Баща и син са убитите в дискотека в Паничерево

Баща на 39 години и 23-годишният му син са прободените смъртоносно с ножове по време на сбиване, разиграл се в дискотеката на село Паничерево.

Обратно в новината

Коментари - Баща и син са убитите в дискотека в Паничерево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това реално не е лоша новина...

ми става, като чуя как се хвалят тези от запаса...т.е. лъжат като дърти циганки... Добре, че тогава необразования селянин бай Тошо въвеждаше ред и никой не смееше да гъкне, защото го смилаха от бойв МВР-то! Пък и тогава нямаше БХК, гей паради, Страсбургски съд и прочее измислени проститу.ии, пардон, институции!

един се ражда друг умира.... спокойно до 2 седмици ще са възтановили бройката.... поздрав за Паничево със песента "Put the knife on the table" на групата RomaRhymes

ЗНАЧИ - ПОВЕЧЕ ТАКИВА "ДИСКОТЕКИ" ! И ДА ПИЯТ И ПОСЛЕ ДА СИ НАМАЛЯВАТ ПОПУЛАЦИЯТА !!!

Баща на 39 години и 23-годишен му син! Значи този баща е бил на 16 когато се е родил синът му. А сигурно го е правил на 15. Интересно майката на колко години е? Сигурно е била на 13 когато е раждала. Абе мангалска им работа.

Да ходим да бием бабички по границата предлагам и да строим велики огради. Ко ни ибе по селата кво става, и как си решават проблемите от тъмния електорат.

Как е нямал някой 4-5 ръчни гранати да хвърли насред мелето. тия животни с нашите данъци живеят и се размножават.

Всеки иска да 'коли' цигани, ама само циганите имат топки да го правят :) накрая щом циганите свършиха мръсната работа, смятай ква дръжава сме...

Такива сте новата генерация българи , с меки китки и стафидки в гащите ! По наше време , преди 30-40 години , циганите бяха по-ниски от тревата и проблеми с тях нямаше никакви ! Бяха кротки като агънца и всичките бачкаха ! Вие ги изпуснахте !

vasil

Чак пък никакви проблеми...На 56 години съм и съм виждал много примери за обратното.

vasil

В случая не е до смелост,а от стадно чувство и импулсивно действие без да му мислят,както често става.

Вселената намира начин да се освободи от дефектната ДНК. А вие (дето злобеете) не бързайте да се радвате - може вече да сте първи на опашката.

vasil

Видяхте ли?Единни са,но в рамките на клана, рода.Иначе вършат престъпления и помежду си.

Най-тъжното е че по лична карта са българи.Така се представят и в Западна Европа.Тук, обаче ако им кажеш българи ще те напсуват. С две думи-когато имат кяр са българи, когато имат изгода са цигани.Средно нема. Ай със здраве !

Много е приятно денят и седмицата да започнат с такава хубава новина! Поздравления на Дир-а и спорна седмица на всички трудолюбиви българи!

С всички възможни държавни сили и средства на циганите трябва да им се създават условия за събиране, сбивания и убийства заедно. Като например - безплатни дискотеки, алкохол, чалга, пищови/остри ножове, привлекателни жени (агентки под прикритие) и т.н.

Жалко, че не са завели и внука (и той трябва да е вече на 12-13) - и той да гушне босилека...

Внукът не ходи по дискотеки, щото от скоро е младоженец и се е захванал с с преодоляването на демографската катастрофа. Мангали, Сър!

Най -после една хубава новина!Дай Боже по често такива случки между мангасари!

Ами то в един момент гостоприемниците и ресурсите ще започнат да намаляват... Войната между паразитите е неизбежна...

Когато българче роди на 14 се изсипват всички кретени от закрила на детето и нам си още кви социални, настървени да го отнемат. Циганите раждат когато и както им падне и после помощи. За тази дискриминация защо никой не пее?!

Ами комарите и мухите като снасят по 10 000 яйца, и от тях "само" няколкостотин оцеляват - там какво да правим? Нито социални, нито помощи за тях! :)

39-годишния дядо Иван от Николаево....къв е този дядо бре ? куковото лято се збъдва ?..........................След инцидента участниците в него избягали..? ако небяха ги убили щяха да вървят а не да бягат ? ама че резил ?

да съберем пари и да открием във всяка циганска махала дискотека. С певица.

Когато раждах второто си дете бях на 32год.Циганче на 14 раждаше.Майка и и свекърва и бяха по-млади от мен,а то се чудеше как да се обръща към мен.(първото си дете родих на24)А сутринта пред полицията в К-к виеха цяла тълпа цигани.А полицаите бяха необичайно много .

