Коментари - МОСВ: Не купувайте букетчета и върбови клонки от улицата | Днес.dir.bg

МОСВ: Не купувайте букетчета и върбови клонки от улицата

Цветя, върбови клонки и малки букетчета не трябва да се купуват от продавачи, които нямат разрешение за търговска дейност.

Обратно в новината

Коментари - МОСВ: Не купувайте букетчета и върбови клонки от улицата | Днес.dir.bg

Коментари

и какво от това? по цял свят такава дребна търговия е нерегулирана.

Я па тия! Точно от тях ще си купя!

МОСВ що не гледат,как държавата изсича вековни гори и ги изнася в братска Турция,Македония и Гърция! Подлоги на най-корумпираното ни правителство!

Че за Осми март сме внасяли лалета и каквото там от братска....Нигерия даже?!!! Пишеше го и по вестниците. Ужас! Вече не знам какво става и докъде ще ни доведе този бесен ламтеж за евтиния, далавери и тарикатлъци. Именно заради тази психология вечно къртим и мажеш, копаем и подменяме, но никога, никога не виждаме домовете си довършени и подредени и напролет започваме пак поредното къртене.....! Затова и щом рукне дъжд, службите и фирмите наизлизат веднага да къртят асфалта и да попълват дупките с...топъл асфалт! За да има за после пак, и пак, и пак...... Омръзна ми да дишам въздуха заедно с дребните душици с едрите кореми!Децата им досущ като народилите ги, и те простаци и дебелаци в училишще, по улиците, по чалгарските дупки и дрогаджийници. Към 35 навлизат в политиката, опитват се да им ушият кОстУмчета и да Апнат по нЕкое кУфте и те. Затова е цялата борба. Омръзна ми! Последна Цветница. После- адиос, мучачос, венсеремос тоталнос!

Номера няма да мине. Когато съм България купувам и ще купувам от бабите защото знам, че това им помага малко да свързват двата края. Другарите от МОСВ имат много поздрави от арменския поп.

Купувайте цветя и върбови клонки от старите хора.Това са нашите родители. Бойкотирайте холандските и израелски цветя.

mamicata им долна мръсна... завидяха на стотниките на пенсионерите... пак за данъци и скубане на народа мислят

Много правилно! Купувайте само карамфили, лалета и т.н. внос от Израел. Всичко друго си е направо холокоста.

Как не ги е срам, изедници!!! Свидят им се левчетата, които ще изкарат горките баби с мизерните пенсии :((( Това вече е прекалено грозно. Аз ще си купя от тях, както всяка година.

Абе тези луди ли са? Винаги си купувам цветя от бабите и няма да спра да го правя. Вторачили се в стотинките, дето си препечелват възрастните хора.

Да си гледат работата. Винаги като мога си взимам цветя от някоя баба. Даже да нямам повод. Това са градински цветя, които жениците си имат на двора. Хем на мен ми е хубаво у дома, хем и те някой лев изкарват. Ама, нали, друго си е да дадеш пари в скъпите цветарски магазини. Колко му е да хвърлиш 5-7 лева за една-единствена роза...

Събрали душата на жените отгледали ги и набрали ги с надежда някой да ги купи за добро. В това е Божията искра - да свързва човек с човека.

Работа на правителството е да се грижи ние да имаме с какво да купуваме. А какво и от къде си е наша работа И стига са се занимавали само с глупости, че ми писна .

така нема да ограничите мургавата търговия, те вече не са по клонките и билките, сечат бая трупи, ама вие там го не виждате, затварате си очите - нали?!

МОСВ са баси комунистическата институция! Що не напишете да купуват хората само от офисите на ГЕРБ / БСП и да се свърши бре?

Аман от джендърски правила, взехте за чиста монета твърдението на евроджендърите, но те не са прави - защото при тях отдавна изчезнаха- мечки, вълци, чакали, рис , дори и щъркелите даже и много други диви животни. В България е трудно да изчезнат растителни видове, защото вече няма толкова пасища и всичко подивява и се превръща в непроходима джунгла. Населението в България намалява и оттам бройките откъснати върби, здравец и други растения, МОСВ да наблюдават ГМО, обедненият уран, МОНСАНТО, BASF и подобните отровители по силни от бойните отровни вещества!!!

