Коментари - Родителите на убитата Яна: Чеци не е човек, искаме доживот | dnes.dir.bg
назад

Родителите на убитата Яна: Чеци не е човек, искаме доживот

Бащата на убитата в Борисовата градина Яна Кръстева - Явор заяви, че ако съдът освободи подсъдимия Николай Русинов, той ще го намери и ще стане подсъдим.

Обратно в новината

Коментари - Родителите на убитата Яна: Чеци не е човек, искаме доживот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чЕЦИ Е ЗЛОДЕЙ!!!! нЯМА МЯСТО В ОБЩЕСТВОТО! дА СИ СТОИ В ЗАТВОРА

Ботев имаше тежка картечница.......

Разбирам, че много хора си вдигат самочувствието като се изказват от позицията на последна инстанция в стил: "ако не беше ходила там, нямаше да й се случи", "като родителите й не са я възпитали, кво реват сега", "аз никога не бих възпитал така децата си" и т.н., но не разбирам не им ли става малко терсене, като се сетят за неща, които самите те са правили и не са точно в графата "много морални" или поне за кратко не им минава през ума, че никой не е застрахован от нищо и не знаят утре какво ще им се случи на тях или близките им ... Не разбирам и българските мъже като цяло - хем искат жените да им "пускат", хем с отвратителното си отношение и държание след това карат жените да се чувстват като пропаднали, защото са решили понякога да се позабавляват. Ми не се чудете после като някоя ви се дърпа като девствената ви баба на селския кър.

беше магистрат, окончателната, доживотна и неподлежаща на обжалване присъда отдавна щеше да бъде произнесена!

Ако беше магистрат Чеци отдавна щеше да е загинал при "инцидент" я с кола, я с нещо друго...

Абе чета ви коментарите, и се чудя някои от вас акъл имат ли въобще?! Живота дори и на най-пропадналата наркоманка, уличница или проститутка е еднакво ценен както и вашия и на всеки един човек! Никой не може да я убива заради това! Само живота на престъпника - убиец или изнасилвач,жесток садист или мутра побойник ,алчен богаташ ,нямат никаква стойност и всеки е длъжен да ги убива както намери за добре!

Аз съм на принципа: Бог прощава, аз не !! И аз съм баща и аз бих убил за детето си, щом няма правосъдие !!! Този олигофрен не трябва да бъде на свобода, защото е роден убиец !!

дано му пръснат мазната тиква!!!

родител ,внимавай как съдиш?В цял свят децата като навършат пълнолетие се оставят самостоятелно да живеят,работят и развиват.Каква е тогава грешката на този баща?Болката му е голяма и никой не е застрахован от това като знаем в каква "държава "живеем.

Е това ако не е грозна, долна и некадърна съдебна система, незнам какво друго ще да е. След 5 години съдене, решили нещо ново, по-голяма изродска система от тази, в света няма. Каква долна гавра!!!

Горкият баща и горкото дете.Тук справидливост няма и няма да има.Убий го този изрод,но Яна няма да се върне и болката няма да намалее.

Правилната присъда е бащата на убитото момиче да тегли куршума на убиеца.

По-добре да го души поне половин час, както той е направил с Яна и поне няколко мангала да му се изредят през това време и пак ще му е малко на тоя психопат!

Тази информация - изявлението на родителя - пристигна още снощи по неведоми канали. Истина е всичко онова, което родителят казва !

А, и друго се сещам сега - абе тоз нещастен човечец що се изказва така нашироко, мълчи си, бе, пък направи каквото си решил, прав или не, твое решение си, ще си носиш отговорността. Сега бандюгата ще му назначат и охрана, че ще я и платиш, човече или пък всички ние. И за тебе ще стане по-трудно, а ако някой друг дето тоя е прелъгал го гътне - ти гориш.

Бащата е абсолютно прав.

Бащата е абсолютно сигурно сучастник - заради калпавите родители се е стигнало до тази трагедия!

Каза най-добрия родител на света, този, който гарантирано никога не е направил нито една грешка в живота си, спрямо детето си.

В деня на убийството на Яна се извършиха още 2 убийства в София. Някой замислял ли се е върху това? Като сте такива разбирачи, защо не хвърлите малко повече светлина върху останалите убийства.

