Криминален психолог: Убиецът на Вероника е психопат

40-годишният Илиян Здравков, който уби студентката Вероника Здравкова във Велико Търново, е психопат и има чертите на сериен убиец.

Обратно в новината

Коментари - Криминален психолог: Убиецът на Вероника е психопат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако 1993 го бяха"почерпили" с олово,сега момичето щеше да е живо!!!!!!!!!!!!!!!!

Абе вие от Дир-а сте големи гимнастици! Първо ми махнахте репликата, но оставихте "Коментара е скрит..." с 20 "+" .После и това изчезна, за да се появи отново, но вече със само 9 "+"-са!

Чиито човешки права са отнети или нарушени от извършителите на тежки престъпления ЗАКЪСНЯВА ИЛИ ЛИПСВА ОТЧИТАТ И ОТ КОМИСИИ ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ТАКИВА ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КАТО УБИЙСТВА, ГЕНОЦИД ОТ СИСТЕМНИ КРАЖБИ, ИЗНУДВАНЕ И ТЕРОР, С КОИТО СА НАРУШАВАТ О ОТНЕМАТ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА НЕВИННИТЕ СЪВЕСТНИ ЖЕРТВИ. ЖЕРТВИТЕ СА ИМАЛИ ЧОВЕШКИ ПРАВА, A ПРЕСТЪПНИЦИ ГИ УБИВАТ И ТРЕТИРАТ НЕЧОВЕШКИ ЖЕСТОКО, КАТО РОБИ

Защо един нискочел маймун ще може да убива наляво и надясно, а умно и обещаващо дете ще бъде жертва на циганин? Няма ли кой да се освести, и да се сети, че вече не можем да си опазим децата? Добре, пуснете го тоя циганин след някоя и друга година, дано, какъвто си е слабоумен да не попадне, слабоумен, на някое от децата на властимащите.

Защо всеки циганин има права, а аз нямам? Все ще измислят нещо - не че ми е интересно, отдавна ми се ще да подам молба за циганка, но не нещо все не получава - не знам езика, не живея в дупка, и имам само едно дете, не 11. Защо нямам правата на циганка? А, май и образованието ми не е подходящо.

Да се върне смъртното наказание! Може би тогава престъпниците ще имат някакъв страх за действията си.

Да го слагат на електрическия стол и да се свършва...

Сравнявам живковото време със сегашното и ... по байтошово време този нямаше да вирее. За циганите да не говорим, само който не е живял тогава не помни колко хрисими бяха. Спомних си и за трудови войски - там бачкаха здраво, ограмотяваха ги, а такива изроди проличаваха навреме. Бе евреите, като са измислили комунизма, са си направили сметката.

Народа в държавата се итерисува новия министър на МВР ще каже ли открито че започва борба със специален вид циганска престъпност.Ако тези които сега са на власт нежелаят, трябва и вече е дошло времето насила да си поставим нов министър председател като Волен Сидеров и да започва да ни решава проблемите с този вид престъпност и всичко останало което е резултат от демокрацията е европейските ценности и лоялност към НАТО.

Смърт, обесване на площада, за да си прави сметка, да ли ще краде, изнасилва, убива, ....

Абе защо ни се правите на интересни. Защо просто не го заключите някъде и не хвърлите ключа... Защо просто не престанете с глупостите и не свършите нещо полезно...

ами нали искаме да се прочуеме като наи- хуманната държава на планетата, не можем да си позволим да убиваме дори и хлебарки !някои беше се изказал за краставите жаби, помните ли ?

Е не става така,първо трябва да го превъзпитаме за обществото на някой семинар по някоя европрограма ,а колко убийства има, нас не ни касае!

Всяка Европрограма за интеграция на циганията си пълни гушата и най-вече, харчи за счетоводители и отчети, които декларират преведените им пари. Нито стотинка не е стигнала до циганите, затова пък благи приказки и мъгла - колкото си искаш, само ти, циганино, пак ще ни избереш наесен? Никой ли не вижда кражбите и продажността на Неправителствените Организации?

По-скоро е най-обикновен примат.

Едва ли "примат" е точното понятие, приматите са подлежали и преживели еволюция, за разлика от циганите, които освен да крадат и да убиват все по-успешно, май нищо друго не са разбрали от еволюцията. Защо трябва да кротичко да ги търпим - питам некадърното правосъдие и МВР, на които явно им е разпоредено - геноцид, де що има българин, я го трепете, я го оберете, че напоследък нещо много взеха да ни пречат.

"Браво" на институциите, че толкова "бързо" разкриха същността на един убиец. Заслужавате медали!

мисля си , дали след ядрения удар положението няма да бъде по-добро !то бива, бива простотия, ама чак толкоз....

Щука

Официално го казват, че затворът не е мястото за престъпниците, няма да им помогне, да преосмислят поведението си. За това - трудови лагери, каторга, ей това за тая сган! Яко бачкане от тъмно до тъмно, да се понапълни малко държавната хазна и току виж - премахнат данъците, щото затворите пълни с безплатна работна ръка...

