Обвиняват младежите, пребили дете, в опит за убийство

Двамата младежи, задържани за жестокия побой над 3-годишно момченце в София, ще бъдат обвинени в опит за убийство на малолетно дете. Те още не са дали обяснения

Обратно в новината

Коментари - Обвиняват младежите, пребили дете, в опит за убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми като им види човек скинарските снимки, какво друго да очаква

Тия до живот. И без това са ненужни на обществото. Е, малко е по сталински, но пък е здравословно понякога

Тикнете ги у панделата да ги натъпчат малко батковците, белким им дойде акълЯ ф кухата глава!

За такива идиоти трябва да се създадат лагери като Ловеч,Скравена и Белене! Там, до живот!

Изверги нещастни. Господ да ги накаже, защото очевидно за всички ни е, че държавата я няма никъде.

Наивноста не се лекува, и не се маха дори да имаш образование. Тя е вродена.Визирам майката. Дано детенцето има някъкъв късмет!

Чета и ми се повръща! Що за хора са това ....

Дано детето се възстанови!!!!!Това сега е най-важно!А колкото до биячите - тези бабаити са посегнали на беззащитното и слабо детенце,също като онези биячи,които са пребили дядото пред очите на внуците му.Те не са мъже!Защо не застанат срещу равностоен противник?Стиска ли им?За съжаление те станаха много!

стига сте пищели против майката- работила е, наела е хора за гледане на детото... нали всички булгаристански работодатели пищят против майките, бременните, болничните - дават примери със страни с 5 дни платен отпуск и никой не давал да гледаш болно дете. в бугаристан на доган дацета боледуват в яслите и градините и ставаш първа нагла свиня ако си гледаш детето дори до 12 часа а после работиш или работиш вкъщи. никой не плаща полагаемата отпуска за 2 те години, дори не се отчита. коментарите са да си намериш ДЕТЕГЛЕДАЧ и да бачкаш до смърт за 400 евро сега какво квичите против жената.. как веднъж не заквичахте против всички които не спазват нито един закон в булгаристан на доган. всички, кой например ви плаща 2 или 6 бругтни заплати при пенсиониране в частния сектор .. те милинките даже не са и чули и ред други като липса на законната обедна почивка от 1 час при работно време от 9 до 18. не трябва да си от 8 до 18 без дори да мръднеш, 10 минути без компютър дума да не става.... а това че си развалина се дължи не на работата, а на това, че си просто тъп г...з

Да бе да , ако това я успокоява....

Малка невинна и чиста душичка-ангелче как ли е чакало миличкото някой да му помогне. Какво става, къде ли е мама, децата са толкова умнички-имам внуци и знам как се радват на мама и протягат ръчички. Как са могли тези изверги да посегнат на невинно ангелче и с какво толкова ги е ядосало. Получавали са 1200 лева. Аз с 37 год. и икономист стаж не съм получавала такава заплата през живота си. Тези не са ли гледани от майка. Кои са родителите им, покажете ги на цяла България, нека се срамуват тези родители отгледали и възпитали такива изверги и садисти. Само човек с болен мозък или замъглено от наркотици съзнание може да посегне на едно ангелче. Дано оживее малката душичка и да не остане травма за цял живот. Миличкото, бори се малко ангелче, бори се за живота си!

НЯМАМ ДУМИ ! Б България трябва да се върнат крумовите закони иначе нацията ни е обречена ! Никаква Европа не трябва да се меси и да дава акъл как да си оправим държавата. От слушане на този и онзи десетилетия на ред сме на този хал.

На тоя миндил трябва да и вземат детето.

Майката според мен има сериозни психически отклонения за да повери детето си по такъв начин на тези изроди.

Поверила го е на гледачка, която е прехвърлила дейността на двамата урода.

