Убиец е номиниран за ”Човек на годината” на БХК

Австралиецът Джок Полфрийман, който бе осъден на 20 г. затвор за убийството на студента Андрей Монов, е номиниран за "Човек на годината" в класацията на БХК.

Обратно в новината

Коментари - Убиец е номиниран за ”Човек на годината” на БХК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коментирайте Местан , коментирайте Московски , коментирайте оня син от Благоевград , който учи право , а друг е обвинен. Писнахте ми. Добре , този бил убиец , а колко са българите убили българи. За какво сте сигурни като коментирате? Че някой вие подхвърлил поредния сценарий и вие се пените от клавиатурата ? Защото на този , който е убит се е разхождал с още 16 приятеля и изведнъж , както 16 човека си стоят , един камикадзе се втурва и убива единия - Я стига , вмирисани истории

Айде едно филмче да снимат за него, че и за "Оскар" да се бори ... Язък само, че убитото от него момче няма да може нито в БХК, нито във филм да участва ...

Тази прекрасна организация БХК! Достойна! Въобще не е анти-българска и анти-човекшка.Да не се объркате нещо!

"Как брат - брата продава, как гинат сили и младост" "Нов кърджалия в нова полуда кой продал брата, убил баща си..." Ботев

Ще ми се да попитам австралийката Каролайн Стейпълс, дали щеше да го предложи, ако беше убил нейното дете. Същото искам да попитам и членовете на БХК. Прекаляват!

Австралиеца с риск на живота си скочи и спаси от нападение на банда гнусни балкански скинари семейство чужденци с дете.Не е убиец а герой-не заблуждавайте народа.

Тази бацила БХК -един паразит. Целта на тези продажници след тази гавра с номинацията,да притиснат български институции и да го амнистират.Изроди са се сгушили ,като болни свине.Само в България е възможна такава гавра.

БХК е антибългарска организация, която срещу огромни суми защитава убийци и всякакви престъпници! Тя трябва да бъде забранена, а нейните членове подведени под отговорност!

БХК е антибългарска организация, която срещу огромни суми защитава убийци и всякакви престъпници! Тя трябва да бъде забранена, а нейните членове подведени под отговорност!

Българският хелзингски комитет == SOROSOID$ ------- Тези са отговорни за множество престъпления из целия свят. Това е инструмент на американските секретни служби и има за цел да инфилтрира местните структури, чрез изнудване, саботажи и така наречените False Flag Atacks (за да лобират за промени в техен интерес). === Всеизвестно е, че Хилари Клинтон предупреди Българските политици, че ако не им играят по свирката, ще вкарат активно Циганите в политическия живот. * По същество те дублират методиката на ДПС! (проект на КГБ и реализирано чрез ДС)

Хелзинският комитет трябва да бъде закрит в България.Това са шепа адвокати ,които си получават пари аготово.Обществото ни е болно точно от такива псевдорганизации които защитават крадци и убийци. Явно целта е убиеца да се върне в АВстралия срещу уговорена сума .

ChatGPT

Драги членове на БХК, Вчера гледах интерю с една от вашите амеби. Интересно как при въпроса "Как бихте се почуствали ако сте на мястото на близките на жертвата" започна да мънка сякаш има голяма дебела краставица в устата... барабар с доматите. Тази сутрин друга ваша гнида се исказа, че трябвало да сме по-толерантни към този човек и дейността му в затвора. Що за хора сте вие? как спите нощем, знаейки че сте застъпници на убийци, джебчии, взломаджии и изнасилвачи? Как изобщо се понасяте?

