Цвети Пиронкова е на четвъртфинал на Ролан Гарос

Цвети Пиронкова достигна четвъртфиналите на "Ролан Гарос" в Париж след феноменален обрат срещу втората в световната ранглиста Агниешка Радванска.

Обратно в новината

Коментари - Цвети Пиронкова е на четвъртфинал на Ролан Гарос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да се концентрираме сега за следващия противник Саманта Стоусър.Много е яка дявол да го вземе.Трябва да помолим врачките от ТВ да и направят магия за загуба а Цвети да се постарае да я измори.Сирена само тогава губи,когато остане без сили.И с тази трябва така да се получи.

Браво Цвети!

Вие тенЕсистите за "мензис" чували ли сте? :)

Абе копелета- ако Цвети бие Серина Уилямс на финала- ще празнуваме ли като през 1994 ? Не аз мисля, че не- българинът мрази индивидуалните успехи. Виж на отбора през 94-та всички се радвахме. То и сърбите са същата стока- не го зачитаха Джокович до скоро- но като видяха, че човека не се отказва да е сърбин- сега всички го обичат. Аз и асо Джокович вземе РоланГарос- също ще хвърлям бомби- той е защитника на православието, а не "любовника" Григор

Ако знаеш православните съседи как ни обичат, едва ли ще си толкова въодушевен, та чак бомбички да хвърляш ......... то едва ли си ги хвърлял и когато сънародника ти православния Гришо печелеше и беше 8 ръкета в света !?

Гришо да е православен- тц. Мисля, че и той е неверник и майко-продажник- като теб. Виж Джокович е истинския защитник на православието- дори преди няколко години Сръбската Православна Църква го награди с медал- рядък случай и от тогава почна да става велик.

Православен не означава да лижеш руски гъзове, да се думкаш по косматите гърди и да викаш православ, православ!, да си татуираш руски 2глав орел на гърба или да ревеш като недоклан шопар щом видиш нещо цивилизовано! Някой те е излъгал, че си православен...ти си просто един ограничен и прост лумпен:)

:)

Браво, Цвети!

Браво, Цвети, браво!

Цвети ТИ си ПЪРВА РАКЕТА НА БЪЛГАРИЯ !!! ЗАЩОТО ИГРАЕШ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР И ИГРАЕШ ТУРНИРИ В БЪЛГАРИЯ !!! ЦВЕТИ ТИ СИ ПИЧ !! А Димитров е пи..А !!!

А ти си тъпо селско парче:))) И запомни..такива като Цвети ще са с такива като Григор..а ти само ще седиш на село и ще хейтваш:)))

Изрод

Смени си лекарствата ! Тия имат лош страничен Ефект!

Кат Пирон у кисело мляко я заби ръкетата! Браво!

Честно казано, при 3-6 и 0-3 я бях отписал. Браво.

Защо без причина тук се занимават някои с Григор? Лошо му е между бедрата на кака си Ники, на това какво ще кажете, а? А нашата тенисистка е нещо странно - загубва подред още на старта на 20-30 турнира, и после изведнъж избухва един път годишно на някой голям турнир и обърква всички сметки! Нищо, неука върви напред докъдето може и стигне! Така беше и през 1994-та в Америка - никой не ни бръснеше за слива, но станахме сензацията по футбол, та чак досега!

Цвети, Дришо, Гундю, Гондзю и Наско Раев.....най бездарните и некадърни спортисти, които БГ е имала !!!

Експеримента с IQ на българите е успешен. Резултата е 6/20 : шест одобрения и 20 неодобрения на казаното от автора на най-великите романи за деца и юноши "Том Сойер" и "Приключенията на Хъкълбери Фин" Т.е приблизително 30% българи (мойте поздравления към тези чудесни съотечественици) разбират разликата между блъскането на топки насам-натам и с цел заработване на някой друг милион и истинските неща , които ни карат да се чувствуваме добре... Имаше такъв филм: " Нещата от живота" с Мишел Пиколи...... Не се напъвайте г-да 70% олигофрени, които сте ми писали минуси, защото навярно нищо не ви говори. Марш в Син Сити!

ti pa si edin experimentator... Neva pouka ot Max i Moritz she pusnesh li?

