Приятелката на убития Георги Игнатов: Опитваше се да диша

Приятелката на 16-годишния Георги Игнатов, който беше убит в Борисовата градина през лятото на 2015 г., даде първите показания срещу подсъдимия Йоан Матев

Обратно в новината

Коментари - Приятелката на убития Георги Игнатов: Опитваше се да диша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шапката просто си показва тъпотията на човека! Няма какво да се крие!

Тежките криминали, първи рашисти - случайност? Не мисля.

Заедно с адвокатката му.

щом си крие лицето е виновен. невинен човек ще застане с лицето си пред хората.

Този е завършен психопат, не трябва да излиза от затвора.

Трябва да изгние в затвора това лайно, дано го се случи същото с него там каквото той е причинил.

Какво добиче потно е тоя шопар на снимката...Шапка раша сложил, дано да отидеш да чукаш камъни в сибир потняга дебел

Като чета колко хора му гледат шапката на тази гнида и си правят някакви, техни си изводи, направо се чудя къде е останал и малкото акъл на народа. Сигурно сега Путин трябва да се заеме с личната му защита?! А, ако на шапката му имаше логото NY (New York Yankees), значи ли, че целият отбор на този бейзболен отбор трябваше да си дарят годишните заплати за защитата на този отпадък??? Ясно е, че това подобие трябва да бъде пуснато на свобода и да бъде оставено за 10 минути насаме с близките и роднините на убитото момче. Всичко останало е безпредметно. Грешно е да се политизира гаменското убийство на едно младо момче!!!

Ти Гацо би ли си сложиш папка с надпис Ким Чен Ир например ?

Ами, имам шапка Israel Army, а отдолу написано на иврит. Това значи ли, че съм евреин, при това от армията им? Както имам и шапка на Radeberger с официалната емблема на немския футболен съюз, това значи ли, че съм немец, поддържащ бундестима??? И в двата случая отговорът е НЕ! Но се изисква малко четене между редовете, както и вникване в цялостното съдържание на текста.

За това с шапката си прав. Само ако може да кажеш колко познати с подобни шапки и подобен вид на назобени мутри имаш? Има една приказка: Идат като овци, бегат като овци. Що е то? Овци." Понякога нещата са просто очевидни, колкото и да търсим друго обяснение.

Уважаеми, отговорете ми, ако знаете, дали нашите коментари се четат от специалисти, дали се взима предвид нашето мнение при решаване на даден проблем. Може би освобождаваме емоция, а ухилената тиква става още по-дебела, жалко за убитото момче.

ако този Матев е виновен и го оправдаят, дано неговите деца да платят греховете му, а майка му ... за еня нямам думи, следа като е майка и го оправдава за постъпката, заслужава същата мъка!!!!!!!!!!!!!!

Абсолютно

Доживотен затвор на наглото копеле ,и да го изнасилват всеки ден.А на майка му пожелавам да изживее страданията на другата майка

Тази русофилска гнида нито веднъж не се показа с открито лице.

"Русофилска" ? Ти съвсем не си в ред.Нямам думи. И тук ли политика?

Доживотна присъда за този колхозник!

Русофили гадни, цели 12 години ще мъчите човека.

Ами то 3 години минали. ако му дадат 10, ще трябва да излежи 3-4. Той вече е направил 3, значи догодина и да го осъдят няма да отиде и 1 ден в затвора. Правосъдие по български се нарича това. За отнемане на млад живот без причина макс 12 години???

Да, лошото е, че утре ще заколи и друго дете на улицата

Този трябва да лежи доживот, но понеже очевидно не е възможно единствени му остава да се надява че няма да го настигне възмездие

По бързо към панделата,по бързо!

Радвам се, че избягах от комунистическата ви кочина! Дано никога не се върна!

На никого не му дреме за същества като теб.Ако искаш се връщай, ако искаш недей, безполезна твар си!

миризлив селянино.

Слава Богу, че такива чуждоблизци се махнаха.

В България всички знаят , че няма правосъдие. Дано Божието възмездие го настигне това русофилско изродче.

"Защо разпитват бащата и приятелката на Георги,а не брата и майката на убиеца и съучениците му?" И директорката, и учителите, и чистачките и охраната в тяхното отвратително, частно училище... Всички входове на училища в София бяха облепени със анимката на бягащия убиец, само тези изроди не я видяха.

Потресаващо!-убийство на дете без причина,което е напълно непознато на убиеца посред бял ден и то.Защо се протаква толкова време?Самият му брат на Йоан го предава и признава,къде е оръжието,промяната във външния вид на убиеца и това,че е разпознат от съучиниците си също го издават.Защо разпитват бащата и приятелката на Георги,а не брата и майката на убиеца и съучениците му?

Русофилче. Вижте му шапката

Неграмотници-и-и-и-................ Пише се Rossia. На шапката му пише нещо друго. Ама нали много знаете..........Целта е постигната. За 30 години народеца изпростя яко.

Пробвай с Russia... приятелю грамотник.

