Анита Мейзер пред съда: Признах вина, за да свърши този ад

Варненският апелативен съд разгледа делото срещу Анита Мейзер, която бе осъдена на първа инстанция на 3 г. затвор за смъртта на съпруга й.

Обратно в новината

Коментари - Анита Мейзер пред съда: Признах вина, за да свърши този ад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За убийство по 3 години дават ? Направо ще падна ! да не са 13 години,или Дира е сбъркал цифрата.

ей колко злоба се изля върху тази жена - изкарахте я най-голямата лошотия в държавата. Никаква човещина не е останала у някои хора. Колко истински престъпници са на свобода, колко мъже пребиват жените си от бой или ги убиват и са на свобода. Айде големите разбирачи гледайте си работата.

И понеже другите са насвобода, да я пуснем и нея?! Не е ли по-добре да си я вкараме дето и е мястото и да поработим върху това и другите дето заслужават да идат там? Вместо да ги пускаме всички на свобода?

Ей, ама тук мога да удуша мъжа си и да поработя годинка в лавката за "наказание"! Рахат отвсякъде! Само че, ако не съм грозна циганка може и да лежа поне десетина години. Какво да правя - първо да подам молба да стана циганка, и после да го удуша, а?

Нагъл убиец ! Слаб и подкупен съд!

Жената ще отиде в затвора. Стига сте злобяли. Има кой да я съди.

Значи тя пледира "ноу контест".

Преместих си го от левия в десния крачол.

Az tri ot lelite mi moite +2 brat4etki safsem bis vina lizhaha vav Slivi. zadtvor.

az sa Puznavame pirsonalno,no li4no sas Meizer,no tia e nivinna,safsem brotalno isa vminiava vina,noe biszpomoshtdna.

На мен пък ми става жал за Хитлер, ако види такива като теб в Мюнхен, пак ще се самоубие:)))

престанете да занимавате публиката с това грозилище.

Разследващите пак са си оставили ръцете в разследването и събирането на доказателствата, а експертизите са пълен хаос! Такъв срам е това следствие и "правосъдие", че няма накъде повече! Докога ще ни занимават с тая лъжлива лигла-мангалка, няма ли да я осъдят най-накрая и да си вземат парите за кръвнината и щетите от многобройните ѝ имоти?! Майка, сестра, друга сестра, дъщеря ... приятели някакви - кой ли не се намеси вече в това "производство", а нищо читаво не могат да произведат! Срам и позор!

защо продължавате да ни занимавате с това недоразумение. С какво е толкова важна за вас?

типична представителка на бг измекярите дето са налазили Западните държави

и да не е виновна пак ще я осъдят, сега майката и сестрата са платили където трябва за да бъде осъдена и те да си получат обезщетението (като една част ще дадат на съдии и прокурори) сега така правят даже и да не си виновен , ако някой твой недоброжелател плати на прокурор и съдия те осъждат, причина винаги намират, нашето правосъдие е корумпирано да такава степен, че само този който не е пострадал от нашето правосъдие няма представа за корупцията вътре в системата.

Luna0102

Хубава, грозна, мангалка ил не ще лежи в затвора за нещастен случай, докато за умишлено убийство минават метър.

БГ съд в действие...

Хайде анита чакат не в сливенския затвор.