Още не се знае колко руски наемници са убити в Сирия

Вече 10 дни никой не знае колко точно руски наемници са загинали при американски въздушен удар в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Още не се знае колко руски наемници са убити в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко дълго Пиздин се крие от ядосаните мужици около 500...

Даже к тъпи племе като мужиците трябва да си зададе въпросът - Що е то величие и има ли почва величието на раССия? И кой ги впряга че са велики? Щото тяхната мания за величие се крепи на алкохолни изпарения...Мдаа

Ама е срамно да се каже.

За 3000 евро месечно да се биеш в Сирия?! Ватата здраво е закъсала....тъжно!

Щото на никои не му пука за някои наемници , биеше за много пари Ръгнали на коня в краката и малко поумрели

Ижо Инджев, той води точна статистика.

Те не са част от руския военен контингент, а кой им плаща и дава заповеди и как се координират в бойните действия? Нали ако няма координация може да започнат да стрелят срещу свои? Да не би нещо да е объркан приятелския огън?

sawo

Същата работа и като с американските наемници. Наемат ги американските военни, не ги наемаме аз и ти :)

така да не знаят, ама моля ви се? Протестърските шошорковци всичко знаят, нали осмърдяха форумите?

Намерете с търсачката статията на Боян Чуков "Сирия: Между Fake news и Crazy news". Там са изложени всички гледни точки, всички оценки. Иначе още месеци ще ви подвеждат с "може би, едва ли не, да ама" ....

'всички гледни точки' от нек'во КГБ-ишко мекере? Не, мерси.

На иво инджев ли да верваме повече?

Че ако искате. Четете dir и бъдете щастливи !

Сега русите ще си намерят повод да и ще тупнат няколко лагера на про американски части....и Баба Ванга ще се окаже права за Сирия

Он хату покинул, пошёл воевать.. Что б землю в Дамаске- Газпрому отдать... Подох как собака. Окончен вояж... Лишь синие губы, шепнули... КрымНашшшш...?

И какво значение има колко са убитите! Руснаците изграждат новата си ИМПЕРИЯ и още много хора ще преминат в отвъдното, преди да завърши този процес. Скоро ще има ответен удар и 200-300 наемни пиндоса ще се отзоват в отвъдното и т.н. Много добитък се навъди по планетата и следва ЯКО ПОЧИСТВАНЕ на КОЧИНАТА!

ИМПЕРИЯ от лъжи и пропаганда е все едно боя от пръд*я. Да бяха се позамислили за икономиката и държавното си устройство по-добре..

Като прочетох това и веднага се сетих за САЩ..... Още търсят на Садам оръжията за масово поразяване ..... И май "не са" най-задлъжнялата страна в света....

Смешник. Каква нова империя от една бензоколонка, която от ден на ден все повече обеднява.? Докато я изградят, половината ватенки ще избягат от това блато, а другата половина ще умрат в нищета и алкохол, или ще бъдат избити като Вагнер.

Е, то започна почистването на руската кочина вече -няколко стотин "герои" от руския Вагнер дадоха фира. Бяха разпердушинени за отрицателно време от американците.

наемния убиец никога не се погребва със почести така че ебем ти и еврото и парите който им са давали , прост народ слаба държава.

вие си мислите че не се знае всичко се знае ама не е за казване

Знае се . И платените руски подлоги тук го знаят. Но нали за да си получат кокала (копейките) от господаря им в кремъл трябва да лаят. И както казва народа: Керванът си върви, кучетата си лаят... и модерното допълнение: а ватенките пак надупени. Другата малка разлика е , че сега освен кокал, ще им сервират и Салат "Вагнер".Пища быстрого приготовления.

Четох един руски коментар колко бездарно е планирана тази акция. Надявали са се да пленят офицери на "пиндосите" и да ги ползват като карта в политическата игра. Естествено, според тяхната пропаганда, онези "ручки поднимут". Обаче президент не е вече Обама, когото толкова обиждаха, а "Тръмп наш". И военен министър е Лудото куче. Що не си траяха, когато имаха администрация, която ГОВОРЕШЕ срещу тях, а не правеше нищо. Сега може да се подпали светът, защото "богатирите" няма да изтърпят унижението, те ще направят нещо подобно на "пиндосите", и после кой знае къде ще му излезе краят.