Какво се хили, хората им е отнет живот на дете, което си е лежало спокойно на пейката до приятелката си. Това са невинни деца, с мечти и очаквания от живота, който този с татуираната шапка е прекършил, без време, без следа. Ужас! Такава ли е младежта на България! Крайно възмутена съм! Справедлива санкция за подобен мазохизъм няма и не може да има. Само по-висша сила от нас може да го съди! Но ухилената физиономия с татуираната шапка не мога да простя, не мога да премълча унижението, чувството за безнаказаност, на което ги научиха политиците. Това е пряко последствие от родителското възпитание или по-точно от липсата на контрол. И защо си е татуирал на шапката "Русия", там ли ще се крие от хората, които вече са изпълнени не само с презрение, но и с гняв. Много е тъжно, че вместо да си признаеш вината и да постъпиш достойно, ти се дегизираш, пускаш брада и наддаваш килограми за да не те познаят разследващите, че накрая по време на делото се явяваш с татуирана шапка! Ужас!

Какво означава "татуирана шапка"?

kirchevo

Означава да не се правиш на умен.Текста е важе а не подтекста"умнико"

На това хилещо се говедо,дори ,,майка му не бих пожелал",отвратен при мисълта какво л*о е излязло от нея.... Три години....какво го мотат още? Така,като го гледам,май арестантският живот му действа положително....двоен на тегло/е станал.... Дори ,,невинен" НЕ БИ СЕ ХИЛИЛ ТАКА ! А ГОШО СИ ГНИЕ,ОСТАНАЛ ЗАВИНАГИ НА....16 ....

Тоя много се е оял в ареста!

Жорката ще е поредната неотмъстена жертва на Народния съд . Да почива в мир .

На възраст съм, но не вярвах, че ще доживея дните, когато едно дете държи ръката на друго дете, докато то умира. Ако има нещо по-ужасно от това, не ми се мисли накъде върви България.

За убиеца един хубав full metal jacket! Пожелавам му го от сърце!

За пореден път в тази държава свинете изядоха човек.

От мутрите изглеждат и се обличат така.

не знам за младите , но за старите уроди комуноиди съм сигурен

Йоан Матев се опитва да скрие лицето си, но не и симпатията си към Русия (ако съдим по шапката). Интересна снимка на доста здрав и очевидно търсещ провокация човек. Психолозите сигурно могат да кажат много по темата. Въпросът е, че адвокат не му трябва. Да си признае вината и да го пратят в Централния Софийски и ако няма чистачка на смяна, кото да го спъне с моп или метла до следобяд вече ще лети я за ЮАР я за Кипър. Единствената опасност, която го грози занапред е да не се подхлъзне на мития под докато бяга.

"Симпатията" не е към Русия а към швабски футболен отбор !

vasil

На шапката си пише RUSSIA,защото средата на козирката е между двете букви SS.

Russia Dortmund или Bayer Peterburg? Даже май пише UNICEF а фланелката му е на Море от Любов. Сигурно и не е брадясал като талибан и не тежи 120 кила. Просто камерата го кара да изглежда така...и кофти светлината.

мазния адвокат ще го отърве, щото "момчето съжалява, станало е по погрешка, живота е пред него, мъртвия не може да се върне". не вярвате ??? - чакайте да приключи делото (след около 5 години, с 5-членен състав на ВАС) и си спомнете думите ми....

vasil

Явно е било в стил :"Ти защо ме гледаш,бе!?"

Дори не е това, доколкото съм чела този идиот го е ограбил, взел на момчето джобните, колко да са 5-6-10 лева, колко джобни може да отделят едно обикновено семейство за детето си, съдя по себе си. Ограбил го е отивайки на тенис. Да не забравяме, че произхожда от богато семейство, бил е даже в частно училище и видите ли останал до тези 5-6 лева на момчето.

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОМЕНТИРАЩИ: На шапката е изписано Борусия Дортмунд, не Русия!

И къде точно висяхте Bo....? Чете се само Russia.

И ДОРМУНД НЯМА

И става въпрос за компоти, а не за компютри.

Като видя невидимото на шапката, може ли да кажеш какво има ПОД шапката ?

Го чета - Чикаго Булс!

Ще можеш да прочетеш какво пише и на едно друго място, като дойда при теб в килията.

"Втори лифт" пише

Оу, и герба отстрани го няма...

що сте такива олигофрени пропаднали?

Шапката с надпис "Раша" и ехидната, нагла усмивка говорят всичко...този ако не беше подсъдим, единствената му работа щеше да е във ферма за тролове

Адвокатите му добре са се погрижили за външния вид. Очакват навярно, с тази шапчица да предизвикат спонтанна русофилска любов на 80% от народа. А Георги навярно е бил соросоид и си е получил заслуженото. Може спорът да е възникнал около анексията на Крим.

Брадат свинчо със шапка Russia..........

колко подходящо нали ....

Жалко за погубения млад живот,напълно съчувствам на родителите му. А, от този убиец никога няма да стане човек. За това е виновна майка му.

Това усмихнато "невинно" същество от снимката в държава като България не трябва да стига до съда, защото родителите на убитото момче няма да получат възмездие там, а и ще бъдат обект на унижения и наглост на това изчадие и адвокатите му. В държава, като България, нещата трябва да се решават бързо, чисто и по заслуги, още повече, че полиция в България няма и няма и да има.

на тоя само заради шапката трябва да му дадат доживотен...

От комар кой ли е прокопсал ... Ако са верни показанията де ...

симеон кобурга - съди държавата за имоти, които не са негови.

Невинна гад.

Това момче не ми прилича на убиец. Дано не го осъдят за едното нищо.

не е убиец ,по-лошо е !

Този мазен и охранен тулуп на снимката явно е убеден, че леко ще му се размине, затова и толкова доволно се усмихва. А лицемерното съчувствие на хора като теб също му дават основание да вярва, че за богатите хора справедливо възмездие не може да има ...