Когато представителите и заетите с дейности свързани с БХК започнат ежедневно да се страхуват за живота си и най-вече за живота на своите деца или родители, тогава ще може да се каже че сме отбелязали напредък в изграждането на истинско БЪЛГАРСКО НЕЗАВИСИМО общество. Подривната, и откровенно терористична, антибългарска дейност на такива организации трябва да бъде минимизирана с нашите общи усилия. Никой Българин не е застрахован от възбуждане на дела и процедури срещу него от продажните гниди работещи в тази корупционна пирамида БХК. Държавните институции са обърнали услужливо гръб и са се понавели с отворени бу.и, само и само да не ни задействат някоя процедура за дискриминация. Нещата са само и единствено в наши ръце хора... запомнете го!

Българският хелзингски комитет няма ли кой да го осъди за геноцид над българския народ? Къде беше БХК , когато емигрантите счупиха главата на полицай с камък във Военна рампа? Когато емигрант промуши българска студентка 21 път с нож? Когато ц.и.г.а.н.и.т.е. убиват и безчинстват безнаказано? А за нула време сигнализираха в ЕК , че им се събарят незаконните гета. То се е видяло , че в България само Бойко Борисов бачка яко. Сега нека се заеме с БХК.

Познавах лично Андрей Монов. Той беше прекрасен човек и нелепата му смърт натъжи много от нас от Първа АЕГ. Каква номинация за този убиец??? 20 години са малка присъда!!!

ТАЗИ НАГЛОСТ Я РАЗБИРАМ ТАКА: УБИЙ БЪЛГАРИН - СТАНИ ЧОВЕК НА ГОДИНАТА!?!

из Химн на БХейтърскиК:Всичко българско и родно мразя, плюя и пилея!

Popa

Джок Полфрийман, който уби един човек е обявен за "Човек на годината"! Путин, който уби 250 000 чеченци е редно да бъде съвсем заслужено обявен за човек на ХХІ век или за "Човек на планетата"! Ако опука още и 250 000 сирийци, ще стане "Човек на слънчевата система"!

А ти печелиш приза-глупака на козяк(човека на козяк)!

Popa

Приз от човека-кизяк? Трогнат съм!

Сирийци? От кои? Саудитските, Афганистанските, онези, дето поставят деца и жени на покривите или онези, дето демократично режат глави и се снимат с тях? Нали знаеш, че си боклук и може да те сполети съдбата на жертвите?

вземи вувузелата и си я напахаи обратно в асса откъдето си си я извадил...смешник

Ми да, кой ще да е Човек на годината на БХК? Като няма осъден за държавна измяна, хванат за рязане на глави джихадист - "бежанец" в България, поне ще е криминален убиец. Сродни душици са с г-н Кънев (шефа на БХК) - нали той беше в УС на международния ХК във Виена, когато австрийският съд разпусна организацията за корупция в особено големи размери...

БХК .....е едно недоразумение ..... меко казано.

Българският хелзингски комитет == SOROSOID$ ------- Тези са отговорни за множество престъпления из целия свят. Това е инструмент на американските секретни служби и има за цел да инфилтрира местните структури, чрез изнудване, саботажи и така наречените False Flag Atacks (за да лобират за промени в техен интерес). === Всеизвестно е, че Хилари Клинтон предупреди Българските политици, че ако не им играят по свирката, ще вкарат активно Циганите в политическия живот. * По същество те дублират методиката на ДПС! (проект на КГБ и реализирано чрез ДС)

всички НПО да се обложат с данък от 60 процента върху финансирането. щом искат да развиват дейност да си плащат за да може да има контрол от държавата

Нищо няма да се получи, докато не хванем продупчените знамена ( справка Румъния )

-Човек на годината. То бива недомислия ама това? По става "Убиец на годината"!

Членовете на тази вражеска организация трябва да бъдат разследвани и вкарани в затвора, а номинирания от тях убиец да защити правата им на редовно хомосексуално изнасилване от цигани. Ето: Членове на Общото събрание на БХК през 2014 г.: Антоанета Ненкова, Васил Чапразов, Вълко Станев, Георги Банков, Георги Тошев, Даниела Фъртунова, Десислава Симеонова, Димитрина Петрова, Иван Бедров, Илиана Савова, Калина Бозева, Кирил Иванов, Красимир Кънев, Маргарита Илиева, Рамадан Кехайов, Яна Бюрер Тавание.

