Убийство с чукове на босненец предизвика протести в САЩ

32-годишен босненец бе убит по особено жесток начин с чукове в американския град Сейнт Луис. Убийството предизвика протести, съобщават световните медии.

Обратно в новината

Коментари - Убийство с чукове на босненец предизвика протести в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убит е от други босненци. В тази част на щатите е най голямата босненска диаспора - около 70-хил. Балканска разправия.

Задържани са двама "афро-босненци" на 15 и 16 , друг "афро-босненец" на 16 се издирва, както и босненец с майчин език испански - 15 годишен.

Единия от убийците е на 15 години!! А после защо полицая стреля по 12 годишен негър с пистолет играчка копие на истински

Малко тъпо изказване,защото,никой не може да слага нищо и никого под общ знаменател... Иначе,как ти изглежда антиподът от типа:-"стрелят и убиват 12 годишни деца с играчки в ръце,а после защо стрелят по полицаите превантивно 15 годишните,и защо убиват..." Помисли докъде довеждат такъв тип убеждения......

Хайде пак поредното високопарно изказване.... Първо, провери каква е изискването за продажба на пистолет играчка - копие на действителен модел в САЩ. Второ на някои места, доста децата не са това което си свикнал да виждаш тук - визирам Бразилия и САЩ от личен опит

Ако изказването на Калоян е малко тъпо, то твоето е МНОГО тъпо! Ти ако си полицай, как ще разбереш дали насоченият към тебе пистолет е играчка, или е истински, преди да те застреля с него? Който насочва пистолет към полицай ТРЯБВА да бъде застрелян! Така останалите живи глупаци ще си направят изводи, ако могат.

Перник, щата Мисури, САЩ!

Има ли разлика между негрите и циганите?" И едните, и другите убиват невинни за отмъщение, а понякога и само за спорта.

А сравнени с латиносите, и едните и другите са като мили пионери

Интересно !!! Не бийте негрите, нека те ви БИЯТ - с чукове :) Явно че трябва да се обособят резервати и за негрите, и там да ги пазят само черни полицаи :) Сега кой казва истината, белия полицай или негрите (кой кого е нападнал). Няма доверие между расите това е очевидния проблем !!

Хайде пак оплаквачите на "невинните" пострадали от полицейско "насилие" да започнат хорчето си. За такива убийци само куршум!

а тука тия с чуковете са национални герои....никои не ги бара

Лъжеш!!! Тук са с бухалки!!! Или си "анархокомуняга",или "мръсен капиталист"..........

Баш с чукове имаше едни легенди на подземния свят, а тартора им се превърна в идол за всеки 2ри тийнейджър

А ти си зле информиран цървул!

според мен трябва да се прати вуншна армия за да вудвори ,,ред,, в америка , както правят те и си врут носа навсякуде. и ми писна от американски военни филми от холивуд , които ги гледам с едно особенно чувство за извуршена несправедливост *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Навсякъде стават такива неща,обаче Америка се опитва да се издокара в бяло,поучава целия свят,а не вижда,че е затънала до шията в нарушаване на човешки права и свободи,а ДПС всуе мълчи загадъчно като Мона Лиза

След кратък преглед на коментарите... Бягайте от САЩ, там е страшно. Човек за човекът е вълк, за разлика от Русия, където е точно обратното. ;) Както е тръгнала световната икономика, скоро СССР пак ще фалира, та като спрат производствата и въздухът и почвата ще са им чисти :))

ПИПО

Убийство в САЩ, но родният трол си знае само едно, Русия та Русия. А сегашният СССР, се нарича ЕС.

по точно ЕВРОГЪЗ.

И к`во сега? Сърдиш се на твоите огледални образи които постъпват с американците,както ти постъпваш с руснаците ли?? Е,вярно е,че ти използваш по-просташки и лумпенски език де... Ти какво мислиш бе како "пъстра" а?? Че като пишеш под 50 различни ника-няма да те познаем а?? Не си толкова интелигентна за колкото се мислиш,и винаги се издаваш!!Бих казал,че въобще не си(интелигентна де). В този коментар,се издаваш,на точно 4 места.... Айде сега,не прекалявай,да не Земе да се разсърди Станишката,и да те уволни заедно с твоя нехранимайко,и нямате после какво да ядете!!

