Убиецът на културиста Божидар Иванов бе осъден на 19 години затвор

31-годишният Орлин Атанасов извършил жестокото престъпление от ревност

Обратно в новината

Коментари - Убиецът на културиста Божидар Иванов бе осъден на 19 години затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, а убиецът на Милен Цветков си е у дома при майчето! Него кога ще го съдим, чакаме да мине давност ли другарю гешеФ?

Eдин циганин убил друг циганин! Сега ромите ще блокират всички кръстовища и ще скандират, че това е расизъм!

Излиза че ако го бе гръмнал в главата, е можел да мине с условна. Казвам ви, живеем в ненормална страна.

Множвство удари с нож, обаче убийството не било по особено мъчителен начин?? Този който го е решил това, дали да не му се случи, но оживее по някакъв начин и после да го питат - мъчително ли беше или не чак толкова!

От българските жени какво повече да очакваш?

За един се омъжват, друг обичат, с трети си лягат, с четвърти стават, от пети имат дете и т.н и т.н.

И кво мацката да не стана отново девствена? Колко гаджета ще смени докато тоя болен ревнивец гние в зандана.

19 години ако е бил задържан до присъдата-остават 18.Като работи - 2 за 3-остават 12. На 43 ще е на свобода.на това гниене ли му се вика? Като поиска и условно предсрочно освобождаване може и по-млад да излезе.

и това е само на първа инстанция-до ВКС я камилата, я камиларя

Предумишлено убийство=доживотен затвор.

Много магистрати са преминали от тъмната страна.

Смърт доставяща удоволствие ?!

Момчета, може ли такива работи заради една шепа вълна...

И вълна няма, дедо. Сегашните са "епилирани".

Тъпите съдии предполагали, че културиста не се е мъчил когато е умирал и затова са отсъдили по малка присъда на убиеца !

Ще излежи 1/3 и ще го пуснат за добро поведение. Ако е толкова счупен в главата, ще намери новия на коврата и ще го заколи и него. А тя какво е виновна ли? Ако не знаете или сте жена, или никога не сте били с жена.

При никое престъпление не лежат 1/3, обикновено е 1/2+ . При убийци като този не е така. Ако е с добро поведение, ще му я намалят, но с доста по-малко. Все тая. И 50 години да лежи, пак няма да се върне убитото момче! Много жалко за погубения живот.

А за рецидив чувал ли си?

Е, така си прецаках живота и аз. Преди много години аз на 16, бригадирски лагер, свиреп пубертет, "любовта на живота ми" се джаска с половината лагер, аз уж мъж ще и защитавам дойстойнството, аре противника със счупена челюст, хайде една година в Бойчиновци. От тогава, ако ще да жена да пищи че я колят, обръщам гръб - нищо не съм видял. Дърт съм вече.

Да си проваляш живота заради някоя безскрупулна и подла проститутка? Това е израз на наивност и слабохарактерност.

младежка наивност - да. слабохарактерност - не точно.

На мен да умреш от намушкване с нож по врата и тялото ми звучи доста мъчителна смърт, но уважаемите магистрати явно не смятат така...

Как експертизата е определила първия удар. Мани го съда. Тук има въпроси към вещото лице. Първият е-колко взе?

Напълно съгласен.Тези т.нар.вещи лица са корумпирани и безскруполни.

Буквара чети, момче! После пиши!

Може грешно да пише, но правилно разсъждава.

за една жена да изтърва хиляди по-красиви.

Ot vsledtvie na opit znam 4e sled 6 - 7 godini 6te bade pomilvan.

Posnete go nogo usvubudete. LOVE HURTS.... 4uvstvuval see prinibregnat Noe bil onizen.

Една миризлива минджа.Единия мъртъв другия в затвора.Ама тя си е добре

И тя ли е виновна по твоя преценак или изрода който ще ходи в затвора?

Даже е много добре - заради нея се убиват и отиват в затвора, толкова е "ценна".

