация, в която той е напасила, че главният секретар на МВР Калин Георгиев, шефът на ГДБОП Станимир Флоров и прокурорът Роман Василев са му предлагали подкуп от 500 000 лв., за да лъжесвидетелства срещу Алексей Петров по делото Октопод. Докато Устинов е писал декларацията си на 22 юни 2010 г. Петров е бил в ареста. Адвокатите обясниха, че тогава Устинов сам ги е потърсил и е казал, че ще напише декларацията ако те му помогнат да се скрие в чужбина.""

Тия ще ги осъждат ли или само ги пишат по новините, че уж са хванали някакви убиийци. Преди няколко години имаше много такива дела, но накрая идва някой и плаща достатъчно н вицепрезидента и той ги пуска.

+1 При толкова арести, колко са осъдени и има влезли в сила присъди

Щом са го поръчали Гришата значи ще стане.

Тия плондири бай Григор че ги опатка с брадвето докато се опомнят :))) истината е, че държавата стоеше зад тези отвличания. КЪДЕ СА ПАРИТЕ, А? КОИ СИ ГИ ДЕЛНАХТЕ, А? Тук схемата стигаше и до БНБ шефовете май, А?

какви хора работят в НСО. Това е службата която охранява всички политици и излиза така, че който има малко повече пари, може да си поръча даже президента.

За теб е "очевадно", но за мен НЕ!Не бъркай мутрите с офицерите! Алексей Петров , един от най-добрите контраразузнавачи в БГ е ловил споменатите от теб мутри! За мен е абсолютно "очевадно", че Алексей е невинен!

ЗАТВОР ПО 50ГОДИНИ ЗА ВСИЧКИ.

И после амнистия!

виц на годината :помакът бил контраразузнавач !?!?!? мутрите се отчитат на гоце / произлязъл от с. Сирешник с кенеф на двора / ,а пък селяка бай марин ги пуска от панделата / случайно ако на някоя мутра не са и стигнали манизите да плати на независимият съд / . Ебати и пародията на Държава . Да идват Танковете !

Професия-свидетел на шестака,и това доживяхме да видим.

По всичко личи, че обвиненията против доц. Алексей Петров са съшити с бели конци!! Като слушам тия махленски приказки на тоя казал и ония рекъл ми става безпределно ясно, че цялото дело против Алексей е поръчково, гадно и нечистоплътно! Всички свидетели по делото са или нефелни за лудница , или престъпни елементи с по 20 висящи дела. Защо не попитате пострадалите от тези "свидетели" как се чувстват, колко майки и деца са разплакали, колко семейства са обрали? Призовавам прокуратурата да не се излага повече и да не харчи парите на данъкоплатците по измислени обвинения! Особено се възмущавам от разни празноглави и неграмотни особи, които вземат отношение и хвърлят яростно плюнки по невинен човек, но това си остава за тяхна сметка! Нали знаете, кервана си върви, кучетата си лаят!

няма значение кой какво говори Алексей Петров е недосегаем - зад него стои една могъща БСП /точно те раздадоха "куфарчетата" и създадоха "мафията"/.........

А куфарчето на Бойко?

А куфарчето на Роско?

А къде е бил тогава този кошаревски свидетел та си е мълчал??И как пък него е "избрал"Петров за тази "поръчка"?? Да не говорим че Петров и Ганчев се "срещнали" при Първанов и "поръчката" отпаднала...Не съ разследващ по професия, но не завиждам на хора попаднали при тези "раследващи" които май-не правят елементарни връзки между събития, говорене и факти.

Този свидетел как е работил в НСО след като е имал контакти с такива хора? Може ли да му се вярва на този свидетел?

Та този Устинов си е за лудницата! Да го приберат и да спрат да ни занимават с него! Тоя стана медийна "звезда", хили се смахнатия му пич и се чуди какви смехории да сътвори... Само че, на чуждия гръб, тиквеника!

Свързвам Устинов с Дудука, лифтинг Курвализич и кабеларката ТВ7..... Тия го показват на екран и поощряват в лъжите и клеветите през 2-3 дни, възползвайки се от тъпия нещастник!

Свидетелят Устинов каза тази сутрин в съдебната зала, че Гриша Ганчев и Алексей Петров са се срещнали при президента Първанов, след което поръчката за убийство на Ганчев отпаднала. И после ми обяснявайте, че БСП нямала нищо общо с със престръпността. 1-то признание беше преди 3 г. с крилатата фраза на Цвятко Цветков (лека му пръст), към Румен Петков, относно братята Маргини - "Не ги закачайте, те са наши момчета!" А ние все се чудим кой покровителства престъпността, чудим се, чудим и не можем да разберем ........

По всичко личеше, че Алексей Петров е участвал в тази събития. Особено ясно се виждаше от реакциите му след арестуването и освобождаването му. Простакът не може да скрие позора си. Лъсна като написано на челото му. И като си помислиш колко пррост човек всъчщност е този Петров, смятай колко прости има около него - цяла огромна кохорта! България е страна на много и много прости хора. Огледайте се, опитайте се да ги игнорирате, за да ги спрем!

Човече, не знам какъв е А. Петров, но начина по който характеризират като "скандален свидетел" Пламен Устинов е достатъчно показателен, че става въпрос за поръчков свидетел, на който не може да се вярва.

Как може да драскаш такива излияния и щуротии. Чудя се какъв си? Сигурно си крадец или убиец? Със сигурност си засегнат от контраразузнавача Алексей Петров, негоднико, та си седнал да втълпяваш колко са зле нашите офицери! Сигурен съм, че ще си заслужиш панделата, нещастнико!

Чудя се ти какъв си? Сигурно си патрашкова .и я ни разкажи от извора какъв точно kонтраразузнавач е помака ?