Не заРАДВАхме РАДВАнска, но така е, понякога трябва и да губиш достойно - тогава си голям. Просто Цветана беше по-добрата днес, защото не й пукаше. Полякинята опита какви рли не професионални и не съвсем коректни номера, но не минаха - тож не бяха болки в китката и масажи, то не беше спиране, че страничните линии били хлъзгави, то не бяха подсказвания от треньора и официална забележка на съдийката, но така и не успя да изнерви мача и да го обърне! Чудя се как по терлици се е добрала до....второ място в ранглистата! Иначе най-внимателно наблюдавам Гарбине Могоруза, това явление и такъв сладур!!! Ето, могло да бъде интересно и без Шарапова, а ако и баба Серина се пенсионира, ще гледаме наистина женски тенис, а не мъжествен бикоборски уж женски, ха-ха-ха.

Ехх, стига плюхте тоз Гришо, бе хора! Подкрепа е нужна и се цени, най-вече, когато си долу в калта, а не на върха. Много бързо се "обръщаме" от верни фенове, във върли критици. Честита да е победата на Цвети, нека бележи още много успехи, но дори да загуби, пак ще я подкрепям!

Браво, Цвети! Успехи за напред! Да си жива и здрава! Много ме зарадва с тази победа! Жалко само, че вместо да гледам как я биеш, гледах само до 3:0 за Радвинска във втория сет, до прекъсването. За фена - женствена е Цвети, и не е нужно да показва мъжество. Нека да си е хубава като жена.

Гришо има нужда а не Цвети - чети по внимателно!

Добре, специално за теб още веднъж - Цвети показа женски тенис, сила на характера и нито капка мъжество. Да продължавам ли?

Великолепна си! Да си жива и здрава за това как ни зарадва в това тежко време. Гришо .... да гледа и да се учи на мъжество!

кое му е тежкото на времето?

драги ми Смехурко!Изреченийцата,което си сътворил би било редно да изглеждат по този начин:"Това е ПРОСТО един успех,а феноменално е САМО изхвърлянето на журналята.Тези,които продължават не са феномени,а спортисти.Все пак продължават цели 8 тенИсистки."Пунктуацията сам можеш да видиш къде си я объркал.Научете го този език,бе хора...

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си"

Напомпаха ли ви пак самочувствието с евтина спортна слава , бугаристанци? Добре ли ви е сега? Ура за Цвети Пиронкова! Пак сме нУмер 1! Марк Твен: Спортната слава е безспорно слава, но това е евтина слава...мимолетна, лишена от непреходни стойности... Все пак забравихте за момент , че живеете в кенефа на Европа, упрвляван от ортака на Маргина.. Конгречулейшънс!

Е дай да реве цялата нация, да ти угоди, че ти са слаби ангелите и силна злобата.

Доколкото виждам , цялата нация реве от кеф.....Конгречулейшънс!

Пръч...какво друго да каже човек!

Браво! Пиронкова най-после също си повярва. Много, много успехи и победи й пожелавам!

Много късмет и финал! Успеха е на страната на смелите.

браво звети! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поклон пред теб дете на България ! Гордеем се с теб !

МИ що да се радвам, ако може да не се радвам - нали така Суго...пед ? Бах ви педалите несретни ! Ще ми прави статистика.

Вчера написах - Стават такива работи в Тениса и точно това Цвети направи. И го направи САМА. Ха, падна едно "жертвено АГНЕ...", сега може би и друго. Възхитен съм. Няма какво друго да кажа. Да ни е Жива и Здрава Хубавицата. И хич да не мисли срещу кого излиза. Да играе за Себе си, а и за нас и хич да не мисли за "името" срещу което се изправя. Това е Един Хубав Ден за мен, а сигурно и за Вас. И сега ще тръпнем, защото топ 100 ще е "минало". Хубава тръпка.

Браво Цвети! Само напред и нагоре! Успех!

БРАВО! БОГ ДА Е С ТЕБ! И ФИНАЛ!