Малко им е на гадовете!На тези и на другите изроди в борисовата градина - доживотен затвор

Tова детенце ниaма ли баби и дядовци, които да го гледат с наи, наи, наи - голямата лUбов на която човек е способен! Aз имам внyчка в чyжбина ! предложих и yбедих синbт и снахата да го гледаме ние бабите и дядото ! желая внyчка отгледана с лUбов ! Mакар че ми бяха необходими два месеца, за да преодолея часовата разлика се справих добре ! Dетето вече 2-годишно се развива невероятно добре и yмственно и физически ! Dетето е здраво, yмно, красиво и щастливо ! Hие сме щастливи още повече ! Mисля, че това е наи - доброто, което ние като родители можем и трябва да дадем на нашите млади семеиства!

"...Велинска няма близки, които да се грижат за сина й, когато тя пътува. Говори се, че Невена е осиновена, а осиновителите й са починали. Бащата на малкия Христо бил арменец. Той не искал Невена, тъй като не била от неговата националност. Затова жената отглеждала сама детето си с парите, които изкарвала в чужбина..." в-к Преса

Много от коментарите за майката показват дивотата на голяма част от българите. А ако тези двамата бъдат признати за виновни и впоследствие не са екзекутирани, значи държавата е убиец.

Били са мъничкото човече дни наред на убиване!Отначало вероятно е плачело и викало майка си за помощ, а после и то мъничкото е разбрало, че никой няма да му помогне и безмълвно е понасяло ударите и нараняванията!Адекватното наказание за тия кучешки уроди за мен е, отсичане на ръцете, с които са били мъничкото и напълно безпомощно същество!И що за налудничава мъстия е майката, да остави толкова малко човече в ръцете на зверове, които изобщо не познава!?С цялата си душа все за това мъничко човече мисля и се моля непрекъснато, да оцелее и оздравее напълно!?А, да видим и изродите от съдебната система, докъде ще докарат нещата с наказанието за кучешките негодници!?

Ами, че те повечето така наречени от вас ром/и/ки са самотни майки ... как повече предлагате да ги подпомогнем???

Да се чудиш как майката оставя 3 годишно дете на едни непознати хлапаци да го гледат? Да се чудиш как може и двамата да се случат животни. Хайде единия е малтретирал детето, ами другия поне да е имал акъл да го спре. И двамате се кефили да бият едно 3 годишно дете. В нормална държава на майката ще и отнемат детето а двамата ще търкат дълго наровете в пандиза. В Б-я ще се разминат с условна заради чисто съдебно минало.

ИМА филм, наречен "We Need to Talk About Kevin". Добре е за майката, да го гледа, следващия път, когато оставя детето си на идиоти.

Тези двамата не са идиоти,те са психопати.Дано да оздравее малката душичка!Това,което майката е направила, е непростимо.На двамата тинейджъри им пожелавам да имат чести посещения в Пирогов по време на затворническия си живот.

Моля кажете ми как да се свържа с тази майка. Искам да и помогна. link

Купи си билет за концерт и после зад кулисите и поднеси цветя.

са написали и Зоната и блока.

Благодаря за съвета. Добър е. Но не живея в България. Имах предвид имейл или телефонен номер.

Майката е живяла с единия известно време и детето много го харесало!Божеее какво да кажа...пълна простотия!

Предполагаше се. Всъщност е доста по-логично от други догадки. Все пак жената е наркоманка и музиката й е хипарска, явно е "освободена" душа.

Необяснимо е майката с какъв акъл е могла да довери детенцето за няколко седмици на непознати мъже. Без да провери що за изроди са. Големи фенове Енгърфист - диджей, чието вдъхновение са серийните убийци и психопатиите. Първев е откачен геймър, вманиачен по игри с насилие. С никтейм The Bloody Legend (Кървавата легенда). Представяте ли си какви болни мозъци са се "грижили" за малкия?!

бабите и дядовците за какво са , те са хората , на които би трябвало да се разчита в такива ситуации , а не на сульо и пульо....наистина не мога да разбера тактиката на тази майка .

Може би няма баба и дядо. Самата майка е осиновена. Но ако не тя, ако не баба и дядо...всяка пенсионерка-съседка би се справила по-добре от тъпите пубери.

