Цветлин Йовчев: Убийство на крупен бизнесмен струва скъпо

Вероятно в подземния свят се случва нещо, което към момента можем само да гадаем на какво се дължи то.

Обратно в новината

Коментари - Цветлин Йовчев: Убийство на крупен бизнесмен струва скъпо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ ЙОВЧЕВ , ИМА И БЪЛГАРИ ЕНТУСИАСТИ , КОИТО БИХМЕ ТРЕПАЛИ МУТРИ И БЕЙОВЕ БЕЗ ПАРИ :))

я пъ си мислим, дека и тойо крупен бизнесмен на мноо ора е изел леба, та може некой дето му е прикипело да си го е свитнал ей тъй за да му олекне!

Тоя "умник" откри Америка! От памтивека е известно, че колкото е по-крупен "бизнесмана", толкова по-висока е тарифата за премахването му!

Тук мутроченгето греши, а най-вероятно нарочно ги говори тия работи, уж да се обезкуражат мераклиите да отгърмят такива като него. Но не убийството на такъв е скъпо, а да бъде оставен да живее и граби.

Препредавам въпроси от клиент: Колко струва убийството на Иван Иванов от ДСБ и от ДКЕВР? Колко струва убийството на Иван Костов? Може ли да се ползва отстъпка за комбинирана поръчка? С какво МВР може да съдейства, екипировка, оръжие, патрони, оперативни данни, личен състав? Би ли съдействало МВР за отстраняване на гореописаните национални предатели и ликвидиране на двама от най-големите престъпници на прехода и сега?!? Очаквам Вашите отговори

Селяндур,този който е сложил костов там дето е,е СЪЩИЯ КОЙТО Е ОПРЕДЕЛИЛ БОКО МУТРАТА ЗА МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ,СЪЩИЯ ДЕТО ДОКАРА НИЩОЖЕСТВОТО симеон В БГ,СЪЩИЯ КОЙТО Е СЛОЖИЛ ОНЯ С МУСТАЦИТЕ В КТБ И Е РЕШИЛ ДА ВИ ОКРАДЕ С 6 миларда лева, СЪЩИЯ КОЙТО Е СЪЗДАЛ "демократичната опозиция",същия който е решил за белене...и така на там.Костов и изброените са само пионки на тоа СЪЩИЯ...А тоа иваное е откровен идиот...Айде сега кажи кво не разбираш че да ти го обясна отделно.Макар че обясних като за идиоти. Виде ли как го изтриха.Значиии съм познал кво не требва да се говори на селяндурите

Имаш предвид вуйчото на Маджо оная МУМИЯ ген.Любен Гоцев живееща в бърлогата в с.Рударци

Предавам пак: Сельо, ако ти е известно името, кажи го ясно и точно, иначе си съучастник.

Възможно ли е в една нормална държава мърши като тази на снимката да те гледат в очите и да ти говорат глупости.Да те гледа в очите и да ти говори за "подземен свят" който си прави квото си иска ВЪВ БГ,ми то тва е все едно да ти се изплюе в лицето.Ако тази малка комунистическа мърша от картинката, под "поземен свят" разбира мутрите,ми че и бебетата знаат че мутрите са част от проекта на цк на бкп "мирен преход на БГ...",създадени са от дс и на никой от тех и през ум не му минава да се прави на умен и да играе за своя сметка.Тези които имаха таа глупост беха своевременно премахнати.В БГ право да убиват има само комунистическата върхушка на правешкия хубавец,когото аз с много "любов" наричам свинар.Това наистина е забавно-ВОДИ СЕ РАЗСЛЕДВАНЕ...Та въпроса ми беше:къде по такъв просташки начин некой може да се изплюе в лицето на едно общество.Ми тук в БГ където обществото е 98,75% ДЕБИЛИ.Такива поне са резултатите от последните два избора в БГ.Защото само един дебил може да не разбира какво означава НАЙ-ДОЛНОТО КВАДРАТЧЕ в бюлетината.

изглежда, че нещата са Ви ясни, но как е възможно да си мислите, че някой отваря и брои бюлетини? Дори да бяхме гласували 90 % от населението с попълване на долното квадратче, какво мислите, че щеше да се случи? Някаква промяна ли? За съжаление "мирен преход" е оксиморон.

Виж кво принципиалиста,това с най-долното квадратче не е измислено от теа в парламента. Това е все едно да режеш клон на който си седнал,който е на високо и ти да го режеш от страната на стеблото.Това квадратче е било предложение на което наще не са можели да откажат-както казваше деди марлон брандо.Би требвало да се сетиш на там кой и що е направил това предложение.Като хинт мога да ти кажа следното-и мейдана не е бил по конституцията на украйна ама ...Сега вдена ли или пак ти е сложно.

Овчев, заобиколен си от мъдри хора професионалисти ограмоти се!

По делата им ще ги познаете.

Истината е че булгаристанчетата, като направят пачките, стават високомерни и са готови да тръгнат срещу хората, Природата и Бог. За всички грехове накрая има тежка разплата.

Точно така Да казват цифрата и да се хващаме на работа

ПроЗ милиционер скатал си в библиографския при Стоян Денчев. кандидат на науките и доцент станал. Глуп.к. Ти не виждаш ли какво става в държавата през тези 28 год. модел-разпад ? Цялостно прочистване на службите от ДАНС до военното разузнаване и ВКР.