Ами сигурно така трябва ! А, дали не са загинали и доста "неизвестни" инструктори , ама американската свободна преса и дума не обелва за това .. така че , пропагандата е в ход и да живее пропагандата !

случката ми напомня на цигани с каруца, юрнали се да крадат скрап, но попаднали на въоръжена охрана. жалка работа, за единия нефт да се избият

Даа, обичайната обстановка при новини за Русия. Трима платени нещастници си разменят реплики за величието на САЩ и трагичното положение на Путя и си слагат плюсове. И така вече 6 години.

е съгласи се, че тия хора, независимо дали са руснаци или монголци, са отивали да крадат нефт от близкото предприятие, въоръжени с танкове. ти какво би направил на някой, който идва да краде от дома ти?

Държавата е Сирия и е член на ООН. Руснаците,иранците и Хизбула са поканени от легитимната власт. Всички останали са крадци и айдуци.

На убитите - лека им пръст! Но според мен трябва другаря Патков да се позамисли как изпраща на смърт хората, които са му повярвали, защото извън всяко съмнение е, че те знаят как да убиват, а той не е застрахован срещу това.

в Сирия е един спукан балон.Гледайте в Тубата - А.Сотник "Траурньий марш Вагнера".

Если у ватники закончит нефтью и газом то они умрут, потому что они не производят ничего кроме того что земля дает даром.

Докато кльопат американската картошка, няма начин да умрат!

Нищо друго не произвеждат освен ядрени реактори, ракетни двигатели, космически кораби, оръжие, пшеница, злато и диаманти.

Бърз поглед върху статистиката: ако се наложи да се изхранват от 'ядрени реактори и космически кораби' вместо от нефт и газ - гарантирано ще измрат от глад.

Е как! Тостери? Смартфони? А?

Много тъпи са руснаците, награждават посмъртно "Героите?????", а не се сещат да лишат посмъртно от гражданство убитите руски бандити в Сирия! Лишаваш ги от гражданство и Русия е чиста пред света, там в Сирия вече няма убити руски граждани! Мъ то малко акъл си иска!

В алкохолици като ватенките, мозъкът е атрофирал - превърнал се е каша. За това те не могат да мислят и да постъпват рационално... така са и българските им подлоги...

Сега разбрахте ли, как САЩ пожалиха руснаците, отказвайки да продават на Украйна смъртоносни оръжия - в Сирия наистина доказаха, че оръжията им наистина са смъртоносни в буквалния смисъл. Ако руснаците бяха казали, че там има техни войници / защото Вагнер са руски войници, платени и командвани от Кремъл, награждавани, обикновено посмъртно, с държавни руски медали и кръстове/, пак щяха да ги пожалят! Но ихтамнет - сработи условният рефлекс на Кремъл от Крим - и резултатът е както пишат накои - салад Вагнер.

Много филми гледате - маде ин Холивуд! Така навремето до началото на септември 44 г. местната гьобелсова пропаганда е убеждавала българското население как "всеки момент" ще "падне" Москва преди с очите си да видят как изпадналите германци /от тогава е това понятие/ бягат през страната панически от Червената армия!?

Приятел, възхищавам ти се за ревността в защита на загубена кауза, но всичко, което съм написал кореспондира с истината и най-доброто потвърждение за това е мълчанието на Путин. Написано е в някои хроники, че когато Самуил е видял ослепените си войници е получил удар. Да не би пък....?

Москва падна през 1992-ра без вякаква "гьобелсова пропаганда" Германия е жива и процъфтява, а СССР змре, не се знае даже къде е гробът му! Учи историю, дорогой!

Ватенките бяха направили един понтонен мост на Ефрат. Сега вече и той е под водата, в резултат на некачествени понтони. Всичко в ватната армия е боклук от времето на СССР.

Всичко в твоя свят е джойстик, човече, в който "ватенките" винаги са "губещи" и "избитиѝ"!? В действителност си пъпчив мастърбастър, който не е виждал още женско....

Ха-ха психопат.

Я да видим... Къде са губещи ? До сега винаги са надупвали ватенките в Сирия. Ватенките имат 2 мижави бази. Велика Америка - 12 бази. Като се събудиш сугурно винаги си покрит с напикани ватни вестници Правда...