Съд и доживотен затвор за извергите младежи.Те са като комунистите.

ТРОЛ.

При комунистите се живееше спокойно!! Такива изроди на пръсти се брояха.

Е те и не казваха, кога станеше нещо такова.

Точно след края на комунизъма даваха един по телевизията осъден на доживотна за убийство на три деца! Иначе вестник Работническо дело пишеше само за петилетки изпълнени за две години. Лоши работи пишеха, ама само за капитализъма!

че ЦЯЛА САТАНИНСКА СЕКТА е седнала да защитава НЕСПРАВЕДЛИВОТО!Съдя по изключително многото минуси и изказвания на НАПРЕДНАЛИ.

И с акушерката беше така. Бандата тролове не си пое дъх от усърдие да я възхвалява. Може да е нарочно, за да засилят напрежението, да удвоят дебатите тук, и така да отвлекат вниманието от...сещаш се какво.

ДАже е възможно да са самите Дираджии, с цел да се увеличи трафика. Пари са това, не е шега работа.

Участието в сатанинска секта предполага някакво чувство за принадлежност и поне малко (макар и лъжливо) усещане за щастие, понеже си част от група. Тук са някакви озверели човечета, които не са познали любов в живота си, отхвърлени от близките си (макар и привидно да са част от някакви "семейства" и да пребивават в "образцова семейна среда"), някакви безумни самотници с празни души. Повечето от тях са фенове на побойниците без да го съзнават, защото се отъждествяват повече с тях, отколкото с детето и майката. Видиш ли, понеже някаква жена е поверила детето си на грешните хора докато изкара прехраната и за двамата, това, което се е случило е напълно естествено. Ами да, то така се пада на подобни индивиди... Все още уми ми не побира скотската ценностна система, с която нападаш жена, която изживява сигурно един от най-тежките моменти в живота си. На бас се хващам, че повечето от тях си зарязват децата където им падне, но дори не го забелязват.

от лудницата пишеш.

Типично за загниващият, прокажен български етнос.

ТРОЛ.

Загниващ викаш... Я ми дай пример за по-ранна цивилизация в Европа от нашата, а? После ми говори за загниване. Мисли бе, мисли!

Майката не заслужава да е майка, а "младежите" не заслужават да живеят. Ако бяха в Америка щяха да бъдат "испържени" на електрическия стол, но в държавата на мафията те ще бъдат закриляни от престъпните съдий, които са също за електрическия стол.

дете си е направо БЕБЕ. Давате ли си сметка колко е безотговорно поведението на "майката"?!? И стига вече с тия пари. Я си го представете как всеки родител, на който му е "трудно" остави бебето си на подрастващи и замине да печели в чужбина!!! Че кой е казал , че да създадеш и най-вече да отгледаш дете е лесно?! Някои хора имат твърде превратна престава за майчинството/башинството. В БГ законодателството трябва да се промени и да се насърчи отговорното родителство като приоритет в закрилата трябва да бъдат онези родители, които полагат грижи за децата си!!!

Мисля си, че е твърде наивно от страна на майката да позволи на някой друг да наеме други хора, непознати за нея да гледат детето и. Твърде отговорна задача за да се прехвърля топката!!! Редно е било майката директно да се види с тези дето ще гледат детето, за да има тя самата конкретни и преки впечатления. Освен това тези 18 годишни момчета едва ли може да им се има доверие за подобна работа. Може, ама за няколко часа или ден, а не за дълъг период. Дано да се оправи детето!

Чета коментарите и си давам сметка колко много години трябва да минат, за да започнем да живеем като нормални хора - най-вече в крак с времето, което тече в развитите държави. Дълго време ще се влачим по корем, целувайки краката на феодалите си, ще дърпаме назад всеки, който жадува за свобода и достоен живот, ще раждаме и възпитаваме роби. Цял катун селяци, работещи като" коментатори в БГ МАМА и ДИР-а" дружно са започнали да се плюнчат срещу някаква онеправдана от съдбата жена, която се бори с всички сили със живота и в момента изживява сигурно най-големият ужас в живота си. Гнусно племе от жалки, озлобени скотове. Хора без работа, без интереси, без ценности. Хора без личен живот, мразещи, хранещи се от чуждото нещастие. Хора, които цял живот ще прекарат седейки в Интернет, търсещи някой, който е по-зле от тях за да го нападнат, унизят, унищожат точно когато е най-слаб и безпомощен. Много е тъжно да изживееш цял един живот, като затворник на мизерната си малка, мразеща душичка...