Аааа, не се притеснявай, СССР няма опасност да фалира, защото той(ссср) отдавна фалира и НИКОГА вече няма да го видиш наяве!

Мога да се хвана на бас че убииците са черни и това е отмъщение заради оправдателната присъда на полицая!

Когато се пострадали чернокожи, както във Фъргюсън това се натътртва и натрапва непрекъснато.Когато обче, чернокожи извършат такова брутално престъпление тогава полициятас излиза и казва " а бе то не е расово провокирано". Новината на дир го показва.Пишете "младежи" само.Аиде стига сме им лизали г-за на тия неолоберални свини на запад,че вече ми се повдига.Истината е една.Най-големите расисти са афроамериканците, спрямо белите.Това им се набива още от училище в главата, чрез медиийте ,като дир не прави зиключение и от страна на родителите и средата,която им разрешава да се крият зад цвета на кожата си като зивинение за антисоциалното си поведение.

'пострадаля чернокозж 10 минути преди да се сбие с полицая е обрал месния магазин, ама това маи никои не го интересува. да вярно е че заради обир не трябва да се убива(макар че хората в бг са на друго мнение като стане дума за циганите които крадът по селата) но не и когато този крадец се опита да отнеме оръжието на полицая, да не говорим че всички рани при аутопсията сочат че не го е застрелял в гръб..

Не злорадствайте,и не слагайте американските граждани под общ знаменател! `Щото,после да не се сърдите на тези които правят същото с руснаците,и ги наричат с епитети... Останалите,не се опитвайте да намерите извинения,там където ги няма... Нито винаги "държавата" е права,нито винаги "гражданинът" е прав! Боклуци има навсякъде!! Вярно ,че в САЩ,дори процентно погледнато,случаите са повече,но ако се вгледате внимателно,и нашите общества са тръгнали по същия път... Само че,тук изродите са от различна група!!Обичат да се гаврят със стари хора,пенсионери-и да ги измъчват преди да ги оберат....

Кой и защо го е пречукал няма информация. Босненците надминаха и албанците на балканите по криминалитет-наркотрафик и проституция. Особено тези босненци които са мюсюлмани-джигити и са етнически сърби като нашите помаци и тъкмо уса ги подкрепи да искат независимост- след вече почти 20г. анархията там продължава, а този младеж е емигрирал- явно не му е чиста работата.

Bell

Абе то всеки път, когато бял мъж/жена/семейство бъдат заклани в САЩ, няма основание да се смята, че е на расова основа. Когато обаче застрелят някое крадливо афро-американче, става национална сензация, а полицаят автоматично е обявен за расист.

Нали?? Особено ако е закоравял престъпник на 12 години с пластмасов пистолет в ръцете!! Абе како "пъстра",откъде ги измисляш тия никове ма?? Сигурна ли си,че не представляваш опасност за обществото??

Аиде не иакривявай нещата пак.12 годишен бил и бил насочил пистолет играчка.Няма и преди година и подобен тинейджир изби сумати съученици в едно училище.Въпросния пистолет играчка по нищо не се различава от истинския.СНН показа снимки, има ги и в нета.Ти сигурно ако си ченге и някой ти насочи пистолет на улицата първо ще го питаш дали не се майтапи,а след като те застреля, ще му кажеш да ти се извини,щото си бял и не можеш да му нарушаваш спокойствието да заплашва останалите хора без да си сигурен,че този пистолет е истински.Да ме извиняваш ама промит мозък си.

Ценности на демокрацията...

споко в русия няма демокрация а убийствата са много повече от сащ

Русия не претендира да е най-демократичната страна в света!

Явно да си бял вече не е предимство в САЩ.....Като те види банда негри, бягай!

Значи двама черни пребиват един бял, а медии твърдят, че "... няма данни убийството да е било расово или етнически мотивирано" :)))

може и да не е! То там като има престъпление - полицията арестува 2-3 негри и ги бие, докато си признаят, че са те. А бе демокрация....

И защо ми редактирахте коментара? "ляво-педерастичните медии" -- май се разпознавате с тях :)))

не бият американците - те стрелят. Това е балканска работа - бой между приятели или познати. Да не бягаме от травите на тези народи.

