Патриархът: Божията любов и милост да са с нас

Божията любов и неговата велика милост, и общението в Светия дух - да бъдат с всички българи. Честит и благословен празник Вход Господен в Йерусалим.

Обратно в новината

Коментари - Патриархът: Божията любов и милост да са с нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е този "убиец на деца", би ли пояснил?

Честит прзник, Православни Братя Българи и други Православни Братя!!! Mен ме интерисува единствено аз кога празнувам, заедно с другите Православни, Tези, които могат да нарекат Господ Cпасител и Oтец!!! Mен ме интерисува единствено това, че щом Oтец е с мен, в душата ме е Cветло и Hепорочно...в душата ми е пълно и равно и имам Bсичко на този Cвят, щом имам неговата любов!!! B душата ми е Bечен празник!!! Cлава тебе Господи вовеки веков!!! Aмин

Абе, пийте ги тези хапчета, бе!

Ехо тракиеца - кланяш се и славиш убиец на деца срам нямаш.....

Какъв си тракиец....когато и ти ми се молиш, както целият западен свят днес. Днес българите празнуват Цветница с Цветя. Не се еврейски палми. В нито една народна песен няма и дума за твоя бог, палми, Джисъс, Джерусалем, камили, фараони. На Цветница Природата се събужда и от момиченце се превръща в мома с плътски желания, готова да се омъжи и стане майка и стопанка. На този ден девойките хвърлят Венците, символ на духовната чистота, в течаща вода и се превръщат в моми. Всиска тече, всичко се променя!

Да, истината за БПЦ не е лицеприятна, затова ми изтрихте коментара. То ние ги знаем, истината не може да накърни доброто име на някой, който го няма. Ся може да изтриете и този коментар.

Демонстрира безпределна вярност и любов към Съветския съюз, съветския народ, към работата и линията, която провежда Руската православна църква. Архимандрит Неофит е интелигентен, с много добра обща и богословска подготовка. очертава се като перспективен духовник", Шесто управление на ДС, октомври 1983 г.

Ходи си Е.П.М.

Не съдете, за да не бъдете съдени защото, с какъвто съд съдите, с такъв ще бъдете съдени; и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери.

и лицемерните християни бъдат съдени,както те днес съдят всички,които не приемат измислената им религия,налагат всичко с кръв и огън,дано скоро човечеството види края на мракобесието,което трае вече 2000г.

Честит празник, братя и сестри българи! Слава на нашия Спасител - Исус Христос, пожертвал се за човеците! Дано повече хора прегърнат завета му и следват учението му - за ЛЮБОВ между хората. Без любов помежду си сме загубени, мъртви духом. С великата си милост прости греховете ни, Христе Боже, посочи правия път на невярващите и ни благослови!

не ми се връзват, изречени от един долен доносник на ДС, какъвто е индивида на снимката.

Блажени са вярващите...

Мери ама защо не вземете да е прочетете тая Библия преди да говорите глупости.... Лука 14: 26 Ако дойде някой при Мене, и не намрази баща си и майка си, жена си, чадата си, братята си, и сестрите си, а още и собствения си живот, не може да бъде Мой ученик. Аман от религиозни простотии

ЗАЩО ХРИСТИЯНСТВОТО И КОМУНИЗМА НЕ МОГАТ ДА ПОБЕДЯТ И ДОСЕГА НА ЗЕМЯТА ???? .... АМИ ХОРАТА СА ГРЕШНИЦИ, А ПОПОВЕТЕ СА СТАРОЗАВЕТНИЦИ - КЛАНЯТ СЕ НА ЦАР СОЛОМОН - СЮЛЕЙМАН В КОРАНА

Отивам да се натеменужим в маалата и да му ударим по един "новичок" за наше и за ваше здраве! Честито на именяците, да разцъфнат и вържат, крайно време е. Да помним, че празникът е вътре, в душата, не навън и по лустрото.

И ЩЕ СИ СПАСИШ ДУШАТА :)

За твоята любов и твоята велика милост към нас грешните пред твоята Святост. Благодарим ти за Словото! Благодарим ти за силата на Вярата! Благодарим ти за силата на Духа! Благодарим ти за Спасението! Благодарим ти за чистотата, която сееш във Душите ни! Благодарим ти Доброто, което винаги ще побеждава Злото!!!!!! Благодарим ти Отче наш! Амин

Още ли вярвате в разни измислени герои - божества и тем подобни? Пораснете, не сте в детската градина!

Абе, ти сигурен ли си, че си на правилната страна? Защото едни вече празнуват великден днес, а други - другата седмица. Кой крив кой прав, всички в "рая"...

Mен ме интересуват "другите" кога празнуват!!! Mен ме интерисува аз кога празнувам, заедно с другите православни, c тези, които могат да нарекат Господ, Cпасител и Oтец!!! Mен ме интерисува единствeно това, че щом Oтец е с мен, в душата ме е светло и непорочно...в душата ми е пълно и равно и имам всичко на този Cвят, щом имам неговата любов!!! B душата ми е вечен празник!!! Честит прзник, Православни Братя Българи и други!!!

Аман от религиозни дето се кланят и благодарят на убиец на деца..... Вие срам нямате християни

Аман от религиозни простотии.... Кланя се на убиец на деца и иска и другите да са като него....

интересно ми е да знам, кое е по- ужасно на света за теб. да убиваш деца, или да ги изнасилваш? да се кланяш на убиец на деца или да се кланяш на педофили?

И двете са ужасни.... Всяко зло си е зло...... ама ти май имаш проблем и не го схващаш....

, Отче наш!

като теб са срам за човешкия род,гнусни плъхове сте,не правите нищо без да имате инетерес,дори добър ден няма да кажете,ако някой не ви заплати за това,на парите се кланяте вие