17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въййййй, как не съм се угадил досега и аз да съда държавата за дето имам : "загуба на вяра в държавността, загуба на развитие, нежелание за живот", а и да ми дадът еин калашник и неограничен брой муниций, че много хора ме дразнят...

Да, като нищо може и да ги осъди. Така е. Ами как може да не му осигурят на човека културни мероприятия?! Например някоя чалгарка да му закарат там, да му пее. А убитият е в гроба...

Е, не! Просто думи нямам! Откак сме в демоКРАДцията тия по затворите си мислят, че са в санаториум на държавни разноски. И само това да е... Пълен хаос във всичко!

Тц, тц, тц...да откажете на човека да го види сексолог, при това - готов за преглед даже бил?;) И що сте такива скръндзи, когато съм в съседната килия?!

По татово вереме такива индивиди просто изчезваха безследно или ставаше нещастен случай. Толкова ли е трудно?

Всички ние понасяме унижение всекидневно от всякъде. От чиновници, касиери, продавачи, полицаи, лекари, висши и нисши (много нисши) администратори, а ако сте били в бюрото по труда ще знаете че там са събрани всички баш-галфони.... Просто пълно отчаяние....

Затворническата радио запетайка поздравява инмейта Азис, с песента "О, Азисе на-зи се и кажи че ме обичаш!"

Абе Азисе, ти да не си отишъл на курорт там ? "нечовешко и унизително отношение" ? А какво да кажат роднините на жертвата ? Какво беше твоето отношение към жертвата когато си го убил ?

Не съм съгласен с господина. Има културен живот вътре ежедневно, ето например програмата за вчера. Сутрин - ставане с осигурена аеробика под звуците на Шушана. Тези с анални болки минават на тай чи. Следва музикална закуска. Предвид срокът и на годност, храната има свойствата да образува множество газове - провежда се състезание по анален бийтбокс. Следва спортна проява - спретват се боеве на двора. Осигуряват се едноминутни паузи за проверка на устната кухина. Един избит зъб - имаме "линия", три счупени - печелившият виква "бинго". Следва обяд - по-едрите културно сядат върху по-дребните и изядат всичко. По-дребните със задоволство констатират ефектите от масажа чрез притискане - наместени прешлени, освободени захапани нерви, отпуснати сухожилия. Следобед - културно чукане на камъчки. Уцелилите ритъма се награждават с топла вода под душа. Следва културна следобдена дрямка - наровете скърцат, чуват се пъшкания отвсякъде. Затворът е сключил договор и италианската порно индустрия за озвучаване на филмите им. Всички са доволни! Следва нощ на музеите и културата - По-дребните свирят, по-едрите стоят пред тях и им позволяват да ги използват вместо тромпет.

Че осигурете му я тая кутурно-развлекателна програма де - знам една много добра и с терапевтичен ефект - бой, глад, стригане и е-не.

"Ликвидирал"?!?!?

Набийте адвокатите, които го подучват!!! така и така Азис ще си остане с доживотната. той е ясен. но да станат ясни и адвокатите!

Тебза това ди трябва смъртно наказание

Айде сега, акто се пее в песента на адаша ти - "Ох, как боли!". А не само да кичите плакатите му по г г срещу паметника.

Едно време "днешната" милиция не биеше. Но ако някой се оплачеше, че е бит, означаваше, че малко са го били. Та и след като този убиец се оплаква, значи нещо му е малко - дали бой, дали ебн - не знам...

Това със сексолога обаче изби рибата. Не е ли водил редовен сексуален живот тоя в затвора? Шефовете на затвора трябва да променят това ако е така. Да му осигурят множество секс партньори та да миряса.

Азис твърди, че това станало причина да преживее гняв, яд, безсъние, болка, дискомфорт, загуба на вяра в държавността, загуба на развитие, нежелание за живот. Звучи като 100%-тово изказване на някой от бхк. Айде, имаме нов кандидат за човек на годината.

Моля, удовлетворете нежеланието за живот на чОВЕКА. Той има правото да получи това, което е давал. Предполагам като тръгне на вояж към отвъдното, там ще го чака такси на много приятна тарифа...

за некадърния шеф на затвора! Да му се осигури културно- масова дейност - групов секс докато му пръснат гъзелата на тоя! да му избият всички мераци на гада!

като излезе, да ходи в Холандия или Швеция да убива, там затворите предлагат такива екстри))):

ще ни се подиграват бандитите! Да ги вземат парите от заплатата на Цацаров, ВАС и ВСС!

Е, как така е нямал културен живот? Никой ли не го е таковал?!

Убийството на таксиметровия шофьор е станало причина да преживеят гняв, яд, безсъние, болка, дискомфорт, загуба на вяра в държавността, загуба на развитие, нежелание за живот у роднините на жертвата, защото тоя не е получил смъртна присъда.

мернах "Убиецът Азис" и си викам - край, погнаха чалгата! Ама не би. Азис си остава завинаги. Но все си мисля, че заради това тотално опростачване има и такива, като този истински убиец Азис.