Обрат: Доживотен затвор за убийствата пред дискотека ”Соло”

Софийският апелативен съд (САС) осъди на доживотен затвор Илиян Тодоров за двойното убийство пред дискотека "Соло" през април 2009 г.

Обратно в новината

Коментари - Обрат: Доживотен затвор за убийствата пред дискотека ”Соло” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убиеца Илиян Тодоров е син на Венцислав Тодоров, който е зам.-областен председател на БСП и председател на групата на БСП в общинския съвет на Перник, към датата на издаване на оправдателната присъда! ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ САМИ, и гласувайте разумно на 12.05.2013г.!

"Експертизата не изключва възможността"... демек изобщо не са сигурни кой какво е направил.

Като се преценява се гледа колко души са мъртви и каква е фактическата обстановка. Дали е племенник, дали е интелигентен, дали те са лоши- никой няма право да отнема човешки живот. Да убиеш двама души и после да вие някой, че бил защитавал добри хора от лоши спортисти не е достатъчно. Трябват доказателства, а вече са пред ВКС.

Нали знаете, че убиеца е дете на висш БСП функционер.

Спрете да си пеете тези глупости! Проблемът не е, че сега е осъден с еднакви доказателства, а защо не е осъден с тях на първа инстанция, защо съдът тогава е отказал да се съобрази с тях. Едно от тях е ЗАПИС ОТ КАМЕРА! Адвокатите с години се бориха записите с технически средства да не се признават в съда. Но доказателствата да са безспорни!

Що за изрод ше отиде да убие двама души в гръб?

Ами трябва да си отгледан като писано яйце от баща БСП-ар, какъвто е именно случая

Лайк, ако спряхте да четете статията на "Адвокатът на Илиян - Явор Нотев посочи, че......"

Тази съдийка, която е дала оправдателна присъда трябва да и се търси сметка. Разликата в двете присъди е МНОГО ГОЛЯМА. Как може такова нещо?

на човек с доживотна присъда му е променена само мярката да не напуска страната. Всеки на неговто място би помислил да духне. Питам аз какво прави навън с доживотна присъда а не е вътре на топло

Трябва ли да се обсъжда толкова много доживот или смъртно наказание? Ако "донора" е годен да го ползват като такъв. Ако ли не да си зьаработва хляба и водата докато един ден го изкарат студен от килията.

Щом видите адвокат Нотев, да знаете, че има или ще има уговорка.

Не се събират доказателства, затова започват разтакаванията на делата.На първо място СЪДЪТ е виновен че допуска в съдебна зала дела без заковани доказателства.На второ място ПРОКУРАТУРАТА че е пробутала за да се отърве такова дело без достатъчно събрани доказателства на съда.Всичко това е РАЙ за адвокатите.

Не забравяйче все пак че убиеца е племенник на Георки Първанов

Към простотията. През комунизма синът на член на политбюро на БКП лежа в затвора за няколко кожуха.

Тъпо, БЕН. Той лежа не заради кожусите, а защото татко му беше в немилост. Не смесвай нещата, ако не са ти известни.

Съвсем сериозно питам. Вярно ли е това. Ако е вярно сигорно ще има амнистия когато БСП дойдат на власт и то много тихомълком.

Нима не е ясно, какво ме учудва? И мен, и други? Та за каква справедливост, какви закони да сшазваме, щом два съдебни състава, при едни и същи факти и доказателства, произнасят противоположни присъди? Къде е логиката тук? Според теб, за да получиш справедливост, ти трябва и подходящия съдия, така ли? Е, НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!!!

ха ха, дебилната българска комунистическа независима от никого съдагоебна система може да повика на разпит и убитите. дали хварлят "ези-тура" дали теглят чоп или клечки, или играят на "тука има, тука нема" та веднаж от саждат "невинен" втори пат "до живот"? мамка ви "садии"- разбоиници и примати.

ето това е балгарската садебна система: непрофесионална, дори примитивна, корумпирана, мафиот ска. каде другаде по света сад издава две поредни противоречащи си присади: оправдателна и висша? това са комунистическите изроди насадени от агент гоце, които задаржат развитието на балгария. и шокиращото е, че никои не може или не иска да занимава с тези наи висши престапници, които са независими от народа, от бога и всичко останало. срам и позор гадове в тоги. вие сте изроди и чудовища!

"Най-сръчен убиец" за 2009- таа, И лиаан То до роо ооо офф!

А БЕ ВИЕ ДОБРЕ СИ ПИШЕТЕ, АМА ТОДОРОВ ДАЛИ Е В БЪЛГАРИЯ?

