Внук удуши баба си с найлонова торбичка

22-годишен младеж удуши баба си с найлонова торбичка в Сливен.

Обратно в новината

Коментари - Внук удуши баба си с найлонова торбичка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ВЪРНАТ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ или най-малкото за такива изверги, които отнемат човешки живот, ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ! Кога най-сетне ще имаме по-сурово законодателство?

Да убиеш човек и да те задържат САМО за 72 часа, и после пак на свобода. Е това ако е закон и справедливост.

НЕ ВЯРВАМ НА ТАКИВА НОВИНИ....

Ето ако бяхме забранили от екологична гледна точка найлоновите торбички нямаше да го имаме този казус тук...

Е, ако бехте гласували с главите си а не с ГЪЗОВЕТЕ СИ, шантавото копеле щехме да го скопиме и 25 годинки да копае на ръка тунели под Балкана. Ем нема да излезе живо ем ще има някаква файда за народа. ....Следващ път пак гласувайте за БСП+ТУРЦИ+ДРУГАРЯ ЦАР

Бог да я прости нашата България..

пълно е с боклуци в нашата България, но този път жертви станаха тези който са го създали такъв.

Агресия - блика отвсякъде. Човешкият живот е без стойност. Наложителни са мерки, незабавно сурови мерки, иначе ще се задушим от престъпления.

Абе докога ще ни заплашват със заливане с киселина бе - сульо и пульо почна да залива с киселина, защото и пилетата по улиците разбраха, че това е най-евтиния, лесен, жесток и БЕЗНАКАЗАН метод за отмъщение!!!! НЯМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН ДА ОСЪДИТЕ ЕГАТИ!!!

ОЩЕ ЕДИН КАНДИДАТ ЗА СМЪРТНА ПРИСЪДА!!!НАСТОЯВАМЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ И ВСЕКИ,ОТНЕЛ ПРАВОТО НА ЖИВОТ ДА БЪДЕ ВЪЗНАГРАДЕН ПОДОБАВАЩО...

Спокойно, след 72 часа ще го пуснат доброто момче!

убииството е убииство ,независимо от годините били на 15 или 55годишни убиици, затвор без право на обжалване,.стига с това признал се за виновен и готово. докока ще оправдаваме изродските убиици?или да почнем ние да се разправяме с тях.

Абе вие що не четете по-внимателно, а само плюете? 37-годишната му е леля!!!!!!!

Ужас! Този е пълен изрод. Дано да не го пускат да се разхожда свободно..

Станал е един изверг но както личи и родителите имат вина.

Е добре де, тези жени от въздуха ли зачеват? Престанете да хвърляте отговорността само върху единия и се научете да ползвате презервативи. Аз пък казвам, че з едно дете бащата е много по-важен от майката! Бащата те учи да бъдеш уверен, да се бориш, да вярваш, да бъдеш благороден, да защитаваш по-слабите. Много деца вършат ужасни неща, въпреки че имат добри майки. Малко деца вършат ужасни неща, когато имат добри бащи. Трагича история.......всичко у нас е тъжно.

Обществото деградира.

Още едно добро внуче като това, дето уби студента.

Аман от изроди !!!!!!!!

,,ubiha studenta,,

izrodska istoriq.no az iskam da popitam, kak taka na tozi mu pokazaha snimkata o6te dnes, a na onezi 4-5 izroda koito uviha studenta v Sofiq gi kriqt ve4e sedmica.ne mislq 4e e slu4aino.i sam siguren 4e tova narkoman4e 6te leji pove4e ot onezi vzeti zaedno.tova e na6ata ma6teha BG.

Не говори глупости, моля. Ако твоят бит ти определя съзнанието, значи си много назад. Тази теория е отречена от съвременния и интелигентен човек. Съзнанието определя бита!!

ДА така описано това е наистина престъпление от най-чист вид. Този човек трябва да измине дълъг път и аз не зная дали ще има сили и дали някой ще му отвори вратата на разкаянието, за да може поне малко да осъзнае стореното. Някъде там в детството всичко в него се е объркало- всякакви задръжки, всякакви морални представи, всякакви критерии за правилно и престъпно. Има такива хора и те трябва дълго да бъдат държани извън обществото и дълго да бъдат превъзпитавани, ако искаме когато са на свобода да не повторят престъплението.

Какво гнусно копеле каква кучка го е раждала и тя гнусна и противна като тоя скот!

Познавам българки ,родили на 15,а не само циганки.Българите все повече и повече се израждат.Бита определя съзнанието!

Познавам българки ,родили на 15,а не само циганки.Българите все повече и повече се израждат.Бита определя съзнанието!

Просто нелепо.Как е възможно държавата да се старае да следи-асъл европейските страни,а да е родина на такива изроди!Тоя мръсен кучи син трябва да бъде пребит с полицейска палка пред община София,за да видят всички как се наказва убийството!После да го вкарат в падниза за 20-40 години и като го пуснат да не може да си вдига гащите от старост!!!!

съгласен съм с менението на koko.. това което се е слугило с Георги не е изолиран случай ами тенденция с ужаяващи размери. не оправдавам опстъпката му обаче...

Задържан за 72 часа, а после? На свободааа

Много хубава и ясна снимка на убиец, същата като на онези от Студентски, браво на репортерите, журналистите и всички със заслуги!!! Да покажем лицено на злото!!! Браво!!!

Нещо не ми става ясно,дъщерята на 37г,а синът и на 22-към 15 ли е родила!И какво е направила за сина си ,за да е толкова жесток?

Българите се изродиха.Как може такова нещо.Направо съм потресена и възмутена :(

КЪДЕ Е ПРОФИЛАКТИКАТА НА ТАКИВА ПРОЯВИ? - РОДИТЕЛИ, УЧИЛИЩЕ , ДЕТСКА ПЕДАГОГИЧЕСКА СТАЯ, ПОЛИЦИЯ, СЛЕДСТВИЕ И т.н!!!!!!!!!!!!

бедна държава, разведени родители, отказала се майка, че да се начеше; няма семейство в бг, само секс алкохол и собствен кеф.

ама чакайте... той е на 22 ако е имал желание - да работи и да си изкарва пари...

Ако не се беше предал сам, какво ли щеше да обяснявате толкова надълго и нашироко...

бедна държава, разведени родители, отказала се майка, че да се начеше; няма семейство в бг, само секс алкохол и собствен кеф.

наркоманска му работа

Не лъжи хората- виж снимката- българин е. Нешо да кажеш сега , а???

e tova e da si nezelan, bezdomen i bezputen v nachaloto na zivota si.... edin naistina poguben zivot! a koi ste potursi otgovornost na roditelite mu za bezotgovornostta im???

Така е ,като си оставят децата да се отглеждат и възпитават на автопилот - така ще е. То не е от хубаво станалото.Всеки си хванал багажчето и аре Гошо оправяй се. :((((((((((

Смъртна присъда!!!! Друго няма какво да добавя.

Родителите отговарят за децата си. И бабата е виновна наследникът и да е непрокопсаник-убиец.

Da otgledash garvani

Ако дъщерята на удушената е майка на убиеца,излиза че е родила на 15г,т.е.намирисва на циганска работа.

криминално-проявен и осъждан за кражби на свобода, без коментар!

Щом не я е нарязал и изял, както правят младежите днес, това не е никаква новина!