Хванаха мъжа, издирван за убийството на Ани в Гърция

30-годишният Назиф Ахмедов, който бе издирван с Европейска заповед за арест за жестокото убийство на 4-годишната Ани в Гърция, е задържан в България.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха мъжа, издирван за убийството на Ани в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той е пълен изрод. За служава газова камера и след това набиване на кол и разчленяване чрез 3 коня.

Тия каквото и да ги осъждат, каквото заслужават не могат да ги осъдят. Не съществува достатъчно зверско наказание за тия. Поне аз не мога да измисля. Смъртта е милост.

САМО СМЪРТ за такива случаи, в които е доказано и не веднъж е осъждан.

Още ли има противници на смъртната присъда ?

Явно НЕ, като гледам минуса (-), към коментара.

- обвинение за излагане на риск на непълнолетен, от който риск е настъпила смъртта, предумишлено убийство, гавра с мъртъв и използване на оръжие. - Е това е обвинение, а тук циганите изнасилват и убиват стари хора по селата и нищо, абсолютно нищо !! Или ги съдят за убийство на .. 4-5 години и айде пак навън. Жалка държава , никога няма да настигнем гърците, да не говорим за румъците.

ако го предадат на гръцките власти , добре ! ако решат тук да го съдят , ....бе то е ясно!

Този ми се струва, че няма да живее дълго в затвора. Ако не е невменяем, затворниците ще го разчленят него и ще го сварят във вряла вода. За да просъществува повече от една милисекунда в затвора - със строг режим и никакви контакти със затворници.

ДИР а, що не вземете да се опитате да слагате малко по нормални заглавия ? Иначе в триенето на коментари сте много добри, за там нямам забележки..... Заловиха го в случая е по правилната дума, не мислите ли ?

Никакъв затвор, никакви адвокати. Разстрел!