написа!Ей напредналия ТОВА ЛИ ЗАЩИТАВАШ ???И освен това и ТИ ПИШЕШ В ДИРА или не се усещаш къде пишеш!!!ТИ ЛИ ЩЕ МИ КАЖЕШ КЪДЕ ДА ПИША.

Нито те знам кой си, нито какъв си, но се радвам, че си се разпознал. Мизерията в душите ви е много тежка от мизерията в къщите ви. Тя е до живот.

Напротив,минаха години и постигнахме западните ценности,на които се възхищавахме само от филмите.такава изродска постъпка не би се случила преди години,сега се развиваме,развиваме и отиваме към зверовете

Със свободата, моето момче, могат да я използват правилно само интелигентните и възпитани хора. Болшинството от вас са абсолютното доказателство. Болшинството от вас са точно като момчетата, пребили детето - малки, злобни и жалки.

Няма защо да обобщаваш и обвиняваш цялото ни "племе". Детето не е обикновен продукт на мимолетно преживяване, а огромна отговорност. Преди да се реши да има дете, всеки трябва да се замисли какво е в състояние да му даде. Да беше поверила детето поне на момичета, все биха имали майчинско чувство. Нормално е тази майка да бъде осъждана за постъпката си.

ТРОЛ.

Моля се за детето. и се надявам да е добре вече, милото. А за младежите не се притеснявам в пандиза си знаят работата.

трябва да ги съдят много жестоко

Xм,....покажете им снимките на тези уроди,.. бе?! Bеднага ще им изпратя Luka Brazi,.. с брадвата,.. да ги захване от големите пръсти на краката,.. и да сече нагоре!! ;)

Единият от извергите, Патрик Първев да не би да е първи братовчед на Първанов?

Не, син е на Патър Стоянов.

комунягите не схванаха майтапа....мислех, че сте измрели комунягите, а то имало още.

покажете ги бе, снимките им и имената! да ги видим нищожествата!

малко и ще ги видиш.

снимките на майката?Определено и има "нещо"!Детето да и се отнеме.

Да...ужас. Абсолютна наркоманка, ако не и сектантка. И сигурно си е намерила лично бавачите в садо- мазо сайт.

Дайте първо да видим ваши,та тогава да преценим какво е това нещо,което вие го виждате.Вярно сме много проста нация.

Като хванат от гората си или се правиш на ударен. Янво си от нейната група "3 и половина"

да не си гледал видеото? Там са снимали нейна близка !!! Снимките,снимките на цигуларката ВИЖ !

хггъ

Коментарът ми нито е извън темата, нито пък съдържа спам, за да бъде скрит. Писах, че тази жена не е никаква цигуларка , а психарка, за да си остави тригодишното дете на някакви непознати младежи и то за дълго време. Това да не е да отидеш до Орландовзи, че да оставиш толкова малко дете и да хукнеш на печалбарство. Щом отглежда детето си сама къде е тръгнала на другия край на света? Какво да не би да не може да си намери работа в родината си? Ако трябва ще работи каквото й да е щом е майка, но толкова й е отговорността. Сега да я осъдят и нея за безотговорност към детето й, а онези не келеше, а кретени, недоразвити изроди да им дадат да се разберат зад решетките. Там няма тригодишни да си ги подмятат. Милото дете! Дано Бог му помогне да се оправи и му даде добри родители за отглеждането му. А на цигуларката-психарка никакви контакти с него.