Няма нищо джендърско в комунизма пич! Прогледни отвъд препоръката и си отговори кои магазини имат предвид от МОСВ, след като ГЕРБ/БКП/ прогонва всички свои конкуренти от бизнеса. И прогледни кои са онези, които застават в защитна на привидно популярни каузи и после ги използват , за да ограбват народа и да го карат да бачка без пари. Престъпниците имат само едно название

В храма върбата се раздава безплатно, ама който не ходи редовно на църква не ги знае и прави оборот на циганките :( Не знам защо...

Първата ми реакция беше абсолютно негативна(КАК ЩЕ ИСКАШ ОТ БАБИТЕ ПРЕД ЦЪРКВАТА РАЗРЕШИТЕЛНО). Но после се замислих и си спомних какво стана с жълтият кантарион и др. диви билки в БГ - ами едни мургави хора ги приватизираха, а едни други(или не) яки хора приватизираха търговията с тях. Та дали и сега не вървим по този път - вече и за ВЪРБОВИТЕ КЛОНКИ ????

Те дървена не останаха, само дето не ги секат пенсионерите, че тях ще ги глобят и ще им искат фекален бон, а ги секат "наши хора" и индианци. Гарантирам ти, че пенсионерите не са някаква тайна организирана мафия която има пъклен план да окастри ливадите и да пръска пари на Карибите ... А иначе това, че индианците минават и директно къртят цялата върба ... не е спор и за това от индианец НИКОГА няма да купя нищо.

НЕ си права вчера 3 баби от село Иваняне контрабандистки на вьрбови клони си говориха че кат напраят ПАЧКИ и вземат 40лева увелиение на пенсиите ше летят за ретро-техно парти на о-в ИБИЦА там ше си наемат 50метрова яхта и си порьчат АГНЕШКО- 10 еротични 16-17год латиносчета + 10 екстазита и 100 грама Боливииско БЕЛО 8 каси Моет Шандон 2 каси Дом Перинон 10 ботьлки белуга 1литров буркан трюфели после ши са хаштагнат в Инстаграм да са пукнат душманките Гала Джуди Зеинеп Фандькова Деси Банова Пипи Дикова Цвета Каравиетнамчева и Мецка Цачева

Бай Яни брал ли си жълт или червен кантарион.От него се взема само цвета,нито се изкоренява,нито се взема стеблото,нито става за букет(не мерише като др.)Мургавите хора също няма какво да ядат,но бабите са мн.по-зле защото и не могат да ходят толкова много и то за стотинки.За дървената мафия-сърце ме боли.

внимание вече върбата и кокичетата са радиоктивни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! дави е......ба в министерството на паниката и зомбирнето !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

А защо да е забранено отглеждането, нали така ще се намали брането им от дивата природа! То тогава и мурсалския чай го отглеждат незаконно, щото го има в дивата природа. Или на някои им е позволено, а тия под прага на бедността могат, (ако могат), само да купуват!!! Голяма омраза към възрастните хора!!!

Като се замисля, ако не бяха такива долнопробни правителствени медии да ни показват за какви утрепки става дума ... можеше и да не се сетим да купуваме от пенсионерите цветя. Та да благодаря на боклуците продажници драскачи.

Това сигурно е предговора на Цветя и Билки в България докъдето сте и стигнали с образованието си.Оставете възрастните хора на мира!Празнувайте си заедно с агентите на НАП.

Ще си купуваме откъдето искаме. Да сте дали достойни пенсии на възрастните хора та да няма нужда да продават по улиците. Политически убийци сте на възрастното поколение.

ще борим екологичните проблеми и сивата икономика некупувайки клонки от бабите на улицата в това време дървесната мафия изсича ежедневно декари гори и контрабандата на митниците просъфтяват

Протурско управляваната от ДПС МОСВ ще гони бабичките ХРИСТИЯНКИ за 2 стръка трева и ще ПАСува с-у изедниците от смесените райони говорещи езика наяЕрдоган ИЗНАСЯЩИ хиледи кубици НЕлегално в Ксанти-Гърция и фабрикитеи около Истанбул

Ще си купуваме. Лицензи и правоспособност издадени от търговци не признаваме. Нямате легитимност!

