Полицията разпространи фоторобот на убитото дете

От полицията разпространиха фоторобот на детето, открито мъртво в куфар край Пасарел. Целта е установяване на неговата самоличност. Работи се по няколко версии.

Обратно в новината

Коментари - Полицията разпространи фоторобот на убитото дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв изрод трябва да си, за да убиеш дете. Със синдром, без синдром няма никакво значение.

Доколкото знам синдрома на Даун, както и доста други вродени заболявания лесно се откриват и доказват с генетичен анализ. Това още ли не е направено?!

Да не е имало някой еврейски празник скоро?

Има мюсулмански празник. А и празник на ДПС има - чети в новините. Аман от дебили бе!!!

Ужасно е да се посяга на деца, но още по-лошо е че повечето случаи остават неразрешени до край, както за убийства така и за отвличания, например какво стана с онова момче Съвестин така и не се разбра, България затъва с всеки изминал ден със сигурност някой работи нарочно в тази посока, жалко е че за промени е твърде късно!!!

Ха, добро утро !Разбира се, че оскотяването на народа е нарочно... ама и мн. успешно.България и българският народ си отиват. Един народ, няма ли култура, не се развива, не просперира! С чалга и голи силиконови чалгарки не се върви напред! Нито със скъпи автомобили, защото в България има доста такива,а все назад вървим.

Казват, че всички велики нации се сгромолясват, заради чувството си за величие, но България не успя да надскочи собствено си его, останахме индивидуалсти, не се обединихме срещу корупцията, оставихме да ни управляват хора, преминиващи от партия в партия, тоест едни и същи и така унищожихме сами всички запаси от народност, самочувствие и други такива, младите, които все още са тук някой ден ще избягат, но нищо в този свят не остава ненаказано всички политици, които съсипаха народа ще си платят до последната монета, защото Бог ни удря къде....в децата!!!

Сега е момента да помогнат и да се докажат.

Стига сте ни будалкали с тия "версии"! Като МВР не може да каже КОЙ и ЗАЩО уби детето, ни пробутват версии. БЪЧВАРОВА ОСТАВКА!

При управлението на Ив. Костов ! Тогава Ебелина моштно се исра: БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ !, на 1-ва стр. Най- често сутрин , детето, с баничка в ръчичка, бърза за училище, и от мъглата искача Черен циганин, и го от-вли-ча ! Рума може да не знае, но нека Цецо влезе в Каналите да каже? леля Койка, И, баба ви Тудорка .

Нито ще намерят убийцата , нито ще я осъдят , нито ще я накажат ! Само Господ ще я накаже жестоко !

Къде са врачките,може някоя от тях да познае,щом учените не могат.

Твърде е хубаво, за да е истина - ако имаше Бог да наказва............... ама няма.

Боже, миличкото.. милото пиленце... Що за бездушен и безмозъчен изверг би бил способен на такова нещо!? И това, "Момчето може да е от чужбина, а куфарът да пренесен през границата.".. това версия ли е изобщо!? Нали проверяват куфарите? Може би се има предвид някакъв нелегален начин.. Потресена съм. Да биеш дете, да го матретираш понеже е болно.. То какво е винвно, че е такова? И чак да го убиеш и захвърлиш така... Да го хванат тоя И СМЪРТ! не ме интересува вменяем или не, СМЪРТ! За такова отвратително нещо не заслужава и в Ада да гори!!!

Пътувам редовно от/за чужбина. За последен път са ми отваряли куфара на летище София преди 6-7 години. На сухопътна граница преди 15 години. А пътувам през няколко седмици. На сухопътна граница най-много да ти отворят багажника и да хвърлят едно око, но куфари не са ми отваряли. Не и в България.

Еми нищо чудно тогава... За какво изобщо има митници!? Да си събират без пари конфискувани цигари и пиене ли!? Нали уж това им е работата, да проверяват!! Не знам да плача ли или да повръщам от ужас и отвращение към халтавата булгаристанска система!!

прекаленото триене на мнения е синдром на пес - партията на царството на ким. нещо по въпроса, а дбил?

от сутринта ти не си спряла да оценяваш кой за какво става без да вземаш под внимание собствените си слабоумни многоникови коментари. а аз се радвах на живота, а ти на смъртта ми . Открийте разликата в омразата към мене.

А, да. Понеже било станало на дума за интелект. Ако интелектът управляваше, то защо сте толку бедни духовно, а атакаджийчета, депесарчета и други кгб десе подлоги? в т.ч. и лизачите на употребената от драгалевския мутант тоалетна хартия.

Интелектът няма нищо общо с духовност. Интелектът е начин правилно да се взимат решения, да се съставят алгоритми да оценка или обяснение на събития и действия. Духовността е ефимерно понятие, което е плод на шаблони и на голяма доза лицемерие. Плосък опит на дребни тарикати да се извисят на другите без да са създали никаква добавена обществена или парична стойност.