Тоя "татко", който май не беше виждал щерката си с месеци, е на 50% виновен за случилото се! И той като псевдородителите на сестри Белнейски е възпитал едно пропаднало, разхайтено същество. Заедно с Чеци, а може би и с още някого, са изпили бутилка уиски в храстите в парка!!! Какво точно е станало после - божа работа. Двама пияни-заляни, силно "разкрепостени" - секс, караница, бой...

На всеки мога да вляза в положени и да го разбера, но да убиеш човек ей така, Бога ми, това не го разбирам...

За бащата не е "ей така"!

Какво му остава да губи, човека, разбирам го. Сигурно всеки родител в подобна ситуация, разсъждава по подобен начин. Изгубил е най-скъпото си, друго за губене няма. Не го подкрепям, ако стигне до там, но го разбирам.

Бахти, значи тъпи мутри могат да се обединяват и да въртят цяла държава на пръста си, няма ли обединени що годе интелегентни хора, дето да измислят как да ги разкараме тия разбойници веднъж завинаги. Може би само с техните средства - бой, сакатлък, убийство. Призовавам да се сформират отряди - мозъци, а не мутри, може и покрай сухото и суровото да изгори, пак ще има по-малко жертви отколкото сега при тоя геноцид.

От известно време съм с диагноза рак и сериозно се замислям дали ние онкоболните да изтрепем изметта, така и така няма какво да губим! Поне децата ни след това да живеят най-сетне в нормална държава! Май ще си остане една утопия!?

По принцип не съм за смъртното наказание, но в случая подкрепям и съчувствам на бащата.

Щом държавата е ВИДИМО некадърна да раздаде правосъдие, тази роля трябва да поемат гражданите и да го направят както могат.

и какво направиха тези граждани? 27 години правят каквото могат. Толкова ли могат - пазвантин премиер, малоумник президент?

В Стария Завет пише: "Око за Око, Зъб за Зъб!" В Евангелието пише" "С какъвто аршин премериш, с такъв и тебе ще премерят!" Затова, ако го пуснат, потърси сметка и на убиеца, и на "съдията", който е съучастник!

ако си убеден във вината им... забравяш и някой много важни неща от новия завет... най-вече, да не мислиш праволинейно...

Прав е бащата на Яна! Щом няма адекватно правосъдие и човешкия живот не струва нищо според разни адвокати и съдии, ще трябва да преминем на закона "око за око, зъб за зъб"!

Как някой може да каже, че смъртта на жертвата не е причинена по особено жесток начин? Всяко убийство е мъчително, идиоти. Как може някой да знае, какво е чувствала Яна? Освен това е стряскащо това, че от доживотна я замениха на 19год., просто проявиха голямо милосърдие към убиеца.

Проклет да е.Името да му се затрие.

Ти като майка такива деца като Яна ли възпитаваш?

Който организира референдум за връщане на смъртното наказание в България, ще остане в Златните летописи на Родината!

Гледах го тоя чеци по телевизията. Физиономията му е типична на изпечен психопат. Този ако го пуснат от панделата ще направи същото отново.

като ви чета коментарите, направо не само тоя е за разстрел (дето всички вече го осъдихте на смърт по статия в интернет) , ами целия народ. Директно и едновременно, а последния да си тегли куршума сам. ЖАЛКА ИСТОРИЯ. НЕ НАРОД А МЪРША, както е казал поетът!

А, ти кой си, че ни съдиш?! Истинският убиец?! Негов роднина?! Приятел?! Чеци извърши престъпление и веднага се изнесе извън България. Това е ясен знак, че е знаел какво ще последва.

Иван Петров

не знам дали е виновен, но си представи че си един наркоман, който се будиш до други такива и целите сте омазани в кръв и семенна течност, оглеждаш се и виждаш мъртво момиче...как ще реагираш? не го оправдавам, опитвам нещата и от друг ъгъл да погледна

А, ти кой си, че да съдиш някой, само от това как изглеждал или че бил напуснал България???!!! Запознат ли си с делото, с доказателствата и т.н? Или така е най-лесно...да плюеш по някого...и да искаш смъртта му??

Май другарите тласкат нарочно страната към нещо което да бутне съвсем държавата за да може това че няма пари в хазната да се замаже под някаква друга история......

Това "Русинов е виновен, но "убийството не е извършено по особено жесток начин"" е същото като " Нотариуса е невинен, но е създал документ с невярно съдържание" ........

Физиономията му е противна, но говори много смислено и логично. Вероятно не са били само двама, а сакътлъкът е станал при афект, без умисъл. Определено е виновен, но не толкова колкото му се иска на гузния "баща"!

