Авиацията на САЩ е нанесла тежки удари по ИДИЛ в Ирак

Самолети на водената от САЩ коалиция против „Ислямска държава” са нанесли вчера серия тежки удари по джихадистите край иракския град Фалуджа, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Авиацията на САЩ е нанесла тежки удари по ИДИЛ в Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е приятелски огън. Ще има обезщетения и намигане.

Напълно в стила на доблестните американски авиатори, ударът им е бил унищожителен за четири багера, два булдозера,една сенокосачка, две болници , три сватби и едно погребение... По късно , държавния департамент ще излезе с официални извинения...

Армията на САЩ в Ирак се състои от наемници от Сиера Леоне, Либерия и Нигерия. Месечната им заплата е 250 долара. "Кадрите" са много добре обучени, тъй като са мибилизирани за войници в африканските конфликти още от детска възраст. Четете повече в Гардиън: UK firm 'employed former child soldiers' as mercenaries in Iraq

Политиката на Плювналиев е тези места да се заемат от българи. Израстваме, израстваме...

Като гледам снимката направо са опустушили тая морга за стари коли. Браво !

Наистина тежък удар са понесли терористите от ИДИЛ. На десетина "Хамъра" и два пъти повече палети с муниции не са се отворили парашутите и са паднали като зрели круши.

като училища и болници са сринати до основите

най-добре е, ДАЕШ, да бъдат изтласкани в страните които ги създадоха и финансираха.

в крайна сметка кой какво колко хамериканците викат ударили 40 ираките викат не хамериканците ние 20 в ройтерс пише ирак ударил някаква колона от дозина и има снимка на коли :-)

Като гледам ще се разберат за енергопотоците в Близкия изток.Само кръвожадната г-жа Клинтън да не стане президент , че с нейната политика само каши забърква,къде умишлено ,къде не.Руснаците ще се установят по-трайно в Сирия ,ще изградат някоя и друга база , ще контролират източното средиземноморие,проливите и подходите към югоизточна Европа.От друга страна техния съюзник Иран ще има сериозно присъствие в пролива Шат ал араб, където е пътя на танкерите.От цялата дандания може и ние нещо да закачим ,освен мигранти.Ако искат енергоносителните магистрали , да избегнат руската Сирия ще трябва да минат в голямата си част през Турция,а след нея , я през България , я през Гърция.Ама Гърция е много на юг,а през нас направо забива в централна Европа и ако нещата вървят добре може ,и хъбчето да започне да хъбарира, а представети си два хъба,а?Е никой няма да ни остави ние съми да решаваме ,ама защо да не помечтаем

Абе краварска Минке...Пак ли взривихте някоя сватба или погребение, а? Или тоя път, за разнообразие бе болница на Лекари без граници, а?:)

НЕКОЯ СВАТБА ТЕЯ ТЪПАНИ!

Американската терористична демокраДция изяжда децата си или пък просто пак си лъжат.

още от снощи се знае кой е унищожил колоната. Нали знаете кой е бащата на госдепа. Дявола -прости ми боже

кой ли ги преброи? Анонимни американски служители...

Islamic State convoy obliterated near Fallujah. During their try to counterattack. После Иракските власти обикалят около разбитите коли и са попреброили все нещо. Това да не са руснаци, дето се съспиха да лъжат.

"Дада", няма по-промит мозък от тебе!

Ами погледнете изявите на Владо Чуков по телевизиите, няма човек който да говори по-завоалирано и заобиколно, сигурно се отчита пред американското посолство.

В liveleaks има видеорепортаж на разгрома на конвоя от хеликоптери Ми 28. В коментара се казва че министъра на отбраната на Ирак е възмутен от факта че неколкократно са молили Американския Център да атакува конвоя които е забелязан да се изтегля от Фалуджа, но американците са отказали. Тогава са боло изпратени 6 иракски хеликоптеря, които са помляли джихадиския конвой. Въпрос-Защо американците отказват да атакуват ИСИС?

защо американците трябва да бършат задниците на иракчаните! Да се научат сами да правят това!

Благодарение на американската инвазия в Ирак се роди ИДИЛ.

Добре де, да оставят иракчаните да си свършат работата, ама поне да не си приписват заслугите!

западните Балкани? Пишете шиптаре бре!

дали са разбрали за тези тежки удари?

Владо Чука как експертно го закова!

Руските бомби най-демократичните на света!

В Ирак или на летището в Турция? Просто питам, неразбрах...

Верно ли бе? Демек новите джипове не са се преземили меко и са бахтисали народа отдолу. Е може ли таава работа... и на 40-те джипа да не им се отворят парашутите..... Кошмар!

От Тойота обявиха, че изтеглят всички джипове продадени в Сирия и Ирак последните 5 години, за ремонт на въздушните възглавници. В следствие на фабричен дефект, по време на взривовете, въздушните възглавници са наранявали джихадиста вътре. Това накърнява доброто име на марката и се отразява зле на продажбите на близкоизкочния пазар

голям праз. каквото тия и руснаците нанесат е много съмнително и на кого го нанасят, искат да ядат голямата баница и да се разпадне ЕВропа, да се ширят колко са велики

Да бе да.......Нанесли тежки удари лудите ркави на баба ми Трънкина!! Да вземе да покажат видео нещо! И тогава ще повярвам.>Само да не е видеото на бомбардировките, пак с надписи на кирилица! Като оня път, когато лудите крави и техните подлоги-европедалите, бяха показвали по всички канали руските унищожителни удари и бомбардировки по ИДИЛ, представяйки ги НАЙ-НАГЛО за американски бомбардировки! Единственото с което Краварника бомбардира ИДИЛ, е с палети пълни с оръжия, медикаменти или хероин от Афганситан! Или с чисто нови джипове Тойота! Виж иракчаните са направили масово клане на ИДИЛ край Ел Фалуджа, използвайки за целта руските ударни хеликоптери Ми-35 Крокодил и Ми-28 Нощен ловец! Видеото си го има в нета!

Точно така, има го в Liveleaks и е с коментар че американците са отказали да ударят комвоя, въпреки молбите на иракчаните. Тогава министъра на отбраната събрал къде що имат хеликоптери ( повечето руски Ми-28) и настигнали джихадите чак на сирииската граница и ги помляли. Видеото е красноречиво-виждат се компютрите на образа на хеликоптерите на кирилица. Доколкото знам американските ввс не ползват кирилицата официално засега!

Червените боклучета пак почнахте да се надлъгвате. Islamic State convoy obliterated near Fallujah. During their try to counterattack. Никой не се изтеглял. Никой не е отказвал удари, просто сте изроди макопродавци, копейкаджийчета.

Е тоя път, както и оня, краварите се насраха тотално!

Ааааааа ха ха ха ха ха ! Ама това го слушахме няколко години ! Резултата - два взривени багера ...

Два взривени багера...И едно детско колело триколка на ИДИЛ!