щука , ти си гении, ако си направиш партия , обещавам да гласувам само за теб ! хаиде, деистваи !

Щука, да сте виждали циганин да работи?

Добре е, че са го хванали, но няма гаранция, че точно този е убиеца. Колко му е да прикриват някой друг? Някак си много бързо го хванаха тоя.

В тоталитарната соц. държава подобни доказани психопати се застрелваха "при опит за бягство". Може да звучи нехуманно спрямо дадения индивид (не казвам личност, тъй като става въпрос за непоправими психопати). Но обществото живееше спокойно, дори в малките градчета и по селата къщите не се заключваха. А бай ман.гал си знаеше мястото, защото в участъка на МВР не си поплюваха.

Кой знае как, според вас все най престижните и отговорни професии се превръщат рано или късно в гнезда на психопати. Затова и циганите, които никога не са работили, не са подложени на стрес и не са застрашени от идиотия по рождение? Няма как, за разлика от българите, те пък не са подложени на стрес и заплаха, че някой българин ще нахлуе в дупката им или ще им обере несъществуващата градина? Има ли българи, нахлули в "имота" на циганин?

След толкова много присъди и друго убийство, чак сега ли разбрахте, че това подобие на човек е опасен за обществото?!

Като е психопат и с куп присъди какво е правил на свобода, от снимката се вижда, че наистина прилича на сериен убиец. Може ли такъв човек да се разхожда и безнаказано да убива и след време да му се разминава. Къде са тези органи, които трябва да издават строги присъди за такива психопати. Докога ще живеем в страх, сред като сред нас се разхождат такива индивиди. Безумие!

Е не виждаш ли,че коскодажити психолог,с които се напълни държавата напоследък ти кава ,че не само може ,а дори трябва да сред обществото,защото тву и затвора не може да го превъзпита,само матурата и кандидстудентските изпити са му проблема! Нямал възпитание и толкоз!

просто уточнение: коскоджамити

Огледайте само физиономията на това същество. Типична физиономия на престъпник - много мощна и развита долна челюст и сплескана глава.

Абе това не винаги отговаря на истината, сред най-известните серийни убийци има и такива с много добра вънщност.

Мен ако питаш....типичен индиец :)

Само да допълня, че има психопати които заемат престижни постове на всички нива и са авторитети в обществото. Хората да не си мислят,че само на дъното на обществото има психопати, дори е обратното. Според класация на британския психолог Кевин Датън, най -предпочитани от психопатите професии в низходящ ред, са: президент на компания, адвокат, телевизионен или радиожурналист, продавач, хирург, редактор, полицай, свещеник, готвач и военен. А сред 10-те най-непривлекателни професии за тях са: медицински сестри, санитари, терапевти, стилисти, сътрудници на благотворителни фондации, учители, художници, лекари, счетоводители. (като в България за лекарите явно e точно обратното).

Кой знае как, според вас все най престижните и отговорни професии се превръщат рано или късно в гнезда на психопати. Затова и циганите, които никога не са работили, не са подложени на стрес и не са застрашени от идиотия по рождение? Няма как, за разлика от българите, те пък не са подложени на стрес и заплаха, че някой българин ще нахлуе в дупката им или ще им обере несъществуващата градина? Има ли българи, нахлули в "имота" на циганин?

След това ще го изкарат невменяем, адвокати и съдии ще го защитят, основно с помощта на НПО-тата, а тоя просто е циганин. Всички зигани са социопати.

вие пък сега...защо му спирате бъдещето на това момче..то е бъдещ сериен убиец пък вие искате да пречупите това крехко и светло бъдеще на този красив младеж. просто го дайте на поредният съдия...дето ще го пусне и нека да държи щастието в ръцете си.

Браво, Коко, само така - бездруго е затрил обещаващо бъдеще на умно и красиво дете, а Здравков да си е навън в името на своята кариера на сериен убиец! Лошото е, че няма да попадне на който трябва, а все на някое мое или ваше дете.

бог да прости момичето. но проблема е по-голям, отколкото изглежда на пръв поглед. този неин прятел защо не я изпраща? как така има сериозен приятел, а пък не го запознала с баща си, много странна уж сериозна връзка. този неин приятел като му видях снимката другаде изобщо няма вид на сериозен мъж, които може да пази жена и да се грижи за нея.

не може да се каже , че си точен(ясен)...

до х: вие наред ли сте??? още малко ще питате и родителите как така не са осигурили оръжие и телохранител на дъщеря си ?

Кой ще понесе вината, че това същество, с толкова присъди, е било на свобода и е убило едно младо момиче? КОЙ???

цялата държава, в BG има само заплатари и рушветари !!!

Ами махайте и затворите ,ТВУ атата и принудителните психиатрии ,като няма полза и всички съдии,прокурори,адвокати и подобни праворазбирачи,дето са много либерални на думи,ама докато не се случи с техен близък/Кучкова /- си ги вземайте вкъщи с елетронни гривни, да ги превъзпитавате !! Със бездомните песове е същата опорна точка- нямало смисъл да ги затварят в кучкарници,ама откато сте им сложили табелки на ушите и са по улиците ,досега са разкъсали над 50 българи- здрави, прави,работоспособни! С тая курв.....нска политика,накрая ще я докарате дотам ,кучетата,шизофрениците ,пандизчиите и НПО да ви внасят данъци в бюджета,за да взимате заплати!!

