Убедени, че "този парламент няма смисъл", ИТН затвориха кръга от консултации при Радев

Според Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев и Станислав Балабанов по-добре е да се отиде на предсрочни избори

Обратно в новината

Коментари - Убедени, че "този парламент няма смисъл", ИТН затвориха кръга от консултации при Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То е ясно, че (не)коалицията доброволно няма да сдаде властта ! Ясно е и че останалите партии не могат да направят нищо ! Така че съдбата ни е в нашите ръце ! Хващаме сопите и ги почваме един по един, по азбучен ред !

Тия от ИТН са неизчерпаем източник на маймунджулуци.

Тея са най безмислените ит всипки в парламента, никой не ги бръсне за нищо и те само се молят да задържат проценти да останат там хахахсххс

Колективният Запад вече е в технически ФАЛИТ! Ама за това няма да чуете от българските колониални ЦРУ-медии, чиито собственици и редактори се намират на адрес София, улица "Козяк" 16. Всекидневно фалират десетки фирми в целия Евросъюз - малки, големи, средни, всякакви фирми и компании. По всички ЦРУ- медии по света и у нас - тишина. А как е в колониална България? Как? Никак! В момента България е в състояние на икономическа катастрофа и технически фалит - всеки ден фалират десетки и стотици фирми и предприятия. Предстои взрив на имотния балон със силата на атомна бомба. Предстоят и масови фалити на банки в колониална България. От 3-4 месеца насам Уникредит-Булбанк е блокирала разплащателните сметки на хиляди БГ вложители, които нямат достъп до парите си. Всъщност парите им тихомълком се ограбват и изнасят в чужбина от самата банка. Съвсем скоро Уникредит-Булбанк ще обяви официално фалит и готово - битият бит и така нататък... И ред други банки в България са тръгнали към фалити. Честито! Добре дошли в приказния чуден свят на Колективния Запад!

Вярно е, ама не щат нови избори мекеретата. Ще си се клатят до последно

излезе по-голям кремълски петоколонник от Костя Копейкин. Россия винаги е имала нужда от РЕГИОНАЛНИ КОНФЛИКТИ. Пробва с Хърватия, Черна гора, С. Македония - не стана. Но в България има верни Газпром грантополучатели.

ИТН пак са се объркали! Защото за определени сили и хора, този кабинет има голям смисъл! въпросът е за кого и за какво има смисъл!

Има смисъл за посолството и за финансовите постъпления на управляващата в сглобка шайка! Няма смисъл за България и българският народ! Вече откровено ни се подиграват и лъжат в очите!

клоуните няма да влезнат в следващият, колкото и да им прелеят дпсто, кво си мислят

Ако имаш предвид клоуните от ПП-ДБ! Те за изритване от парламента - крадци и лъжци!

Тези консултации при президента са абсолютно безсмислени и не знам, защо въобще се провеждат.

Иначе е откровенна чалга.

Има смисъл само от задкулисните договорки на сглобката! Само, че ползата е именно за тях - Президентът им дава повече време !

Съм палячо като тези от ИТН но осъзнавам че избори предсрочни няма да има и че това правителство ще изкара още един мандат след тоя минимум . Най вероятно ще изкара още два

То на ИТН не им трябва даже правителство, че и държава. Нали бяха първа политическа сила, а вместо да съставят правителство предизвикаха нови избори. И по добре отколкото държавата да бъде управлявана от хора, които нито знаят за къде са тръгнали, нито знаят какво искат и защо.

не състави правителство. Той е верен кремълски петоколонник. Кога тези чалгопитеци подкрепиха Украйна и осъдиха Путин за войната?

Те не се договориха с Борисов, останаха си верни на думата! И затова неочаквано хората взеха та харесаха ПП! Само, че ПП се оказаха келемета - излъгаха своите гласоподаватели и изпраха Борисов от всички дела, дето трябваше да го вкарват в затвора! Накрая се сглобиха с него и така ще изкарат цял мандат, защото иначе трябва да са оут от Парламента!

парламент се избира за 4 години ... научете се да правите компромиси и да работите и от позицията па опозиция

не сме избирали ПП-ДБ за да се прегърнат с мафията и да станат и те грабители на народа!

убедени сме че този парламент няма смисъл .... това го мисля и май такъв тъпизъм не съм чувал ... нямал смисъл ПАРЛАМЕНТА ..!!!

Като няма смисъл не е лошо цялата група (или трупа) на шоумена да изчезне като безсмислена такава.

Егати цензурата в този сайт.Коментарии осем а като го отвориш пет шест.

Имат един дежурен да трие тва дето не им харесва,нали трябва да си оправдят парите!

леко обидно че има държава в европа с президент с капацитета на фатмак който организира някакви препитвания по модел на толкшоу и подава предварително подготвени въпроси на които знае отговора само и дамо да му се получи някаква публичност на пропагандата. какъв капацитет да е останал мунчо .. като утре се договорят партиите с 70 процента от депутатите какво значение има тоя евнух на краля на чалгата и твойта шефка митрофанова какво мнет ние имат по въпроса за българското правителство ... колкото и да ви се иска нестабилност нема да стане

Малеее, ша се задавиш с жлъч бе е_внух. Тролчетата по калъп ви оравят. Едни същи лафове в устата и събирате 2 цента за дума-тъпотия за минута :) Баси жалката паплач. Много гнусни хора и ма тука. Президента все е на тролчетата в устата, ама в тая жалка държавица, само той остана човек... всичко е мърша... Тука е рая на предателите и чуждополконниците. По времето на комунизма лижеха задника на Горбачов, а сега още по зле- не само лижат на дедо Байдън, ами и на цялата пасмина ЕвроГейци... и то да е само лизане, ами чак като кученца махат с опашка и питат: "Може ли това, може ли оновоа" Ужас и безумие...

пет пари не давам отдавна нито за пРезидентина, нито за чалга-партийката, нито за останалите политически шашкъни, нито за ротацията на шайките и опг-тата! НО.....снимките са убийствени! четирите съвременни бъгъ-боклука на фона на портретите на БЪЛГАРИТЕ на стената. аз по-голяма разлика в излъчването на лицата не мога да си представя! отделно не ми е ясно, що за гигантска генетична деградация е настигнала нашия народ-на портретите до един са красиви хора с невероятно излъчване, а тия днешните-грозник до грозника, мила моя майно льо! само го вижте оня, дето целува ръка на муню в буквалния смисъл или оня, дето никога не му се виждат зъркелите...отделно тошко африкански и самият муню.... ужас.

Защо никой не пита малкия Тошко и малкото Слави....КАКВО НАПРАВИХТЕ БЕ, ДЖАНЪМ, КОГАТО НаРОДА ВИ ДАДЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ....А ,ДА ! СЕТИХ СЕ! НИЩО...ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! ..това можете вие..

Математик си ти,цял Питагор си ! Как им даде цялата власт като имаха 63-64 депутата от общо 240,другите 176-177 депутата за какво са. Имаш цялата власт ако имаш минимум 121 депутата .

Чл. 64. (1) Народното събрание се избира за срок от четири години. (2) (Изм. - ДВ, бр. 106 от 2023 г.) В случай на война, военно или друго извънредно положение, настъпили по време на мандата на Народното събрание, срокът на неговите пълномощия се продължава до отпадането на тези обстоятелства.

Много точно обобщение за порочните практики на сегашните мошенници.