17-11-2017 20-11-2018

Коментари

системата е виновна не циганина,спомнете си, пионерчета,чавдарчета,циганите учеха със българите,няма порно ,няма дрога,за псувня те съдеха,и....сатаната ни прецака

ЛИНЧ за убийци ,педофили, изнасилвачи !!! ЛИНЧ !!! ЛИНЧ !!!

Закон за линча на такива престъпления !!! НЕ НА НПО !!! ВЪН от РБЪЛГАРИЯ на ДОЛНИТЕ СОРОСОИДИ !!!

Дирници стига вече !!! СТИГА ЦЕНЗУРА !!!

Значи за всяко от трите обвинения го чакат между 5 и 20 години. Поотделно. Ако ги сумират, ще лежи между 30 и 60 години. Обаче накрая ще го осъдят само по едното, дето е от 5 до 20… ще получи 7… излиза на петата.

Добре, де, нямаше ли в правото някакъв принцип, че човек не може да бъде съден по закон, който не е бил в сила, когато е извършвал престъплението? Някой юрист няма ли да обясни? Освен това да важи за самия състав на престъплението, а тая 'отстъпка', дето му се дава при съкратеното производство да е нещо като промяна в процедурата, а не в закона ...

...че изнасилвачите, да не говорим за убийците на деца се радват на много специално внимание в панделата. Доживотен без право на замяна ще е прекрасна бавна животинска смърт за този човеко-неподобен!

Какъв е смисъла от протакване, дела с месеци, ако не и години при подобни тежки престъпления с абсолютно доказана вина? Кому е нужно тоя да го развяват като байряк из страната и да ни пилят нервите? КАКВИ СА ТИЯ 15-20 ГОДИНИ ЗА ТОВА ТЕЖКО, ЖИВОТИНСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?? Точно за 2 дни един съдия ще се запознае с материалите по делото и за един час ще отсъди куршум зад ухото, което е НАЙ-АДЕКВАТНОТО в този случай! И да не почват да ми пищят някакви закрилници как видиш ли смърното наказание било лошо, щото имало било невинни и т.н. Това са пълни глупости. Да, понякога покрай сухото гори и мокрото, но процента е достатъчно пренебрежим, за да е в полза на едно общество да се умъртвяват подобни животни. Другите ще имат страх и ще мислят, преди да убиват и изнасилват. Гнус ме е от тая толеращина и циганодъндуркане!

В деня на делото, той ще бъде конвоиран до сливенския съд. Само нашите плашипутарници да не го оставят да избяга докато го конвоират до сливенския съд!

В Нова Зеландия наскоро дадоха доживотен затвор за доста "по-нежно" убийство. Този е за доживотен по бързата процедура.

АКО ПРЕДСТАВИ БОЛНИЧЕН ЛИСТ ,ЧЕ Е НЕВМЕНЯЕМ, ОТ КОЙ ДЕН РАБОТОДАТЕЛЯ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПЛАЩА?

Това тези закони хич ги няма бе начи, кво е тва нещо!

аБХК нещо казали ли са за тоя тъмнозелен примат? Бележка за модераторите, че ме съмняват знанията им по зоология - "приматите" са раздел бозайници, към който раздел принадлежи и човека.

Да Ви пикам на съда! Големи правотворци законоумници се извъдихте, безподобни лентяи и ламтурници! По-добре е да се разтуряте и Бат' Бойко да си назначи един кадия - Барни-то за по-леките дела, а с по-важните да се занимава лично. Поредната простотия с която да се нагушите и да се налапате. Сега ще го съдите по новите правила, понеже на никого не му пука за този тип, но после някой ще реши, че ще може да изкара кинти от тази работа и ще се накачулят адвокатчета и НПО-та, ще осъдят България да плаща за какво ли не и с право. Утре може да решите, че турист без планинска застраховка - да получава по 20 години каторга и да наказвате със задна дата! Това е основен принцип - по-благоприятното от двете при промяна на закона!

Смърт за гадното копеле. Че и съпротива при арест... Защо на са го отстреляли още тогава, 30 ститинки за олово

защото сега ще има време за размисъл... и за някои други неща

Много минуси имаше социалистическа България, но такива изроди нямаха шанс да повторят гнусните си дела, защото получаваха адекватно наказание-смъртна присъда...

Даже и полезна работа вършеха някои - в урановите мини.

Да, ама мините ги затвориха, освен да ги пускат по магистралите на бетон-помпите.

До "Бай Ончо..", идеята "да ги пускат по магистралите" не е лоша, само че от виадукта Бебреш и без въже.

Може и с въже, ама около врата.