Три пъти мога да му спомена името на Нено в едно изречение

Поредната гербераска глупост и то в седмиците на примирение..Предпочитам от баба да купя букет кокиченца, лалета, люляк и много такива цветя защото знам че това и е добавка към дневната дажба и че е положила треуд въпреки че заслужава достойни старини..

МОСВ , ако имах по вулгарен речник бих ви благословила по този начин Гледайте си работата, получавате заплати, натискайте си парцалите. А неграмотните журналайкучки - да внимават - с такива писания - има опасност от блокаж.

Китки има, хората исчезват!!!

по-скоро - нищо не купувайте от нечисти дупетати, а възрастните жени на улицата не ги подминавайте

Кога ще ги накажеш тези алчници.КАК ЩЕ ПОСЯГАТЕ НА ТЕЗИ ХОРИЦА КЪДЕТО ИСКАТ С ТЕЗИ ПАРИ ДА СИ КУПЯТ ,,ЯЙЦА И КОЗУНАЦИ,, АБСУРТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ЗА АГНЕШКО. ЗАЩО ИЗТИЧАТ ПАРИ ОТ КТБ,ЗА НЕКАЧЕСТВЕНИ РЕМОНТИ НАВЯКЪДЕ. ЗАЩО ГОСПОДИ СИ ЗАТВАЕЯТ ОЧИТЕ ЗА БЕЗУМНИТЕ КРАЖБИ ,А ПОГЛЕДНАХА КЪМ НАЙ БЕДНИТЕ.НО ВСЕ ПАК БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ МИ НАСОЧИХТЕ ВНИМАНИЕТО ОТ КОЙ ДА КУПЯ ,,БУКЕТЧЕ СКРОМНО,,

купувайте ...има опасност да забогатеят ...ха ха ха

Поредната глупост на неграмотен министър. Няма начин да искам разрешителното на търговеца. Работа е на самото министерство. За мен е важно качеството и цената, харесат ли ми, купувам. Мога да им върша работата, ако ми плащат.

Ей не наядохте се свини мръсни в парламента! До на пенсионерите парите ОТ РАБОТА НА СТАРИ ГОДИНИ ли стигнахте бе... Не стига, че заради вас живеят в мизерия и се чудят как да изкарат месеца, ами сега сте тръгнали да ги глобявате за това, че продават ЦВЕТЯ ОТ ПРИРАДАТА. АМА КАКА, НАЛИ НЕСТЛЕ И МАЙКА МУ ЩЕ СА НЕДОВОЛНИ... Призовавам който има възможност - КУПУВАЙТЕ от пенсионерите по улиците, не ги подминавайте... не го правят за да имат 4-та S класа ... а да имат пари да не УМРАТ от глад. А на тези в парламента можем само да им пожелаем и те да го докарат до същото дередже.

Ми ако някоя баба с 200 лв пенсия си отглежда в дворчето цветя, за да ги продава на църковните празници, трябва ли да и искам документ за лицензиран продавач на цветя бе, идиоти недок..тени?!?

Позна Миме и да не забравиш задължително касов апарат. Преди време някакви кретени бяха заяждали една бабичка, че продава два буркана сладко, обаче няма касов апарат. Иначе КТБ си е напълно нормална пректика, както и постановката с ЧЕЗ. Между другото, за ЧЕЗ млъкна и менте опозицията БСП.

Друго си е холандски лалета....гъмжащи от паразити. Но върбови клонки и босилек е престъпление. Особено от бабите копали с мотиката да израснат градинските цветя..... Хора, купувайте на двойна цена от бабите....така правите дарение и в това е смисъла на празниците - успокоение на душите. Дядо Добри е Светец именно със стотинките които е събрал, дарени в името на добротата.

Падне ли ви, ползвайте мините на поразия, таковайте мамата на плажовете пак на поразия, но не берете цветя по баирите.... Що така бе,Сиике?