така ли дебил?

1)Скъпият куфар не значи, че убиецът непременно е богат, но означава, че убиецът е искал куфара да привлече внимание, т.е. да бъде намерен. 2)Нараняване по лицето не значи, че близък на детето е убиеца, по-скоро значи, че убийството е форма на отмъщение, вероятно към родителите на детето. 3) Детето все пак не е разчленено, нито пък напълно обезобразено, което пак потвърждава теорията, че трупът на детето е трябвало да бъде намерен и евентуално разпознат, което силно намалва вероятността близките на детето да нямат връзки с България. Това е убийство за отмъщение и, сппоред мен, е много малка вероятността да е извършено от биологичните родители на детето.

здравей муку, много си тъп. има ли начин да ти го кажем преди да триеш?

Чудовищно зверство!!

сладка музика за изгубената душа на доносника!

Вижте дебилна госпожо, Никъде не съм споменал за "дързост и красота", забележете си го в тефтерчето, като ме откриете мъртъв! Аз казах, че обяснявам за дебилите от службите, че вие трябваше да сте на местото на детето, а не то на вашето, но цензураторските разбирания на копелето на дира нямат граници.

Случаят става все по-заплетен. Рядко се случва по нашите ширини убиец да е заможен човек, който да посегне на собственото си или близко дете

Заможните не убиват, а пленяват. Имате още малко време за свободни от цензурата на дира на сопола мнения.

Жена е,всичко в профила отговаря,но не се вързва хвърлянето в реката.Мъж би го заровил,а това е присъщо,жените уж по-пъргави.....жена е!.....и аз съм жена,но това е чудовище!

Да не забравяме все пак, че над 90% от убийците са мъже. Нищо не намеквам, но все пак вероятностите сочат в тази посока.

Куфарът с колелата ме навява за пола,ако не са излъгали медиите.

От тази снимка изобщо нищо не ми става ясно поне на мен.Дано само на мен да не ми е.Няма ли да има по-голяма успеваемост откриването на самоличността на това дете,ако се ползва програма с която да се скрият травмите и образа да е по-ясен?!

Вижте сега, без да се изцепвам на любимата тема на местан и хидроенжелера трабва да посоча, че чертите на лицето отговарят на циганския етнос. Детето няма вина за това, къде се родило, но родителите имат вина за това, че детето не е допуснато до света. Фотороботът не е особено точен (в случая). За огромно наше съжаление, ние се напираме в реалния живот, а не в автосалон, където човек може да избере не само цвета на кожата на седалките, но и външния облик на превозното средство на душата си - каквото е тялото ни, но всеки има правата да се усъвършенства, а не да води и останалите към деградация.

и тебе да те намерят удушен в куфар, сигурно няма да си особено красив

да си представям какво може да е чувствало това дете, както и други преди него, че ми се пълнят очите от съжаление и други смесени чувства. В този момент погледа ми бяга в новините в дясно и се питам как може? Как народа е доведен до това? И пак погледа ми бяга в дясно....

А може да е дете от дом за изоставени с умствени увреждания- кой ще го търси тогава ???

Ако е така - рано или късно някое от другарчетата му или от персонала ще види новината и ще ги издаде.

Пропуснах да кажа, че във всички домове има телевизор и основното занимание на децата е да го гледат - те всичко знаят. /дори тези с леки отклонения - също/

Кое е извън темата, наглеци! Та ми изтрихте коментара? Извън темата ли е, че деца с такива отклонения се раждат при родители алкохолици и наркомани. И точно същите тези с лека ръка могат да си убият детето!?

Деца с отклонеия се раждат при всякакви родители, за съжаление. Моли се да не се случва при теб или децата ти...

Както винаги форумните писачи разбират от всичко, особено от криминалистика. Ама фоторобота, ама снимка , ама портрет, ама след два дни, като можело за няколко часа и т.н. Като сте такива капацитети отивайте и разрешете случая. А знаете ли че по някога се пуска донякъде грешна информация, с идеята престъпникът да бъде подтикнат към някакво действие или за негово успокоение, че се работи по друг заподозрян, който не отговаря на неговия профил......

Да, знаем. А ти защо просвещаваш престъпника, който чете по форума в момента? Ние нарочно се опитваме да го подведем!

по- добре да чете тука и да се очовечи малко , вместо да търси други хлапета да души !звяр ,сатанинско изчадие !

Детето прилича на един наш близък, който не е баш с всичкия си и колкото суета има в него, толкова и жестокост и непукизъм. Той направи на няколко майки по 1-2 деца, без да е в състояние да полага грижи за тях. Това дете като нищо може да е от неговите, някое за което не знам.

