Убиха Мартин Божанов-Нотариуса в София

Трупът му е открит до кола в комплекс "Глория палас"

Обратно в новината

Коментари - Убиха Мартин Божанов-Нотариуса в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да гръмнат още такива многоооооо боклуци, за да не ги оправдават после магистрати срещу много пари!И после пак същото!Ха,ха ха!Това е България!

Бог да го прости тоз бандит ,,Нотариус" !Спасиха си кожата важни личности, като адвокати, съдии,прокурори в България, които са имали нещо с него!,Няма доказателства!Станал е неудобен и затова го гръмнаха,за да си спасят кожите!Ха,ха,ха!Хайде сега търсете справедливост в България!Е НЯМА!

Намерил си е майстора

Понякога има и хубави новини! Направо прекрасни новини!

200 апартамента откраднал, т.е лишил е 200 сем да имат бъдеще.Сега вдовицата да връща

И к'во - поредното доказателство, че в България единствения начин един престъпник да получи полагаемото си, е да бъде отстрелян. В тази връзка, учредявам дарителски фонд (със сметки в лева и евро в КТБ) да съберем средства да свитнем Пеевски. Не би трябвало да е скъпо - желаещи бол, мишена голяма... Ако остане финансиране, можем да си избираме от списък - Кирил Петков, Тагарев, Иво Мирчев, Румен Христов и куп други национални предатели.

Даже приятел снайперист (сърбин) ще осигуря!

В тази абревиатура ГДБОП явно има правописна грешка. Б-то е добавено погрешно.

Джуджето Боби ще разкрие убиеца.

не гледайте кого махат. гледайте кой ще го подмени.

Stanko

Е вече няма да извършва имотни измами.

Това убийство е досущ като онова на Алексей Петров, през деня, докато се разхожда с жена си на охраняемо място. Явно убиецът е един и същ и най-вероятно, ще се предположи с голяма степен на сигурност, че това е Петров или в краен случай Баширов. И случаят ще бъде решен и затворен.

Жалко че толкова скорострелно му се е разминало. Името на Божанов е свързано и в кражбата на над 200 апартамента и къщи в столицата. Вече всеки сам си решава проблемите и раздава присъди. След като липсва правосъдие - правозащитно държавно !! Всеки ден убийства, мафията не си отива и не се плаши. Най-вероятно този е "настъпил" неподходящ човек или пък е отказал да дели едни пари. Сега да го видим къде ще побере в ковчега всичките окрадени пари и колко ще занесе на оня свят !!? Дали пък не завъртате тази история леко прибързано в посока някой ограбен честен човек, станал отмъстител? Нотариусите в България са една много специална полу-мафиотска прослойка. С един печат и няколко подписа печелят колкото други хора за цяла година. В добри отношения с по-голямата част от полит-икономическата номенклатура и строителната мафия. Винаги с последните модели скъпи коли, за да демонстрират статус и благонадеждност сред "колегите". За съжаление, в повечето случаи, когато думнат някой разбойник или измамник, поръчителят е някой по-лош от него, но с повече възможности. Тоест, светът не става едно по-добро място със смъртта на подобен индивид, обикновенно е точно обратното...

-Е, защо го убиха, имам да взимам от него едни пари, сега от кого да ги търся? От жена му ли?

Коментар на предишна новина от Юнайтед груп, на която забраниха коментарите: "Възможно ли е днешното изказване на Кирил Петков да има пряка връзка със срещата му със Спас Русев в столичен хотел?" Не е възможно, а е сигурно! Веднага след пускането на видеото от срещата Соня Колтуклиева направи няколко изявления по различни медии, в които обясни подробно с доказателства най-вероятната тема на разговора (придобиването на Булсатком от Унайтед груп) и защо Киро скочи като ужилен и избяга без да си плати кафето. Но тези предположения не бяха отразени в нито една от "държавните" медии с цел да се потули скандала. Но Киро е тъп, упорит, алчен и нагъл и както в записа продължава да работи по поставената задача, с което доказва тезата на Колтуклиева, очаквайки медиите и регулаторите да го пазят.

кой ще изповядва сделките?

Деветото и десетото джудже.

Голяма риба ще да е бил тоя - 75% от новините свързани с него.

"...куршумите са попаднали в областта на тялото..." Интересно как щеше да бъде убит, ако куршумите не бяха попаднали в тялото, ама нейсе... полицейска логика.

И вече в софия няма нотариус.... Бахти тъпия прякор.

А, тя, Съпругата му го е разследвала, под прикритие, Но излязла в майчинство, като се върне, ще си довърши! Това ще е обяснението!

Нкой не коментира отложеното учение на полицията. Да не би да се гласят за нещо? То в Бг едва ли. Ама де да знае човек. Току виж някой се е събудил и вместо бърз кредит е хванал пушката. А дано ,ама надали.

Ей че е хубаво през демокрацията!

Това лошо ли е?

Кой ще е следващия?

Интересното ще е когато следващия или следващото джудже направи изненадващ превентивен удар.

След задълбочен анализ мога да предположа, че това убийство ще бъде разкрито, ама друг път!

Те ще се светнат да ги "разкриват", т.е. ще си измислят нек'ви разследвания и разкрития като за пред обществото, за да изглежда, че МВР работи.

"заплаха от негова страна спрямо магистрати" писаха тук-таме На краставичар краставици да продава/изнудва/..... те на магистратите щу народ са задължени.... сия най-вероятно ше изгори некой човечец/дребен джойнт/ като извършител

Привлякоха вниманието ми само две добри снимки, на фокус и с дълбочина на лица. Дира си е сменил фотографа ли? И дали ще има смяна на лицата в следствие и прокуратура? Поправетеме ако бъркам - само убийството на Луканов ли се води разкрито за последните 30 г?