Коментари - МОСВ: Не купувайте букетчета и върбови клонки от улицата | Днес.dir.bg

МОСВ: Не купувайте букетчета и върбови клонки от улицата

Цветя, върбови клонки и малки букетчета не трябва да се купуват от продавачи, които нямат разрешение за търговска дейност.

Обратно в новината

Коментари - МОСВ: Не купувайте букетчета и върбови клонки от улицата | Днес.dir.bg

Коментари

и какво от това? по цял свят такава дребна търговия е нерегулирана.

Я па тия! Точно от тях ще си купя!

МОСВ що не гледат,как държавата изсича вековни гори и ги изнася в братска Турция,Македония и Гърция! Подлоги на най-корумпираното ни правителство!

Че за Осми март сме внасяли лалета и каквото там от братска....Нигерия даже?!!! Пишеше го и по вестниците. Ужас! Вече не знам какво става и докъде ще ни доведе този бесен ламтеж за евтиния, далавери и тарикатлъци. Именно заради тази психология вечно къртим и мажеш, копаем и подменяме, но никога, никога не виждаме домовете си довършени и подредени и напролет започваме пак поредното къртене.....! Затова и щом рукне дъжд, службите и фирмите наизлизат веднага да къртят асфалта и да попълват дупките с...топъл асфалт! За да има за после пак, и пак, и пак...... Омръзна ми да дишам въздуха заедно с дребните душици с едрите кореми!Децата им досущ като народилите ги, и те простаци и дебелаци в училишще, по улиците, по чалгарските дупки и дрогаджийници. Към 35 навлизат в политиката, опитват се да им ушият кОстУмчета и да Апнат по нЕкое кУфте и те. Затова е цялата борба. Омръзна ми! Последна Цветница. После- адиос, мучачос, венсеремос тоталнос!

Номера няма да мине. Когато съм България купувам и ще купувам от бабите защото знам, че това им помага малко да свързват двата края. Другарите от МОСВ имат много поздрави от арменския поп.

Купувайте цветя и върбови клонки от старите хора.Това са нашите родители. Бойкотирайте холандските и израелски цветя.

mamicata им долна мръсна... завидяха на стотниките на пенсионерите... пак за данъци и скубане на народа мислят

Много правилно! Купувайте само карамфили, лалета и т.н. внос от Израел. Всичко друго си е направо холокоста.

Как не ги е срам, изедници!!! Свидят им се левчетата, които ще изкарат горките баби с мизерните пенсии :((( Това вече е прекалено грозно. Аз ще си купя от тях, както всяка година.

Абе тези луди ли са? Винаги си купувам цветя от бабите и няма да спра да го правя. Вторачили се в стотинките, дето си препечелват възрастните хора.

Да си гледат работата. Винаги като мога си взимам цветя от някоя баба. Даже да нямам повод. Това са градински цветя, които жениците си имат на двора. Хем на мен ми е хубаво у дома, хем и те някой лев изкарват. Ама, нали, друго си е да дадеш пари в скъпите цветарски магазини. Колко му е да хвърлиш 5-7 лева за една-единствена роза...

Събрали душата на жените отгледали ги и набрали ги с надежда някой да ги купи за добро. В това е Божията искра - да свързва човек с човека.

Работа на правителството е да се грижи ние да имаме с какво да купуваме. А какво и от къде си е наша работа И стига са се занимавали само с глупости, че ми писна .

така нема да ограничите мургавата търговия, те вече не са по клонките и билките, сечат бая трупи, ама вие там го не виждате, затварате си очите - нали?!

МОСВ са баси комунистическата институция! Що не напишете да купуват хората само от офисите на ГЕРБ / БСП и да се свърши бре?

Аман от джендърски правила, взехте за чиста монета твърдението на евроджендърите, но те не са прави - защото при тях отдавна изчезнаха- мечки, вълци, чакали, рис , дори и щъркелите даже и много други диви животни. В България е трудно да изчезнат растителни видове, защото вече няма толкова пасища и всичко подивява и се превръща в непроходима джунгла. Населението в България намалява и оттам бройките откъснати върби, здравец и други растения, МОСВ да наблюдават ГМО, обедненият уран, МОНСАНТО, BASF и подобните отровители по силни от бойните отровни вещества!!!