Всъщност кюрдите и американците държат един язовир нагоре по реката. Просто са отворили шлюзовете и са отнесли понтоните все едно в канализацията.

Казват че били "най-добрият" им спец-наз, който изпращали да убиват в горещи точки като Крим, ДНР, ДЛР в Украйна... И са прави в едно. Вече наистина в минало време-'БИЛИ" , защото американците им разказаха играта като избиха стотици от тях и много лишиха от крайници, очи, пишки и други стърчащи човешки органи. Или както се казва нова симфония от Вагнер.

Гледам не си спал от кеф за "избитите хилади" руснаци... Може да ти стане нещо от този кеф - я кръвно, я нещо друго... Отиди си избий една злобарка да се успокоиш малко!

Обожавам ИСТИНАТА и Салат "Вагнер".Пища быстрого приготовления.

От 500 останали 200 живи! Много бе, слаба ракия са краварите!

От 1000 са останали уродливи 200. Колко са жертвите? В колоната е имало 3 батальона по 300 човека, група спецназ за прочистване на завода, отделно бронираната техника и щаб. Това прави сумарно 1000 човека. Американците дават точна оценка за загубите след всяка операция. За тази съобщават, че техниката е унищожена над 90%, а личния състав над 70%. Според разузнавателни данни, получени от сирийците, те са прибрали 450 трупа. Сред руските военни има такива, които смятат убиването на туземци за достойно занимание и с готовност подписват договори за такива задгранични командировки. Точно те заеха местата в чувалите на самолета с Груз 200, който отлетя за Москва. Оттам ще ги разпределят според табелките. А колко не са успяли да ги сглобят за експедиция?

Щом не са 100%, това е пълна излагация за краварите!

На някой от видео файловете в Ютуб имаше снимани как оживелите ватенки след като разбомбиха колоната им бягаха презглава по полето без посока. От въздуха С130 със скорострелна картечница на откоси просто ги изпаряваше... това беше толкова брутално-в тъмната нощ е снимано с инфра камера, едни светли силуети бягат панически, падат, пак стават в паника... там където удари откоса, повече нищо не помръдва-трупове, или парчета от трупове... И Ютуб е помолила ъплоудърите да изрежат някой апокалиптични моменти от видеата.

Също като на видео игра. А американците стъпиха на Луната ...

В една високотехнологична армия като американската вече всичко е като видео игра-дроновете се управляват от хиляди километри чрез апътници само с един джойстик. Оператора за стрелба на самолета С-130 управлява цялата мощ на оръжията със система за насочване също с джоистик. Единствено твоите алкохолизирани , изостанали ватенки воюват с оръжия от 19 и 20 век-има даже и казаци със саби... Останалото са стари танкове, самолети, въоръжение. Това е причината Американците да нямат нито едина загуба от тази атака, а ватенките - най-елитните спецназовци от Вагнер бяха попилени, изпарени...

Ми хайде да поговорим за Гагарин, а !

Много филми на Холивуд гледаш.... Рекламират някакъв нов - 15 мириканци срещу 50 хил талибани в Афганистан! Говедарите ще "спечелят" вероятно.... с цената на 1, 2 жертви и 2, 3-ма ранени, а талибаните "избити" до крак! Препоръчвам ти го - ще те вдъхнови за нови писания по форумите!

Всичко се знае,но руснаците крият и лъжат,защото не им е изгодно.Единствения печеливш в Сирия е САЩ,който от години печели по 100 млрд от добив на петрол и газ. Всички други губят.

Моше, моше... Я кажи сега кой лъже за свалените поне 8 "безаналогови" Ф 16 - Сирия или Израел... Според теб "само" руснаците и сирийците "лъжат", а говедарите и роднините ти, вкл. медиите им са "неопровержимата истина"!? От 500 проправителствени сирийски сили, в чиито състав има руски наемници /т.е. малка част/, "избити" .... 600 ?!?! руски наемници!? Че те всички са 500 бе, моше! Вкл. наемниците! От къде ги "смучете" тези "жертви" ? То бива, бива фалшиви новини, ама това вашето...

За ко да смучат, той руския казак Евгений Шабаев ги изплю!