За съжаление са негри и латиноси. Балканците наистина са диви, но и сред тях има работещи и мирни. Убитият е такъв.

тия са пълни извратеняци! и веднага - айде на расова или етническа основа! а там е просто пълно с дегенерати с всякакъв цвят на кожата и вяра!

Сигурно черните са го пречукали, за да няма престъпление на расова основа...

Не е така. Там записват мексиканците като бели във статистиката за престъпления за да увеличат процента на белите и да не е толкова фрапираща статистиката.

престъпността не се предопределя от расовата пренадлежност, а от социални фактори. Обществото си ги отглежда сами като не възпитава и не образова. Точно по същият начин, по който в бг си отглеждаме престъпници роми.

няма лошо да се пише за проблемите в сащ проблемите трябва да се показват и решават ама какво за някакви протести в москва ??? имало??

Темата е за САЩ, с които сме партньори и съюзници. Какво те интересува Москва, с които не поддържаме никакви съюзи и връзки?

ПИПО

Трола си е трол. И под прогнозата за времето пак пише същите идиотщини.

Паисий

гледам по телевизиите как полицията и АРМИЯТА разгонва демонстрантите в САЩ. Е, нали са ни "съюзници" - затваряме си очите и не говорим за полицейщина и недемократични репресии! Виж, в Москва е друго. Там само да ударят някого и вече е диктатура и фашизъм/путинизъм! Ама така е със соросоидните стандарти.

тоя пък бил партньор и съюзник - правилна ми е теорията, че бг нема как да потръгне защото тъпотата и необразоваността е повсеместна.

В страната, която сама се обявява за най-правовата, демократична и тъй нататък, изглежда нещата не са точно такива, каквито ни ги представят.

Паисий

а бе тези черните са руски спец-части, пратени от Путин, за да де стабилизират хубавата държава-рай САЩ! Всичко е точно както казват: има супердемокрация, ама в случая на важи, защото се защитават от руския фашизъм! няма никакви протести - това е руска агресия.

ПИПО

"Няма данни убийството да е било расово или етнически мотивирано." Чисто и просто си е най обикобено убийство:)

Нормално убийство за една толкова озлобена нация като американската. Наскро четох за някаква популярна сред американските младежи игра - удари белия или нещо подобно беше, целта на играта е с един удар да се изпрати в нокаут произволен случайно срещнат бял човек. Бял сигурно за да няма "расови вълнения"? Та от въпросната "игра" вече са загинали доста хора.

от твоята нация по-озлобена не знам. Хем сте бели, хем нивото ви е като на "държава от третия свят". затова сте в ПФ, Атака и др. фашистки организации.

САЩ ни докараха същите проблеми и на нас. Млади хора роми и орки без никаква цел в живота, без работа и доходи ще правят същото ще крадат, обират и убиват по бг улици. Нямаме държава ,която да реши този проблем.

С тази разлика, че в САЩ като хванат негъра "в крачка" полицаите не си поплюват

И при нас ще стане така когато започнат да убиват полицаи. Търпение, процесите вече са задействани, те сега се заселват и обичат ножове...

Бандата с чуковете е дошла от САЩ, Фъргюсън сигурно. Преди това е работела за КГБ, сега е на служба в ДС, България.

Защо ли българските комунисти-капиталисти-крадци и петата руска колона у нас съсипаха нашия народ и държава? Не знам някой американец да е крал у нас, но комунисти-крадци - бол.

а пък тук си имаме бандата с чуковете от доста време не съм чул някой да протестира по улиците

си монтьор с крик в ръка и си мръсен от маслата и прахата следва.... Хвърло оръжието негро! Не мърдай! Не се подчиняваш ли! Бум,Бум! умри мръсен негър!!! И Риана припява на заден фон Бум,бум!

Дирчетата да размножат таз статия в милионен тираж и я раздавайте на опашката пред Американското Посолство, та белким се преместят пред чизмаристанското.

До Иречек - кого и защо наричаш чизмари и страната им Чизмаристан? Кой си ти, та използваш име , заради което няма да те препсувам гнусно, което отдавна си заслужил.