Сега ако им дадеш и адресите - цена няма да имаш!

ще пиша на лични

И в затвора трябва да се инвестира и да се подобряват условията и изобщо да се обърне внимание и на затворниците. Този младеж обаче няма капка морално право да ни поучава и не виждам защо се дава гласност на това и изобщо се отразява.

убиец убил в гръб защитава правата на други убийци и престъпници и помагал за реформирането на правосъдната система в България. !!??? системата наистина има нужда от реформа и то такава че такива убийци да получават минимум 40 години затвор. редно е обаче Българската държава да заведе сега съдебен иск срещу БХК за тази откровена провокация уронваща престижа на България.

По скоро този убиец трябва да се разкая публично за убийството, което е извършил. Щом от някакъв комитет са го номинирали то е по заповед на Големите ни Началници от странство-това са шефовете на Борисов, както си призна той самия.

TIREX

значи фактите 1 човек при самозащита от над 15 хулигана,вади нож наръгва монов. отявлен хулиган и разпространител на дрога.таткото дъртия монов - ченге доносник ,мръсник / има много инфо в мрежата за този изрод/натиска съда и той дава 20 г. !друг случай при автогонка на бул. българия на тротоара през мантинела са прегазени момче и момиче които Умират на място... убиеца прокурорски син даже не му взимат и книжката. Питам ако вви нападнат 20 хулигана какво правите и на кой ще се молите!? на убития хулиган има фондация на името му за Пол затвор 20 г.- някаква равносметка?

само че както стана ясно фактите са съвсем други. Сори

TIREX

та кои факти от кои медии ?! дъртия изрод обикаляше на всякаъде и съдът се видял в чудо.. пак питам 19 на 1 какво правите ...изведнъж камерите там имаха повреда други записи изтриха на един клип в нета се виждаше как голяма група се нахвърля на 1 /един/ човек и става меле.

Ех това анархокомунетата как боравите с "фактите".....

TIREX

бащата монов какъв е бе дебил? на коя хранилка е дъртия ченгесар.. очистения хулиган на коя партийка е бил фен?

Дир бг, защо триете коментари??????? И вие ли сте на хранилка към луциферианците от БХК??? Един ден всички до един ще отговаряте за греховете си пред истината. Всички до един!

вземе да резне шишарките на сегашните служителите на БХК,дали новите служители на БХК,които ще заемат техните места,ще го номинират за човек на годината

членовете на БХК на гилотината

Какъв правозащитник е този убиец? Чии права защитава ? Той би могъл? да е защитник на осъдени за престъпления и нарушения на правовия ред в България? Уважаеми дами и господа от "този комитет" защитавайте правата на българските граждани !

ще ги избием боклуците

Отвратително! БХК вече стигна дъното и продължава да копае! Съд за тях и поставяне извън закона!

чдя се няма ли булгарскя хелзински комитет други каузи, ами хаби сили и време да номинира един убиец. дали смята че каквато и да е деиност на този сущо млад, но вече прегрешил човек могат да реабилитират загубата на едно 20 годишно момче. шокирана сум *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БХК трябва да бъде разтурен и забранен заради антибългарската дейност, която развива!!!!! Австралиецът да си излежи тук всичките 20 години за убийството, но жалкото е, че преди години Първанов пусна англичанина, пребил и осакатил млад мъж на Златните уж да излежава във Великобритания. Те съответно веднага го освободиха на свобода!!!! Явно ни имат за роби от колониите и живота на българи за тях не е ценност!

Съвсем се продъниха тия от хелзинския комитет. За аморалността и алчността няма граници. Е курвите на повикване от хк удариха дъното в желанието си да угодят на евро боклука.