Лично според мен си е виновна самата Яна, лека и пръст. По- умните хора от нас са казали " Да би мирно стояло, не би чудо видяло !!!"

За тази статия, засягаща български граждани, българска съдебна система - 90 коментара. Статия за разбит американски дрон - 300... Голяма злоба към тази Америка, а отношние към нашите проблеми никакво... Малко от рода на 'моя двор е целият обраснал с бурени, но на комшията е още по-зле така, че какво ми дреме'...

Що ни земиш да са гръмниш?!

А ти вземи научи градски български.

Забравяме че една монета винаги има две страни, дим без огън няма. Никой от нас не е запознат с детайлите от делото и доказателствата представени там. Правим си изводи от информация поднесена ни от медиите, която гарантирано винаги е тенденциозна. Този ако е убиеца, трябва да бъде разстрелян, а не доживот да е на наша издръжка. Доколкото си спомням обаче имаше биологичен материал от още няколко човека, "правили любов" въпросната вечер. Бащата реагира, както бих и аз, но аз нямаше да приказвам, а щях да съм изпълнил заканата. Но, бащата къде беше, та дъщеря му да стигне дъното - правеща безразборен секс със себеподобни наркомани. не го скривайте, не съдържа цинизми и обиди

Ти сигурно си ѝ светил, та си толкова сигурен, че е правила безразборен секс, и то с наркомани себеподобни! Не я разбирам и никога няма да приема тази наша черта - да обвиняваме жертвите и да изкарваме тях виновни за случилото се престъпление!

Иван Петров

жертвата е очевидна. извършителят се доказва в съда. в медиите излезе информация за биологичен материал - сперма, на няколко различни човека в нея, от въпросната вечер. аз пък не мога да разбера, как така съдите някой, без да сте съдия или заседател, запознат с всички доказателства. убиеца може да е този или друг от любовниците, или всички... аз не знам и не съдя, опитвам да гледам и от друг ъгъл.

Трай бе! Прав е човека! Какво друго да прави със себеподобни наркомани посред нощ?Или си тъп та не схващаш?! То ти ако си детектив и пред тебе да стане престъпление-няма да реагираш,понеже не си светил!

Не само, че си цицорест ами за сметка на това си адски тъп.

Иван Петров

що бе, долната част от снимката ли искаш? нарочно ви набивам и друга гледна точка, да не сте праволинейни овчи глави пред кланица.

Не съм запознат с делото, не знам подробности. Но в новината тук ме притесни едно нещо. Обвиняемият влизал в съда с гордо вдигната глава (което разгневило майката). А така може да се държи невинен човек. Или много корав, много изпечен и много нагъл престъпник. Такъв, който се гордее с извършените от него престъпления и начина си на живот. Но доколкото знам случаят не е такъв. Тогава защо? А не е ли възможно Темида да греши?

И OJ Simpson едно време влизаше така в съда, смееше се, позираше за снимки...И Темида сгреши тогава!

Явно не познаваш тъмната страна на хората. И по-добре, де.

Що мутрите, като утрепат някой, в някой бар, да не би да излизат с наведени глави?!

искате да прилапате имотите му и парите като обещетения затова не ви изнася да се търси истинския виновник. Току виж се оказал някой бедняк без нищо.

....за имотите на роднината му Първанов ли говориш?...защото той го покри с политическия си "чадър" за да избяга зад граница "невинния" Чеци, че ще му опетни политическата кариера...аре стига бе!...като започнете да защитавате някакви отрепки на приближени до власта и направо да ти се до повръща!

Като я гледаме, тая свиня Чецко, май е изяла имотите си отдавна.

Аз

Като чете човек коментарите, ще остане с впечатление, че в тая държава никой не прави секс, не купонясва и не пие... Едно това момиче така е прегрешило, че обществото комай ще оправдае убийството му... Безгрешният пръв да хвърли камък, беше казал един... В Българската лайнометница явно всички сме светци...

Напротив-не свързвай веднага секса с безогледното къркане и истерясалото"купонясване"! Като се замисля за себе си никога не съм присъствал на безпаметни"купони". На които ти предлагат да консумираш всякакви отрови! Замисли се и ти-ще живееш по-дълго...

