15-годишният Иван, заклал Никол в асансьора, е вменяем

15-годишният Иван Иванов от Бургас, обвинен в убийството на 11-годишната Никол Йончева, е вменяем, можел е да ръководи действията си и е осъзнавал значението им

Обратно в новината

Коментари - 15-годишният Иван, заклал Никол в асансьора, е вменяем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко след убийството на Никол ДИРа смотилеви една новина, че 19 годишен циганин, син на един от Бургаските цигански лидери, бил хванат да насилва дете в района на убийството на Никол.... Плюс това циганина имал вече и други обвинения за педофилия, обаче цялата работа някак си се потули и повече нищо не чухме...

и този Иван го доказаха, че еубиец колкото доказа Росен. Но народът бързо забравя и като минаха няколко месеца от случая вече е съгласен, че е Иван. А случая беше пълен с противоречия и взаимноизключващи се твърдения както този в Нови Искър.

Липсва ти ненормалния педофил от Нови Искър? На мен не.Да ги изтрепат всичките че и без това българския съд им гарантира абсолютна анонимност и безнаказаност.Все едно съдията им вика ходи изнасилвай още.

Две години условно!

Никой не прочете какво пише майка на дете шизоид. Това се лекува хора. Нелекуван утре ще бие майка си, след нея други. ???

Никой не прочете какво пише майка на дете шизоид. Това се лекува хора. Нелекуван утре ще бие майка си, след нея друг

Пускайте му едно бренеке и да се свършва с представлението.

е действително натопен/ нагласен случай , както в Нови искър??

Принципно и по закон, ако си невменяем, не носиш отговорност, макар че ще бъдеш изолиран. Но невменяем, които е виждал знае за какво става въпрос. Това са хора, които наистина не осъзнават нищо. Но в този случай си е напълно вменяем.

Щом работи с фейсбук и се запознава с момичета - значи е вменяем.

Вменяем / невменяем ... тъй не схванах защо въобще се разискват тия въпроси в съда. има или няма престъпление? Явно има! Ако е виновен, това че е невменяем, какво променя? Убиеца си е убиец без значение дали, за да ограби, да отмъсти, или бил пиян и спомен няма или просто щото така му е щукнало.

Значи аз съм майка на дете с дефицит на дете с остър дефицит на вниманието и средно по тежест шизоидно разтсройство. Той е избухлив и има склонност да напада, но само когато е радзразнен. Какво предлагате? Да лежи в затвора просто защото има проблем, за който държавата не е направила нищо, за да му помогне?

Ми трябва да се изолира ако е опасен. Дали е опасен, трябва да прецени специалист лекар в тази област. Защото инак, някой ден вашето дете може да убие друго, съвсем здраво и нормално дете.

Очевадно е, че в този случай не става въпрос за някаква грешка или непредпазливост.. Споко понеже е малолетен, ще го съдя като такъв и като си признае вината най- много 3 г в Бойчиновци да му дадат. За убитото дете няма да говорим....кучета го яли...нали. Ще спасяваме престъпника и ще наливаме пари да го интегрираме след това в обществото.

Е хайде спрете се! Доказа се, че това момче няма нищо общо със случая! Най-лесно е да използваш едно невинно дете, за да закриляш истинския убиец!

'доказа се'? и как се доказа?

Нали майка му вика че е невинен, значи трябва да го пусне да си коли на воля.И на оня убиеца от Борисовата майка му вика че не е бил той, брат му просто го натопил за кеф.

Няма съмнение че това момче е убиецът.

брат на манго джери.

Психопатите не са болни, пълно е с такива.