Ако е самоотбрана е невинен. Пример: Три бабанки спортисчета Ви скачат посред нощ и ти с джобно ножче "от магазина - Дънди Крокодила", се отбраняваш. Въпроса е в крайна самоотбрана да или не. В Америка спортистите и тяхните нападения - "Майк Тайсън" се водят заплаха със смъртоносно оръжие, а в БГ, както реши ВАС.

ги наръгваш в гърба! Много спортсменско и защитаващо нали?

Откачена история!!! Единият съд го ОПРОВДАВА, а другият съд го осъжда на ДО ЖИВОТ!!! При едни и същи доказателства........................ Такова нещо трябва да има огромни последствия за единият от двата съдебни състава!!! Щото е безумие! Единият съд най-малкото е бил некомпетентен, да не споменаваме, че по-вероятното е бил КУПЕН!

Не са едни и същи доказателствата, рожбо. САС е събирал доказателства, ама правото не е за прости глави като твоята.

Luna0102

"Въпреки, че при процеса пред втората инстанция нови доказателства не бяха събрани, сега съдебният състав с председател Антоанета Данова, Лада Паунова и Вера Цветкова прецени, че Тодоров заслужава доживотна присъда, съобщиха bTV и БГНЕС. "

Е,те "умните" глави като твоята в стдебната система,докараха България до това дередже.Затова и съда е пълен с женуря с дипломи отСВЕТОВНИТЕ,пардон свободните университети.Затова вой вият,когато кажа,че всеки юрист ще докаже умствения си багаж,само след положени изпити по висша математика,поне в две части.Нали,за да вземаш правилни решения,трябва да имаш нещо в главата,а не само в устата.

еее, изчакайте да се произнесе последната инстанция и тогава плюйте

Явор Нотев към 2011 г. не беше ли народен представител от Атака? Атака не бяха ли коалиционен партньор на ГЕРБ? Не беше ли той в Правната комисия на НС или в друга подобна комисия и то мисля че като зам. председател или дори като председател? Сега не е ли просто редови адвокат? Нещата май се изясняват и си идват по местата! Явно през 2011 г. само младши съдията е преценила по съвест и съобразно събраните доказателства, а другите две са преценявали може би по целесъобразност /растеж в кариерата/.

кой е Нотев, има ли брат и от къде е? Ако знаеш кажи, защото имам нещо впредвид .

пак ли испълзя бе, белогъзийЙ?! Каде да се дяваме от тебе, КАДЕ бошке?

Нотев, слагате колчета пред офиса, за да паркирате безплатно и бай Жоро трепери да не ви вдигнат колите. Това показва на дребно какви боклуци сте, камо ли като защитаваш на червените боклуци децата убийци...ама за кинти и мамата ше си е..ш, нали?

Може би наистина има и истински съдии в България

преди магистратрурката в Пернищката ПУТКА! Ние, пер-нишките девойки, заставаме зат него !

Значи при едни и същи доказателства и факти, два съдебни състава издават противоположни присъди!? И сега кой е крив, и кой прав? И ще има ли наказани и уволнени съдии, за непрофесионализъм? Щото в частните фирми, понякога и за много по-малки прегрешения уволняват!

Абе ти чувал ли си за първа и втора инстанция, за апелиране на съдебно решение и тн. Може в регионалния съд да се осъдят до живот, а на апелативния да те оневинят и обратното. Доколкото се отнася до делото, е ясно че в първото са били корумпирани съдиите. Нищо ново под слънцето... важното е ,че има някаква справедливост в тази държава, малка частица надежда... нека сега този момък си помисли над постъпката си и дали си е струвало да убие двете момчета за нищо.

Dobromir Dimitrow

Без да влизам в твоя тон, т.е без да се заяждам, прочети отново внимателно статията и коментара ми!

Боже! Доживях да видя и чуя, че наистина в тази държава има съд! Има надежда, че внуците ни ще живеят по-добре!

по ДВЕ години мисли Мотивитеи, а тая кучка Ченалова , направо ги исдрисква:" Добър в комютерните игри за деца и юноши "?? Егати съдийката, егати Кучката !!

Точно присъда трябва да им дават на всички такива убийци.Които по много жесток начин са отнели човешки живот,но без право на замяна.И тогава някой ще си помисли дали да убиват.

Значи можело и да се произнасят справедливи присъди . Но когато играят големите пари , няма проблем да убиеш и да се разхождаш на свобода .Та имах предвид , че чакаме следващата инстанция .

Ще бъда окончателно доволен ако видя и съдийката Ченалова осъдена за подкупите,които са очевадни!