Знаеш телефона на полицията, нали? Ама е по-лесно да се пише по форумите......

Може би детенцето е било родено със синдрома на Даун. Има някои подобни черти и сигурно затова, предполагат, че има някакви отклонения като дебилност. Като знам как се проверява на границата ни, може да излезе чужденец извършителят, който само е преминал през страната. Тогава залавянето му ще е доста трудно. Да проверят и при бежанците в лагерите. Там всички са по списък, но при нелегалните е трудно да се провери. Какви ли вече не се мотаят в страната. Не ми се мисли какво е преживяло това детенце! За родителите на такива деца също не е лесно, но имат възможност да го оставят в дом, а не да го убиват. Няма оправдание за жестокостта!

от бежанците ще е , да знаеш.:) Те се чудят как със седмици да се извлачят по баирите, отгоре на това ще носят скъпи куфари. И ако още ги мислиш за дебили, те си обичат децата. Да се изпрати фоторобота до педиатрите в страната, за соц. домове не е сигурно. Те са хората, които слагат задължителните ваксини и могат да се поинтересуват кой "пациент" им липсва.Още повече, че на тази възраст се слага май една от задължителните ваксини.

Горкото дете, горкото...

Не ме интересува, какво става в другите държави, а още по-малко в бившия СССР!АЗ НЕ ИСКАМ В МОЯТА БЪЛГАРИЯ, ТАКИВА НЕЩА ДА СЕ СЛУЧВАТ И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА СЪМ - ЗА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!!!!!!!

Търсете убиеца,той ще ви каже самоличността.че от толкова кадърни специалисти,отдавна е дуфнал убиеца.

Два дена немогат самоличноста да открият,ама открили,че е с психични проблеми,дебилност и от проблемнно семейство и най вече 40г богат мъж го е убил,аре писна ми от "специалисти".

Третата версия много ми е любопитно,какво има впредвид под проблемно семейство.

Господ да ни е на помощ при наличието на такива коментари досега. Аз пък си въобразявах, че коментаторите тук са образовани или поне умни хора. Жалко, народе.....

Откъдето и да я погледнеш - шибана държава.

Защото по широкия свят такива неща не стават. Само в шибаната ти държава! Шибано ти е съзнанието, и оттам са ти и всичките проблемчета! :)

Сега шр хвърлят вината на някой дръглив циганин и никога няма да се разбере истината!!!!!!

Като чета жалките писания на една част от пишещите мнения тук, виждам фашистки идеи и простотия.Точно заради такива тикви, като тея сме в това положение. Глупаци, водени за носа от хитреци като оня перхидроло Лидеров и разни червени подлоги. Как може една трагедия да бъде използвана от простаците?! А фоторобота има за идея евентуалното разпознаване на убитото дете.Това лошо ли, тъпанари?

То пък у гепъп пращите от мозък. Хеле вожда ви. Що политизираш една трагедия бе, глупак?

Какво значи "глупаци водени от перхидроло Лидеров"?! Нима водените от черната Мамба от Драгалевци, тиквата, гея са умни, красиви и добри?! Олигофен.

Бог да го прости нещастното дете, може би трафик, смърт и изхвърлено от трафикантите...........лошото е яе е престояло във вода и е трудно да се направи снимка , но поне рисунката да е профил,фас да да се помогне ако е българче, ако е бежанче трудно.......но кой знае може и да се открие истината. ДНК поне сте се вземе.

Къде са всички врачки дето много познават да помагат поне в такива случаи??? А тия дето се гушат по телевизията да ти дават акъл и развалят магии???

Абе хора, вие бръмбари ли имате в главите? Това не може да бъде сериозен коментар- щеше да е даже смешно, ако не беше толкова тъжно!

Само това ли е? Цялата държава е обърната наопаки, объркана работа.

От тоя фоторобот нищо не се разбира или по скоро търсим извънземното!

Путин през детството си... Господ да прости детенцето.

Колко големи са детските добавки и за какво стигат? Може ли да се окаже, че в парлаМЕНТА са убийците-законодатели? Стигат ли парите от добавките за памперси и пюре или не?

Ами то човек трябва като прави деца и да си прави сметка след това с какво ще ги изхранва , възпитава и изучи! Иначе ето какво се получава!

НИКОЙ не е длъжен да гледа детето на друг - държавата също!

сигурно е така, но е все едно да кажете, че никой не е длъжен да обича; децата са чиста материя; всички сме длъжни да ги гледаме; просто за децата е по-добре да ги гледат родителите...по много причини;

ПОРНОГРАФИЯ!

"От полицията разпространиха фоторобот на детето, открито мъртво в куфар........ " ..?!???!?! "Художника" вкриминалния отдел да си смени работата.....Това на снимката мяза поне на 12 годишно, а освен това не е манге!