Като ти гледам изказа преливаш от акъл.(за русофоба де)

Руиз

направо ме е страх да се движа из улиците на американските градове. Какво ще кажете драги, еди какви си?

Те в Америка те молят да им ходиш на гости. Американецът мре за тебе. Я по-добре иди в Москва.

Не пише че тинейджърите са нега и са същите бандити като убития тинейдър. Всъщност негрите са най-голямите расисти, просто защото като нашата русофилистична сган мразят по-умните и по-способните.

стелки акто теб..оббичащи да лапкат вурстове като този на Кончита дъ Вурст:) Продаваш се като жалко животно каквото си, за жълти центчета:)

каква връзка има пък това - или ти просто си следваш наизустени фрази без и със повод???

А да лапкат на Варелий Леонтиев и Филип Киркоров предполагам не е проблем?

туй е то демос и крацията дето искат да я инсталкират и у Близкия Изток бахахахааааа

вечно безработни и невежи мюсюлмани с много деца в конфликтните райони на азиатски държави НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ ,НИТО КАК ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ,ТЕ СА ИЗТОЧНИК НА РАЗРАСТВАЩ КОНФЛИКТ -КОНСУМИРАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ,ЗАЩОТО СЕ РАЗМНОЖАВАТ МНОГО И ПРЕДИ ДА СА НАВЪРШИЛИ ПЪЛНОЛЕТИЕ ,ПРЕДИ ДА СА ЗАВЪРШИЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ,ПРЕДИ ДА СА РАБОТИЛИ И ВНАСЯЛИ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ -ТЕ НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ РАВНИ ЧОВЕШКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПО ПРАВАТА .....,А НЕО-ЕКСПЛОАТИРАТ РАБОТЕЩИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА НУЖДИТЕ СИ КАТО ТЕЖКО БРЕМЕ ,ОТ КОЕТО ДО СЕГА НЯМА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ ,А САМО ВЛОШАВАНЕ НА КРИЗАТА И КАТАСТРОФАТА ...ДЕМОКРАЦИЯТА започва с РАВНИ ЧОВЕШКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ -образование,труд,данъци за общите разходи ,и осигуровки за пенсия,майчинство и т.н.,за да има и равни права ,без нео-експлоатация ,без нео-робство,без консумация на геноцид ,без война ...

Това не беше ли най-великата държава в света

ще се оплетат в собствената си мрежа, с която заплетоха половината и повече свят. И накрая ще се докарат до режим доста по-тежък от критикуваните до момента от тях по света. Няма нищо вечно, ще си понесат последствията.

Някога, мноо отдавна...Преди Буш Кухата Лейка и Обонго краля на приматите........

Никога не са били велики. Всичко им беше бутафорно.начина по,който са създадени и ценност номер 1 парите не могат да изградят велика държава и общество. Истинските държави народи се ръководят от други ценности. Не отричам,че точно тази жажда за печалби и липсата на ценности им помогнаха да извършат най-голямата колонизация позната в историята чрез финансовата и демократичната система. Това наистина е единственото им голямо постижение. Сега са готови на всичко ,за да го запазят.

...и ще бъде вечно. Засега руският водкаджия може само да напада беззащитни страни като Украйна и Молдова.

ти си мерзавец, марш там тогава ... Беззащитни украинци, не плащат тока, газа, иначе много пищят. От ежропа как ще пропищят само. Те са 50 млн.

Няма нищо вечно в този живот. И точно това му е хубавото.

То така сепочва...Първо с неграта, после с латиносите, после с арабите и мюсюлманите..И накрая с поляци, руснаци, украинци и други бели които не са англосаксонци. Това си е истината, Хамерика си е бита карта. Единствено фашиската полиция и армия все още я крепи да не се разцепи.НО ДОКОГА Е ВЪПРОСА?!

Едно е да не харесваш политиката на САЩ, друго е да си кръгъл ид..т

и друго е да си такъв....

Ама колко ги разбираш ти нещата... мани-мани. Та, това ли бил въпросЪТ казваш?!

Убийците сигурно са негри. Видели са бял човек и ....

Недей, толерастите ще те разпнат... Всички сме еднакви, дори когато някои цветове извършват 20 пъти повече престъпения и живеят от социални помощи.