1 самолет, чиито пилот не е реагирал навреме на предупрежденията от бордовите системи. Оперативна загуба. Израелците за разлика от руснаците не метат под килима.

Печелят, защото го могат... А нищие ватники могат само да произвеждат старо ръждясало оръжие и да нападат беззащитни държавици.

В качеството си на какви алаакбарската финансирана от "демократична" С. Арабия "опозиция", кюрди и говедари "владеят" някакви територии в Сирия и отблъскват с оръжие легитимната армия на местното правителство?!?! Къде са казионното ООН, разни "загрижени" неправителствени организации и длр. подобни да дадат отговор на този ЕЛЕМЕНТАРЕН въпрос?

В качеството си на какви ? : И какво ще кажете за вашите двойни стандарти ? Как вашите ватенки създадоха нови анклави на територията на независима държава? Например, Абхазия, Южна Осетия, ДНР, ЛНР...... А неотдавна някой извика, че ще помогнете за създаването на кюрдистан за отмъщение срещу сваления самолет, дори отвори представителство на сирийски кюрди. И сега не ви харесва, че някой прави същото като вас.

Какви "нови анкрави" бе, мозък... Вземи се информирай малко преди да ръсиш простотии! Преди Русия да се намеси в Осетия и Абхазия, твоя любимец наакашвили се опита да унищожи местното население с ракети или това "не е вярно", мозък! Същото и в Донецка област! Следвай хронологията на събитията и не пиши ГЛУПОСТИ!

Още една тролска лъжа тук е опровергана: Курды опровергли информацию о просьбе помощи у сирийцев Курдские Отряды народной самообороны (YPG) не ведут никаких переговоров по поводу вступления армии Сирии в город Африн и его окрестности. Об этом заявил один из командиров YPG Рожхат Рож. Он подчеркнул, что курды не вели никаких переговоров с сирийским правительством на эту тему.lenta.ru/news/2018/02/17/afrin/

Близкие убитых в Сирии бойцов ЧВК Вагнера рассказали, как убивали их родных:link/watch?v=sWGMztzvSZ4 Тук се чува как роднините гледайки как самолет С130 със скорострелна картечница на откоси унищожава колоната от камиони на ватенките, коментират: Те просто ги разтреляха като кучета... като плъховедаже няма къде да се скрият

Мдааа ... Красиво улетел в воздухе ватногого био-мусора. Салат "Вагнер".Пища быстрого приготовления.

Да бе! Наели двама актьори да реват пред една видео игра и очакват някой да повярва?! Ако беше истина, щяха да покажат поне повече от 1000 души близки на 300 убити, а те...нищо и половина!

така да не се знае,бе. Да питат пишещите тук специалисти - 640 000 убити и още поне три пъти по толкова ранени. И това не са окончателните данни.

Наемници има всякакви, а в ИДИЛ имаше доказано граждани на САЩ, Великобритания, Франция, ... Някой за тях загрижи ли се? Ще отида и по-далече: нашите жертви в Афганистан за какви ги броим? Какво правихме ние официално като държава в Камбоджа, Афганистан, Ирак, ... Различаваме ли шиити от сунити, местните народи и езици, че отиваме там на "мироопазваща мисия" въоръжени до зъби?

Български ватни подлоги, вместо да драскате тук заминавайте за Сирия докато не свалили вашият диктатор Асад. Той така или иначе вече е избягал в Раша и се крие в под московието, охраняван от горилите на пигмея путлер-ФСБ. Защото ще мине време асад ще го премахнат а вие ще останете без медали от войната. А ако заминете сега има 99% вероятност да станете "ГЕРОИ" и заготовка за салата Вагнер.

Си е Blackwater! Те поне газят невъоръжени жители. Да попитам: Къде днес се намира Свердловск? Щото, ако не ми го посочиш на картата, имам право да се съмнявам в истинността на публикацията за времето.

останали живи 200 души, или процентно загиналите са 60%.Това е нещо закономерно за военните загуби в жива сила при войните които води и е водила Русия.Например във ВСВ руснасците дават 20 млн. жертви,докато германците 10 млн. жертви.Интересно какви са загубите на Русия в Афганистан,срещу местните партизани.Значи е вярно,че Жуков не е щадил руските войници и ги пускал първо те да минат през минните полета и след тях руските танкове.