Дано да се оправи детенцето. Предполагам че не и е било лесно на майката, обаче щом е имала възможност да плаща 1200 лв, не би и било проблем да вземе детето с нея и на място някой човек да го гледа. Ако не-винаги има други варианти, ако човек ги търси. Аз лично толкова малко дете не бих оставила. Майката няма ли някакви роднини? Станалото-станало, дано се оправи детето и да няма последици, а младежите да ги осъдят до живот

Майката е човек на изкуството - музикант, свири на цигулка. Забелязал съм, че подобен тип хора са доста наивни, колкото и други хубави качества да имат. Тя явно е била силно притисната финансово и е решила отивайки по корабите да поработи някой и друг месец и да спести пари за отглеждането на детето. Не всички от нас имаме здрави и читави роднини на които можем да поверим гледането на едно дете. Животът е такава въртележка. Затова тя доста наивно е решила че може да повери детето на 18 годишен младеж, а онлайн по скайп и по вайбър да го вижда често и да дава наставления на младежа. На теория би могло и да се получи в края на краищата, но тя като наивен човек на изкуството, хвърчащ нависоко в духовното не е успяла да прецени младежа като характер. Не е и предполагала, че съществуват подобни прикрити садисти.

МАйка-Соломан разбрал ,коя е истинската като казал да разрежат детето.Майката веднага се отказала от него,за да не го наранят.И да тъ подпра откъм духовното.Тя ще е доста духовна тая идиотка и тя е за затвора.Знаеш ли какво е в теб да расте живот,да го усещаш как се движи.Майките нормалните предусещат много неща за децата си.Връзката е много силна.А тази "майка" го е оставила в ръцете на непознати.1200 лв на месец не са малко пари.Винаги има начин,стига да има желание.Майката също е за затвора.

За съжаление покрай това да печели пари човек не осъзнава, че живота си заминава :'( Както се казва парите не са най-важното, по-важен е живота и здравето!

Ами такива в пандиза, за дълго!

Дано детето се оправи! Изродите трябва да изгният качествено в пандиза, но предполагам, няма да се случи. Може би е по-добре детето да се даде за осиновяване, тъй като проявената от майката безотговорност е с ужасяващи последици...Това, че тя е биологичният родител дали е достатъчно основание да й се даде втори шанс???

чета коментари и се чъдя следното: Aко тази жена беше от ромски проижод, дали би имала толкова защитници?

Жените от ромски произход ги защитават САЩ, ЕС и нашето правителство, те не плащат сметки и данъци! Ако това не е защита здраве му кажи!

Ромити ги защитават ДПС и БСП, тези, които направиха така, че ромите да бъдат в това състояние. Защо ли циганите извън държавите от бившия соц лагер не са в това положение?

А в Русия ромите тачат Путин и са много добри.Руският ром е най големия ром на света!

Ами ти се засели в някое село с пенсионери и цигански катуни, пък защитавай ромите

"Майката" я защитават само десет платени защитници. Останалите не са спрели да я храчат от самото начало. В крайна сметка се оказаха прави. Това не е обикновена цигуларка, защото е видимо перманентно дрогирана = неадекватна.

Първо майката не е съвсем наред да остави малко дете на младежи.Второ и при жена да го остави може да го бие както сестрата от болницата дето още не е осъдена Да го беше дала при цигани на средна възраст нямаше така да го малтретират

Лесно е да съдиш друг човек, когато целият ти род до десето коляно те обслужва и продава ниви и къщи, за да ти покрива нуждите. Нямаш право да опрекваш човек, който е на ръба на отчаянието, но не се предава! Аман от глезли дето сочат другите с пръст! Аман от недоклатени стари ергени дето мразят света и жените!

половин България живее от една минимална заплата. Но едва ли майчица , която обича детето си ще го зареже по този абсурден начин, че и оправдание да си измисли даже!!! Не винете хората, които с труд на челото си отглеждат децата, за да оправаете едно ненормално поведение на жена без всякакъв майчин инстинкт!!! Призванието на жената е да ОТГЛЕДА и ОПАЗВА детето си! Тя как го прави?!?