Ти пък - данъци. Теглят се заеми и оттам идват заплатите. А после - да му мислят следващите.

Сега ли го видяхте ,че е сериен убиец.Осъден и никой не го търси.СМЪРТНА ПРИСЪДА !

Ако остане на свобода, ще извърши ново престъпление. Ако го осъдят, ще го хрантутиме ние данъкоплатците N-брой години. Какъв е изхода?..... Взимаме нещата в свои ръце.

Се разкриват около 1% от престъпленията, които престъпниците извършват през живота си, напр в Англия, така че е СИЛНО ВЕРОЯТНО И ИЗВЪРШЕНИТЕ ОТ НЕГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - КРАЖБИ И УБИЙСТВА, ДА СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ДОКАЗАНИТЕ

АЛО ПСИХОЛОГА....АКО ТОЙ ОСТАНЕЛ НА СВОБОДА ЩЯЛ ДА ИЗВЪРШИ И ДРУГО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...ТАЯ ГАД Е ЗА РАЗСТРЕЛ БЕ..

Не само този, почти всички прим.ти като него са такива - престъпници и потенциални убийци, без да изпитват никакво чувство на вина.

Убийство, грабежи, присъди и освободен от съда да прави нови убийства. Съдебната система и съдията пуснал от затвора изверга са съучастници в убийството на Вероника. Някой печели от освобождаването на престъпниците.

Ми ,да го настаним в санаториум,като в затвора няма да се поправи,а?!Никога не съм смятал психолозите за сериозни хора ,просто могат да манипулират портрет по поръчка,както намерят за добре!

А ОНЕЗИ ИЗРОДИ КОИТО ПРЕБИХА ЖЕНАТА ЗА 20 ЛВ. И ПУСНАТИ ЗА 400 ЛВ.ГАРАНЦИЯ....КАКВО ЩЕ ГИ ЧАКАТ ДРУГИЯ ПЪТ ДА УБИЯТ ЛИ...КОЙ ЩЕ Е ВИНОВЕН ТОГАВА....ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ Я НАПРАВИХА ДЪРЖАВА НА АБСУРДИТЕ

Ау, не думайте! След 6 присъди и 15 години по затворите, най-накрая някой от компетентните взел, че се сетил, че това е психопат? Лелелеле, колко бързо работи нашата система!

Защо не дойде на мен да ми вземе таблет телефон и 400лв!? Скапаняк да го вкарат и да изгние! Още при първото провинение е трябвало да го заключат ЗАТОВА СМЕ Шибана държава и няма да се оправим НИКОГА!

ДАНО ДА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ, НО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ, ВСЕКИ ДЕН, ГИ СРЕЩАМЕ ПО УЛИЦИТЕ НА ЦЯЛАТА СТРАНА, ВКЛ. И СЪСЕДИ, КОИТО ЖИВЕЯТ В СЪЩАТА НИ ЖИЛ. КООПЕРАЦИЯ

Коко

Aко го бяха прибрали доживот, още при първото му убийство, когато е бил на 17, сега Вероника щеше да бъде жива!!

Крумови закони, това е! И не само за България, целият свят (с малки изключения) толерира всичко ненормално. Нормалното поведение и нормалните хора биват подложени на геноцид в буквалния смисъл.

не си губете времето с този неандерталец ами да намаже въжето. Ако не да ходи да чука камъни цял живот.

Май днешната полиция не знае на кой свят е! И виновните за това са други!

и по това тя прилича на вчерашната

СМЪРТ НА ПЛОЩАДА!!!!!!!!!!!!!!! ИЗРОД НЕДЕН

Според мен, човеко си има черти на атомен индженер, нема как да се збърка.

Дори и мирният атом много променя хората. Влиза в централата бял, рус и синеок и излиза окосмен, плешив, затъпел и с изпъкнали скули, втренчен поглед и изпъкнала челюст. То и Еди Мърфи ти го каза, че преди да влезе в затвора (героят му във филма) е бил бял човек...

ДА ГО ПУСНАТ В КЪЩИТЕ НА ТЕЗИ КОИТО СА ДОПУСНАЛИ ТАЯ ОТРЕПКА ДА Е НА СВОБОДА....СМЪРТ НА ТАЯ ГАД МРЪСНА

Този ненормалник има голяма подкрепа от наще законотворци и пазителите на закона. Осигурили са му възможността да граби и убива наволя. Уж е осъден, а е на свобода. Уж го издирваа, той живее при брат си и никой не го търси. С други думи, МВР и съда му съдействат.

"Приличам ли ви на убиец" - егати въпроса зададе тая откачалка, ми приличаш бе, в енциклопедията до дефиницята на убиец трябва да сложат твоя снимка!

Учудвам се, че не е пуснат вече условно ?