Взривиха къща на осъден за убийство на момиче

Самоделно взривно устройство е избухнало около 4 часа тази сутрин в къщата в Лом на криминално проявения Николай Маринов-Яйчака. 37-годишният мъж беше осъден за убийството на 17-годишна ученичка и е в затвора.

Обратно в новината

Коментари - Взривиха къща на осъден за убийство на момиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hubavo sa vzrivili kashtata, no triabvashe da vzrivuyat i ubieca. Ako biah bashta na deteto shtiah da hvana tozi izrod, da mu napaham edna amonitna shashka v zadnika i da zapalya fitila.

Ама много точно казано!

Kakav usmihnat podsadim..takava naglost...izglejda mnogo dovolen ot postapkata si...Izverg..

този е ъбиеца на сестрами излизаики от садебната зала виждате с каква ъсмивка е,толкова е нагул този човек,дано бог го накаже!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и ква стана купваш с търг от съдия изпълнител и после бившите собственици си отмъщават .веднага още поне 5 години за животното в затвора

Просто трябваше това самоделно устройство, да му се завре в аналното отверстие и тогава да се задейства.

А може и сам да е поръчал взрива, след като са му продали къщата за за плащане на кръвнината.

какви сте малоумни, какво браво ?! Наскоро къщата е била продадена от съдия-изпълнител, за да бъде погасен дългът към близките на Петя. От това става ясно, че близки на осъдения са си отмъстили на семейството на убитото момиче, а не обратното.

Щом е бил криминално проявен преди убийството мотивите може и да са други, а и къщата била продадена не може ли предупреждението да е било отправено към новият собственик. Стига сте чели само заглавието на една статия че коментарите се получават неуместни и крайно неадекватни.

Я! Осъден в БГ?! Честито!

след като другите органи в държавата не работят- какво им остава на хората. И аз така бих постъпил в случая, но се питам защо плащаме данъци на тази държава?- за да крадат ли само мошениците, нали парите са за да работят институциите и да ни пазят от извратени и недобросъвестни.....

А бе вие защо четете само заглавията и бързате да драскате - ...Наскоро къщата е била продадена от съдия-изпълнител, за да бъде погасен дългът към близките на Петя.... - каккво БРАВО, каква САМОРАЗПРАВА !

И какво Браво, след като е вече и била продадена на други хора. Тази гад е поръчала атентата.

БРАВО !!!

Нарича се саморазправа.

Ами всичко е точно такава трябва да е хронологията и така нататък и така .....

сайт на ДС. Цензурите бавят постингите.

OOOUUUHHHH EEEIIHHH-TANGRRRAA: SKARBI I STENE DUHA NA MENE-KRUMA HAN STRASHEN-ETO TOZI VARKOLAK E OTVORIL GROZNA PAST DA SE SMEE IZDEVATELSKI---AZ -AZ DECA MOI OSADENI NA BEZPOMOSHTNOST-AZ TAKIVA ZLODEI I ZULUMDJII GI HVARLIAH V MATNIA DNEPAR-S 250 kg KAMAK NA VRATA: NE POSHTADIH NI EDIN KRAVOPIEC......EEEII OOOUUUHH TANGRRAAA

izliza che kushtata ne nito negova nito na ubitata a niakoi si 3 ti koito ia e kupil