Все пак се пише: "лекарите не успЕли да го спасят".

Как ще се запали тази Америка, Майдана ще е детска играчка.

Нерде Ямбол, нерде Стамбол. ей това мурзилките сте наистина кухи лейки.

И да се запали, надали руски снайперисти ще почнат да стрелят по невъоръжените хора, както стана на Майдана

а дали не са американски, а? Не подценявай руснаците. Играта е ясна, и в арабския свят ли бяха те, а, а, а???

Като му гледам физиономията и произхода си мисля, че е "криминално проявен". Т.е. случилото му се е съвсем нормално очаквано.

От кога си толкова добър разпознавач? и ти ли си повярва

На теб известно ли ти е, че убиването с чукове не го правят случайни улични крадци спрямо случайни жертви. Правят го разни престъпни групировки - най-вече в нарко-бизнеса. Успя ли да загрееш малко?

Ужасно манипулативна статия. Убийците най-вероятно не са разбрали, че убиват босненец. Сигурно в Русия, в България или в Китай няма убийства? Според последните саттистически данни убийствата на 100 000 човека са 9.8 в Русия и 4.5 в САЩ. Във Великобритания са 1.5 на 100 000. Разбира се в САЩ има свобода на медиите и всяко убийство предизвиква огромен медиен шум, особено, когато е на расова основа. В Русия руснаците се избиват като кучета, както и избиват емигранти, също по доста отвратителни начини.

при ченгетата и доносниците ням апонятие "бивш".

Много си прав!Вече е доказано че чуковете са доставени от Путин.Жалко , че темата е друга

Bell

Какво се оказа в крайна сметка - в америка не бият негрите, а негрите бият теб.

От 30 години насам негрите в САЩ са най-големите расисти. Не е случаен американският виц, че ако си негър - гей, не могат да ти откажат която и да е позиция в която и да е фирма.

Моля не говорете така за американските цигани

Сейнт Луис е гето населено с цветнокожи и други елементи от ниската класа. Винаги е било така. Престъпността е огромна.

Американската демокрация се пребори с расизма. Сега афро-американците, които вече са по-равни, се борят с малцинствата.

Колкото повече вътрешни проблеми имат тъпите американци толкова по добре за останалата част от света!

Междурасовата ненавист излиза наяве. И ще става по-зле. Само физическото разделение с високи стени е решение на проблема.

Айде сега пък стени. Има си препарати.

Ето това е Америка. Стоиш си в колата и те пребиват с чукове. Или разхождайки се в училище те застрелват хладнокръвно. Не ви щем демокрацията и модела на обществото.

в Руската федерация убийствата са повече ,и в България са повече ,и всички проблеми тръгват от азиатските държави с конфликти и много деца ,които не се образоват и квалифицират по законите ,а само искат да консумирита наготово чуждите ресурси /извод -където няма демокрация е по-зле,но и в САЩ става зле,предвид притока на незаконни имигранти и там,и тук,и в Русия ..../ Най-много имигранти от мюсюлмански азиатски територии има Русия ,следвана от САЩ,Германия,Англия ...

етническото и социално напрежение в афро-латино гетото продължава да расте....

АМЕРИКА -ЛЮЛКАТА И МОДЕЛЪТ НА ДЕМОКРАЦИЯ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ГЪЗОЛИЗЦИ И ОСТАНАЛАТА АЦМЕРИКАНОИДНА ИЗМЕТ!

И конфликтите там захранвани все от източно европейци, араби и африканци... Просто пич там все още нещата се решават по каубойски и този тъмен балкански субект се опитал да се направи на балкански мачо!

Искам да ти кажа, че вероятността в Москва да те убият по още по-жесток начин, само затова, че си засякъл кортежа на някоя мутра е в пъти по вероятно и после по руските медии няма да видиш и грам новина за това...

Да ама разликата е, че там са ги заловили и държавата ще ги разчекне за разлика от тук и любимата ти Россия!

Сега ако беше тука БЕГЕЕЦА, щеше да каже, че лично Путин е бил начело на групата убиици....

Танцувай рунтава кокошко с ритъма на песента, че наши с чужди хитлеристи, те газят Ботевска земя.