Задържаха съпруга убиец от Пещера в семейна вила

44-годишният Георги Генов, който уби съпругата си Катя на оживено кръстовище в Пещера, е задържан тази сутрин, съобщиха за Дир.бг от МВР-Пазарджик.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха съпруга убиец от Пещера в семейна вила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А това, че се ангажира специална войскова част, снабдена със специализирана техника, за задържане на един превъртял ? Ами утре ако се наложи по-опасна твар да се търси? Кого ще ангажираме ?! Освен арменския поп де... поне 50 човека за залавяне на един !!! Кой прави калкулации не знам, но явно нашите спецове хич не им държи да се справят сами та се пазят едни други. Кураж си дават ...

Чудно, колко урода с краставица в областта на кръста, ще са се изказал в защита на колегата -убиец като дълбокомислено са задали въпроса - ама той защо ли я е убил. Т.е. -съществува уважителна причина. Дано тези изказвания да не са на реални личности, а на онези парцали, които полечават пари, за да пишат гадости.

Той си бил на вилата,а те три дена го търсят,палячовци

Ще лежи няколко години максимум и ще го пуснат.Уви, от затвор се излиза, от гроб- не.

Дано военните от специалните сили да са му теглили як пердах. Заслужил си го е.

Дано. Но може да са малоумни боклуци като тоя който пише с ник Грух

в семейната вила??? нищо чудно и сам да е телефонирал...

Служил съм в 68бр.сп.с. Страхотни профисионалисти са командосите им.Министър Каракачанов не е сбъркал в избора си.

Кога се служил бе? Явно е било мноооооого отдавна. Преди 90 година.

Съмнителна работа. Защо му е да държи ножа в себе си? Нагласено е, за да го обвинят. Средно добър адвокат ще го оневини.

Не се знае защо я е клъцнал.Както казват "дим без пушек няма !".

И ако пушекът е от неговата глава, което е най-вероятно.

Задържан от военните по чл.57 за тероризъм. Егати и терориста.Въоръжен с нож,със собствената си кола,на вилата на родителите си..... Както и да е. Да го разследват и да си получава заслуженото.

Пародия на престъпник с когото журналисти и полицаи ни занимават мяколко дни. Този явно е искал да избяга от всичко и не е имал намерение да се крие. А и да го е имал както ще кажат някои едва ли е смятал да отрича след като си ходи с ножа. Освен ако не го е взел да си реже салам с него щото във вилата няма ножове. Все пак трябва да яде няколко дни докато полицаите го търсят из държавата барабар с армията ни. Явно великият министър Каракачанов е решил да спретне учение.

За да извърши това има сериозна причина...

Грешка в мозъчен център

баси подлеца, страхливеца ниеден, дано да гори в Ада!!!

Нормално, "органите" са почивали в събота и неделя и съответно акцията по залавянето е отложена за понеделник.

убил жена си-постоянна марка за задържане,убиеца от Виноградец също убил човек е освободен след 24 ч.и без обвинение дори.Откриите разликата.

си седи човека в бащината вила и чака да го заловят.Ами ако беше някой като бай Петко от Лясковец?

Ако беше, като бай Петко, баретите пак щяха да гръмнат някой техен колега, а после щяха да обвинят човека.

трябва вече и в бг да инсталират от ония американските камери с хубав лековит газ.

Тъпо, да се беше предал вместо да се крие във вилата...на майка си.

как се сетиха, брей че гениална полиция ........във вилата да идат ........сигурно има някой Шерлок Холмс

ама, то голямо търсене и чудо е било... бил си е три дни във вилата през цялото време и ги е чакал.

loyola

специалните сили, за ножар ?! пак ще ни осъдят ...

КАК СЕ РАЗТРОГВА ХРИСТИЯНСКИ БРАК? Съществува само една законна причина за развод, казва св. Теофан Затворник, и тя е неверността на съпруга". А свети Козма Етолийски казва: Нямате власт да се разделяте, само смъртта или блудът могат да ви разделят". ХАЙДЕ СЕГА МИ СЛАГАЙТЕ МИНУСИ НА ВОЛЯ!

Няма да ти сложа нито минус нито плюс. Не окуражавам олигофрени, а ти си такъв.

още по християнско е да не живеят изроди като теб.

Кое е християнско? Да убиваш майката на децата си? Той хойкаше когато му скимне, а когато й е писнало от изневерите му, когато тя е решила да му даде свободно, той е тръгнал да я убива, баси тъпото копеле!

Лошото е, че не е нужно да си оттук, или оттам. Собствеността на всеки българин веднага излиза веднага на ковмпютър, особенно семейната. Това означава, че МВР не си е свършило както трябва работата. А как да я свърши, след като комунистическите милиционери, които бяха арестували от директор нагоре, веднага бяха уволнени. Ако не сте изкачили един връх, как ще учите другите да го изкачват. Великия гл. секретар виждал ли е, или арестувал жив хайдук ?

В акцията по задържането на Генов са взели участие и военнослужещи от специалните сили, които са блокирали района с високопроходима техника. Те са се включили в операцията с разрешение на министъра на отбраната Красимир Каракачанов.