Нормално е повечето да са съпричастни с жертвата - това е заложено инстинктивно за оцеляване на вида. Ролята на правосъдието е да се отърси от този инстинкт и да вземи обективно решение. До колко е обективен нашия съд е съвсем друг коментар... Никой не видях да оправдава убийството, но всички сякаш забравят, че до голяма степен убийствата зависят и от поведението на жертвата. Дори една студентка по право - цитира автора който е формулирал това заключение. Ще задам простичкия въпрос, ако това семейство бе успяло да възпита ценности у жертвата, щеше ли да я "изтърве" в спиралата на наркоманията, довела я до трагичен край?

Ти, да не си роднина на Чеци?!

Абе ти да не си самият Чеци? С какво го е предизвикала та да й извади окото бе кретен? Да има сума ти охлузвания по бедрата - явен признак на изнасилване? И той милия на сутринта станал и си тръгнал и не чувствал нищо?! Този е пълен психопат и съдист! Виж му интервюто с Бенатова. Виж му мимиките и погледа! Или си същия като него! Боклук!

Яна не е била "цвете за мирисане",какво е правила с това говедо Чеци посред нощ, но и Чеци мазния заслужава смъртно наказание.

всеки избира сам как да живее! в случая става дума,че друг и е избрал начина как да умре!!!

TIREX

една наркоманка удавила се от секс и алкохол...не ми е жал.

предполагам,че е вероятно някъде из твоя род , също да се намери една наркоманка за "отстрел"!

TIREX

видно е че ветеринар е убил при раждането ти в твоя род и обеззаразил обора .

Вина в случая носят всички,чак до потърпевшата. Мое мнение.Какво търси по нощите "милото дете"та не си е вкъщи?? От друга страна бащата е прав-откъде накъде ще я убиват? Разбира се,че ще търси възмездие,справедливо при това. Всъщност срещу един решителен човек наистина никакви връзки няма да помогнат...

САМО ТАКА УБИЙ ЧЕЦИ И НАМЕРИ ВЪЗМЕЗДИЕ.ТАЯ СЪДЕБНА СИСТЕМА Е КУХА.

В някои държави на европейския съюз може и да има смъртна присъда, но това не е пречка в България да няма. В САЩ в някои щати има смъртна присъда в други, не.

само разчекване с 4 коня е достойна присъда за подобни изчадия!!

Харесва ми този човек! Истински баща и мъж!

а, така ли! а къде беше той, когато трябваше да се възпитава дъщерята?

малката друсалка и бате чеци са правили садо мазо докато са били надрусани - та леко са попрекалили - и тя е хварлила топа. може да сте сигурни че чеци е бил толкова дрогиран че не е осъзнавал какво прави. дори може и да не си спомня че я е убил. така че виновен е и бащата яна че я е оставил да се друса, бащата на чеци че не се погрижил за него и т.н.

толкова е бил дрогиран,че даже не е разбрал,че е пресякъл границата...нали!?

сигурен съм,че няма да го пуснат(веднага),щото никъде не се споменава ,че е невинен! ...но какво значи " не по особено жесток начин"- т.е. хуманно извършено убийство или какво!? да не дава Господ...,но аз лично не съм знам как бих реагирал! желанието ми ще е със сигурност да го умъртвя,но...

Какво да значи, правил е "любов" човекът с нея докато я е убивал, с "любов" я е душил и каквото там е правил ... Нямам спомен каква беше заключението на психиатрите за Чаци, но държанието му, изказванията му са на социопат.

аз изочавам жüра(правнита науки) още плевако е казвал че повече болшиството от обитите саса са саообили. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

жалко, никой не разбра, какво казваш, но вината за това е твоя

хахаха, някой се мисли за много интересен :))))))))))))))))))))))))

Разбирам родителите но не разбирам там ли са били и видели ли са всичко че така да заявяват кой е убиеца при покюложение че има днк следи от още трима души които не са изнамерени???Редно е всеки престъпник да се накаже но не е редно хората да определят кой е престъпника а доказателствата трябва да са решаващи

А, не е ли показателно, че Чеци е напуснал още сутринта страната, без да го е планирал предварително още преди да бъде открита Яна?

Ами не е ли показателно за вашето мнение това че лъжете или преповтаряте лъжи??Няма такова нещо дефакто както го пишете,,Виновни има но дали те са задържани трябва да се докаже а не да се празнодумства. За това толкова пари плащаме в Страсбург защото плямпането ни е в повеч от доказването

Виновните за това убийство няма да бъдат наказани, дори и да бъдат заловени.

ъяз *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.