Поредната гавра с паметта на хората убити от подопечните на тая псевдоправозащитна организация. Всъщност правилното име е не хелзинкски, а Българско-ХЕЙТЪРСКИ комитет.

Български Хелзински Комитет???Поредната излагация!Я се разкарайте , продажни шушумиги!

ако изобщо има някаква държавност, този Хелзинки комитет трябва незабавно да се обяви извън закона и да се разформирова.

Еми, Путин почна оттам - стегна юздите на разпасаните нпо-та.

Докога ще позволяваме този неБХК да се подвизава в Родината ни! Тази престъпна чифутска организация трябва да се забрани със закон! По своята същност и по вредите, които нанася, това е организация съпоставима с коя и да е терористична групировка! Години наред тези екстременти рушат държавноста ни, унизяват националната ни ценностна система и се поставят над Законите!

с тази номинация българския хелзинкски комитет за пореден път доказа че не е наднационален а антинационален. КОМИТЕТ леко въвежда в заблуда, както институт и пр. А те са сдружения без собствени приходи. Финансирани пряко или непряко от ФОНДАЦИЯТА към ПОСОЛСТВОТО. а колкото до гражданката готова да пролее няколко сълзи от своя неизчерпаем воден източник за помилването на ИНДИАНЕЦЕ ДЖО/по марк твен/ - е един път БСП нещо свесно да направи.

поне един нормален има ли?

Обратни дрогарчета, небългари.

Ако не са тези цигани какво щяха да правят БХК незнам. Ако всички от БХК досега бяха осиновили по едно циганче щяха да са направили сто пъти повече добрини, от тази мечешка услуга, която правят на циганите сега.

Много по-полезни биха били от БХК, ако слагат презервативи на циганите и пропагандират педерастията си в циганските среди. Циганският проблем е в безконтролното увеличение на паразитната популация.

с БХК, Америка за България! Те ли ни управляват? Наивните българи ги няма, за да се радват на "добрите" мисии на антибългарските организации....

абе няма ли кой да изрита тази престъпническа организация от България ?????Няма ли активисти да подемат кампания за забраната и ?Това е антибългарска,антидържавна организация?

Зад тая "престъпническа организация" са отровено общество, ЦРУ, САЩ, НАТО и цялата международна престъпна общност.

ТИ, АЗ, НИЕ, ВСИЧКИ на площада, като РУМЪНЦИТЕ.......

Да не забравяме, че си имаме и Буда!!! :))

делото се водеше под силен обществен натиск организиран основно от бащата на убития, който беше национален психиатър на страната , а по късно депутат от БСП, и услужливи медии. Съдът се направи че не вижда доказателствата че групата младежи между които и убития са малтретирали физически циганин с расиски мотиви. Австралиецът се опитал да го защити, а смъртоносното нараняване не е било умишлено, а при самозащита. ТАКА ЧЕ БХК Е ПРАВ. А осъденият трябва да излежи затвора в Австралия. За неговото прехвърляне в Австралия съм.

Е, тъй кажи де - щом е защитил циганин, направо трябвало не да го съдят, ами да го наградят. И трябвало да убие още двама трима.

при самозащита, а го ранил смъртоностно в гърба. Е, хайде сега

НО няма убит "малтретиран циганин", а има убит младеж, наръган в гърба, при "самозащита". И изобщо, не ви ли е срам да пишете такива глупости! Ясно е, че сте от тях, но кой очаквате да се върже на такъв абсурд?

TIREX

монов е наръган не в гърба а в г$за и умира /между другото съвсем заслужено/ от кръвоизлива.

Тази анти-българска организация незабавно трябва да бъде забранена в страната ни! От цялата им дейност няма никакво добро, но напротив - по принципите и дела им личи, че за тях убийците са достойни хора. От там нататък е излишно да се коментира. Бхк, марш от държавата ни!!!

Баси боклуците!!Няма ли да ги забраният тези най-накрая?!

Таз година Пол Фрийман... Догодина Джихади Джон!