Големите оперативни данни къща и вила, собственост семейна. По-тъпо нещо от това не бях чел. Един селянин веднага ще каже обиск в къщата и вилата. Още същият ден трябваше да бъде хванат. Ако има сериозни ръководители в МВР ,трабва да накажат ръководствата на МВР в Пазарджик и Пещера

А сьм за пьдари кмет пожарна полицай жандармерия воени всеки под него да ги наблюдава и наказва.

От що изперка тоя народ бе? При комунизма беше пак една дивотия ама поне не бяха така изтрещели хората. Уж стандарта ни се вдигнал 2 пъти за 10 години (последните десет - в ЕС) ама май само 2 пъти се вдигна мизерията и народа изкуфя тотално. От 2009та насам сме за смях и на румънците. Крадене, мазане, чалгии, мутри, гробарски заплахи, рекет и простащина. Армия няма - има само на книга, реално сме напълно беззащитни. Образование клони към 0 откак Кунева го облада. Здравеопазване - ако си богат може и да ти помогнат ама никак не е сигурно. Съд - хахахахаха, МВР - излишно на практика в този му вид....

По онова време на социализЪма, началото на 80-те години, един Иван взе ,че отряза главата на жена си- сервитьорка, направо в ресторанта където тя работеше! Отряза и главата и я сложи в торба! После Иван застреля един милиционер /не помня, но май не беше само един/, след което се укриваше няколко месеца преди да го разкрият и арестуват в София!

Народът винаги си е бил изперкал. Той не е изперкал сега.

не е изперкал бе , простотия ,изостаналост , аз кой съм?...

Заради една обикновена битова история се вдигат специални части? А когато наистина стане напечено - спасявайте се. НЕ виждам друг смисъл - освен да се изсимулира дейност и да се издемонстрира , че ималисме били и защита??

Интересно с какво една жена/съпруга може да изкара толкова извън нерви млад ,здрав , прав мъж, че да я направи на ''мармалад'' с нож ?! Аз освен за изневяра , за друго не се сещам?!

дори и да е с изневяра, това ли е начина, за отмъщение да ръга с нож??? ами да и изневери и той бе!!;))

До колкото знам при доста народи жените които изневеряват ги убиват ритуално с камъни! :)))

Не се чуди толкова, защото тоя нито е здрав, нито е мъж. Плюсовете ти ги пишат същите дбили като теб.

Като всеки нормален човек се интересувам от мотива на престъплението;) Ей така за собствена поука. А ти явно си ''съдия-изпълнител'',че е модерно напоследък:))

И ТОЗИ СИГУРНО Е БИЛ ЧЛЕН НА ГЕРБ И СЕГА,ЩЕ ГО ИЗКЛЮЧАТ ОТ ПАРТИЯТА!!!

Както е изключен той вече е наново назначен !! То при ГЕРБ може много пъти да се повтаря !! Така е който си избираме той ще е на ,,въртележката,,!!! А тоя Изрод касапин на жена си дано го ,,размажат,,в затвора !!

Щото те членовете на БСП-Евророма са цветя за мирисане, нали? Пардон Коалиция за България беше коалицията;)

Нинова изключи Евророма, защото реално с нищо не са допринесли.

В България хората избиват коплекси и си изкарват гнева от мизерния си живот върху по-слабите и това е вече епидемия! И никой като правило не реагира и се прави, че не го засяга, докато той или негов близък стане поредната жертва, тогава се сеща! Това не е дъжава, така не живеят нормалните хора и общества, не че такива случаи няма от време на време и там! Но там се знае какви ще са последствията, а в България - ами май и в Бътлгария също, но не са същите!

Как не се бях сетил, че в България няма нищо нормално! И как трябва да се реагира в ненормална страна като нашата? Или сега ще видим лична нападка, а не вашето виждане по въпроса? Абе толкова ли сте тъпи да не разбирате, че тази страна е приключила и сте свидетели на окончателното сгромолясване?!!!

А ти радваш ли се, че не става ясно. Светът тръгва да се сгромолясва и това е също невероятно зрелище, нали?

Кои са по-слабите, бе, Инфо ? Тези които идват и се настаняват трайно в нашите собствени домове и вили, карат колите ни, и на които, отгоре на всичко, даваме заплатите си, в резултат на което сутрин гм молим до ни отпуснат два лева за една биричка, ли ? Може, може . . . Добре известно е, обаче, че случайно /т.е. безпричинно/ заклани или гръмнати или пребити от бой "слаби" няма.

Както сам се наредиш, пич, друг не може да те нареди. Като не уважаваш жените и ги използваш, и те не те уважават и те използват. Реви сега по форумите...

За такъв само въже.

И какво? Хубаво го хванаха, но ще го осъдят на 10 г., и после пак е готов да убива...

има решение. не е в годините

Защо не са повикали и тюлени и сини каски отвън на помощ?

Де толкоз акъл от простите и разплути тюфеци-фатмаци ....