Няма нищо джендърско в комунизма пич! Прогледни отвъд препоръката и си отговори кои магазини имат предвид от МОСВ, след като ГЕРБ/БКП/ прогонва всички свои конкуренти от бизнеса. И прогледни кои са онези, които застават в защитна на привидно популярни каузи и после ги използват , за да ограбват народа и да го карат да бачка без пари. Престъпниците имат само едно название

В храма върбата се раздава безплатно, ама който не ходи редовно на църква не ги знае и прави оборот на циганките :( Не знам защо...

Първата ми реакция беше абсолютно негативна(КАК ЩЕ ИСКАШ ОТ БАБИТЕ ПРЕД ЦЪРКВАТА РАЗРЕШИТЕЛНО). Но после се замислих и си спомних какво стана с жълтият кантарион и др. диви билки в БГ - ами едни мургави хора ги приватизираха, а едни други(или не) яки хора приватизираха търговията с тях. Та дали и сега не вървим по този път - вече и за ВЪРБОВИТЕ КЛОНКИ ????

Те дървена не останаха, само дето не ги секат пенсионерите, че тях ще ги глобят и ще им искат фекален бон, а ги секат "наши хора" и индианци. Гарантирам ти, че пенсионерите не са някаква тайна организирана мафия която има пъклен план да окастри ливадите и да пръска пари на Карибите ... А иначе това, че индианците минават и директно къртят цялата върба ... не е спор и за това от индианец НИКОГА няма да купя нищо.

НЕ си права вчера 3 баби от село Иваняне контрабандистки на вьрбови клони си говориха че кат напраят ПАЧКИ и вземат 40лева увелиение на пенсиите ше летят за ретро-техно парти на о-в ИБИЦА там ше си наемат 50метрова яхта и си порьчат АГНЕШКО- 10 еротични 16-17год латиносчета + 10 екстазита и 100 грама Боливииско БЕЛО 8 каси Моет Шандон 2 каси Дом Перинон 10 ботьлки белуга 1литров буркан трюфели после ши са хаштагнат в Инстаграм да са пукнат душманките Гала Джуди Зеинеп Фандькова Деси Банова Пипи Дикова Цвета Каравиетнамчева и Мецка Цачева

Бай Яни брал ли си жълт или червен кантарион.От него се взема само цвета,нито се изкоренява,нито се взема стеблото,нито става за букет(не мерише като др.)Мургавите хора също няма какво да ядат,но бабите са мн.по-зле защото и не могат да ходят толкова много и то за стотинки.За дървената мафия-сърце ме боли.

внимание вече върбата и кокичетата са радиоктивни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! дави е......ба в министерството на паниката и зомбирнето !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

А защо да е забранено отглеждането, нали така ще се намали брането им от дивата природа! То тогава и мурсалския чай го отглеждат незаконно, щото го има в дивата природа. Или на някои им е позволено, а тия под прага на бедността могат, (ако могат), само да купуват!!! Голяма омраза към възрастните хора!!!

Като се замисля, ако не бяха такива долнопробни правителствени медии да ни показват за какви утрепки става дума ... можеше и да не се сетим да купуваме от пенсионерите цветя. Та да благодаря на боклуците продажници драскачи.

Това сигурно е предговора на Цветя и Билки в България докъдето сте и стигнали с образованието си.Оставете възрастните хора на мира!Празнувайте си заедно с агентите на НАП.

Ще си купуваме откъдето искаме. Да сте дали достойни пенсии на възрастните хора та да няма нужда да продават по улиците. Политически убийци сте на възрастното поколение.

ще борим екологичните проблеми и сивата икономика некупувайки клонки от бабите на улицата в това време дървесната мафия изсича ежедневно декари гори и контрабандата на митниците просъфтяват

Протурско управляваната от ДПС МОСВ ще гони бабичките ХРИСТИЯНКИ за 2 стръка трева и ще ПАСува с-у изедниците от смесените райони говорещи езика наяЕрдоган ИЗНАСЯЩИ хиледи кубици НЕлегално в Ксанти-Гърция и фабрикитеи около Истанбул

Ще си купуваме. Лицензи и правоспособност издадени от търговци не признаваме. Нямате легитимност!