БИВШ ШЕФ НА ДАНС И МВР ДА ГОВОРИ ЗА ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ , КАТО ЧЕ ЛИ СТАВА ДУМА ЗА ИЗВЪНЗЕМНИ ОБИТАТЕЛИ НА МАРС ИЛИ ПЛУТОН !!!!! НАЛИ ИГРАЕТЕ ЗАЕДНО СЪС СЪЩИТЕ ТИЯ "ПОДЗЕМНИ " БОСОВЕ !!! КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ТРЯБВАТ ?

толкова компетентно се изс..ра//изказа/ по темата ,че виждам целият капацитет на 29 год. демократически /амер. шерифски/ управленски решения!Боку да облича шлифера и да ходи,като преди благословията от краварите :д

Некъде е станало големо късо и бушоните горът. А милиционерите лъскат паркета.

ЩЕ ПЕТНИТЕ ДУМАТА БИЗНЕСМЕН ЛЕПВАЙКИ Я НА ВСЯКА ГРЪМНАТА МУТРА?!?

милиционерите да си свършат работата - да обрекат на забвение и това убийство, като още поне 300 такива, дет им викат знакови, ама и от битовите поне половината от отчетените като разкрити всъщност просто е намерен някой удобен да бъде набеден, защото истинският извършител не бива да бъде разкрит на обществото, камо ли пък наказан. Откакто самообесиха онзи патоанатом, вече и експертизите са съвсем каквито им трябват. Изобщо смее ли някой да не ги оставя "да си вършат работата"? Живее ни се, все пак, на всички.

Скъпо, скъпо колко да е скъпо, при туй нямане и за по-евтино може да стане. На пазарлък.

Аз знам колко струва хлябът, месото , бензина и т.н. - неща които потребявам всеки ден ...Но ми е странно някой да се изтупани и да декларира че знае цената на убийствата ... не е нормално

по глупав си дори от кука! Това на него му е работата !

ала бала да напомним за себе си -експерта :д истината я знаят малко хора и те не дават интервюта,като димо гяуров/ефрейторът началник разведка/.

Който плаща знае и цената!

ако е на ,,лична,, основа... ,,безплатно,,...!!!

Ти ли, гад мръсна, ти ли не знаеш?...

Абе ти да не си врачка бре! Можел само да гадае!!!! То за това криминалистиката ни е на такова дередже, щото такива случайници като теб бяха начело на системата и гадаеха!!! Во главе с тиквоний и цвъки!!! Продажни смешници!

Цветлин Йовчев Изключително Ограничен човек !

Не мога да се въздържа да не коментирам. Някой път отнема години - крилата фраза. Колко години бе байно? Или трябва да се разбира> до сега няма разкрито, но някога все пак, ако и години да трябват. Сори, не няма разкрито, а няма такова което на някой етап да не е спряно ... поради, ами чадър? или просто от некадърност?

И колко скъпо ? Не знаел. Ами разрови се как от военното училище той скочи в СИК и заигра с мутрите и престъпния свят. Сега е чистичък и почтен. Цвети гола вода си човече. Погледни нещата в развитие и в дълбочина. Мутрите се самоизтрепват. Без агентура при тях не става. Случайностите не са случайни.

Какъв подземен свят бе, човеко! От поне 20 години всичко е надземно, маскирано като политици и бизззсмени! Нищо подземно няма. Полиция и съд също са в кюпа.

ясно, че от полюцаите печели само мафията. но пък, идеята на овчев е добра. да назначим врачки на тяхно място, щом нещата стават с гадаене...!?

ОТСТРЕЛЯН Е ОТ СВОИТЕ .....

Гледах го по телевизията сутринта.....разбрах, че той нямал инфо по никакъв въпрос и не искал да гадае. Единственото смислено, което каза е, че в МВР има достатъчно подготвени хора, за да разкрият тези убийства!

браво! мвр много грижовно си пази подготвените хора да не се прехабят. наскоро, за малко щяха да заловят един но той се гръмна. за 30 години, толкова. добре, че са горките кучета да вършат работата за едната пържолка и да носят тези смрадливи тюфлеци на плещите си..

подготвеността на мвр/милиционерът винаги работи/ кадрите ?

Разликата между подземния свят и държавата я виждат боко и тези с които е бил щедър в това число и юнкер и баба меркел.Виж как му се радват и му дават насоки все така да върви.Тогава какво следва.Всеки ден и час убийства,това е решението.

Изобщо не струва скъпо,г-н Йовчев: За 10лв.боеприпаси/пет за тренировка и пет за целта/,един патлак за 200-300лв. на черно,дрехи за 20лв. от втора употреба за дегизиране и три билета за градски транспорт. Останали разходи: за погребение, некролози,катафалки,луксозни ковчези и пр. - оскъпяват.

от Цвятко Цветков бивш мвр сек. - за поръчковите убийства разрешение дават мвр службите?Това е скъпото при професионален отстрел ,защото този с 100 фирми ще е имал свои хора при танцуващите ;)

за мен трепят промюсюлмански настроените. в косово и този

Поредният мишок. Такова убийство едва ли струва повече от 20-30 хиляди евро. Колко са тези пари на фона на откраднати стотици милиони?

Той и докато беше министър не можеше да ги види,а и преди това.

То има ли вече някаква разлика между "подземен свят" и "държавата"?

За паркомчсто ще да е било....Не си напъвайте аспирините - нищо няма да направите - с конкурс сте избирани....