Убитият в София - с прерязано гърло и куршум в корема

46-годишният мъж, който бе убит снощи в София, е открит от негов близък с прерязано гърло и огнестрелна рана в областта на корема.

Обратно в новината

Коментари - Убитият в София - с прерязано гърло и куршум в корема | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите могат и атентата в Париж да го изкарат на битова основа.

Мисля си, аларми, дистанционни, взривове, дистанционни, прерязани гърла, брадати, взривове, дистанционни, все в този ред.

Какво ужасно самоубийство

Някой го е убедил, че не е безсмертен !

Нямам нищо против съседите , но това е знакова присъда за народност в средна Азия

Това е най голямата истина,че сме диваци.

ДОКАТО НА ЪГЪЛА НА ПИРОТСКА И АНТИМ I СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НА ДЕЦА..... И МИЛИЦИЯТА НИЩО НЕ ВИЖДА.. ТАКА ЩЕ Е! 3-ТО РАЙОННО НА СДВР СПЯТ КОРУМПИРАНИ! 3-ТО РАЙОННО НА СДВР СПЯТ КОРУМПИРАНИ! 3-ТО РАЙОННО НА СДВР СПЯТ КОРУМПИРАНИ! 3-ТО РАЙОННО НА СДВР СПЯТ КОРУМПИРАНИ! 3-ТО РАЙОННО НА СДВР СПЯТ КОРУМПИРАНИ!

Или става въпрос за луд на когото шума от тестваните аларми е дошъл в повече, или поставените аларми, не са свършили работа и автомобили са били откраднати, сред които и тази на убиеца . ПОЧЕРКА НА ЗВЕРСКОТО УБИЙСТВО ГОВОРИ ЗА СЪСТОЯНИЕ НА АФЕКТ!!!

точно ей такива без кримминални регострации са най-големмите бандюги в държавата ,айде айде.

Ти явно си с регистрация. Аман от малоумщини.

комунистическата мафия не прощава, жестоки хора , колят като прасе и окото им не мигва, диваци, сър

Цитат от друг сайт: "За престъплението е задържан приятел на убития. Той е арестуван в дома си. По първоначална информация жертвата и заподозреният за убийството се познавали от години и са били в близки отношения."

Явно има спусната заповед "от горе" всички убийства и престъпления на организираната престъпност да минават като битови инциденти.

с нар... паркоместата са повсеместни

колко хорица останаха без дом ,от такива ,прокалнати са

Въй, и аз съм в любовен триъгълник, влюбен съм в млада съседка. Не е имало секс (все още), дали да очаквам да ме убие мъжъ й?

Не бой си, няма да те убие. Ще те кастрира.

и тебе да те кастрираме

добре, че се самоизбиват, самокатастрофират иначе от тези крадци и подлеци няма отърване. Особено ако са с охрана като Корнелия.

Това са само джихадистите дето режат с триончето и са го затворили в гараж за да не се чува как хърка. Нали допуснахте спящите им клетки а Боцко и продаваше оръжие.

вероятно зад престъплението стои личен мотив. --има си хас да беше обществен или интернационален или междугалактически мотив

"личен" означава мотив свързан с личностни отношение, друг мотив е "бизнес" свързан с друг вид отношения - работа, може да има мотив свързан с други стрктури.