Три пъти мога да му спомена името на Нено в едно изречение

Поредната гербераска глупост и то в седмиците на примирение..Предпочитам от баба да купя букет кокиченца, лалета, люляк и много такива цветя защото знам че това и е добавка към дневната дажба и че е положила треуд въпреки че заслужава достойни старини..

МОСВ , ако имах по вулгарен речник бих ви благословила по този начин Гледайте си работата, получавате заплати, натискайте си парцалите. А неграмотните журналайкучки - да внимават - с такива писания - има опасност от блокаж.

Китки има, хората исчезват!!!

по-скоро - нищо не купувайте от нечисти дупетати, а възрастните жени на улицата не ги подминавайте

Кога ще ги накажеш тези алчници.КАК ЩЕ ПОСЯГАТЕ НА ТЕЗИ ХОРИЦА КЪДЕТО ИСКАТ С ТЕЗИ ПАРИ ДА СИ КУПЯТ ,,ЯЙЦА И КОЗУНАЦИ,, АБСУРТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ЗА АГНЕШКО. ЗАЩО ИЗТИЧАТ ПАРИ ОТ КТБ,ЗА НЕКАЧЕСТВЕНИ РЕМОНТИ НАВЯКЪДЕ. ЗАЩО ГОСПОДИ СИ ЗАТВАЕЯТ ОЧИТЕ ЗА БЕЗУМНИТЕ КРАЖБИ ,А ПОГЛЕДНАХА КЪМ НАЙ БЕДНИТЕ.НО ВСЕ ПАК БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ МИ НАСОЧИХТЕ ВНИМАНИЕТО ОТ КОЙ ДА КУПЯ ,,БУКЕТЧЕ СКРОМНО,,

купувайте ...има опасност да забогатеят ...ха ха ха

Поредната глупост на неграмотен министър. Няма начин да искам разрешителното на търговеца. Работа е на самото министерство. За мен е важно качеството и цената, харесат ли ми, купувам. Мога да им върша работата, ако ми плащат.

Ей не наядохте се свини мръсни в парламента! До на пенсионерите парите ОТ РАБОТА НА СТАРИ ГОДИНИ ли стигнахте бе... Не стига, че заради вас живеят в мизерия и се чудят как да изкарат месеца, ами сега сте тръгнали да ги глобявате за това, че продават ЦВЕТЯ ОТ ПРИРАДАТА. АМА КАКА, НАЛИ НЕСТЛЕ И МАЙКА МУ ЩЕ СА НЕДОВОЛНИ... Призовавам който има възможност - КУПУВАЙТЕ от пенсионерите по улиците, не ги подминавайте... не го правят за да имат 4-та S класа ... а да имат пари да не УМРАТ от глад. А на тези в парламента можем само да им пожелаем и те да го докарат до същото дередже.

Ми ако някоя баба с 200 лв пенсия си отглежда в дворчето цветя, за да ги продава на църковните празници, трябва ли да и искам документ за лицензиран продавач на цветя бе, идиоти недок..тени?!?

Позна Миме и да не забравиш задължително касов апарат. Преди време някакви кретени бяха заяждали една бабичка, че продава два буркана сладко, обаче няма касов апарат. Иначе КТБ си е напълно нормална пректика, както и постановката с ЧЕЗ. Между другото, за ЧЕЗ млъкна и менте опозицията БСП.

Друго си е холандски лалета....гъмжащи от паразити. Но върбови клонки и босилек е престъпление. Особено от бабите копали с мотиката да израснат градинските цветя..... Хора, купувайте на двойна цена от бабите....така правите дарение и в това е смисъла на празниците - успокоение на душите. Дядо Добри е Светец именно със стотинките които е събрал, дарени в името на добротата.

Падне ли ви, ползвайте мините на поразия, таковайте мамата на плажовете пак на поразия, но не берете цветя по баирите.... Що така бе,Сиике?