с една циганка на 21 г., която раждаше 5-то дете. Така, че ще ви кажа, че Бай Тошо силно е подценил циганската раждаемост. Можеше да им осигури безплатни аборти и спирали. И те самите не бяха доволни, че нямат достъп до процедури - не им се раждаше.

...и те като всеки паразит, поставен в благоприятна хранителна среда...

А внукът как така не е бил с тях?

От 23 годишния циганин и от пениса му няма да се появят още четири пет ромчета интегралчета дето да ги боготворим щото Меркел така иска и да просят помощи от държавата ще има за българите повечко социални помощи и за инвалидите и пенсионерите.

Бащата на 39,синът на 23- значитаткото е станал татко на 16 години,къде спят от агенцията за закрила на детето....майката сигурно е била на 12 годинки

Два паразита по-малко.

...и още 2-3 за дълго в пандиза. Не е зле.

да се избиват,изроди

Идат на баня - крещят, скубят си гениталиите, идат на опашка - пак се бият, идат на сватба - бой, идат на кръщене, изпращане и какъвто и да е купон - все бой! Няма значение дали за умряло или новородено се събират - бой и врява! Изроди!Чче и на 39 годишна възраст вече имат трето поколение наследници. Но на наша сметка.

след годините на ,,интеграция,,...има резултати...??? убиват се...и в ,,дискотеките,,...!!!

Циганската махала в нова загора е радикализирана, затова шведите са озлобени. Трябва да се респектират както в пазарджик и джамията там да е под контрол.

Приветствам отварянето на дискотеки. Народа трябва да се весели!

а мешерето от пл. "княз александър I" 1, кога ще се намеси?

Те са точно какъвто си и ти - нагаждачи и подмазвачи ...

как със закон комунизма го обевиха за престъпен а комунистите още са на власт, това е все едно в Германия още да управляват хитлеристи

в гнусната комунистическата кочина останаха само мангали

След близо 30 години от промените, все още ли комунистите са ви виновни? След 100 години пак те ща са виновни ... или манталитета на такива като теб?

Цецка и Боко кви са бе, мизерник долнопробен?

Искам референдум за отделяне на циганите в България от останалите нормални български граждани ! Да се обособи отделна територия в страната , където да се съберат циганите от всички краища ! Да им се даде автономия и да се изгради добре охранявана граница ! Нещо повече ! Редно е за целия ЕС проблема с циганите да бъде решен радикално по този начин !

Популист!

те и сега са си в отделна държава, Кракожия

Като Каталуния.

,,Коня си давам,но метър БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ...НЕ Д А В А М !!!"...особенно за такава цел! Ти кое парче от България им предлагаш? А?

по протежение на целия ни черноморски бряг имаме 12-километрова морска ивица, която не е гъсто населена и се води българска територия. воала!

е окончателно абдикирала от малките населени места...елате в англия и франция и вижте какви села има- като от детска приказка!

а ми ти, синко майчин, що не седя да направиш своето малко населено място като детска приказка, а отиде и се набута в на хората приказката??

А ти разкажи по-добре в каква клоака са се превърнали френските градове, преди да се провъзнасяш толкова. Предградията на Париж гъмжат от нискообразовани и мързеливи чернокожи и араби. В централната част около Айфеловата кула чернокожи продават боклуци и се разбягват при поява на полиция. Български и румънски цигани играят на тука-има тука-нема и дебнат за балъци. По главните улуци, парковете, под мостовете спят бездомници, често нелегално пребиваващи във Франция. Около Кале тълпи нелегални мигранти атакуват тировете. В Марсилия французите се чувстват като чужденци и трябва да внимават да не попаднат на полезрението на десетките алжирски и марокански банди, завладели града... Та това е Франция в момента...

Дайте им още ракия и кючек те сами ще се заличат

Ха-ха-ха...Айде стига, бе, Кир-бг... Бащата на 39 години, синът - на 23... Това са чисти, натурални ромляни.... Циганска измет.

Натурални - да, ама чак пък чисти!

Дядото е на 39 години ... направо пенсия да му дадът.

Фесовете заселили азиатци в Лудогорието през робството, защото там имало будни българи. Комунягите заселили цигани, защото в подбалкана селата са били будни и критично. После изселили от селата неудобните и оставили каскетчии чиновнически да ги управляват. Циганите не отиват на лошо място за живеене. Но и не са се появили от самосебе си. До ВСВ ако ги е имало проблеми не са правили. После са ги компактно увеличили с вносни в Казанлък и подбалканските села. Сега другарите либерасти и мошета ги толерират до безкрай.

39 годишния ДЯДО Иван ...... !? Бабата ще да е на 30-31 години сигурно ......