Хванаха убиеца на британката в Бейрут, оказа се таксиджия

След зверското изнасилване и убийство на младата британка от посолството на Обединеното кралство в Бейрут, ливанската полиция започна разследване.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха убиеца на британката в Бейрут, оказа се таксиджия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лека пръст на младата жена и смелост на близките й да преминат през тази трагедия. За жалост, един примат човекоподобен а имал уникален шанс да попадне сам с бяла жена и се е възползвал изверга

Подсказва, че този трагичен случай не е случаен.

Какво ще се случи сега с този муслим таксиджия! Ако не му отрежат оная работа или не го обесят, Вели кобритания трябва да изпрати 1-2 нюклеарни субмарини до ливанските брегове, като гаранция шериатските съдии да не би да отсъдят неправилно!

Да се чуди човек с какъв акъл отиваш във варварска (мюсюлманска) държава? Там жените не са хора и всички либерали, които твърдят обратното да се замислят ако им се случи на тях или техните деца...

Нали ви е ясно че в онези държави набедят ли те за виновен няма отърване без самопризнание.

Там нямат ли си Бейрутски Хелзинкски Комитет, че се тревожа да не би да осъдят бакшиша!

Всяка една бяла жена пристигнала в мюсулманския свят и не съобразяваща се с местните обичаи спрямо жените да ходят акуратно опаковани с чаршафи е потенциална жертва на изнасилване в по-добрия случай ! Това младо момиче е допуснало фатална грешка ! Ходенето с впити в гениталиите клинчета е равносилно на самоубийство в арабските страни !

Вие с минусите , пробвайте да носите клинчета в арабския свят ! Може пък и да греша !

Неkа ся ти го обясним. Всичко се случва на сублимално ниво (т.е. подсъзнателно). С/у инстинките от човешката матрица не може да се върви. Жените виждат (чувстват, усе]ат), че губят вниманието и желанието на мъжа към тях, и инстинктивно възприемат линия на поведение , с която да обърнат тренда (въпросната тенденция), без да си дават с/ка за последствията. Както казахме, всичко това протича на сублимално ниво. Не искаме да кажем, че въпросният случай изразява това, но наблюдавайки ставащото по целия хоризонт сме особено загрижени...

И да триете и да не триете коментра ми,няма да се промени фактът, че природата не е съвършена и , че за такива престъпления главен виновник е тестостеронът.

бомбен килим ги оправя тия и след това една чета айдуци да смъкне кожата на който му е останала. Отделно тая тутка къде на дедовия си се е забила..

Нещо обикновено за арабския свят. Той сигурно и не чувства вина, Мохамед му е простил.

Дипломатическият паспорт не важи в ливанските таксита по всяко време. Някои дипломати съвсем са се откъснали от действителността.

Всяко посегателство срещу живота и правото на човека да бъде трябва да се наказва със СМЪРТ! Веднага.

И кво ся - да плачем за "богоизбраната" агентка на Короната ли?

Да почива в мир горкото момиче! Адът, в който е завършила живота си е бил неописуем. Сили на близките, друго не мога да кажа... Но няма как да не се потресе човек от безумните "нашенски" коментари. Докато манталитетът на масовия българин продължава да бъде - жертвата си го е търсила, ще си стоим в тинята.

И аз съм потресен от това че роми ограбват възрастни жени по селата Изнасилват ги а често и ги убиеат

това, че си писал, лигавейки се, за циганските изродщини по селата, какво общо има с горния постинг? всъщност-има, това просто потвърждава горния постинг!

Проблемът е, че я е убил. Иначе британката поне веднъж се е порадвала на мъж, а не на англосаксонски увиснал кренвирш.

в състояние да му го вдигнеш, грозна ли си2

тролът е "мъж". жена не е в състояние да напише такова нещо, нищо, че се е подписало с женско име.

голубой!Н ъл?

Тъкмо се зарадвах, че на убиеца няма да му се размине. Но за съжаление прочетох, че в Ливан има мораториум върху смъртното наказание от 2004 г. В отвратителен свят живеем, където убийците, изнасилвачите и крадците имат права, а жертвите нямат такива, дори и възмездие вече няма...

Това може да е наложено поради изискване на ръководители от ЕС. Така и в Уганда замразяват смъртното наказание за хомосексуалисти, защото иначе няма помощи.

МВР, четете ли? "на следващия ден"

Първобитни държави и хора животни!

Ясно е, че изнасилвачът трябва да си получи заслуженото. Мен друго ме нерви - всички тези западни пикли и пикльовци, хукнали самостоятелно да се любуват на екзотични, разбирай изостанали, държави, в търсене на силни преживявания. На какво очакват да се насладят освен на мръсотия, неизлечими болести, и нападения от туземците? Е, тази е получила свръхдоза от преживявания.

напълно съм съгласен, това си мислех през цялото време докато четох тази и предишната новина. Просто има враждебни места, на които да не ти стъпва крака! Целият Близък изток+Турция постепенно се превърна в това, което е днес.

Жената е работила към посолството там, не е била на екскурзия.

Само да вметне нещо. Човек трябва да знае къде се намира. Не може да изхождаш от това, че ти си окей, и да си мислиш, че другите и те трябва да са. Реалностите са, такива, че има държави или територии, на които не жена, а мъж дори не бива да замръква сам, и без охрана. Такива са Близкият Изток, държавите от Южна Америка, Индия (а пък там като видят бяла жена директно я заграждат и я изнасилват). И те така. Правете си сметка, че не навсякъде е центъра на Лондон. Не я обвинявам жената (мир на праха й), но е нямала работа по нощите сама в Ливан, в ливанско такси. Просто по такива места на белите хора им се случват такива неща.

Хванаха убиеца на британката в Бейрут, оказа се таксиджия Таксиджия , или ислямист с промит мозък,който кара такси?!

Нашата полиция, която "ни пази", да взема пример от ливанската!!!

Цивилизационни различия !Не е виновен ливанеца за който жената е по долу от Куче !

само ще припомня заглавие в дир.бг която беше най-меката към Русия относно темата: "Русия прие закон, който реабилитира домашните тирани"

Още има останили стари закони, като май в щатите единият бе, че може да бие жена си само веднъж месечно с колан. Такива закони все още съществуват.

В Булгаристан изнасилвания няма, а?

ти в коя държава живееш? и имаш ли право да се наречеш БЪЛГАРИН спрямо определянето на името на България?