БСП проверява поръчките, спечелени от убития Петър Христов

Депутати от "БСП за България“ ще направят проверка на обществените поръчки, спечелени във Великотърновска област от убития бизнесмен Петър Христов.

Обратно в новината

Коментари - БСП проверява поръчките, спечелени от убития Петър Христов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тая мъжът и вече го 'провериха', нали?

Един от "тях" очистили и толкоз. Какво тук значи някаква си мутра!!! Така щеше да възкликне поета!!!

Сега ако щете дърва му цепете на ..... , все тая! Туй са ни "бизнесмените", такъв ни е "големия бизнес"! Щели да разследват? Хвани единия удари другия! Заради такива се пръкват лениновци, хитлеровци и т. н.

Лечева е напълно ясно с това -нали по същата причина гръмнаха мъжа и.

Точно Весела Лечева чийто мъж окраде толкова предприятия, че свят да ти се завие и го гръмнаха та сега е като повяхнала марула ни жив, ни умрял, тя да се бори с корупцията - това вече е подигравка.

Точно тая разследва, точно тая.. точнооооо тааааяяяяя? Другаря що го гръмнаха в главата.. щоо бре. Леле Боже Господи,слез и си прибери вересииите. Няма нищо друго по-нагло от комуниста..

Аз да питам другарите трактористи: на кого е дължал пари човечеца? Бил мутра, затова ли учернихте едно семейство? Лактима да не би да переше пари или да подменяше ценности? Или просто някой свърза наглите с длъжностни лица и трябваше да има предупредителни изстрели, за да не си загубят позициите? Или ще кажете, че Лактима уж продава мляко, а то било мандра за хероин? Отваря човека работни места за сума ти хора, пък някой ще каже, че е мутра и ще го разстреля...

Tая на снимката първо да каже защо простреляха мъжа й! Ега си нахалите!

СТАМБОЛОВИ МЪРШИ ИДЕ ВИ КРАЯ ЩЕ ВИ ИЗТРЕБЯТ ДО 999 КОЛЕНЦЕ ГАДОВЕ УРОДИ

Схемата е на суджук гейт, но по добре финансирана. Гробарите дават нашите и европейски пари, касичката ги връща където трябва, а ние балъците ще пращаме години напред. Наглостта им няма граници!

Аман от тия малоумници. Стига с техните простотии! Омръзнаха ни.

...каква пародия и наглост - тръгнал вълкът да разследва глутницата!!!!!

на тая Тъпотия гръмнаха дрогара що не разследваха ???

kirchevo

Ей и тая КИФЛА щом е борец против корупшъна то аз наистина съм космонавт.....и като се събудих и краката ми отвити.

Тази госпожа и нейният съпруг съсипаха две предприятия в моя край. Точно тя няма право да говори.

няма кой да я оножда . Какво и остава освен да говори .

проверявайте,айлъкчии сте..работа др нямате....губене на време се казва-заради такива като вас сме на тоя хал-заради малоумници и безхаберници навсякъде...кучето при това убийство е заровено другаде,но никога няма да го разкриете,защото това не ви е работата...разкриването на такива неща е работа на стари кучета-булдоци с вълчи нюх,но такива не останаха в системата,еб..те им мамата,за да няма кой вас да разследва....останаха купувачи на дипломи,момченца на заплатка, занаятчии,зарзаватчии,спортисти и прочие пасмина..

веска да каже и как гръмна крушата със снайпера

Не думай. Тя ли беше? Пряко или косвено? .... Чудя се как Дира не ни е припонил за крушата...

Това,за Петър Христов е вярно,но да ми го говори тази крадлива стерва ми идва в повече.

А твоето, си е чиста наглост! За сведение, през последните 10 години Петър Христов е печелил всички обществени поръчки и то не само във Велико Търново. Как става тая работа? При това, не се е отчитал никъде, така ли? Тия да ги разправяш на моя внук. Белким той се хване. А на мен ми мирише на суджук, та не се трае!

Веске, мъжа ти често забравяше да плаща заплати на пазачите от охранителните фирми, които печелеха търгове за охрана на обекти, но съдбата му върна всичко с лихвите, че и за другите му далавера. Първо провери как вие печелете поръчките и кажи на хората, пък после гледай другите.

Много правилно и добре казано! Ама другарите никогаж не виждат себе си, тяхното не се гледа, само чуждото. Неслучайно е казано, че социализмът свръшва, когато свършат и чуждите пари!

Някой от ГЕРБ? ;) Че те преди за примерно 3 седмици излезнаха 4 престъпления на издигнати от ГЕРБ. Най-фрапантното бе кмет на ГЕРБ пренасящ над 24 килогра амфетамини през граница. Другите бяха с шофьорските изпити (организирана престъпна група). Това с плащанията за лечение в чужбина (организирана престъпна група). И спирките в София. Всичко излезнало максимум за 23 дни. Без да броим много други и ПТП-та.

вескеее вярвам в пешу сумиста че ти направи услуга за милиони на тебе и гоцету

с жестоко потресаващо дебелоочие не вярвала на немските комисии за разследване а само на другарите комунисти като гоце Първанов трипера и президентските му съветници начело с професионалиста убиец Пешо сумиста които застреляха мъжа и Манол и сега парализиран безмълвно гледа оргиите на жена си с новия другар от червената глутница ....невероятна гротеска по комунистически дори Данте не би намерил думи да я опише

И да проверяват и да не проверяват- все тая! Докато са на власт, гробарите ще крадат и никой копче не може им каза!

Нс тая мъжа й си беше изнудвач,а не ,,мутра,,.Е сега е ,,жив труп,,ама тя пък депутат.Бкп създаде мутрите.Ако проверяват и теб ще ти всемат ли огромният заграден комплекс в ,,Младост 3,, Всички сте еднакви,,няма леви,няма десни,,целта ви са само да забогатявате и по този начин народа обеднява

Ако се разбутат всички обществени поръчки над 1 000 000 лв. България ще се покрие с трупове.