За ватенките човешкият живот не струва и копейка-дебелите блядки отново ще народят био-мусор. Така че е нормално да запазят един танк, който е по-ценен от руската смрадлива плът...

Дните на Асад са преброени той владее само около 40-45% от територията на Сирия И здраво го е закъсал за пари и петрол . Но, кюрдите и Съединените щати го откъснаха от петролните полета , които са на изток от Ефрат.. Ето защо ватенките от Вагнер са били хвърлени със допотопни саби срещу модерните дронове, в отчаян опит да отвоюват нещо от нефтените полета. А САЩ показателно ги изпариха в био-мусора . Ватенките няма повече да посмеят да се пъхат там. В Кремъл вече се предлага салата "Вагнер" .Полуфабрикат с кайма от ватенки- Бързо хранене. Участвали са : 4 Ф22 "Раптор", 4 вертолета"Блек Хоук", тежки щермовици със 105!! милиметрови оръдия на борда, ракетен комплекс земя-земя и дронове, дронове, дронове. Освен това е прихваната цялата съобщителна мрежа на руснаците.

В этот раз в "ихтамнет" поверили и уничтожили. Теперь оставшиеся ихтамнеты по госпиталям лежат. Колко са жертвите? В колоната е имало 3 батальона по 300 човека, група спецназ за прочистване на завода, отделно бронираната техника и щаб. Това прави сумарно 1000 човека. Американците дават точна оценка за загубите след всяка операция. За тази съобщават, че техниката е унищожена над 90%, а личния състав над 70%. Според разузнавателни данни, получени от сирийците, те са прибрали 450 трупа. Сред руските военни има такива, които смятат убиването на туземци за достойно занимание и с готовност подписват договори за такива задгранични командировки. Точно те заеха местата в чувалите на самолета с Груз 200, който отлетя за Москва. Оттам ще ги разпределят според табелките. А колко не са успяли да ги сглобят за експедиция?

Кремлеботы, поезжайте в Сирию. Там вам заплатят больше чем за посты в форумах! "ЧВК Вагнера" купит билеты и даст патронов!

Предвижва се руска танкова колона от няколкостотин наемни алкаши от Вагнер за да нападат американците в Сирия. Американците веднага звънят на Шойгу за да избегнат кръвополитие: - Хай Шойгу Има ли ваши ватники в райьона ? -Ихтамнет. (Тях там ги няма) Американците изпаряват колоната със масирана самолетна атака. Всичко е унищожено. Два часа по-късно Шойгу звъни и пита: - А дали можем поне да си посъберем останките от труповете?

Всички руски засечени разговори в Сирия посочват към количество на жертвите над 200 човека!! Там са унищожени 9 танка по 3 човека?? Унищожени са поне 20 БМП с по 10 човека в тях!! Унищожени са над 10 гнезда с артилерия с поне 3 човека!! Да не говорим за камионите и бусовете с войниците!! Които са били в колоната когато ги удрят артилерията и самолетите. Какво става като мине Б-52 над тебе и си изсипе товара?? Над 150 ранени са закарани в русия, като още ранени има в Сирия!! Жертвите са не по малко от ранените.

сороско трол примира от кеф за убитите руснаци. А когато американските инструктори бяха направени на грил нищо не пишат. Така е, там се води война. Води се война за християнската цивилизация - който не го разбира си е за него. Руснаците са велик народ, давали са жертви и пак ще дават - защото са горд народ и няма да преклонят глава пред агресора. Жална им е майката, който се изправи срещу тях. От тези жертви те ще извлекат полза- както беше със сваления руски самолет от Турция. После Ердоган ходи на крака при Путин, молеше се да му вдигне телефона. И тук ще стане така - поживьом, увидим

при руснаците, няма нужда д асе напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.

разрушиха, разрушиха - колко да са разрушили. Русия пак е най-голяма в света държава.

не могат да ги преброят ли? ми да преброят краката полученото да разделят на 2 и сте получат броя на загиналите - толкова е просто!

Какви крака ? Когато до тях падне снаряд се изпаряват директно или стават на малки мръвки или кайма и разпръснати в диаметър от 100 метра. И това е ефекта от само една бомба. А там 4 часа са ги шибали