Като го почнат сега с 20 сантиметровите ножове...

Слава богу,има справедливост.Това копеле Илианчо затри два млади живота и семействата им.Как баща му гледа на това? Колко пари взе назаем от свои колеги,за да подкупи съдийката Ченалова?Ще плаща до живот за деянието на сина си.

Без нови доказателства,следващата инстанция постановява коренно противоположна присъда-това е смущаващо.Няма ли кой да потърси отговорност на съда?За едно и също деяние-две различни присъди-нещо не ми е ясно.И не се говори за никаква отговорност, а това е съд все пак, на него се разчита за справедливост.Защо не се търси отговорност от виновните?

ние сме адвокати по професя! нима лекарите, не лекуват престапнизи?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какъв адвокат си ти бе СУЛЬО, като не можеш на родния си език да пишеш т. е. на български т.е. на кирилица ................... маймун, тарикат такъв, боклук.........

яка професЯ наистина - измекяри до мозъка на костите. Как си все изпитите с този български?

Защо никой не си помисли за престъпника който оцеля и който е виновен за смъртта на приятелите си? Сега на тези години ще получи 50 000 лева, а е удрял и той още в началото на инцидента....

Ти луд ли си, или си о висшия съвет на БСП! Какво очакваш, след като е заклал двама медал за храброст ли да получи!

сокурецо си ли ги е удрял, та не си го доказал, прет лелЯти, Нейна светлос, Ченал-хиен ханъм.

Илиянчо сладуранчо. Портокалчето на бате.

Илиян Тодоров е син на Венцислав Тодоров, който е зам.-областен председател на БСП и председател на групата на БСП в общинския съвет на Перник, към датата на издаване на оправдателната присъда! ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ САМИ, и гласувайте разумно на 12.05.2013г.!

БГ съдопороизводството е един безкраен празник.

Жалко за децата, Бог да ги прости и да пази останалите от всичко лошо! Хубаво е, че са посочени имената на съдиите, които са достойни за уважение. Дай боже повече такива съдии, които се държат като професионалисти и чистят лицето на съдебната ни система.

Илиян Тодоров е син на общинския съветник от БСП в Перник Венцислав Тодоров който е и зам.-областен председател на БСП, към датата на оправдателната присъда!

Такива като него са Урожай за съдебната система, сега ще го лашкат напред назад докато баща му не продаде всичко и заборчее яко, а накрая ще го осъдят нещо като несъразмерна самоотбрана 8 години, от които ще лежи 4 и ае. Така живеят съдиите, те умрат да има колко се може повече такива престъпления.

Илиян Тодоров е син на тогавашния общинския съветник от БСП в Перник Венцислав Тодоров. Оправдателната присъда на първа инстанция беше очаквана. След като агент Гоце и останала престъпна червена пасмина не пее в хора втора инстанция излезе със коренно противоположна присъда. При това при същиге доказателства. Таааа, внимавайте на 12 май :)

Гордеете ли се с едно правилно отсъждане в Република Булгаристан?

Преди време един отворко - платен писач изнасяше едни данни как са финансирани кампаниите за избори на съдии в САЩ. Този или никога не е влизал в САЩ, никога не е разбирал как се обявяват или много са го купили. Но отворкото не написа кое е хубавото на нашите, които също са избирани, но на други принципи. Тези съдии ще умрат от страх ако са изборни, защото някои са доста окалинчени. Дипломите им са като подарени.

Няма го вече Гоце ;)

ДВАМА ДВОЙНИ УБИЙЦИ ДНЕС СА СИ ПОЛУЧИЛИ ЗАСЛУЖЕНОТО! ЧЕСТ ПРАВИ И НА ДВАТА СЪДЕБНИ СЪСТАВА, НЕЩО ПОВЕЧЕ, ПОКЛОН ПРЕД ТЯХ, ТОВА Е РЯДКО ЯВЛЕНИЕ В БЪЛГАРСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА! РАЗБИРА СЕ ПО-ДОБРЕ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ, АКО ТОВА НЕ СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО. БОГ ДА ПРОСТИ ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА.

Че убиецът защо не е вкаран в затвора?! Или се чака да избяга в ЮАР, или по пътя на братя Галеви, Маргини и т.н. Копелето може да убие вече спокойно който си иска и по-голяма присъда от тая няма да получи. Що за закон стана тоя НК и НПК?!?

Сбиване е едно а убийство в гръб съвършенно различно . Младежът сигурно е бил надрусан за да посегне като един ,,Рамбо,, па макар и от Перник . Вероятно присъдата ще бъде намалена с друга по - мека .