Не сте разбрали. Затвора има за цел да превъзпита задържаните. Той като полежи някоя годинка и ще стане един хрисим и те ще го пуснат да прави добрини. Ще създаде фондация за борба с насилието, ще инициира кампании в подкрепа на пострадалите, ще помга на бабите да пресичат и ще събира боклука разделно.

Ех, момчета, момчета... и най-добрата от тах е змия!

Курволяци

Да седи с него до гробища или да става монахиня. А тоя с ножа не е у ред. Света е пълен с жени.

Окръжните магистрати не считат това за убийство извършено по особено жесток начин?! Да изпратим убиеца да ви направи девонстрация върху вас или ваши близки и тогава пак кажете същото. Няма ли кой да ги провери, очевидно са подкупени? Публикувайте поне имената на тези окръжни магистрати

Неуважаемите и корумпирани магистрати са решили че убийството не е по жесток и мъчителен начин под влияние на огромен брой зелени гущери. Ето защо както в МВР има отдел "Вътрешна сигурност", така и в съдебната система трябва да има подобна структура.

Моля, напишете като коментар под този, на колко, според вас, години трябва да бъде осъден. Интересно е да видим с колко се разминава съдебната система.

До живот!

Присъда лишаване от свобода до живот. Виж,може да се дискутира дали да е с право на помилване или без. В първия случай може да подаде молба за помилване след като излежи минимум 30 години.

Доживотна

И задължително да бъде затворен в килия със загорели негри и манафи. Разрешава му се да носи в себе си тубичка с вазелин,както и зехтин,за да му влиза по-безболезнено.

До живот!

Ба*си и правосъдието - момчето ще му изгният костите, пък тоя ще излезе макс на 50, че и деца ще може още да прави (същите изродчета като него)...

Тоест ако убиеш някого по мъчителен начин получаваш бонус точки за създаване на анаркхия и ти намаляват присъдата??

Тъй ми, кво толкова мъчително има да те наръгат няколко пъти, докато си завързан с колана... Пък и хич не го е причаквал, разхождал се просто и хоп, видиш ли даже видял нож на асфалта, не е мислил да коли... Абе що не са му лепнали една условна и роднините на убития да му платят за мъките по обвиненията...

Не е мъчителен бе! Бързо го е наръгал и заклал кат прасе... 19 годинки, половината са 8, ако работи ще са 4 :-)

"....извадил нож и започнал да мушка във врата и тялото...." "....оправдаха Атанасов по обвинението, че е извършил убийството по особено мъчителен начин за жертвата начин..." .......19 г. !?! Еб.. ти справедливостта….

За такива убийства само смъртна присъда. Око за око!

Ще излежи 8-9 годинки и ще е навън.При положение,че е налице умисъл,евентуално го е причаквал и т.н.Какво да се каже, освен -продажна съдебна система.Жалко за родителите на убитото момче.

Проблема е лекия нрав на жените.

" оправдаха Атанасов по обвинението, че е извършил убийството по особено мъчителен начин за жертвата начин." Убития е останал крайно доволен от извършването на убийството, тъй като то му донесло едно много приятно изживяване" Да ви имам и съдебната система. И след 10 год. ще излезе от затвора и бившта ако има мъж и деца и на тях може да им помогне.

щеше да знаеш каква е разликата между "особено мъчителен" и "особено жесток" начин. НК и съдебната практика са ясни и бизпротиворечиви. Както и да е безплатни уроци - до тук. А иначе гадината си е за трепане. Свършиха жените в РБ та ще коли човек.

Всъщност тук нали си имате една малоумна, която се преструва на преуспявща адвокатка. Тя да ви обясни.

Нежно и хуманно го е ръгал няколко пъти... Нищо мъчително... Да ви имам и изчанченото "правосъдие"... Тия закони са мислени и писани от олигофрени, загубили връзката с реалния свят...

Гъз глава затрива..!

Това е предумишлено убийство