Не е лошо както публикуваха списъка на Епстейн, така и да пуснат контактите в телефоня на тоя убавец. Сеир голем ще да е.

Good!

Милиционерите седят с ръце в джобовете на всички снимки. Щели да раследват ха ха ха ха те охрана ли са - хорейшиовци ли са ха ха

Те са пародия на полиция, нашите... По-скоро рекетьори, не полицаи.

Една мутра по-малко! Коя ли ще е следващата?

М дааа, затворен комплекс, огради, арки с ковано желязо и задължително некакъв орнамент на върха с корона...пълна парвенющина, ама набележат ли те- няма спасение, ако ще и в бункер да се скриеш!

Хубава новина , по едно време бях се разтревожил че българина вече е тотално скопен, но има още мъже които постъпват като мъже и не се занимават със чекиджийски съдилища и адвокатщини

Всеки рано или късно си намира майстора.

Защо ни занимавате с утайките на обществото.Какво добро е направил този човек?

Защото всички се нуждаем от добра новина от време на време

Е как! Що политици са отървали кожата благодарение на него... сега можеше да нямаме вече политически партии или те щяха да останат без вождове.

Предполагам, че адвокатите му ще обжалват смъртната присъда?

Едва ли е имал врагове, по-скоро е станал жертва на заблуден куршум. In Ictu Oculi!

А може би "приятелски огън"...

прекъсване на следи, премахване на свидетел, показно убийство заради отказ на услуга или задигнати от неправилните хора пари...

След като за такива боклуци няма правосъдие и затвор, нещата идват до логичният завършек- улично правосъдие. Само не мога да разбера защо се хвърля такъв ресурс за издирване на убийците. Ако беше обикновен гражданин едва ли щяха да отцепват цяла София.

Защото сега не е ясно колко и кои замесени ще излязат наяве. Със сигурност този има протекции от най-високо ниво, защото от тогава доста правителства са се сменили и никой не го е закачал. Със сигурност има бая компромати и ако си е изиграл картите правилно (разбирай документите да излязат след смъртта му) сега може и да излязат интересни неща. Затова и всички са на крак.

Ами то и сегашното правителство не го е закачало. Според мен причината да обръщат голямо внимание на подобни убийства е точно обратната: да не би случайно да излезе наяве нещо, което до води до хора от властта (или съда, прокуратурата и т.н.)

Кой каквото прави, на себе си го прави.

Пишете го трудова злополука. Нормален риск за този занят

Българската пркуратура е напълно безсмислена институция в настоящия си вид, и този форум категорично го доказва.

Да,това са русофилите,мотни мошенници!Да се разследват и хората виновни за комлекси и почивни станции на Москва!Не ги жалете,да ровят във кофите боклук мошеннициите!

Тоя е замесен в над 200 имотният изнами след 2008 година когато на власт през 2009 идва кой? До днес

През 2008 г. комисията му отне имущество за 430 000 лева, след като той бе осъден за измама с имоти. Името му е свързано и в кражбата на над 200 апартамента и къщи в столицата. Истината е че този а и всички останали си е работи при всички правителства . Не си мисли че от Павлов до Пеевски някои ги гони да ги арестува . Всяко ново правителство от Луканов насам просто си взема лептата най много да лансира някои свои роднина и никога ама никога не се закачат предните които са били на власт . Що мислиш Костов не закачи никои от Луканов до Виденов ,никой не закачи Костов ,нито царя ,нито Станшев нито Борисов ???

В нашия град имотната мафия се ръководи от адвокати и ЧСИ. Някои са даже общински съветници.

Еми вземайте пример как се прави

Бели птици и куршуми... Мрете, вашта мама! Мрете и отивайте за вечния одит...

Не бе брадчед ...издали са му последната диплома за завършено образование

Пичове , вие хубаво се надъхвате , че опраените са си отмъстили , обаче е много по-вероятно да са го освиткали тия на , които е бил бушон .

нека се самоизтребват бокуците.

Вероятно си прав на90%

-Сър, защо пак набъркаха русофилите? -Джон, за много от коментаторите и анализаторите и политиците те са като солта за готвачите. без сол няма вкусна манджа...

Няма да се учудя ако един ден убият и една банкянска мутра.

Моля те Боже всяка сутрин да чета такива хубави новини.Правосъдие в БЪЛГАРИЯ няма.Корупция и подигравка с нас обикновените граждани.Приятен ден.

най-големият проблем на популациуята на територията се нарича "държава" и засега никой не може да го реши... докога ли ще е така... изглежда въпросът е "поулацията или държавата"?... или "популацията или европата"????

Най-големият проблем на България, се нарича прокуратура. Ясно е, че съдът и следствието също са проблематични, но най-слабото звено в държавата, това е прокуратурата. Съдът и следствието отдавна напъват да са независими от прокуратурата, но определени хора нямат интерес от подобна промяна, знае се защо. А този убития, за когото образно казано, Провидението си е свършило работата, е доказателство че сред нас има хора без грам чест, съвест и морал - все понятия, които политиците ни всячески се опитват да изтрият от обществото ни. Но всеки отговаря сам за себе си. И всеки един такъв отпадък, си го получава под една или друга форма, на никого не се е разминало...

Явно е получил смъртна присъда без право на замяна ...