Браво,Цветенце!!! Браво!

Браво! Браво! Браво!

Браво, Цвети! Успех!

Браво Цвети, гордеем се с теб! Покажи им какво можем!

че е тя, защото Гришо върви все надолу! Няма воля това момче!

Ти защо ги сравняваш?

а ти за какво имаш воля? да изпиеш литър Флирт и 10 бири?

браво....успех ......пожелавам и да играе финал

Абсолютно симулативна игра на Радванска и изключително посредствена на Цвети, направо се чудя как е стигнала до тук ???

те играят и то на Ролан Гарос, пък ти гледаш. Кой ли е по-добър?

гледай си ралото и плуга...тенисът е друга игра..не е за теб

Браво Цвети да си ни жива и здрава с много късмет и успех срещу Стоусър. Пожелавам ти щастието на златните момичета от ансамбъла.

Цвети Пиронкова е на четвъртфинал на Ролан Гарос Браво Цвети! Само не разбирам с Гришо какво става. От 9-ти в света, та сега и аз не знам на кое место е в ранглистата.

... петров, ти беше девети... гришо - осми...

И на това съм доволен.

Ами питай Божинов, той ги разбира те'а работи - как се върви все надолу и надолу.

браво, майна!

Браво Цвети!!! Не слушай простотиите, които пишат за теб и за Григор!

откъдето и да го погледнеш успехът си е успех. лошото е ,че след такива успехи и двамата (с Григор) падат все по-надолу в ранглистата. и няма връщане към върха. до тук бяха.

пришка да ти излезе на езика

Джона

и отзад да му излезе пришка

speedy gonzales пак се изцепи

дано не успеете да видите пришките :-) въпреки майтапа - статистиките говорят. постигнатото от двамата преди 1-2 години в момента е мираж. аз лично се съмнявам някога да се подобри. сега си погледнете задниците. ако имате пришки значи сте прави. ако не - мълчете.

дали ще ги видим. Важното е да ти излязат и да те мъчат.

Григор е побеждавал Мъри (номер 2 при мъжете) няколко пъти, последния път беше тази година само преди няколко месеца!

Побеждавал е в минало свършено време. Сега си го побеждават всички с изключение на старата лачена чанта, но нощем.

Бо Бо

Браво Цеци! Ако Надал знаеше, че ще се играе по 30 минути на ден, щеше да си доиграе турнира, че даже можеше и да се оперира между два от мачовете си ))

Честита победа, Цвети! Успех!

Много важно, прехвърлят някаква топка през мрежа и плебсът изпада във възторг ???

верно си неразбиращ

Не ти пука що четеш а после вземаш отношение по новината. Тъпоъгълнико дебилен.

прехвърлят я! Ти като нямаш, завист ли те гони? Пък и точно тази игра не е за всеки, особено за плебсита, затова и не я разбираш!

Много топки се прехвърлят къде от крачол в крачол,къде от дупка в дупка,но през тази мрежа го могат единици и то по такъв начин, че всеки нормален българин е горд с тези ЗВЕЗДИ,Да са ни живи и здрави.

неразбиращ, но и много прост:)

learov

залаганията са обърнали мача , елементарно !!!

Радванска е заложила срещу себе си и не й трябва да се блъска като малоумна по корта ???

learov

нищо случайно няма,нито наща за един ден е станала толкова добре нито пък онази по лоша,в залозите се въртят мноооого милиони

Aaa,грешиш!Гришо има победа над световния номер едно,Джокович.Джокович получи крампи в краката и нашия го очеса!

С великолепна игра и здрави нерви Григор Димитров отстрани номер едно в световния тенис Новак Джокович във втория кръг на турнира "Мастърс" в Мадрид след три часова битка на корта. 2013 година

Е, довърши изречението де... Подсказвам завършва с: "напълно случайно" :-)

Това момиче наистина ме изненада и ме зарадва много и истински!Само така Цвети,играй с такъв хъс пък успехите ще си дойдат.Ние сме с теб!!!

Само Бойко може да спечели Големия шлем, понеже ще му е тамън на главата

... голема глава - мъдър вожд! винету