Те да разбутат назначенията по времето на станишев и петър димитров, пак ще излязат интересни работи. Мой познат го назначиха във вълчидолския булгартрансгаз , защото майка му беше депутат при орешарски, а иначе е просто момче - със строителен техникум.

А на другаря ти...кога,бе Веси?!

ная защо я отписваш ?

БСП тъпи ли са или имат някакво странно чувство за хумор?!))))) Ка пък точно Весела Лечева изтипосаха да прави подобни изявления?! А защо не почнат от Манол Велев????? https://link

а добро утро сега се събудихте!то във цяла българия е подобно като бизнесът във велико търново!хаиде да не разбутваме нещата,че ще настане безработица и глад!да започнем наново и да гледаме напред както казват българските представители на властта!

недеите така!,ето сега сме във центъра на вниманието на господарските държави,европредседателство,лято иде,туристи очакваме,нивите и замеделитето също на нашите хора чака! какво искате да разбутате спокoиствието с което сме свикнали и с което се гордеят нашите политици!

готина снимка! а на недоубитият съпруг на тази дрОгарка кога ще проверите спечелените поръчки?

Я проверете не само тогова бизнИсменЪ, ами и останалите пъчещи се същества от този род! Нека се види, че не е тенденциозно, макар и много късно! .... Щото и вашите ризи са кирливи, ама за тех дума не става сега, нали? ... Нали вашите обраха парите на България!? Или днешните са виновни ... щото Вчера, започва от Днес, а ?

КОМУНОИДНА СГАН БИЕ ПО ИЗВРАТЕНОСТ И ЛЪЖИ ДОРИ И СЕВЕРНО-КОРЕЙСКАТА.

Казано от извратен соросоджендър

ти па за кво квичиш като и без това ти плащат грешни пари

хи-хи чок сеир, всички стари чорбаджии и те на хранилка при бекапето т.е. ъсъпътооо

Тая по-добре да си гледа вегетиращото мушкато с гръмната глава, или да къса билетчета на къмпинга в Гърция.

БСП защо не проверят назначенията в Булгартрансгаз Вълчи дол, където работят функционери на БСП - една другарка измъкната от вълчидолското школо, и назнчена по времето на станишев и петър димитров, поставена за шеф на столовата, както и сина на другарката йорданка йорданова, екс депутат по времето на орешарски.

Боже, това го казва човек, който изкупи цялото Арбанаси /ултра скъпарско етнографско село над Велико Търново/ за жълти стотинки. За фирмите на гръмнатия и мъж да не говорим!

Съвсем скромно казино притежава другарката БСП депутатка, не се заяждайте! ;) Социално слабите ползват 30% по-малко счупени пръсти, ако забавят дълга си. Това ако не е социална политика, кое е?!

Ще открият под вола теле.... пълни глупости! П.Христов не раздаваше поръчки само на свои фирми, а прибираше слодни комисионни за всяка една спечелена поръчка, които придвижваше нагоре по стълбичката, като си заделяше уговорения процент. Така си папкаше сладко, като доставяше на Цвъцко и Тиквунчо обещаното. Същото го правят и БСП, ама в по-малък мащаб, щото почти не им останаха областни градове, че май и никакви. Гарван гарвану око не вади! Долна политическа пасмина!

Прав си, от БСП са огладнели, нямат нито един кмет на областен град, но иначе тръгнали държавата да оправят.

НЕОБХОДИМО Е ДАНС ДА АРЕСТУВА КАКТО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ТАКА И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВОГЛАВЕ С БОРИСОВ!! НАРОДЕН СЪД С ИСКАНЕ ЗА НАЙ ТЕЖКИ НАКАЗАНИЯ ЗА БАНДИТИТЕ ОГРАБИЛИ ДЪРЖАВАТА! АКО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ПОМЕН НЯМА ДА ОСТАНЕ!

аре пийте си хапчетата за деменция бе дръти комуняги

А станишев и петър димитров къде ги изтърва, тях кога ще ги арестуват?

Че "Лакрима" са голяма фирма. Само за 50 милиона ли са спечелили от поръчки?? Явно не са залагали много на поръчки от държавата :(

Това няма никакво значение. Важно е да се върти в обществото - "убит бизнесмен", "обществени поръчки за милиони", "местни феодали", "кумгейт", "суджук" и т.н. Другото не е важно!!!

Айде един и същи цирк от БСП. Фирми, които печелят поръчки и не са наши са феодали я в Хасково, я във Велико Търново. Няма значение, че същите са печелили поръчки за повече когато БСП с ДПС са били на власт!!!

И УБИТИТЕ В НОВИ ИСКЪР СА ЗА ПРОВЕРКА ... НА ВРЪХ НОВА ГОДИНА НЕ НАРЕДИЛИ ТРАПЕЗА ????

амик дайте да проверим всички убити бизнесмени и политици от прехода насам,да видим тогава колко са били от бсп и колко от герб

ами провери ги де, те поне са се заели с 1 случай, а ти?

ами бсп да наредят ексхумация на трупа и да го разпитат бе,те са способни хора в това направление

Този Петър Христов става богат, когато Бойко е гасил кърски пожари ;) Не че от БСП не го знаят. Но иначе трябва да обясняват за Гущеров, Гергов, Бенчо Ролса, Кюлев и останалите си таланти ;)

Предлагам да проверим всички убити от създаването на България, а не тези които сега грабят и съсипват родината ни само защото са на власт.

ами проверете ги бе демократе,да видим как ще намерите на хана аспаруха кокалите